nekroskop88 26.07.06, 23:30 www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=377587 p.s. nie mogę przeboleć, że macie cerkiew w spichlerzu p.s. 2 - pozdrawiam Nutopię, jej rodzinę, koleżanki i kontrahentów:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Piękna Bydgoszcz 26.07.06, 23:32 ufff nekro jak mogłeś.... przekaż czym prędzej komuś admina KK bo wypatroszenie cię czeka niechybnie! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Piękna Bydgoszcz 26.07.06, 23:34 Ha! Zobaczyć Bydgoszcz i umrzeć, więc niech Nutopia się wstrzyma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Piękna Bydgoszcz 26.07.06, 23:43 faktycznie:) ladne fotki dość np. druga to ekskluzywny hotel pod orłem w kompleksie jest kawiarnia...zawsze, zem ją omijał przed laty bo droga bo masońska:) (a ja wtedy biedny student) ale był czas, że tam zaciagnięty tam siłą;) spędzal potem miło czas:) (ehhh...kiedy to było:) a np. czwrta fotka to barka:) oj tam dośc regularnie chodzę fajna muza, fajny klimat, dobre piwo czasem są jam session w soboty i blusowe granie LIVE Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Piękna Bydgoszcz 26.07.06, 23:46 a operę to już skończyli u Was budować? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Piękna Bydgoszcz 26.07.06, 23:53 no coś ty:) ale byłem tam ze dwa razy! a co! pochwalę się jaki jestem kulturny! raz na mesjaszu przed lat wielu i nieopatrznie żem potem komentował zastawnaiwajac sie dlaczego liczba śpiewaczy była zmienna, raz wychodzili w grupie iluś tam po czym znikali na moment i pojawiali sie znowu ale było ich o jednego albo dwóch więcej bądź mniej...do teraz nikt mi tej zagadki nie rozwiązał.... a poza tym pani w kasie mnie oszukała wicskając mi bym kupił program bym sobie mógl czytajac zrozumieć o czym śpiewają to nic, ze było ciemno i ni xuja nie mogłem czytać a poza tym wyświetlane były u góry napisay nad sceną z tłumaczeniam:) oszustka normalnie..może miała praktykę w Amwayu? drugi raz byłem na 2tm2.3:) koncert jak koncert ale okoliczności były szcególne:)) natomiast niedawno chciałem iść na Carminę Buranę bo akurat jako laik to lubię i mi się podoba...ale nie mogłem bo praca :( to tyle mych zwierzeń dnia dzisiejszego Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Piękna Bydgoszcz 26.07.06, 23:57 jak to dobrze porozmawiać czasem z człowiekiem kulturalnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Piękna Bydgoszcz 26.07.06, 23:58 własnie....było śpiewaczy 37 czy 39? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Piękna Bydgoszcz 26.07.06, 23:58 jakbyś celniej strzelał, to być wiedział Odpowiedz Link Zgłoś