Dodaj do ulubionych

glupie pytania nowej - hurtem

11.08.06, 15:12
Bezczelnie otwieram sobie watek, bo od wyszukiwania odpowiednich do zadawania
wlasnych glupich pytan w glowie mi sie kreci.

1 - Czy mozna by przeniesc, prosze szanownego Braina, watek "Fascynacje
wizualne" z TWArzy na Chlodnie ? Bo on tam sobie wiednie, a ma rewelacyjny
potencjal!

2 - Jak Wy to robiliscie, ze w TV TWArzy miescily Wam sie dwie linijki
subtitlow? Mnie pokazuja sie obydwie przy "kreceniu" filmu, a potem jak juz go
wysylam i odgrywam, to wszystko ukazuje sie w lekkim powiekszeniu i te drugie
linijki znikaja pod ekranem - o sso chodzi???

3 - Jaka jest rozpietosc wieku Chlodnikow :) ?

Za odpowiedzi z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • tupot Re: glupie pytania nowej - hurtem 11.08.06, 15:22
      Ja ino co do 3 mogę cosik powiedzieć: 26. Li i jedynie:)
      Z dołu proszę!
      • jakotakot Re: glupie pytania nowej - hurtem 11.08.06, 15:47
        Kyrje z Elejsonem! Piekny wiek! Mam wrazenie, ze Dochtor Krisk jest
        chronologicznie mi blizszy (ta Syrenka... i dystansik do rzeczywistosci :)). Czy
        jest wiecej stygnacych Chlodnikow, czy jestesmy rodzynkami?
        • tupot Re: glupie pytania nowej - hurtem 11.08.06, 15:57
          Otóż, czy piękny? Już przeżyło się pryszcze, ale nie było się tym kiedy
          nacieszyć bo razem z pryszczami poszła też mocna głowa i pojawił się Największy
          Wróg Mój Klasowy: Kac;)
          Hehe. Każdy wiek de facto jest piękny. I każdy jest piękny. No może tym żółtym
          paskudem z Sin City. :)
    • braineater Re: glupie pytania nowej - hurtem 11.08.06, 16:11
      1) niestety nie potrafie, ale spokojnie możesz tu ząłożyc kontynuacje tego watku
      2) nie oglądaj na full skrinie
      3) z tego co się oprientuje to od poniżej dwadzieścia do powyżej pięćdziesiąt,
      ale nie mam pewności co do minimów i maksimów.

P:)
      • noida Brainu? 11.08.06, 16:14
        Przerobisz nas spowrotem na TWAczy? Bo źle się czuję jako stygnący chłodnik.
        • noida Re: Brainu? 11.08.06, 16:15
          Jak to się stało, że napisałam "spowrotem"?
          • skajstop Re: Brainu? 11.08.06, 17:06
            Zapewne s emocji, Noido :)
            Ale mnie tam nie przeszkadza, żem kawał żużla stygnacego w ciemnościach, w wieku
            matuzalemowym :-)
        • jakotakot Re: Brainu? 11.08.06, 18:57
          E tam, Noida, ja im bardziej stygne, tym mi sie bardziej podoba. Troche tak jak
          z zupka - jak goraca, to sobie czlek tylko ozor sparzy. A jak zupka troszke
          wystygnie, to calym bukietem smakow mozna sie rozkoszowac :). Zawsze tez mozna
          sobie z angielska powiedziec, ze jest sie bardziej cool! Ja zbladzilam na Wasze
          forum przywabiona wlasnie fajna nazwa. Trupa Werbalnych Acrobatow brzmi
          karkolomnie - chyba bym sie byla nie odwazyla :).
          • zdanka1 Re: Brainu? 11.08.06, 20:09
            Bo to pierwotnie znaczyło Towarzystwo Wzajemnej Adoracji z forum Ksiązki:)
          • noida Re: Brainu? 11.08.06, 22:28
            Z całym szacunkiem dla Ciebie, ale ja tu siedzę trochę dłużej niż Ty i dlatego
            wiem, że nazwa Trupa Werbalnych Akrobatów, jakkolwiek byłaby dla Ciebie
            karkołomna i trudno brzmiąca, jest całkowicie uzasadniona, w przeciwieństwie do
            Chłodni, która była uzasadniona, dopóki temperatura wynosiła 35, a teraz już nie
            jest.
            Wypraszam sobie, nie jestem żadnym stygnącym chłodnikiem, ani w ogóle żadną inną
            zupą, ani gorącą ani cool.

Noida bez poczucia humoru i dystansu do siebie.
            • jakotakot Re: Brainu? 11.08.06, 23:49
              To ja bardzo SzanPaniom Noide przepraszam i od zup obiecuje nie wyzywac. Tego
              fopasa w ofierze, (jako frycowe) zloze, i z nazwom karkolomnom siem pogodzem. I
              dupa powiem publicznie, i gorzej!(to do sky-a) A tv TWArzy pewnie laskawsze dla
              Ciebie z uwagi na zasiedzialosc :).
      • jakotakot Re: glupie pytania nowej - hurtem 11.08.06, 18:45
        Ad. 2 - ale jak to kochaniutenki zrobic, zeby ten skrin nie byl ful?
        • jakotakot Re: glupie pytania nowej - hurtem 11.08.06, 20:33
          dla zilustrowania problema - debiut rezyserski:
          www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1532778
          • jakotakot Re: glupie pytania nowej - hurtem 11.08.06, 20:45
            Juz sama nie pamietam, co tam sie chowa pod tymi pierwszymi linijkami, cos na
            ksztalt:

"nic procz dwojga raczek nie mam,
            (moze talent do plasikow)

z Kamasutry sciagaweczki
            zostawilem w notesiku,

wiec potrzachne toba trochie,
            chociaz lupie mi w krzyzyku!"

I co? Pupa! A tak sie rozochocilam do rezyserki :(. Pomocy !!!!
            • skajstop Głupie odpowiedzi - hurtem ;P 11.08.06, 22:50
              jakotakot napisała:

> I co? Pupa! A tak sie rozochocilam do rezyserki :(. Pomocy !!!

1. Plik mi nie działa. Co mnie przekierowuje skojarzeniem do postaci
              Glusia-Filmowca. I białego, pustego ekranu. Ahc, jak on pięknie opowiadał...

2. Chłodnia to już historia, wyjrzyj za okno. Poza tym, my tu jesteśmy
              werbalnymi trupaturami, a chłodnikiem nikt być nie chce :) Ja też nie.

3. Pupa jest słowem zakazanym na tym forum, jak "Nii". Używa się, pardon,
              "dupa", albo czegoś równie konkretnego, bośmy tu dorośli :) słów męskich albo
              żeńskich, ale nie nijakich.
            • noida Ale o sso chozi? 11.08.06, 22:58
              Mnie wszysto działa i się pojawia normalnie, włącznie z Twoją rymowanką. Nie
              wiem, jaki problem jest?
              • staua Re: Ale o sso chozi? 12.08.06, 19:23
                Chyba o to, zeby cokolwiek napisac we wlasnym watku i naprodukowac postow.
                • jakotakot Re: Ale o sso chozi? 19.08.06, 15:59
                  staua napisała:

> Chyba o to, zeby cokolwiek napisac we wlasnym watku i naprodukowac postow.

Dochodze do wniosku, ze sprawia Ci dzika przyjemnosc produkowanie postow nie
                  majacych na celu nic innego, jak wskazanie wszystkim mojej beznadziejnosci.
                  Bardzo mnie dziwi ta bezineteresowna dzialalnosc, ta finezja wyostrzonej
                  zlosliwosci rzadko spotykanej u przedstawicielek gatunku "picza-zasadnicza", no
                  i to podlaczanie sie pod cudze posty z okrzykiem "plyniemy!!!" Nie przestawaj
                  prosze, bo zdroznych rozrywek nigdy nie za wiele :)
                  • staua Re: Ale o sso chozi? 20.08.06, 04:42
                    Mylisz sie. Zdecydowanie. Ale skladam to na karb "bycia nowa".
                    • staua Re: Ale o sso chozi? 20.08.06, 04:49
                      Poza tym raczej smiesza mnie Twoje posty, a bezinteresowne w nich jest chyba tylko chamstwo i
                      przemycanie obelg (bo chec autoreklamy juz bezinteresowna nie jest). Ja nie okreslam Cie jako picze,
                      bo nikogo tak nie nazywam, ani tak o nikim nie mysle. Taka jest miedzy nami roznica.
                      • jakotakot Re: Ale o sso chozi? 20.08.06, 13:01
                        Czy mozesz rozwinac temat mojej interesownosci i checi autoreklamy?
                        Do chamstwa sie przyznaje i przepraszam - ponioslo mnie.
                        • staua Re: Ale o sso chozi? 20.08.06, 16:56
                          Jak pewnie zauwazylas, w watku jesiennym wpisalam sie przed tym...
                          Rozwijam temat - to bylo to, co napisalam wczesniej, odpowiadajac Noidzie,
                          checia autoreklamy (czy tez desperacka checia zaistnienia) wionie mi ogromna
                          ilosc zalozonych przez Ciebie tutaj nagle watkow i postow dopisywanych
                          wszedzie, czesto niespecjalnie sensownych (moim zdaniem, oczywiscie). A chec
                          autoreklamy bezinteresowna z zalozenia nie jest. Takie jest wyjasnienie.
                          • jakotakot Re: Ale o sso chozi? 20.08.06, 17:45
                            Desperacka chec zaistnienia troche sie mija z idea klikania z nudow i nadmiaru
                            wolnego czasu na forum. Gdyby mnie taka desperacja kiedys sparla, to mysle, ze
                            znalazloby sie pare bardziej spektakularnych sposobow uprawiania tego czczego
                            sportu. Nie bardzo ciagle pojmuje Twoja potrzebe komentowania ilosci i
                            sensownosci moich postow. I ciagle nie wiem, jaki moge miec w tym intetes?
                            • jakotakot Re: Ale o sso chozi? 20.08.06, 17:47
                              ps:
                              Odpisalam na Twoj mily post na watku jesiennym.
                              • staua Re: Ale o sso chozi? 20.08.06, 20:07
                                Zaraz zajrze i odpisze. Tutaj juz chyba skoncze temat.
                          • agni_me o Soso może 20.08.06, 19:54
                            Ja bym, stauo, nie dorabiała żadnych "filozofi" do zwykłej logorei. :)
                            • staua Re: o Soso może 20.08.06, 20:06
                              moze i masz racje.
    • blue.berry !!!!!!!!!!!! 11.08.06, 20:12
      jesssuuuuu, przestancie zmienac tom nazwe. bo juz polubilam Chlodnie a dzis
      wchodze i znow nic nie moge znalezc. miejcie litosc nad skolatanym umyslem bez
      prawa do urlopu...
      • jakotakot Re: !!!!!!!!!!!! 11.08.06, 20:24
        Podpisuje sie jekliwie pod Jagodkom - Chlodnia curik wraszczajsia!!!
        • noida Re: !!!!!!!!!!!! 11.08.06, 22:12
          Chłodnia była na upały, a teraz jest już znów prawie jesień, więc chłodnia jest
          nieaktualna.
      • au.lait Re: !!!!!!!!!!!! 12.08.06, 11:54
        Berry, czy Ty masz w ogóle ustawione cóś takiego jak Ulubione fora? (to jest
        dopiero głupie pytanie, ale wstrzeliłam się z nim w znakomity wątek :) Bo kiedy
        czytam, z jakim mozołem odkopywałaś wcześniej TWA (po przemianowaniu na
        Chłodnię), teraz Chłodnię (przemianowaną z powrotem na TWA), to zaczynam
        nabierać podejrzeń, że chiba niet...

A to taki genijalnie prosty myk jest z tymi Ulubionymi forami!
        :-D
        • mamarcela Re: !!!!!!!!!!!! 12.08.06, 12:11
          au.lait napisała:
          >
          > A to taki genijalnie prosty myk jest z tymi Ulubionymi forami!

Zaiste genialny, ale jakich traumatycznych wzruszeń może dostarczyć.
          Jesteś sobie na TWA. przechodzisz na FK, stwierdzasz, ze nie ma tam nic
          ciekawego i znowu klikasz na Trupę Werbalnych Akrobatów, a tam Chłodnia stoi
          jak byk i to nawet bez numeru! I co ty sobie w tym momencie myślisz (mamarcelo
          głupia)? Myślisz mianowicie, że już do końca cię pogięło, że czas zmienić adres
          na Pruszków Górny, czy Dolny ( oczywiście nawet tego nie pamiętam!). I kto ci
          kretynko dzieci będzie chował, jak ty juz kompletnie niepełnosprawna i chłodnie
          ci sie majaczą. Ot co!
          To może juz lepiej szukać?
          • noida Re: !!!!!!!!!!!! 12.08.06, 12:23
            Ja też się zastanawiałam, jak to się stało, że dodałam sobie jakąś Chłodnię do
            ulubionych? ;)
            • jakotakot Re: !!!!!!!!!!!! 12.08.06, 16:53
              www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1535170
              :))))))))
        • blue.berry Re: !!!!!!!!!!!! 12.08.06, 18:33
          au.lait napisała:
          > Berry, czy Ty masz w ogóle ustawione cóś takiego jak Ulubione fora?

oczywiscie ze nie mam:)))
          dlatego raz na jakis czas doswiadczam emocji zwiazanych z poszukiwaniem TWA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka