jtka na razie... 04.11.03, 19:45 zaqkańczam mały przerywnik i lecę dalej sprzątać, musze dziś za cały tydzień robić;-)))) bo pod koniec tygodnia będę się kursować;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 11.11.03, 08:43 we wtorek świateczny, może i dla większości wolny witam wszystkich serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 11.11.03, 12:51 witam i ja Slonkowo i cieplutko :*))))))))) milego dnia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka niespodzianka:-) 11.11.03, 18:03 zapraszam wszystkich na gofry:-)))))) jeszcze ciepłe, przed chwilką wyjęte.... prosze tu konfiturki słodkie lub cukierek puderek, a jak ktoś lubi to i bitą śmietankę się zrobi:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko wtorek wtorek cudów worek:) 18.11.03, 07:44 dzien dobry we wtorek, ktory pzrynosi cudów worek. ciekawe czym ans dzis obdarzy?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wtorek wtorek cudów worek:) 18.11.03, 11:30 miejmy nadzieje.., ze tak..pozdrooveczki cieplutkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 25.11.03, 17:27 znow fetorek ;))) heh... poczywam kwilkem na poduchach i zmykam znow popracowac... milego wieczorku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 25.11.03, 18:19 bry dobry:-)) a raczej wieczór;-)))) znowu na mojej ulicy żadna lampa się nie świeci, można dostać w .... i nawet nie wiadomo , gdzie uciekać;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea wtorkowo pomyłkowo:))) 02.12.03, 12:32 Witam:) Juz chcialam sie wpisac na watek poniedzialkowy z pozdrowieniami - ale w ostatniej chwili przypomnialam sobie ze juz poniedzialek szczesliwie za nami i juz tylko cztery<!!!!> dni do weekendu:)))) Pozdrawiam z lekka mzawka nad Warszawa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 02.12.03, 16:57 bry wtorkowe:-)))))) czy u was też tak szaro i buro było dziś???? ja poprosze o kilka kolorów;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 02.12.03, 17:03 idem na obiad ,a po zaczynam sprzątanie przed świąteczne.... bo czasu coraz mniej:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 09.12.03, 07:04 Wezwali mnie tu alarmowo, więc mimo, ze mam "wolne" mogę się z Wami przywitać. Lecę pod samowarkiem naszym ogień podsycić. Przecież zaraz pora na poranną kaffke :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 16.12.03, 08:15 dzien dobry we wtorek:( niech ten wtorek szybko minie bo ja tu dzis chyba padne:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Witam:) 16.12.03, 12:50 Piekna zima za oknem:))) Pozdrawiam obsypana sniegiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 16.12.03, 18:21 Sloo, ja też czekałam z utęsknieniem na jego koniec... był ohydny... od dwóch tygodni takiego nie miałam Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 23.12.03, 17:48 dziś to jest wtorek umęczony....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: witam wtorkowo :))) 23.12.03, 19:35 Wszystkim Poduszkowcom ..Sciski..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 23.12.03, 21:26 usciskuje wszystkich:) i padam podobnie jak inni na swoj slo-oneczny pyszczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 23.12.03, 22:53 a teraz czas wafelki przełożyć... i za Mikołaja wyręczyć;-) czyli popaczkować ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witam wtorkowo :))) 23.12.03, 22:57 ...mniammm - słodziuteńki ten m-ita-łaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 06.01.04, 08:32 hej, hej w pierwszy wtorek nowego roczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 06.01.04, 17:24 Ooooooooooo Jtka:) odkopalas sie spod papierow?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 13.01.04, 17:16 przepraszam , a czy dziś to nikt tu nie zagląda , dlatego że trzynasty???? oj, bo czarną kocicę na Was naślę;-)P ( hihi i jej nieczarne dzieci;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 13.01.04, 21:18 jestem 13-go:) ja sie tam nie boje i nie jestemz abobonna :) pedze na herbate:) do pana samowara:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 13.01.04, 22:46 esz... nawet nie zwróciłem uwagi, że to ten "nieszczęśliwy" numerek dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 20.01.04, 06:32 NISPODZIANKA PORANNAAAAA:-)))))))))))))))))))))))) no kochani wstwać!!! dzień już się zaczyna.... u mnie śniegu pooo ... pachi;-) trza iść odwalać;-) a może komuś "dowalić śniegiem"????????;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 20.01.04, 08:10 aaaleeee dzis ookropny tenw toreeeek:((((( ja chce do domu:((((( pod cieplutka kordelke;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 20.01.04, 18:24 czy okropny???? chyba nieee... nawet pozałatwiałam kilka spraw się ciągnących długo już... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 03.02.04, 11:14 a ja jakos dzis mialam ochote na rybke... witajcie... moze wtorek bedzie lepszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 03.02.04, 12:01 z całą pewnością będzie lepszy....mnie już przestaje głowa boleć Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 03.02.04, 17:30 no i ja drugiej klawiatury dziś nie wykończyłam;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 10.02.04, 06:43 biało za oknem , zimno... i mróż ma jeszcze przyjść większy.... ehhh... chyba nie doczekam sie wiosny;-) a poza tym to zapraszam na kawkę , herbatkę i inne smakołyki:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witam wtorkowo :))) 10.02.04, 10:50 ...doczekamy się wiosny itusiu, już niedługo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Transik.... 10.02.04, 15:56 to ja będę czekać na tę wiosnę:-) obym się doczekała:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ja tyż czekam... na wiosne.... :))) 10.02.04, 17:46 czekolada ubrudzone buziaki na dobry wieczorek :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: ja tyż czekam... na wiosne.... :))) 10.02.04, 18:07 ulalka napisała: > czekolada ubrudzone buziaki na dobry wieczorek :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ja tyż czekam... na wiosne.... :))) 17.02.04, 07:50 czarowna czarowna;-) i powtorka z rozrywki czy riplay: wrzatek. kawa, cukier, mleczko itd:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka bry:-) 17.02.04, 16:42 bry wszystkim:-)))) oj, u mnie dzis pada i pada, i śnieg , i deszcz, i niewiadomo co jeszcze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 24.02.04, 06:45 witam w pochmurny u mnie wtorek - jakiś takiś zaspany;-) z herbatką gorącej herbatki w ręku:-) komuś zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witam wtorkowo :))) 24.02.04, 08:05 piekny poranek ze sloneczkiem na blekitnym niebie z siarczystym mrozikiem zycze cudownego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 24.02.04, 08:11 haaaaloooo dzieeeeeen doooobry !!!!!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witam wtorkowo :))) 24.02.04, 11:36 pochwalilam za wczesnie poranek,,,o!!!!!!! teraz niebo sie zachmurzylo i zamiec sniezna sypie,,, straszecznie zimno brrrrrrrrrrrrrrr..... cos by ciepluniego do picia prucz kawuni pasowalo..... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 24.02.04, 16:50 a u mnie po połduniu sie rozpogodziło:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw dobry wieczór :) 24.02.04, 19:14 a ja nie wiem jak było....cały dzień przespałem Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: dzien dobry 02.03.04, 08:11 przeslicznie sloneczko w okienka zaglada mrozik i cichutko na dworze tz.bez wiaterku.... milego dzionka Wam zycze.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 09.03.04, 06:33 dzień dooobryyyy:-)))))))))) proszę wstawać , herbatkę , kawkę do ręki i .... do pracy!;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witam wtorkowo :))) 09.03.04, 22:54 noooooooo,ale ze mnie dzis gapiszon wielki hi,hi, porozrabialam prawie wszedzie tak .. ktos by pomyslal,ze wczoraj swietowalam wielki dzien kobiecy :-)))))))))) a ja ustresana jeno dzis bylam przepraszam za pomlke... juz po poznej kolacyji i robie kalejdoskop po forach i naprawiam bledy :-) milej nocki zycze.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 16.03.04, 07:48 dzien dobry wszystkim zakichanym, pociagajacym, piszacym, odwiedzajacym,pracujacym i innym:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witam wtorkowo :))) 16.03.04, 12:22 z promyczkami slonecznymi witam.. cudnie mamy na dworku, ze az serdunio sie raduje.... psiunia chce wylegiwac sie na trawce, ale ziemia jeszcze zimna .... ptaszyny jak oszalale cwiergola szukajac przeciwnej plci.... a i wiewioreczka znow nas odwiedzila, sliczniunia i zwinna... miejcie sobie milunio i cieplunio... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 16.03.04, 16:26 ehh... nic nie słyszę ,nic nie widzę, nic nie czuję:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re:Pierwszy Wiosenny Wtorek 22.03.04, 13:29 wydawalo by sie ze to juz wiosna pelna para, ale nie u nas, co prawda sztorm ucichl,ale wieje i deszczyk przelotny lodowaty po paszczydelku zacina.... juz mam dosyc okryc zimowych..:(((( mam nadzieje,ze u Was prawdziwana aura Wiosenna zycze Wam tego i mlego dnia rowniez... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 23.03.04, 08:47 dzien dobry spiochy wstawac z lozek:) dosc leniuchowania, cala nocka byla od tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witam wtorkowo :))) 23.03.04, 12:50 robie powtorke z programu hi,hi, ale wczoraj sie wpisalam,,,, pozdrawiam cieplutko....bo za oknem zimny wiatr wieje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 23.03.04, 19:31 witajcie:-)))))))) ehhh.. dostać się do was nie mogłam:-( Kto drzwi zaparł, cooo?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witam wtorkowo :))) 23.03.04, 22:30 nie ja..:))))))))) przyznaje sie bez bicia hi,hi, tez mnie dziwi,ze zawsze jest jakis problem z nimi,:(((((((((( .. czlek sie zniecheca .:((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 30.03.04, 08:58 pobudka, wstawac z poduch:) slonko na niebie:) i akwe pic prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witam wtorkowo :))) 30.03.04, 10:53 no dobrze juz wstalam, kawcie z mleczkiem wychleptalam i ptaszkowego churu posluchalam.... milego dnia Wszystkim... PS;.. wiecie moze jaka jest roznica miedzy szpakiem i kosem ????? bo ja myle wiecznie te ptaszyny bo dlamnie wygladaja jednakowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 30.03.04, 17:33 powoli robi się pięknie i słonecznie:-) i tak wiosennie:-))))))))))) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witam wtorkowo :))) 30.03.04, 17:53 u nas wrecz cudownie bylo... pobylam na dworku zdziebko z psiuna, ale lezal na trawce i upajal sie sloneczkiem....:))) Odpowiedz Link Zgłoś