Dodaj do ulubionych

z odzysku.... :))))

09.11.06, 22:33
jestem z odzysku.
nie utrzymalem poprzedniego zwiazku ale dajcie mi szanse. dacie?
jestem piekny i wysportowany i... aha, i inteligentny.
jestem bogaty. jak de przez ulice do panienki mowia :"patrz jaki on bogaty"
daje lapowki itp.
dam wszystko ( po intercyzie)
szukam w necie bo jestem za bogaty aby wychodzic z domu na poszukiwania. wiec
chronie swoj majatek laczac przyjemne z pozytecznym.
nie szukam laleczki. szukam kobiety.

prosze o kontakt, najlepiej z AKTUALNYM zdjeciem. (bez glupich dowcipow,
czaszek ze slupow wysokiego napiecia... :)
Obserwuj wątek
    • pomysl.po.wypiciu Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:35
      a czy to zdjecie ma byc od twarzy strony czy d..y strony? ;)
      • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:35
        3D
        • pomysl.po.wypiciu Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:37
          czyli z wnetrznosciami? czy aby organy zbytnio nie zniszczone :)
          • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:38
            jesli z calego organorium pozostaly piszczele to bida!
    • velvet75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:35
      Jesteś moim ideałem:P
      To chyba Ciebie tyle lat szukam:P
      • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:36
        kazda mi tak mowi, a potem sie budze.
        • velvet75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:36
          Hehehehehe...
          • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:47
            Eee, brzmi za dobrze, zeby moglo byc prawdziwe;))))) A gdyby nawet - zbyt
            idealny, nigdy juz bym sie na takiego nie nabrala ;P
            • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:49
              to wlasnie Wasz problem, za grosz wiary :)))
              • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:51
                Hej, czytaj uwaznie pls i nie uogolniaj - ja napisalam, a wiec to moj problem;P
                • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:53
                  wporzo, nie ma sie co unosic :D
                  • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:54
                    Wcale sie nie unosze (znow nadinterpretacja?) - wszak nie jestem nadeta jak
                    balon;P
                    • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:55
                      nick wskazuje ze nadinterpretacja jest momentami wskazana :)
                      • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:56
                        Jak sobie zyczysz Zwierzaczku;) (czyzby to byl wlasnie "ten czas"?;)
                        • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:57
                          co masz na mysli mowiac - TEN CZAS?
                          • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:58
                            Musze sie nauczyc szybciej pisac;P Minelismy sie w drodze z postami;)
                            • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:01
                              pisze powoli, bo mysle co napisac :)))

poza tym moje warunki fizyczne nie pozwalaja mi na szybkie pisanie :)
                        • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:57
                          Ooops, mialo byc "ten moment";P
                          • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 22:59
                            nie, ja tylko tak glosno mysle :)
                            • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:04
                              Ooo, "masz jak" bettina75? ;P
                              • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:04
                                mam nadzieje ze nie zostane ponownie posodzony, tym razem o roztrojenie
                                jazni ???
                              • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:04
                                Kto tu o mnie mowi? co?:))
                                • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:05
                                  to ja niopatrznie wywolalem Cie do tablicy :)
                                  • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:06
                                    no no, zeby mi to bylo ostani raz!
                                    :)
                                    • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:08
                                      postaram sie:)
                                      • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:11
                                        starac sie - to za malo...czyny sie licza.. :))
                                        • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:13
                                          oberwalem dzis - nie za swoje. :)

ale coz tam, moja zwierzeca natura daje mi ta przewage ze nieoglade moge
                                          zrzucic na karb slabego stopnia ucywilizowania :)
                                          • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:15
                                            coz, zycie nie piesci...:)
                                • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:06
                                  Ooops, wywolalam bettine z lasu? (tego, w ktorym Zwierzaczek znalazl berecik?)
                                  • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:07
                                    o wilku mowa....:)
                                    • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:08
                                      Chyba nie mowisz o Zwierzaczku? Jakos nie wyglada mi na wilka;P (ale moge sie
                                      mylic;)
                                      • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:10
                                        nie, mowilam o sobie...taka mala przenosnia:)
                                  • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:08
                                    to byl zagajnik, wszystki okoliczne chlopaki zabieraja tam dziewczynzy aby
                                    zagaic. czasem zabieraja chlopakow... :)
                                    • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:09
                                      Jak swiat stary, tak bylo juz zawsze.... tylko sie o tym nie mowilo:)
                                    • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:09
                                      Ze tez wlasnie tam ponioslo tego goscia z P. (ale nie ma tego zlego, co by na
                                      dobre nie wyszlo - przynajmniej masz berecik;)
                                      • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:11
                                        trofeum domnie noszone zima, pieczolowicie trzymane w blaszaku po wedlu w
                                        lecie :)
                                        • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:14
                                          a czekoladki gdzie?????
                                          smaka dostalam, na takie wedlowskie.....
                                          • pomysl.po.wypiciu Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:15
                                            eee wedlowskie?
                                            • grzanka23 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:17
                                              ja sie chetnie dolacze,jesli macie czekoladki wedlowskie.
                                            • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:17
                                              kurcze, dopilbys sie i polozyl spac zamiast lazic za mna .. :(
                                              • grzanka23 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:18
                                                Ha,haha ja tez z odzysku,tyle ze panna.
                                                • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:19
                                                  znaczy ze znak zodiaku, czy co ??? :)))
                                                  • grzanka23 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:20
                                                    Lomatko,jakie te chlopcy nie pojetne,a moze juz spiace?
                                              • pomysl.po.wypiciu Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:20
                                                ja laze za Toba?
                                                a niby dlaczego tak twierdzisz?
                                                • grzanka23 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:21
                                                  Witaj POmysle.
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:22
                                                    czolem grzanko :))
                                                    jak tam?
                                                • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:21
                                                  bo gdzie ja tam Ty, chyba ze to przypadek. :/
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:23
                                                    stanowczo przypadek
                                                    a gdzie ja tam Ty
                                                    czy to tez przypadek?
                                                  • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:24
                                                    zebralo sie chlopu na omawianie relatywizmu w srodku nocy. zuopelnie jak
                                                    kobiety, nasze , kochane, wiecej wymowek od seksu niz okazji do niego :)))
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:34
                                                    a Tobie sie zebralo na manie przesladowcza? :)
                                                • velvet75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:23
                                                  pomysl.po.wypiciu napisał:

> ja laze za Toba?
                                                  > a niby dlaczego tak twierdzisz?
                                                  Widocznie wie co mówi:P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:25
                                                    oj chyba nie :)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:26
                                                    ? :)
                                                  • grzanka23 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:32
                                                    U mnie wszystko w porzadku,big band dziala.
                                                  • grzanka23 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:32
                                                    A teraz mowie dobranoc.
                                            • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:19
                                              a co nie wolno?:)
                                          • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:16
                                            strawione. w ostatnie swieta. nowe przyjda latem wraz z turystami :)
                                            • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:18
                                              hmm dlaczego dopiero latem, bo czegos tu nie rozumiem:)?
                                              • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:19
                                                tak, w sezonie :)
                                              • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:20
                                                Bettinko, do Zwierzaczkowego zagajnika dostawy docieraja niezbyt regularnie, a
                                                w zimie sniegi itt.
                                                • bettina75 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:21
                                                  Kobieta to potrafi zawsze lepiej zrozumiec kobiete, dziekuje za wyjasnienie:))
                                            • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:18
                                              Moze Sw.Mikolaj przyniesie juz niedlugo, w worku? (oczywiscie pod warunkiem, ze
                                              napiszesz list i grzeczny bedziesz;)
                                              • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:20
                                                nie wierze w sw mikolaja. uraz z dziecienstwa. :)
                                                • goloslowna Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:24
                                                  W kogos warto wierzyc (bez wzgledu na urazy;)
                                                  • rebeka555 Re: z odzysku.... :)))) 09.11.06, 23:50
                                                    To może na Hanuka do mnie wpadniesz jak św.M nie podpasił ;)?
    • biedronka1798 Re: z odzysku.... :)))) 12.11.06, 22:33
      wiem jak to jest być ...z odzysku....i wiem jak pozniej cięzko zacząc od nowa
      zyc...pozdrawiam i powodzenia zyczę..(intercyzż też znam;)
    • cheyenne73 Re: z odzysku.... :)))) 13.11.06, 16:10
      Mam bardzo udany, dobrze rokujacy i przede wszystkim aktualny rentgen. nada sie?
      • zwierz_futerkowy Re: z odzysku.... :)))) 13.11.06, 22:44
        zalezy czego, mila.. :)
    • iinna Re: z odzysku.... :)))) 13.11.06, 22:43
      uwazam ze nie ma sensu szukac na sile. Kiedys sama przyjdzie. Po co sie spieszyc
      ? Posiech jest zlym doradca. Zwlaszcza w takich delikatnych sprawach...
    • be_em faceci z odzysku 14.11.06, 13:46
      to sam miód:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka