mnietka.kokietka 26.10.06, 09:43 gdy ma się jakiś podtekstowy sen o WOJEWÓDZKIM???? na dodatek w następny dzień w bruxach foty, wyporwadzającej się owadowej.... gorączka, czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: czy perwersją jest 26.10.06, 09:46 mi sie dzisiaj liszowska snila i demonstracja wszechpolakow Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy perwersją jest 26.10.06, 10:49 a mnie, pies jamnik długowłosy perwersją byłoby gdyby śnił ci sie mój Idol-Wierzejski :-o) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: czy perwersją jest 26.10.06, 13:17 czyli nie jest perwersją nawet ten kuba interesujący był całkiem tylko jakiś chudy Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy perwersją jest 26.10.06, 13:36 no bo takim go pan bóg i pan głód stworzyli, sie dziwi sie potem.. chudosć w modzie jest! no, zawsze mógł być Oleksy!sie ciesz wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: czy perwersją jest 26.10.06, 16:05 > perwersją byłoby gdyby śnił ci sie mój Idol-Wierzejski Nieprawda. Perwersja jeszcze nie kwalifikuje do leczenia na glowe. A podtekstowe sny o Wierzejskim zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy perwersją jest 26.10.06, 16:16 :} moze sen o wierzejsklim jest podświadomym marzeniem o nieskrępowanej władzy? hmmm trzeba Romy spytać, ona dobra w te klocki jest Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: czy perwersją jest 26.10.06, 16:35 > moze sen o wierzejsklim > jest podświadomym marzeniem o nieskrępowanej władzy? to zalezy, w czyjej ręce był pejcz, kto dominował i czy faktycznie jedna osoba pozostawala nieskrepowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: czy perwersją jest 26.10.06, 17:58 gadasz jak skorpion:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy perwersją jest 27.10.06, 09:48 romy_sznajder napisała: > > > moze sen o wierzejsklim > > jest podświadomym marzeniem o nieskrępowanej władzy? > > to zalezy, w czyjej ręce był pejcz, kto dominował i czy faktycznie jedna osoba > pozostawala nieskrepowana:) :-D))) Miałem rację. jednak co fachowiec, to wachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś