nutopia 07.09.06, 10:15 tym lekko rzuconym zdaniem lekko rzuconym komunikatorze gg, w/w zewsi zainspirował mnie.. tylko jeszcze nie wiem do czego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: zewsi jest senny 07.09.06, 10:24 Zawsze chciałem być inspiratorem. Z premedytacją wybrałem ten kierunek studiów. Niestety, chyba ktoś gdzieś się pomylił i teraz na prośbę okolicznych chłopów zapładniam im inwentarz. Ale nie narzekam. Spełniam się w pracy i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zewsi jest senny 07.09.06, 10:29 przynieść Panu wieszak? (na czymś te spodnie musi Pan powiesić) :) to z kawałka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zewsi jest senny 07.09.06, 10:32 A z którego. tyle ich się kręci w pobliżu... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zewsi jest senny 07.09.06, 10:49 zewsi napisał: > A z którego. tyle ich się kręci w pobliżu... a nie wiem czy był tu wrzucon:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zewsi jest senny 07.09.06, 11:24 zewsi napisał: > I nie opowiesz go? :-( ze coś tam, że baba zamówiła inseminatora i on przyjechał i kazał przynieść wiadro z ciepłą wodą, a baba niesie wiadro i podaje mu też wieszak i on pyta... a po co mi wieszak? a baba na to: a na czym pan spodnie powiesi? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zewsi jest senny 07.09.06, 11:48 A no tak, tak nas traktują kobiety starszej daty. Nie wiedzą, że inseminator to człowiek nowoczesny i nie potrzebuje wieszaka, by powiesić spodnie. Większość z nas ma rozporki w spodniach! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zewsi jest senny 07.09.06, 11:56 zewsi napisał: > A no tak, tak nas traktują kobiety starszej daty. Nie wiedzą, że inseminator to > > człowiek nowoczesny i nie potrzebuje wieszaka, by powiesić spodnie. > Większość z nas ma rozporki w spodniach! no przecież wyplułam kawę!:D Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zewsi jest senny 07.09.06, 12:55 Poczekaj, poczekaj, już jestem. Mam szmatę... Zaraz wszystko pozbieram... Jeszcze trochę... i jeszcze tu... Ooo i już jest - praktycznie cała filiżanka kawy się nazbierała. I jak? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zewsi jest senny 07.09.06, 14:34 wykręć szmatę do filizanki, przynajmniej kawa sie nie zmarnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zewsi jest senny 07.09.06, 14:48 No własnie tak zrobiłem. A teraz czekam czy Dryla powie, że jej smakuje, czy raczej że nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zewsi jest senny 07.09.06, 16:42 zewsi napisał: > No własnie tak zrobiłem. > A teraz czekam czy Dryla powie, że jej smakuje, czy raczej że nie bardzo. smakowała taki posmak dekadencji miała:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zewsi jest senny 07.09.06, 16:41 nutopia napisała: > tym lekko rzuconym zdaniem lekko rzuconym komunikatorze gg, w/w zewsi > zainspirował mnie.. > tylko jeszcze nie wiem do czego własnie przeczytałam co napisałam piękny post na wątek bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś