Dodaj do ulubionych

Jesienna ramówka tvn

17.08.06, 14:05
W Królikarni odbyła się impreza podczas której przedstawiono nową ramówkę.
Oprócz kontynuacji tego co było pokazali kilka nowych rzeczy.
Będzie program z Kazią Szczuką i Wojtkiem Jagielskim jako prowadzącymi
a w niedzielę po tancach Kuba Powiatowy.
Ipmrezę prowadził Sołtysik i było to takie polskie holyłód ze schodami itepe
Obserwuj wątek
    • krzaczekbzu Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 14:18
      Powiatowy z TVN?Coś się pomedrało koleżance))))
      • around_the_sun Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 14:25
        No taaa, chyba że to był żart...

Powiatowy był na imprezie
        i Miszczak powiedział, że program Kuby będzie w niedzielę po tancach.
        Magda M. była bez Ciacha,
        Majewski pozował wykładając się na schodach,
        Hela była z dzieciami i tabunem jakichś inkszych ludzi,
        Kryminalni ładnie wyglądali,
        Sedzia Anna Maria pokazała się w wersji młodzieżowej,
        no i były dwie Kazie Sz. które wyskoczyły z helikoptera który robił za klimę.
    • krzaczekbzu Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 14:20
      Kurcze, zwracam honor.Przeszedł do TVN, ale numer
      • around_the_sun Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 14:28
        krzaczekbzu napisał:

> Kurcze, zwracam honor.Przeszedł do TVN, ale numer

No, myslałam, że to z powodu mojej anginy cus mi sie popierniczyło
        bo człowiek w gorączce nie zawsze dokładnie widzi :-D))
        ale Powiatowego raczej trudno nie rozpoznac :)
      • ja27-09 Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 14:28
        Nieee?????? Powiatowy w tefałenie??
        Noszsz Solorz sie robi bardzo poprawny politycznie. Bardziej kaczorowaty od
        samego Giertycha.
        Ale może w końcu Kubuś w końcu poszaleje i nikt mu kary nie da.

Ale, ale.... Czy nie bedzie on zbyt dużą konkurencją dla Szymusia??
        • drzejms-buond Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 14:40
          KUBA W TEFAŁENIE???
          DŻIZAS! Toż to największa sensacja od czasów wyborów par ekseląs la mentarnych
    • ginny22 Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 16:54
      No mówię, jeszcze Lisa powinni w tefałenie zrehabilitować, to Polsat będzie
      pięknie kwapoprawny politycznie, a TVN koncesję straci... ;)
      • around_the_sun Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 17:04
        zapomniałam dodać, że Skrzynka szła o kulach ale całkiem dobrze wyglądała.
        A największe brawa dostał Durczok.
        • kaska123 Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 17:09
          A co jej sie stalo?
    • jahreshka Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 19:05
      Najbardziej załamał mnie "niespodziewany" helikopter, z którego wyskoczyły dwie
      Kazie Szczuki... No i te puste krzesła na widowni...
      Generalnie konferencja z holyłódzkimi ambicjami, a wyszło prowincjonalnie.
      • aga_ata Re: Jesienna ramówka tvn 17.08.06, 19:28
        Kuba w TVN!!!!???
        Koniec świata :-)))
        • around_the_sun Re: Jesienna ramówka tvn 18.08.06, 14:51
          Kuba Wojewódzki w TVN: "Nie chodziło o pieniądze"
          (PAP, Dziennik, Gazeta Wyborcza, Super Express / Gal/18 sierpnia 2006 06:33)

Kuba Wojewódzki zmienił stację. Teraz jego autorski program będzie nadawany na
          antenie TVN-u, a nie jak do tej pory w Polsacie.

Jak zapowiada Wojewódzki, program zachowa ten sam charakter, co w Polsacie,
          emitowany będzie też pod takim samym tytułem: "Kuba Wojewódzki". Wojewódzki nie
          chciał zdradzić powodów odejścia z Polsatu. - Moje rozstanie z Polsatem było
          bardzo kulturalne, partnerskie - powiedział tylko w czasie wczorajszej
          konferencji prasowej.

Szerzej sprawy nie komentuje też Polsat. - W związku z wyczerpaniem możliwości
          rozwoju zarówno formatu, jak i autora realizującego program "Kuba Wojewódzki"
          strony postanowiły za porozumieniem zrezygnować z kontynuacji serii w Telewizji
          Polsat - głosi komunikat Polsatu.

Jak podaje "Dziennik", sam Wojewódzki miał przyznać, że chce "rozwijać się". -
          Nie chodziło o pieniądze. Na pierwszym spotkaniu nawet o nich nie rozmawialiśmy
          - wyjaśnia gwiazdor, dodając, że nad ofertą TVN zastanawiał się jeden dzień. W
          temacie nowej gaży dziennikarz zachowuje powściągliwość. - To prawdziwie
          europejski kontrakt, który daje mi dużą swobodę - wyjaśnia w rozmowie z "Super
          Expressem".

Dyrektor programowy TVN Edward Miszczak powiedział natomiast: "Wiedzieliśmy, że
          Wojewódzki ma tam jakiś słabszy moment w Polsacie, więc złożyliśmy mu ofertę". -
          Andriej Szewczenko też grał w AC Milan, a teraz jest w Chelsea Londyn. To ta
          sama liga. Kuba Wojewódzki będzie miał u nas większą wolność - dodaje Miszczak
          na łamach "Dziennika".

Miszczak dodaje, że w TVN-ie zdecydowanie zmieni się tylko scenografia programu.
          Program Wojewódzkiego można będzie oglądać w niedzielę ok. godz. 22:00, czyli po
          "Tańcu z gwiazdami".

- Chciałbym, aby jednym z pierwszych gości był Kazimierz Marcinkiewicz z synem -
          zapowiada gwiazdor. - Dalej będę dużo mówił o seksie i ostro jechał po
          wszystkich gościach. I Kaczyńskim też nie przepuszczę - dodaje na łamach "Super
          Expressu".

Mimo, iż odejście Wojewódzkiego z Polsatu jest niespodzianką, sygnalizowane było
          już wcześniej przez media. Pierwsze plotki o rozstaniu ze stacją pojawiły się po
          festiwalu Top Trendy w Sopocie. Gwiazdor miał być konferansjerem imprezy,
          tymczasem zastąpił go Tomasz Jachimek. Oficjalnie podano natomiast informację,
          iż na udział w festiwalu nie pozwoliły Wojewódzkiemu problemu osobiste.

Tymczasem dziennikarza już w przyszłym tygodniu będzie można... usłyszeć na
          dużym ekranie. Gwiazdor użyczył bowiem swojego głosu postaci błazna w polskiej
          wersji językowej filmu "7 krasnoludków: Historia prawdziwa", który wchodzi do
          kin 25 sierpnia.
          • aga_ata Re: Jesienna ramówka tvn 18.08.06, 18:39
            no no :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka