suzume 24.03.03, 22:31 po-bud-ka budzik był nastawiony na 21 marca, ergo od trzech (słownie 3) dni dzwoni jak gópi - chrypki dostanie, albo co. bagno trza posprzątać (bueee), submarina odmalować i nessiego odchwaścić. witam wiosennie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: akurat 25.03.03, 20:16 To raczej ja tu przez prawie całą zimę śnieg odgarniałem-ale, żeby nie było że się chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino nie dobra nie dobra ptaszyno 26.03.03, 11:45 nie ma cie i nie ma a potem sie pojawiasz tak znienacka i wstawac miski rzucasz w twarz bezczelnie???? och ze ty kirkum-dyrkum. a gdzie slowa zmierzajace do ukojenia duchowego narzeczonego opuszczonego i zrozpaczonego? nie o taka pomidorowke walczylismy...:) nieczula... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume si, certo 26.03.03, 20:14 mi amorito jak tylko ciotka vika do cna kocioł rozmrozi, możesz się zabierać za pomidorówę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ buenas tardes 26.03.03, 20:33 znaczy ty su juz na dobre wróciłaś? czy może mam omamy? Odpowiedz Link Zgłoś