jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 22.11.03, 08:00 wstawać śpiochy!!!;-)))))))))))) dzionek już wstał i to troche jaśniejszy niż ostatnie;-) czas się wziąć za porządki, nasze"jaśki" popoprawiać, okna pootwierać, może i werandę przetworzyć , niech więcej powietrza wpadnie;-)))))) i kurze pod poduchami trzeba powycierać;-) i może w okna lampeczki wstawimy ,niech nam więcej światełka wpada do środka:-) to będzie nasza kuracja świetlana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ..sobota będzie dla nas :-) 22.11.03, 11:04 a ja chce dzus duuuuzow ypoczynku, ledwo lazem :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ..sobota będzie dla nas :-) 22.11.03, 13:37 a ja się cieszę porządkami....mam co robić :))))) !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ..sobota będzie dla nas :-) 22.11.03, 15:26 -ja muszę się sam uporządkować,a dopiero póżniej(tzn na wiosnę;))zajmę się całą resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 22.11.03, 16:02 a ja Was witam z pomieszczenia zapelnionego pudlami przeprowadzkowymi :)))) robie porzadki.. kto pomoze?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry 06.12.03, 12:47 a mzoe bys tak nam zrobil jakis mily prezencik z okazji mikolajek?;-) Ty potarfisz sprawiac niespodzianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzień dobry 06.12.03, 13:42 kurczę Słoo....mam ręce po pachy urobione... sajgon :( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzień dobry 06.12.03, 16:09 witajcie... brrr... strasznie zimno u mnie , wieje , biało i mroźno.... brrr Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Ale dlaczego brrr?:)))) 06.12.03, 17:49 Jest pieeeknieeeee:))))))) Snieg spadl:)))) Zima idzie!!:))) Witajcie sobotnio:))) Mam szalenczo radosny nastroj:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Ale dlaczego brrr?:)))) 06.12.03, 22:40 Jak to gdzie? W Warszawie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ale dlaczego brrr?:)))) 06.12.03, 22:43 no tak... Stolyca... to i śnieg już macie :P Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Ale dlaczego brrr?:)))) 06.12.03, 22:45 ...w warsiawce śnieg ...błękitny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Ale dlaczego brrr?:)))) 06.12.03, 22:55 Uhmm.. I nawet nam Gucwinscy do tego niepotrzebni..:P:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ale dlaczego brrr?:)))) 06.12.03, 22:58 he he he :) Ale my za to Palmy nie mamy :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Ale dlaczego brrr?:)))) 06.12.03, 23:05 Sio od naszej Palmy!!!:PPP W komplecie z Palma sa policjanci z Miami:)))) Samych przystojniakow tam stawiaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: dzień dobry 06.12.03, 22:51 rzulw napisał: > :))))))) dzień dobry :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: dzień dobry 06.12.03, 22:56 Widze Transik,ze ostatnio tak jak ja przychodzisz tuz przed zamknieciem sklepiku?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: dzień dobry 06.12.03, 23:02 Cóż, wszyscy mamy, coraz mniej czasu :( Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: dzień dobry 13.12.03, 09:35 transoptor napisał: > Cóż, wszyscy mamy, coraz mniej czasu :( Ale pomimo tego, zawsze udaje nam się znależć trochę czasu, aby się przywitać... Ja go znalazłem, i dlatego: WITAJCIE LUDZISKA. Dziś i jutro proponuję poświęcić na rozmyślaniach nad tym-co by tu zrobić, żeby nic nie robić.Potraktujcie, te dwa dni jako relaks, przed czekającym was, nieuniknionym, szalonym i jakże pracowitym, przedświątecznym tygodniem. Nie dajcie się ogłupić szaleństwu przedświątecznych zakupów, bo już po wyjściu ze sklepu będziecie tego żałować.Wiele uwagi poświęćcie utrzymaniu dobrej atmosfery w swych domach, przypomnijcie sobie: po co są święta? Sknerusy i dusigrosze niech potrząsną trzosem i raz w roku, nie pożałują grosza na prezenty gwiazdkowe- a odświętnie wyłóżcie kasę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzień dobry 13.12.03, 14:39 cze Transik :) A ty witasz sięi nie witasz.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: dzień dobry 20.12.03, 08:44 Cześć :) To już ostatnia sobota przed ŚBN, zatem wykorzystajcie ją do zakończenia wszelkich prac porządkowych.Bowiem od poniedziałku większość pań rozpocznie "okupację" swoich kuchni, w których (roztaczając przy tym bukiet świątecznych zapachów)będą przygotowywały "wielkie żarcie" ;).Innym czas upłynie na pakowaniu bagaży, przed wyjazdem do rodziny lub na świąteczne wczasy.Nie łudżcie się zatem iż największe domowe zajęcia macie już za sobą...wszystko przed wami. Odpoczniecie...po świętach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzień dobry 20.12.03, 10:02 na szczęście żadna pani mojej kuchni okupować nie będzie :))) dzieńdoberek :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzień dobry 20.12.03, 16:14 o tak... a u mnie będzie oblężenie aż CZTERECH kobiet;-))))a piąta będzie się plątać pod nogami;-))))) Czyste szaleństwo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzień dobry 20.12.03, 16:15 ale ja odpocznę i w czasie świąt Transie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s dobranoc 03.01.04, 02:50 sobota już, noc ciemna, w światach latarni tylko śnieg się iskrzy... pięknie jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ...dobry wieczór :) 03.01.04, 17:25 Serdecznie i noworocznie, pozdrawiam wszystkich zakopanych w śniegu leniwców poduchowych.Ruch na poduchach zgodnie z przewidywaniami, raczej niewielki. Nastał bowiem, czas poświątecznego odpoczynku, wspominania miłych chwil i szaleństw sylwestrowej nocy, dojadania frykasów, których (wbrew moim ostrzeżeniom)jak zwykle kupiliśmy o wiele za wiele ;)....wyjdźcie więc teraz na wieczorny spacer i popatrzcie jak cicho pada śnieg...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ...dobry wieczór :) 03.01.04, 18:10 --transoptor napisał: > Serdecznie i noworocznie, pozdrawiam wszystkich zakopanych w śniegu leniwców > poduchowych.Ruch na poduchach zgodnie z przewidywaniami, raczej niewielki. > Nastał bowiem, czas poświątecznego odpoczynku, wspominania miłych chwil i > szaleństw sylwestrowej nocy, dojadania frykasów, których (wbrew moim > ostrzeżeniom)jak zwykle kupiliśmy o wiele za wiele ;)....wyjdźcie więc teraz > na wieczorny spacer i popatrzcie jak cicho pada śnieg...:) i mrozi mróz i jak skrzypi pod nogami;-)))))))))) ita_mrozowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ...dobry wieczór :) 03.01.04, 19:23 Ale u Was fajnie :) A u mnie dalej brak śniegu, brak mrozu (z tym mrozem to i może lepiej :P ) przyjenego wieczoru i niedzieli całej Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ...dobry wieczór :) 03.01.04, 21:19 ciemno wszedzie, glucho wszedzie moze na poduchach milo bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ...dobry dzien:) 10.01.04, 12:12 wstawac spiochy poooobuuuuuudkaaaaa !!!!!!!! widze ktos naparzyl nam kawy na przebudzenie, to chyba rzulw?:) a moze jeszcze mam oczy zaspane i zle widze ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ...dobry dzien:) 10.01.04, 13:31 uuuuuuuuuuułlaaaaaaaaaaaaa.....<ziew> Witaj Słooneczko :) Wlaśnie się przyczołgałem do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ...dobry dzien:) 10.01.04, 14:16 aaaaaaaa to jednak bylam zaspana. bo byl któś, naparzyl kawy a ja myslalam, ze to gospodarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ...dobry dzien:) 10.01.04, 21:59 a ten dzisiejszy dzień , to wogóle jakis taki zaspany;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hejka:-) 17.01.04, 21:51 nooo i ja jestem;-) znaczy ten...... no......... wesolo mi;-) i pilam soczek;-) i ten no.......... chyba powinnam isc spac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Noc...już sobie poszła :) 31.01.04, 10:36 i przyszedł dzionek :) Dzień dobry ! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noc...już sobie poszła :) 31.01.04, 10:42 rzulw napisał: > i przyszedł dzionek :) > Dzień dobry ! Doberek :))) jak nastroj??:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Noc...już sobie poszła :) 31.01.04, 11:44 Cześć :) Najstrój oki, ale jeszcze cały dzionek przede mną w caffe, więc to może się zmienić:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Noc...już sobie poszła :) 31.01.04, 14:08 ulalka napisała: > Doberek :))) jak nastroj??:) kieeepski :( jak Ferdynand;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Noc...już sobie poszła :) 31.01.04, 14:39 a u mnie jakiś strasznie leniwy, "globusowy" i wogóle;-)))))) może wiosna idzie????? co?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 21.02.04, 22:09 bry dobry i dobranooooc <ziewnięcie> oj dzis troszku popracowałam , a te słonko w ciągu dnia wymęczyło mnie jakoś... człek się od niego odzwyczaił;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 28.02.04, 08:11 jakoś dziś u mnie szaro za oknem.... śnieg ma znowu padać... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 28.02.04, 10:56 a u nas snieguje straszecznie, ze swiata nie widac.... ale dobrze ,ze niema mrozu raczej odwilzowo.... miejcie sobie milunio....PA;..do potem,bo musze z psiuna czlapac na spacerek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 28.02.04, 13:52 witajcie :)) u mnie moglyby byc balwany, nie tylko te umyslowe ;) ale nie ma mrozu za bardzo... heh.. smisznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 28.02.04, 17:30 Ulalko, moze to i dobrze,ze niema mrozu pomysl,jakby te" balwanki umyslowe" podmrozic to juz katastrofa nieziemska hi,hi. a tak na powanie, to wypralam swoje male trzy dywaniczki w sniegu,,,,,ale sa teraz sliczne, nabraly znow blasku...i swiezosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 06.03.04, 07:22 sooobooota wstała ....witajcie:-))))))))))) szybciutko hebartkę wypiję i ruszam do pracki:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 06.03.04, 10:38 milego dzionka/polodnia Wszystkim zycze,,,, pieknie mamy dzis i nawet mrozik mniejszy.... ptaszyny chalasuja jak nigdy co dzien glosniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ..sobota będzie dla nas :-) 06.03.04, 11:51 heh , o tej co Itka byla na nogach ja smacznie lezalam w lozeczku. snil mi sie dom na wsi , ktory kupilam. heh ja to mam sny, nie do spelnienia. nie mozna cos sobie wysnic bardziej realnego?:) a taerz biegam z kata w kat bo zcekan na gosci z Niemiec. a z mialam chwilke wstapilam poskakac na poduchach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 06.03.04, 16:27 no,ja wstalam moze pol godzinki pozniej od Itusii i powoli sie rozkrecalam...:-)) skakaj,skakaj Slo.byle ostroznie bo sen niby przyjemny ale niesie wiele nieprzyjemnosci ...:(((((((( uwazajcie na zdrowko, tak mowi sennik.... a swoja droga domek na wsi to marzenie kazdego z nas, choc ja juz mieszkam w podobnym, to jednak marzy mi sie cusik innego:-))) milego spedzania czasu z goscimi.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 13.03.04, 08:42 słoneczko dziś świeci u mnie , ale zimno jest... no niestety, jeszcze tak potrwa trochu...:-) aby zimna nie było czuć lecę zaparzyć dziś Wam "Inkę", lubicie ją??? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 13.03.04, 11:58 na jutro zapowiadaja u nas zdziebko ocieplenia moze nareszcie wiosna sie obudzi ze swojego snu.... ciepelka juz mi sie chce.... i lzejszych ciuszkow.... milusinskiej atmosfery na dzisiejszy dzionek Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 20.03.04, 07:28 witam weekeendziikoowoo;-))))))zwłaszcza tych co mają wolne;-) hihi... a ja zaraz do pracki lecę;-) miłej sobotki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 20.03.04, 10:42 Witam rowniez poranna ptaszyne/Itunie i Wszystkich przyjemnej pracki zycze i pieknego dnia.. u nas nieszczolna pogoda, ale moze byc lepiejpod wieczor... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 20.03.04, 18:07 dzień deszczowo- słoneczny:-) ale taki fajny ciepły , wiosenny:-) noo... doczekaliśmy się już chyba jakiś oznak wiosny:-)))))))))) a kolejna to marcowanie mojej kotki... hihihi... pełen dom jej "miłosnych narzekań";-)))) miłego wieczoru życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 20.03.04, 21:34 Koncert koci u Ituni.... moje psidlo jeszcze nosem szoruje asfalt, bo suczek wkolo mase....biedna psina.... ale dobrze ,ze deszczydlo leje ,to zmyje ewentualne milosne zapachy... milego wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 27.03.04, 10:12 ale zimowo u nas niechce sie z domciu wychodzic co dzisiaj robicie Poszuszanki ciekawego??????????? ja jeszcze niemam zadnego pomyslunku.... milego dnia:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 27.03.04, 21:45 miłego sobotniego wieczorku:-) ja dzis zapracowana byłam, wzięłam się, mimo ohydnej podogy , za porządki wiosenne i takie tam;-)))))))))) ledwom żyjem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 27.03.04, 23:06 tez nawiedzilo mnie w puzniejszej fazie dnia na porzadkowanie, usch,,,,ale jakos zyje ;-)))))))) a teraz juz ledwo siedze i poczlapie nana,...chyba jutro sie dziwigne z lozeczka....:-)))))))) PA;.. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 12:37 w milym towarzystwie zycze Wam milego weekendowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 15:05 kendo napisała: > w milym towarzystwie > zycze Wam milego weekendowania :)) dziekujemy i zyczymy tego samego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 15:19 kendo, ty chyba chciałaś napisać z miłą pracą, co???;-)))))) jedną porcję rybki mam już posmażoną... teraz druga na mnie czeka...buuu;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 17:38 Itus to "rybak" dzis na obiadek ???? i pewnie kiszona kapustka z cebulka i olejem "pod bok rybi"-tak zawsze robie ja.:))))))))))) ja chcialam tylko pozyczyc milego dnia wszystkim, jakos dziwnie mi sie wydaje prac w sobote, bo tu maja wolne, a jz nie pracuje..... teraz zycze milej pracki i milego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 19:22 Kendo, rybka to już na święta... zrobiona w pomidorach i w occie:-) teraz w słoiczek , zawekowac i do piątku , soboty spokojnie wystoi:-) bo inaczej się nie wyrobię i nockami będę musiała robić, a te nocki i tak są krótkie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 19:53 taaa...znikli wszyscy to ide kuraka na jutro przygotować;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 20:04 alez Itka sie rozgotowla :)))) mam naysli,ze zajela soe przygotowywaniem juz Wielkanocnego i postnego papusiania.... taz bede musial sie za swoja rybke zabrac.... ale moze w poniedzialek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 21:53 a tak z ciekawosci pytam, mieliscie jakis temat o Wielkanocy ???? bo jakos nie umie sobie go znlesc !:(( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.04.04, 22:10 pamiętam ,że rozmawialiśmy , ale chyba... ( o ile pamięć mnie nie myli) odbywało się to w poszczególnych dniach, osobnego wątku nie tworzyliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Wielka Sobota:-) 10.04.04, 08:14 już nastała:-) zaglądnęłam na chwilkę, póki ją mam :-) miłego pracusiowania:-)))))))) i malowania jaj:-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Wielka Sobota:-) 10.04.04, 11:23 milego i owocnego ostatniego przygotowywania swiatecznego. chyba juz niektorzy maja poswiecone jajeczka i reszte lakoci. miejcie sobie milutko. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 10.04.04, 18:51 święconka czeka już na jutro, porządek wielki wokoło, a pyszności kusza już ,kuszą... lae trzeba będzie poczekać troszku:-) a dziś mam nockę przcowitą.... bo w tajemnicy muszę mały torcik zrobić, by siostra nie wywęszyła;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 10.04.04, 21:28 u mnie tez juz wszystko na ostani guziczek zapiete. ale salatki sledziowej sprobowalam i tak do kolacji.... Itus,zycze pysznej pracki przy torciku, pochwal sie puzniej owocem Swojej pracy... Wesolych Swiat.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 11.04.04, 02:38 nooo...uwinęłam się z nim:-) teraz czekam na rozpuszczenie się polewy czekoladowej:-) Kendo, ten mój torcik to ciasto biszkoptowe "przekładane" a raczej szarpane galaretką i śmietaną, w środek jeszcze owoce włożyłam, na wierzchu urodzinowo udekoruję i mam torta-niespodziankę na jutro:-))))))))) to znaczy na dziś;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ..sobota będzie dla nas :-) 17.04.04, 09:36 czesc leniuszki:) spicie? ja juz jestem po sniadnku i po zakupach:) dla mnie tylko praca na moje doly;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 17.04.04, 10:05 jak milo widziec sloneczko przy humorze;))))))))))) nikt juz chyba niespi w tak piekny poranek:))))))))) obeszlam swoje wlosci, ale dzis nic w ogrodzie nie robie.... mysle co "do gara wlozyc" usch! odwieczny problem...;))))))))))))) milego dnia Wszystkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 24.04.04, 07:42 sobota deszczowa się kłania:-))))) leje od samiutkiego ranca i chyba przez cały dzień tak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 24.04.04, 12:21 no i sprzatac trza wiosennie u mnie ;) pozdrovki na dobry dzionek :D Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 24.04.04, 22:31 wieczorkowo się już zrobiło i nawet nie wiem , kiedy ten dzień minął... przez palce przeleciał... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 01.05.04, 05:44 hej:-) sobotka się zaczęła piknym świtem i nawet ciepłym :-) a zapom,niałam Wam się pochwalić wcześniej... w końcu w tym roku kwitnie u mnie magnolia w całej okazałaości:-)))))))))))))))))))) ehhh... co to za widok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ..sobota będzie dla nas :-) 01.05.04, 10:44 a ja jade na pierwsezgo grilla w tym roku. z reszta zgodnie z tradycja trzeba uczcic 1 maja:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 01.05.04, 11:09 tak,tak, to bedzie pamietna "majowka" Slooooooo natrzaskaj mase zdjec dla upamietnienia sytuacji...milego majowania.... Itus u nas u sasiadow tez juz rozkwitaja magnolje i azaleje.... moje padly przez psiunia-zasikal je :(( milego dnia i cieplego.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 01.05.04, 13:09 a ja lecę dalej... moze uda mi się też dziś na grilla załapać? zobaczymy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ..sobota będzie dla nas :-) 01.05.04, 13:12 przyjemnego grillowania Ituś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 01.05.04, 16:48 Rzulwiku , jak tam zalecę przy okazji , to schwycę jakąś karkóweczkę lub skrzydełko i Ci podrzucę;-) wypatruj zatem , czegoś nadlatującego... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 08.05.04, 11:54 noo... w końcu dostałam się na forum;-))) witajcie w sobotkę:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 08.05.04, 12:30 ja na razie niemam problemu;)) cudownej sobotki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 08.05.04, 17:48 pada u mnie... i jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 08.05.04, 18:49 bez deszczu, zapowiadaja przymrozek w nocy:(((((((((( zeby kwiatusie nieopadly:::(( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 15.05.04, 06:49 sobotaaa:-)))) no wstawać śpioszki:-)))) wiosna w pełni czas to wykorzystać:-)))) chociaż troszku ona jakaś zimna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 15.05.04, 12:37 witajcie ... przesylam kazdemu po bukieciku pieknych niezapominajek zyczac cudownego dnia:)) PS;..cieplej jakby sie zrobilo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 15.05.04, 16:12 leje deszcz:-( a przez niego jakoś wszystko się chrzani... wylałam sok na biurko z kompem;-) będzie lepko teraz;-) może kogoś złapię co??? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 15.05.04, 17:26 zlapalas,,,;)) czyli za malo wylas ,by niezlapac;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 22.05.04, 07:04 SOOOBOOOTAAA!!!;-))))) Wsatwać już czas;-) Co jeszcze w łóżkach robicie?;-) Miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 22.05.04, 10:13 niech bedzie milunia i cieplunia pelna milych wrazen;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 22.05.04, 14:08 taa..a teraz, po malym wylegiwanku i dbaniu o urode ;) moge juz ruszac w swiat... jak ja lubie soboty!... :) milego dnia :D Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 29.05.04, 08:05 już sobota;-)))) kto moze niech odpoczywa, a kto nie , niech idzie pracować;-)) do zobaczonka popołudniu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ..sobota będzie dla nas :-) 29.05.04, 08:08 czesc skowronku Ol-ki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..milego sobotniego wieczoru..:)) 29.05.04, 22:08 padam na pysio,,,, ide chyba nanac:)) dobranoc wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 05.06.04, 06:08 puste butelki pozbierałam , szkło pomyłam;-) można szykować następną imprezkę;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 05.06.04, 06:08 a tak wogóle to witajcie w sobotni poranek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 05.06.04, 10:11 **Itunia ranny ptaszek,skoro swit sie zrywa i porzadeczki czyni:-)) mily wieczor wczoraj spedzilam z Wami.... pedzimy na przod, milego dnia ze sloneczkiem w serduszkach . Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 12.06.04, 05:49 witam sobotnie:-))))) powolutku właściwy weekend się zaczyna;-) słonecznej pogody:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: ..sobota będzie dla nas :-) 12.06.04, 10:32 ... dziękujemy ci jtko..życzymy tego samego plus jeszcze coś... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 12.06.04, 10:46 hej,hej !!!!!!!!!!!!!! pochmurnie strasznie.............. milego dnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 12.06.04, 14:00 u mnie pogoda w kratke;-))) a poza tym zerzały mnie komary!!! totalnie;-) i to przydomowego chowu;-)))))))tzn.ogródkowe;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 12.06.04, 15:15 **Itus ale brzydule te komarzydla:-)) a tak po prawdzie to panie komarowe gryza, sa jak wampirki, wysysaja z nas krew potrzeba dla znoszenia jajek:-)) posmaruj pogryzienia czyms kwasnym dla ulzenia swedzenia lub przekrojona cebula wetrzyj lub natka pietruszki-sokiem, milego dnia bez swedzenia;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 19.06.04, 08:06 wekendzik się zaczyna:-)porządki , sprzątanie , pucowanie;-) a pogoda bez zmian,dzięki temu jakoś łatwiej się sprząta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: ..sobota będzie dla nas :-) 19.06.04, 09:22 ...czerwiec, czerwiec co jest z tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 19.06.04, 10:06 promyczki slonca sie gdzies zapodzialy, wiatr galazki traca, ptak ucichl, w gniazku schowany wyczekuje slonca.... ** i nie udala sie w pogode sobota............. milego dnia mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 26.06.04, 10:27 i ta sobota podobna do poprzedniej ..:((((((( usch,kiedy nareszcie przyjdzie lato, gorace/pachnace/rozspiewane ?????????????????? ** milego poranka. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: ..sobota będzie dla nas :-) 26.06.04, 12:33 ...lato, lato dam ci różę tylko przyjdź w końcu i rozgość się na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 26.06.04, 13:04 nick000 napisał: > ...lato, lato dam ci różę tylko przyjdź w końcu i rozgość się na dobre... ja daje bukiet pachnacych latem piwonii tylko przybywaj i dziel nas swymi promieniam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kszysio Re: ..sobota będzie dla nas :-) 26.06.04, 15:46 we Wrocku skwar... wytrzymać się nie da... chyba już przyszło lato Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 26.06.04, 22:56 kszysio napisał: > we Wrocku skwar... wytrzymać się nie da... chyba już przyszło lato **krzysio, ales szczesliwy wybraniec.... u mnie jakies dziwne zatrzymanie lata:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: ..sobota będzie dla nas :-) 27.06.04, 00:09 Może i skwar, ale wiatr nieprzeciętny... Witam jako nowa, chociaż już w niedzielę, hehe. Pozdrowienia z Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.07.04, 06:54 a tak wogóle to chciałam poinformowac szanowne towarzystwo ,że mamy już sobotkę:-)))))))) jakaś zimna tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.07.04, 11:00 witajcie.... ** milego odpoczynku weekendowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: ..sobota będzie dla nas :-) 03.07.04, 18:59 Witam. 15357...Licze krople deszczu na szybie .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 10.07.04, 08:28 Sobotka już pikna sie zaczęła :-) u mnie słoneczna, ciepła:-) miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 10.07.04, 10:06 witam,witam... i o pogode pytam, nie wszedzie jest sloneczko bo wiatr chmurki czarne po niebie goni.... ** niemniej milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: ..sobota będzie dla nas :-) 24.07.04, 06:49 ...sobotnio i pracowicie witam wszystkich... ...pogoda taka że grzech pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ..sobota będzie dla nas :-) 24.07.04, 07:09 Dzień dobry, dzień słoneczny, dzień miły - wszystkim poduszankom i poduchowcom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 24.07.04, 10:21 witam,witam,,,,, moze sie pogoda wyklaruje i u nas, ale nie jest zimno.... ha,i mnie pracusiowanie dorwalo przy sobocie.... ** milego dzionka zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: ..sobota będzie dla nas :-) 07.08.04, 10:47 Witam serdecznie i od razu się żegnam...... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 07.08.04, 11:20 ginztonikiem napisała: > Witam serdecznie i od razu się żegnam...... juz Cie pieknie pozegnalam z buziaczkami od Wszystkich.... jezeli bedziesz miala okazje , daj znac jak sobie urlopujesz... ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 07.08.04, 15:53 No sobotka ładnie się zaczyna... Gini nas opuszcza i to każe jeszcze na siebie długo czekać... u mnie burzowo, chyba dziś mnie znowu zaleje albo przeniesie się na jutro;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 07.08.04, 21:49 jtka napisała: > No sobotka ładnie się zaczyna... Gini nas opuszcza i to każe jeszcze na siebie > długo czekać... u mnie burzowo, chyba dziś mnie znowu zaleje albo przeniesie > się na jutro;-) a jak dobrze pamietam Sloo rowniez nas zaraz oposci ale bedzie nas malunio i zarazem smutnawo.... **milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 14.08.04, 11:57 milego slonecznego dzionka.... idem potancowac z odkurzaczem i siereczka do kurzy..... pozniej sloneczko i hamaczek pozniej obiadek a pozniej....niewiem co dalej wymysle:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 14.08.04, 12:58 a ja podobnie, oprocz hamaczka, ewentualnie rowerek :) milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 14.08.04, 23:07 ulalka napisała: > a ja podobnie, oprocz hamaczka, ewentualnie rowerek :) > milego dnia :) a fajnie sie jezdzi rowerkiem jak sloneczko grzeje.... wiaterek tak przyjemnie chlodzi.... jutro znow sobie pojade.... Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: ..sobota będzie dla nas :-) 21.08.04, 06:54 ...witajcie wszystkie śpiochy poduchowe sobotnie... ...pochmurny poranek ale powietrze balsam... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 21.08.04, 12:09 nick000 napisał: > ...witajcie wszystkie śpiochy poduchowe sobotnie... > ...pochmurny poranek ale powietrze balsam... balsamiczne zyczonka na piekny dzionek i wypoczynek:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 21.08.04, 12:57 i ja przyłączam się do pozdrowień i życzeń;-) z rana było pochmurnie, ale teraz już coraz ładniej się robi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ..sobota będzie dla nas :-) 21.08.04, 13:24 witam witam i o humor pytam?:) dzis mam zabiegany dzien :) ale radosny:0 Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 28.08.04, 10:30 witajcie,witajcie i dnia z rana nie chwalcie by nic dzis nie zapeszyc... by Kasikk mial szampanski dzien.... marzena Kasikka dzis sie spelniaja.... by zostac KROLOWA,bo spotkala Krolewicza.... trzymajmy kciuki za udany dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 28.08.04, 21:25 taaa.... sobota była moja;-) tylko co mogę usiąść i odpoczać;-) ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 28.08.04, 21:51 jtka napisała: > taaa.... sobota była moja;-) tylko co mogę usiąść i odpoczać;-) > ehh... odpoczywaj Ituniu.... zaraz poczlapiez do lozeczka i dopiero sie wyciagniesz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ..sobota będzie dla nas :-) 28.08.04, 22:09 byla na dogorywanie... po wieczorze panienskim :D ale jako ze piatek byl piekny, to warto bylo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ..sobota będzie dla nas :-) 04.09.04, 08:52 z pieknym dzionkiem i milej atmoswerze.... ** milego weekendowania. Odpowiedz Link Zgłoś