Dodaj do ulubionych

depresja "po"

24.08.06, 19:23
Witam może mój problem wyda się dziwny lub niedorzeczny ale...

Od ponad roku jestem z moim obecnym mężczyzną. Naprawdę nie mamy żadnych problemów, zero kłótni, żadnych przedawnionych nie zabliźnionych ran etc. Również w relacjach łóżkowych pełna sielanka i naprawdę satysfakcjonujące pożycie. A jednak zaobserwowałam od pewnego czasu u siebie dziwne i nie zrozumiałe dla siebie reakcje po stosunku. Czasami bez względu na to jak był satysfakcjonujący i jak wiele radości dał obu stronom dosłownie parę minut "po" dopada mnie "czarna rozpacz".Mam ochotę płakać, czuję ogromny smutek. Często pod pretekstem prysznica uciekam w strumienie wody by ukryć łzy. Czasem mija mi po kilku minutach czasem nawet po godzinie-dwóch. I kompletnie nie porafię stwierdzić co takiego sprawiło, że jest mi paskudnie.
Czy też miewiacie takie "sensacje"? Bo zaczynam się zastanawiać czy ze mną wszystko w porządku i czy jeszcze mieszcze się w granicach normy czy już powinnam się leczyć:P A może to wina tabletek anty (zmieniłam je jakieś parę miesięcy temu)?

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Obserwuj wątek
    • supcik Re: depresja "po" 24.08.06, 19:33
      czesc!z tego co napisalas nie potrafie zrozumiec dlaczego tak masz...a przed
      zmiana tabletek bylo inaczej?(jezeli tak to idz do lekarza,niech ci doradzi
      inne).moze potrzebujesz wiecej czulosci po sekse niz podczas?a twoj ukochany
      jest zazwyczaj wyczerpany,albo spi..to powinienas porazmawiac o tym z nim.
      • aluchelek Re: depresja "po" 24.08.06, 21:29
        Witaj
        Tez tak czasem mialam! I tabletki byly rozne i faceci rozni. Kazdy to zrozumial.
        Ja tak mialam po baaaaardzo udanym seksie, pewnie to ma zwiazek z hormonami. ;))
        pozdrowki
    • ewelina23-20 Re: depresja "po" 25.08.06, 07:44
      dziwne...ja tez miałam tak z kilka razy , ale nie zazywam żadnych tabletek ,
      moze nie ten dzień czy co:)?
    • she_nemo Re: depresja "po" 25.08.06, 14:49
      Wielkie dzięki za odpowiedzi..

Przyznaje się- uspokoiły mnie i przekonaly by przy najbliższej okazji poruszyć ten temat z lekarzem (bo dotąd nie byłam pewna czy to może mieć jakikolwiek związek z tabletkami). A być może to tylko dawka hormonów za duża:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka