nutopia 23.10.06, 14:20 i strasznie się skaleczyłam... to już drugie moje imieninki na KK:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 14:35 Osobowość: Ta, co posiada siłę Charakter: 88 % Promieniowanie: 85 % Rezonans: 108 000 drgań/sek. Kolor: Niebieski Główne cechy: Wola - Aktywność - Dynamizm - Zdrowie Totem roślinny: Tulipan Totem zwierzęcy: Skowronek Znak: Strzelec TYP: Kobiety silnej jak siły przyrody. Może mają nieco męski charakter, ale potrafią działać skutecznie. startują jak strzała, albo jak skowronek, ich totem. Są choleryczkami i lepiej ich nie drażnić. PSYCHIKA: Lubią kontakty z otoczeniem, ale nie ulegają wcale wpływom. Ich charakter dojrzewa bardzo wcześnie, przez co skraca się czas beztroskiej młodości. Są zaborcze i przekorne. WOLA: Despotyczna zarówno dla nich samych, jak i dla otoczenia. Nieraz chciałoby się, aby była bardziej ludzka. POBUDLIWOŚĆ: Czasem powoduje u nich niepokój, mogący zepsuć najpiękniejsze osiągnięcia. ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Te kobiety odpowiadają na wszelkie ataki w sposób, który może zbić z tropu. Mężowie muszą się do tego przyzwyczaić... i rodzice również! AKTYWNOŚĆ: Jest dla nich celem życia. Na ogół są pilnymi uczennicami. Gdy postawiły sobie jakiś cel, zrobią wszystko, by go osiągnąć. Zostają lekarkami, farmaceutkami, profesorkami nauk ścisłych lub języków obcych, dyrektorkami, rolniczkami, pielęgniarkami a nawet właścicielkami baru. W każdym razie pragną rządzić. INTUICJA: Nie chcą o niej słyszeć. Intuicja jest dla nich rezygnacją z inteligencji i kartezjańskiego umysłu. UCZUCIOWOŚĆ: Nie są wylewne, a raczej nieufne: obserwują, czekając, aż inni zrobią pierwszy krok. MORALNOŚĆ: Ich własna moralność zależy od moralności społeczeństwa, czy warstwy, do której należą. Przyjmując moralność innych czują się mniej samotne... ZDROWIE: Lekka skłonność do tycia. Powinny więc dbać o dietę. Zalecane spacery, pływanie, życie na wsi, ale wakacje nad morzem, gdyż potrzebują jodu. Słabe punkty: narządy rodne i żołądek. ZMYSŁOWOŚĆ: To dla nich przede wszystkim łakomstwo: dobrze zjeść, chrupać słodycze, czekoladki. Wobec mężczyzn wykazują pewną agresywność. Nieraz biorą w ręce ster rządów w rodzinie. W dzieciństwie bardziej lgną do ojca, niż do matki. Gdy dorosną, nie ulegają łatwo popędowi seksualnemu i kierują się raczej wyrachowaniem. Przywiązują dużą wagę do małżeństwa, które jest dla nich sposobem awansu społecznego. Nie ufają innym kobietom: DYNAMIZM: Traktują jako przeciwników - albo i wrogów - wszystkich współzawodniczących z nimi w działaniu. Ale jeśli trzeba wykroczyć poza stadium agresji i współdziałać z innymi, to... TOWARZYSKOŚĆ: Są towarzyskie, dopóki to nie szkodzi ich interesom. Cechuje je żądza posiadania, gromadzenia bogactw. PODSUMOWANIE: Tak, te kobiety nie są istotami łatwymi w pożyciu, ale posiadają taką wolę robienia wszystkiego dobrze, odnoszenia sukcesów, że należy chylić przed nimi czoła. To zresztą robią niektórzy mężowie... jednocześnie biorąc nogi za pas! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 14:40 A z jakiej to stronki? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 14:48 z tej: www.imiennik.pl/index.php?ids=1,83 ale Ciebie brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 14:52 Dla mnie to lekkie przegięcie! Czy Pamela, Paulin, Pelagia, Petronela, Prosper i Pulcheria są popularniejszymi imionami od mojego?! To musi być jakaś podróba!! Nie wierz im Nutopio! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 15:02 zewsi napisał: > Dla mnie to lekkie przegięcie! > Czy Pamela, Paulin, Pelagia, Petronela, Prosper i Pulcheria są popularniejszymi > > imionami od mojego?! > To musi być jakaś podróba!! > Nie wierz im Nutopio! nie wierzę im. Same złe rzeczy piszą o mnie to jak mam im wierzyć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 15:04 Tu akurat, jakimś cudem, trafili w dziesiątkę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 15:10 zewsi napisał: > Tu akurat, jakimś cudem, trafili w dziesiątkę. ;-) ja wiedziałam, że ty do mnie coś masz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 15:12 :-) Nieprawda! Jestem w dobrym humorze, bo mam fajrant. :-) Bye, bye Kopytkowicze i Ty szanowna solenizantko! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 15:13 zewsi napisał: > :-) > Nieprawda! > Jestem w dobrym humorze, bo mam fajrant. :-) > Bye, bye Kopytkowicze i Ty szanowna solenizantko! żegnamy:) szkoda, że nic nie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 14:55 Jakie szczęście, że istnieje instytucja bierzmowania. Dzięki niej mam drugie imię. Nawet nie wiedziałem, że do czegoś się przyda. :-) www.imiennik.pl/index.php?ids=1,342 Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 14:45 Najbardziej podoba mi się te 108kHz. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 14:50 skoropis napisał: > Najbardziej podoba mi się te 108kHz. skoropis jaki masz totem zwierzęcy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 15:03 czyli fatal error Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) ostatnie zdanie mnie rozwaliło:) 23.10.06, 15:10 znalazłam Cię chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
igua tez tam trafilam 23.10.06, 14:57 polecono mi sprawdzic imie dziecka. nie przywiazuje wagi do imion, horoskopow... ale te drgania mnie rozwalily - u malego 140 tys/s :))))) a mojego imienia tam nie ma, wiec strona jest mocno przereklamowana ;P Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:09 W ferworze zgadywania zapomniałem pożyczyć Ci wszystkiego najlepszego z tej okazji. Sorry. Acha. I żeby ten mąż nie uciekał. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:10 Według mnie może uciekać ile dusza zapragnie, byle tylko Nutopia była za każdym razem szybsza. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:11 skoropis napisał: > W ferworze zgadywania zapomniałem pożyczyć Ci wszystkiego najlepszego z tej oka > zji. dziękuję bardzo:) > Sorry. > Acha. I żeby ten mąż nie uciekał. własciwie to nie rozumiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:12 PODSUMOWANIE:... To zresztą robią niektórzy mężowie... jednocześnie biorąc nogi za pas! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:13 skoropis napisał: > PODSUMOWANIE:... To zresztą robią niektórzy mężowie... jednocześnie biorąc > nogi za pas! ale nie rozumiem dlaczego mi tego nie życzysz:)))! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:14 A to przepraszam. Nie wiedziałem, że to fajnie, jak mąż ucieka. De gustibus non disputandum est. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:15 skoropis napisał: > A to przepraszam. Nie wiedziałem, że to fajnie, jak mąż ucieka. > De gustibus non disputandum est tak sobie tylko teoretyzowałam;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:16 nutopia napisała: > skoropis napisał: > > > A to przepraszam. Nie wiedziałem, że to fajnie, jak mąż ucieka. > > De gustibus non disputandum est > > tak sobie tylko teoretyzowałam;D bo własciwie to co ty możesz wiedzieć o mężach skoro nigdy nie miałeś jak mniemam:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia skoropis 23.10.06, 15:17 TYP: Długo zastanawiają się zanim podejmą działanie, ale posiadają wyjątkową wytrzymałość, niczym ich totem, wielbłąd. Jak on, zdolni są do długiego marszu przez życie i do cierpliwego wysiłku. PSYCHIKA: Cechuje ich otwartość na życie świata. Są jednak dość niespokojni. Nieraz gnębią ich trudne do wyjaśnienia kompleksy niższości. dobrze trafiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: skoropis 23.10.06, 15:20 Niech będzie. Ale tak naprawdę ten opis to nie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: skoropis 23.10.06, 15:21 skoropis napisał: > Niech będzie. Ale tak naprawdę ten opis to nie o mnie. chlip (teraz to się dopiero szyderczo zaśmiejesz....:( Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:17 To fajnie. Co do tego zwierzęcego totemu, to jest parę imion, do ktorych jest przypisany. he he he i jeszcze raz szydercze he he he Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:19 skoropis napisał: > To fajnie. > Co do tego zwierzęcego totemu, to jest parę imion, do ktorych jest przypisany. > he he he i jeszcze raz szydercze he he he do dwóch ten drugi to Aurelian hehehe hehehe i jeszcze bardziej szyderczo hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:21 Jeśli liczyaś Aureliana to chyba do trzech. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 15:22 skoropis napisał: > Jeśli liczyaś Aureliana to chyba do trzech. > (?) napewno zapomniałeś jak masz na imię:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis eeeeeeeeeeeeeeee 23.10.06, 15:23 > napewno zapomniałeś jak masz na imię:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: eeeeeeeeeeeeeeee 23.10.06, 15:27 dobra powiem jak szukałam ponieważ poszłam na łatwiznę to wklepałam w google totem zwierzęcy: wielbład i wyskoczył tylko ten Lucek więcj jak nie Lucek to nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: eeeeeeeeeeeeeeee 24.10.06, 09:25 skoropis napisał: > No dobra. Może być Lucek. fajnie bo Lucka u nas jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: eeeeeeeeeeeeeeee 24.10.06, 10:45 skoropis napisał: > Lucki Lucek tzn. Lucky Luck. chyba jesteś pierwszym Luckiem którego znam Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: eeeeeeeeeeeeeeee 24.10.06, 10:53 Zawsze może zdarzyć się ten pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: eeeeeeeeeeeeeeee 24.10.06, 11:10 skoropis napisał: > Zawsze może zdarzyć się ten pierwszy raz. i się zdarzył (o ileś Lucjan):) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Henryk? 24.10.06, 14:23 skoropis napisał: > ooooooooooo! Henryk mi się baaaardzo podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Henryk? 24.10.06, 14:47 skoropis napisał: > Ok. To zmieniamy Lucka na Henryka? ok. Czyli dalej nie znam żadnego Lucka:) ale już znam Henryka:D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Henryk? 24.10.06, 15:11 A wracając do Twojego imienia, to jest bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Henryk? 24.10.06, 15:43 skoropis napisał: > A wracając do Twojego imienia, to jest bardzo ładne. Bardzo dziękuję... z opowieści rodzinnych wynika, że miałam być Edyta... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Henryk? 24.10.06, 15:48 skoropis napisał: > A ja Danielem. miałeś być Danielem... a zostałeś..??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Henryk? 24.10.06, 15:56 skoropis napisał: > Henrykiem. > ;) ładniejsze niż Daniel:D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Henryk? 24.10.06, 15:52 Henryk Aureliusz Lucjan Olaf W skrócie HALO. PS. Jak znajdziesz piątego wielbłąda, to będzie to! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Henryk? 24.10.06, 15:56 skoropis napisał: > Henryk > Aureliusz > Lucjan > Olaf > W skrócie HALO. > PS. > Jak znajdziesz piątego wielbłąda, to będzie to! piątego wielbłąda:D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: To już jest koniec... 24.10.06, 15:58 Nakładam marynarke i spadam. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 17:34 wszystkiego najlepszego z okazji 18. imienin ! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 19:56 znowu nic nie powiedziałaś.... z najlepszymi morfi www.ilcanto.art.pl/piosenki/cala.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: w sobotę były moje imieniny 23.10.06, 23:52 yeah to opóźnione wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: w sobotę były moje imieniny 24.10.06, 16:15 To jeszcze bardziej opoznione ale szczere,wszystkiego najlepszego zycze Ci!!!:) ps.sprawdzilam moje imie,zgadza sie na 99.99% Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: w sobotę były moje imieniny 24.10.06, 18:10 janou21 napisała: > To jeszcze bardziej opoznione ale szczere,wszystkiego najlepszego zycze Ci!!!:) > ps.sprawdzilam moje imie,zgadza sie na 99.99% :) bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś