aasiek 20.09.06, 18:37 Różniste tam rzeczy pokazują. Na dłużej "wizytowałam" BBC Prime, gdy dawali "Dumę i uprzedzenie". Teraz natknęłam się na całkiem zabawny serial "Całuj mnie Kate". Naprawdę dobra zabawa. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: BBC Prime - seriale 21.09.06, 11:05 uwielbiam Thermomana - booooooooooooooooski, cuuuuuuuuuuuuuuuuudowny, wspanialy i w ogole bomba!!!! no i Little Britain - po prostu kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: BBC Prime - seriale 21.09.06, 11:09 O, nie znam tego :) O czym są owe? (że użyję składni pana Muldgaarda z "Wszystko czerwone" Chmielewskiej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BBC Prime - seriale 28.09.06, 12:29 o! tak o Małej Brytanii słyszałem dobre.. i ponoc Doktor też jest nie teges... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: BBC Prime - seriale 28.09.06, 12:37 Jest też Waking the Dead, ale to chyba TVPis wykupił już. Dużo jest tam fajnych seriali, dobrze ze ostatnio zaczeli tłumaczyć z napisami:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: BBC Prime - seriale 28.09.06, 12:53 BBC Prime to ja ostatnio oglądam na okrągło! Uwielbiam! Imperium samochodowe, Całuj mnie Kate, Co ludzie powiedzą, Czarna Żmija, Mój bohater(świetne!). Ostatnio była Duma i uprzedzenie i dużo innych. Super kanał! Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: BBC Prime - seriale 28.09.06, 12:49 Bukietowa!!!! Serial wszech czasów BBC! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: BBC Prime - seriale 28.09.06, 13:18 W "Całuj mnie Kate" już się wciągnęłam :) Ludzie, polecam po raz kolejny z czystym sumieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: BBC Prime - seriale 28.09.06, 13:35 jeszcze niedawno "eastenders" a teraz to nie wiem gdzie sie podziali .. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: BBC Prime - seriale 28.09.06, 14:24 i jeszcze taki serial co to tytulu nie znam: - madra laska ktora ma faceta narcyza pracujacego w wwarsztacie samochodowym, ktory zaciazyl inna laska z ktorej facetem (przyglupem) sie przyjazni - jeszcze bogata kretynka z piskliwym glosikiem wszystkim dzialajaca na nerwy... jaki to byl tytul? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: BBC Prime - seriale 28.09.06, 22:08 brettka napisała: > jeszcze niedawno "eastenders" a teraz to nie wiem gdzie sie podziali .. teraz jest w weekendy www.bbcprime.com/faq.aspx?menu=FAQs#8b0d0a64-f005-4c49-bda3-cfda7cc2313f Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: teraz 28.09.06, 22:27 :( ja co najwyżej mogę sobie polsat włączyć.... Wyznam Wam coś ;) nigdy w życiu nie miałam kablówki, ani nawet satelity. Nie wiem, co to MTV i takie tam :( Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: teraz 28.09.06, 23:19 to nie do końca zanczy ze coś straciłaś ale jest parę fajnych kanałów kino pl, bbc i animal planet bez których zwiarowałabym oglądając tylko tych jałowców z wiejskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: teraz 28.09.06, 23:41 No a ja własnie "Co z tą Polską" musiałam męczyć. Niektórych rzeczy żałuję z powodów takich ciekawościowych: wszyscy o tym mówią, niby jestem pokoleniem MTV, a ja nie doświadczyłam na własnej skórze... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: teraz 29.09.06, 01:56 nic nie przegapiłaś. ja też ponoć jestem, ale to nie to mtv co kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś