guapisima 08.11.06, 00:22 Pojawiają się ostatnio wątki świąteczne. A co tam, niech będzie jescze jeden:- ). Co było waszym najpiękniejszym, najmilej wspominanym prezentem gwiazdkowym (choć nie wykluczam innych okazji)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siula5 Re: Najpiękniejszy prezent 08.11.06, 10:28 Ja lubię praktyczne prezenty, typu bluzeczka, czapka, szalik czy perfumka, nie lubię pozytywek, jakiś badziew na segment czy kwiatów, na prawdę nie lubie, toleruję jedną różyczkę, żadnych bukietów Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Najpiękniejszy prezent 08.11.06, 11:09 święty spokoj w ciepłym domku pachnącym wypiekami przed telewizorem z bajkami starymi i filmami:) Odpowiedz Link Zgłoś
pewnakobieta Re: Najpiękniejszy prezent 08.11.06, 12:06 jak mój facet wrócił na święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Najpiękniejszy prezent 08.11.06, 12:10 dom, z rodziną, i święty spokój. banał może, ale to mi co roku sprawia większą przyjemność, niż jakiekolwiek prezenty :) i co śmieszne, znacznie lepiej pamiętam Gwiazdki z dzieciństwa, trudnych czasów, kiedy po jakikolwiek prezent dla mnie rodzice musieli tkwić w długich ogonkach. nie wyobrażam sobie, żeby jakieś dziecko dzisiaj cieszyło się z pomarańczy i flamastrów, a my wtedy owszem :) poza tym ja jednak wolę dawać prezenty niż je dostawać. Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Najpiękniejszy prezent 08.11.06, 12:45 jejku, nie umiem wybrac takiego prezentu... chociaz pamietam jak dostalam od brata biografie Singera. To dla mnie byl super prezent glownie dlatego, ze moj brat sam zaobserwowal, ze ja sie zaczynalam wtedy interesowac kultura zydowska. a to mlodszy brat, wiec jakos sie tak wzruszylam. ostatnio Swieta nabraly dla mnie nowego wymiaru, odkad mam mala przyrodnia siostre,ktora jzu w listopadzie nie moze sie doczekac Swiat... Robimy razem ozdoby, ubieramy choinke... taka dziecieca magia Swiat;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Najpiękniejszy prezent 08.11.06, 23:21 w zeszłym roku w Sylwestra pierścionek zaręczynowy;) zaskoczenie, łzy, szczęście i pamiątka do końca życia;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Najpiękniejszy prezent 08.11.06, 23:45 może nie gwiazdkowy...ale najmilszy kiedy poznałam mojego chłopaka...wkrótce przeziębiłam się od całowania podczas jesiennego deszczu i on przygotował dla mnie "morską terapię" przyniosł świeczki zapachowe morski, zrobił wyklejankę przedstawiającą morze, przyniósł bursztyny z babcinych korali i kasete z odgłosami morza od razu się lepiej poczułam i trzymam te gadżety do dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
julia_uk Re: Najpiękniejszy prezent 09.11.06, 09:40 To prezent z dziecinstwa.Dostalam taka wielka lalke,ktora mowila "mama" jak sie ja przechylilo.Do dzis pamietam jak dumnie siedziala pod choinka i moja radosc i niedowierzanie,ze to moja:) Odpowiedz Link Zgłoś