Gość: athenais IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:17 Nudzę się, mam 40 i nieraz myślę, że wszystko już za mną. Jestem jeszcze dość atakcyjna, ale co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: Tylko dla 40-latków 13.11.01, 19:19 ok - masz nr 11, ale w piątek musisz stawić się na losowanie! uprasza się o potwierdzenie przyjęcia numerka! Gość portalu: athenais napisał(a): > Nudzę się, mam 40 i nieraz myślę, że wszystko już za mną. Jestem jeszcze dość > atakcyjna, ale co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Tylko dla 40-latków IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 20:43 Nie wierze , ze atrakcyjna kobieta moze sie nudzic . Chyba ,ze jestes mezczyzna i nie rozumiesz kobiet , to mozliwe bo niewielu facetow rozumie kobiety . Tacy faceci czasem sie tu pojawiaja , moze przejrzyj watki wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Stefano IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:19 Gość portalu: Stefano napisał(a): > Nie wierze , ze atrakcyjna kobieta moze sie nudzic . Chyba ,ze jestes mezczyzna > > i nie rozumiesz kobiet , to mozliwe bo niewielu facetow rozumie kobiety . > Tacy faceci czasem sie tu pojawiaja , moze przejrzyj watki wstecz. Jestem miłą, nudzącą sie kobietką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Stefano IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:07 Nadal mam watpliwosci , czy w Krakowie sa same smoki ? Nie ma facetow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Stefano IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 13:44 Gość portalu: Stefano napisał(a): > Nadal mam watpliwosci , czy w Krakowie sa same smoki ? Nie ma facetow ? Ależ ja mam faceta, tylko juz bardzo długo i stało sie to mocno nudne. Ale jaksie nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezik Re: Tylko dla 40-latków IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:54 Ja też się nudzę, też mam powyżej czterdziestki - to już nas dwoje. We dwójkę raźniej. Ale "wszystko" musi być przede mną bo za mną prawie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Cezik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:20 Witaj, witaj, witaj Odpowiedz Link Zgłoś
ptwo Re: Tylko dla 40-latków 14.11.01, 06:07 Gość portalu: athenais napisał(a): Ja też się nudzę, więc może razem nie będziemy? Masz jakieś propozycje? > Nudzę się, mam 40 i nieraz myślę, że wszystko już za mną. Jestem jeszcze dość > atakcyjna, ale co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 15.11.01, 01:33 Ja może nie bardzo się nudzę, ale jestem po 40. Może utworzymy klub czterdziestolatków? Tak nas tu mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Tylko dla 40-latków IP: 217.8.178.* 15.11.01, 08:46 Witajcie bratnie istoty! Dołączam do Was. Rozrastajmy się, a bedzie wesoło! Pozdrawiam!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna5 Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 12:35 dlaczego sie nudzicie ??? Ja tez mam 40 lat, bardzo bogate zycie i urozmaicone. Tylko poszukuje partnera na dalsze 40lat. Czy nie macie jakiegos ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ona12 Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 12:57 No nareszcie - uff ! Myślałam, ze forumowcy mają może do 30-tki, a tu tyle ludzi w tym samym wieku co ja ! Wszystkich z W-wy (i nie tylko) serdecznie pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 16:43 joanna5 napisał(a): > dlaczego sie nudzicie ??? Ja tez mam 40 lat, bardzo bogate zycie i urozmaicone. > > Tylko poszukuje partnera na dalsze 40lat. Czy nie macie jakiegos ??? Nie mamy. A jak będziemy miały, to nie oddamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais ptwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:21 Stawiam na męską inicjatywę Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 13:33 Życie zaczyna się po czterdziestce! Liczy się doświadczenie! Nie zmienimy faktu, że 40 lat nam minęło, ale możemy pomyśleć "mam 40, 41, 42, 43 lata i co dobrego to dla mnie oznacza?" Wszystko najlepsze przed nami, kochani. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 17:54 Zglaszam sie, jestem po 40, troche uzywany ale jeszcze na chodzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 17:57 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Zglaszam sie, jestem po 40, troche uzywany ale jeszcze na chodzie. > > Pozdrawiam Garażowany? Serwisowany? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:06 Czesc idę do was. Ja mam nr 41. czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 18:09 Tak garazowany i czesto smarowany. Sprawny jak nigdy. Przebieg tez nie za duzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:24 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Tak garazowany i czesto smarowany. Sprawny jak nigdy. Przebieg tez nie za duzy. > > Pozdrawiam Wiesz, co to autoreklama. Zachęcające. Nie będę pytała, który właściciel. Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków - do Czorta 16.11.01, 18:25 czort napisał(a): > Czesc idę do was. Ja mam nr 41. > czort Cześć. Witamy w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:20 .. w ogole nie ma to znaczenia, przynajmniej dla mnie pomimo, ze chyba mam 42.. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 18:28 Dlaczego nie, zapytaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:42 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Dlaczego nie, zapytaj. > > Pozdrawiam Nie wiem, czy ta wiedza jest mi potrzebna. To był tylko żart spowodowany terminologią, jaką się posługujemy. PS Który? Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:33 enancjo napisał(a): > .. w ogole nie ma to znaczenia, przynajmniej dla mnie > pomimo, ze chyba mam 42.. > Enancjo Znaczenie ma ,chociaż rzeczywiście niewielkie. Co to znaczy chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Tylko dla 40-latków do gn... 16.11.01, 19:21 gn0836 napisał(a): > enancjo napisał(a): > > > .. w ogole nie ma to znaczenia, przynajmniej dla mnie > > pomimo, ze chyba mam 42.. > > Enancjo > > Znaczenie ma ,chociaż rzeczywiście niewielkie. Co to znaczy chyba? .. tzn jedyna roznica to ze jakosciowo czuje sie lepszy po 40 niz takie ni w piec ni w dziesiec w okresie 36-39 .. i w tym wzgledzie jedynie .... ma to znaczenie... .. chyba .... bo musialem sie powaznie zastanowic co to znaczy i nie wiem, wiec za rok chyba bede mial 43 .... itd ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:32 Dziekuje za powitanie. Milo mi bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:41 Ale bedzie numer, jak sie okaze, ze polowa co najmniej forumowiczow to ryczace 40-tki. Jejku, super. czort Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:43 Czort do cholery ledwo Ci jasminka kroplówkę zmieniła a już cię nosi i żółtodzioby wyrywasz????? czort napisał(a): > Ale bedzie numer, jak sie okaze, ze polowa co najmniej forumowiczow to ryczace > 40-tki. > Jejku, super. > czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 18:49 Odmeldywuje sie na dzisiaj, Jutro rano tak kolo 13.00 wracam. Pozdrawiam wszystkich 40, do jutra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Tylko dla 40-latków 16.11.01, 18:59 Jasminko, jaka kroplowke, gdzie i kiedy? Ale mnie wywala. czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Tylko dla 40-latków IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.11.01, 20:47 Dołączam do k l u b u!B.lubię swoje 40 lat!!pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tylko dla 40-latków czort 16.11.01, 20:54 Za sekundę ja będę potrzebowała kroplówki!!!!!!! Cholera! czort napisał(a): > Jasminko, jaka kroplowke, gdzie i kiedy? > Ale mnie wywala. > czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:16 Ale nas dużo, a ja myślałam, że już wszystko za mną. Może spotka mnie coś ciekawego. Uwielbiam Was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków - może czat IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:35 A może by tak pogadać na czacie. Gazeta pokój regionalny Kraków. Macie sugestie co do pory? Pozdrawiam wszystkich po 40-stce. Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków - może czat 18.11.01, 15:35 My cię też pozdrawiamy. Może czat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:06 Po co nam czat, tu tez jest dobrze. Do Krakowa daleka droga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 20:17 Komu daleko temu daleko, mnie blisko. Lubię pogadać nie tylko pisać i czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:21 A masz taka mozliwosc pogadac przez komputer, moze jeszcze razem z obrazem. Video- komferencja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 20:35 Oczywiście, że mam taką możliwość, bo mam kamerę Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 18.11.01, 20:21 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Po co nam czat, tu tez jest dobrze. > Do Krakowa daleka droga. > > Pozdrawiam Może i daleka, ale Kraków rekompensuje wszystko. Kraków, oczywiście, nie czat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:35 Masz racje Krakow rekompensuje wiele rzeczy. Ale nie wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 18.11.01, 20:40 Nie ma rzeczy, które by rekompensowały wszystko. Ale na początku grudnia będę sobie rekompensowała to, co mogę, szwendając się po krakowskim Rynku i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 20:37 Prawie wszystko w Krakowie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:40 Jest duzo miejsc gdzie jest OK. I napewno w Krakowie, ale nie przeginajcie, bo napewno nie wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 20:45 Przecież mówiłam, że prawie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 18.11.01, 20:50 A wiec uzgodnilismy zeznania, prawie wszystko. Jestes z Krakowa, bardzo mi milo Ciebie poznac. Ja jestem z Warszawy czasowo od delegowany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 20:52 Mnie również jest miło, ach cóż za Wersal. Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków 18.11.01, 20:54 Gość portalu: trapszo napisał(a): > A wiec uzgodnilismy zeznania, prawie wszystko. > Jestes z Krakowa, bardzo mi milo Ciebie poznac. > Ja jestem z Warszawy czasowo od delegowany. > > Pozdrawiam Jestem z Warszawy. Do Krakowa jadę na trzy dni. Ja też pozdrawiam. I też mi miło Ciebie poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.pppool.de 18.11.01, 21:05 Przez moment wszystko mi ucieklo? To nie Wersal, Tylko Wawael z zamkiem Krolewskim. Jestes w Krakowie od urodzeia czy na dochodne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:09 Od urodzenia, a ty w Warszawie? Może być Wawel. A gdzie jesteś oddelegowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.pppool.de 18.11.01, 21:15 Tez prawie od urodzenia. Bardzo daleko, do Krakowa ponad 1000 km. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków gn836 IP: *.pppool.de 18.11.01, 21:17 Przepraszam ze pytam gn836 z jakiej dzielnicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków gn836 18.11.01, 21:29 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Przepraszam ze pytam gn836 z jakiej dzielnicy. > > Pozdrawiam Ursynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków gn836 IP: *.pppool.de 18.11.01, 21:33 No to my krajanie, ja z Mokotowa. Prosze jaka nispodzianka. Pare ladnych lat przepracowalem przy budowie Ursynowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków gn836 18.11.01, 21:39 Dolnego czy Górnego? I którą część Ursynowa budowałeś? Bo ja jestem niemal weteranką-ursynowianką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków gn836 IP: *.pppool.de 18.11.01, 21:51 Z gornego Mokotowa. Pierwsze elementy, teraz ulica zdaje sie "Rosola" Ale teraz to prawie miasto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków gn836 18.11.01, 21:58 Znaczy pan budowlaniec jesteś. Oddelegowany gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków gn836 IP: *.pppool.de 18.11.01, 22:06 Nie budowlaniec, tylko transportowiec. Przewozilismy elementy z fabryki domow na Slozewcu i nie tylko. Odelegowany za granice. A co ty porabiasz pozatym ze mieszkasz na Ursynowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Tylko dla 40-latków gn836 18.11.01, 22:24 Chwała Bogu, że nie budowlaniec. Mój były mąż był budowlaniec i jak to się skończyło.. :). Poza tym pracuję. Właśnie teraz. Na Mokotowie zresztą. Dolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
knut Re: Tylko dla 40-latków 18.11.01, 22:13 Ja tez mam koło 40 ale nie nudzę się i uważam, że jeszcze wszystko przede mną. Może napiszesz do mnie ? Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
trapszo Re: Tylko dla 40-latkówgn0836 18.11.01, 22:18 Musze konczyc, jezeli masz ochote to napisz E-Mail. Bedzie mozna lepiej porozmawiac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:19 knut napisał(a): > Ja tez mam koło 40 ale nie nudzę się i uważam, że jeszcze wszystko przede mną. > Może napiszesz do mnie ? Pozdrowienia :) Ja się nie nudzę, ale uważam, ze wszystko już za mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:18 To duzo czy malo? Nie wiem,co masz za soba,ale pomysl ile mozesz jeszcze miec przed soba.Czasami dzien to o 24 godziny za duzo a w innym wypadku rok,to stanowczo za malo. Stosuj to jedynie co bylo w Twoim zyciu cenne (z Twojej strony) i pamietaj ze dobre energie sciagaja dobre,zle sciagaja zle. Wiek pozostaje wiec sprawa drugorzedna. Przed Toba jest wszystko i wlasnie problem w tym,ze wszystko. Z tego musisz wybrac,czy to bedzie zwiazane z dobrem czy zlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Tylko dla 40-latków IP: *.access.nacamar.de 21.11.01, 13:53 "athenais" opowiedz co masz za soba, to moze byc ciekawe. Przeanalizujemy, moze jeszcze nie wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 19:49 Życie mi przeciekło. Marzyłam o skończeniu studiów, pracy z komputerami, o tym żeby nie martwić sie o forsę. Nie mam dużych wymagań. Chciałabym mieć tyle żeby mi spokojnie wystarczało i trchę zostawało na rozrywki, ale jak to zrobić przy 1800 netto na 4-osobową rodzinę, jak same opłaty "zjadają" 700 zł.? Nie jestem tak do końca przegrana. Mam dwoje wspaniałych dzieci córkę i syna, piękne mieszkanie, fajny komputer, ale nie mam pracy i jak ma mi na to wszystko wystarczyć. Mam oczywiście też męża, ale już mocno "przechodzonego". Nejeden powie że nie mam powodów do narzekań, ale "tak by sie nam serce śmiało do ogromnych wielkich rzeczy, a tu pospolitość skrzeczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.11.01, 16:55 Wlasciwie to nic z tego,ze sie nudzisz. Tez mialem 40 i mam to za soba.Teraz czekam na kolejna okragla rocznic.Mozliwe ze sie doczekam. Problem w tym,ze najczesciej starzeje sie opakowanie natomiast to co jest pod sufitem,mysli zawsze podobnie. Czesto wiec mam 30,czasami juz 50 a najczesciej pod 80. W sumie nie wiem kiedy sie czuje najlepiej. Buszuje po forum i z checia czytam wypowiedzi mlodych ludzi.Niektorzy maja wieksze inni mniejsze problemy. Problem wieku zaczyna stawac pod znakiem zapytania. Moze problem jest w tym,ze w tym wieku pozostawiamy pewien bagaz i doswiadczenia za soba a musimy startowac od nowa. To taki opozniony porod.Poniewaz osobiscie jestem samotny i mysle jednak o dalszej czesci tego mupped-show chce mnie polamac jak mysle,ze kiedy poznam ,wszystko zaczyna sie od poczatku. Poznawanie szukanie wspolnych tematow,ect,ect. Mysle ze te pierwsze kroki sa najtrudniejsze.To istny porod. Wszystko jest za i wiele przeciw.Wlasnie w tym mlodzi maja super.Podrywaja,przetestuja i zatrzymaja sie na 105,lub leca dalej. Czesto tez podobnie podchodza dziewczyny.Pozniej maja jedna mala czkawke jak zaufac tej 106 tej,lub jak uwierzyc temu ktory ma w klapie numer np 54,obojetne.Ja mam poprzestawiane w mozgu i wierze w to co nie istnieje. Slon dobiera sobie partnerke na cale zycie,malo tego jezeli ja upoluja on zdycha za nia i to nie jest przypadek jednostkowy w przyrodzie. Pozniej po tych nierozlaczkach ida nawet rasowe psy,ktore jak widac sie cenia.Daleko w tyle sa kundle.Ale czlowiek (tak chce sie wabic) bije ich na leb i szyje.Wszystko co sie rusza i jest wyzsze od trawy lub wszystko co chodzi oprocz zegara.Do konca nigdy nie wiem co jest dobre i o co w tych warcabach chodzi.A wiec widzac,czytajac jak mozna sie nudzic,lub inaczej jak nie dostac krecka. Pozdrawiam mumia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 19:51 jesteś fantastyczny i świetnie podnosisz na duchu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Tylko dla 40-latków IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.11.01, 01:44 Wiesz,mnie po prostu cieszy,ze inni nie maja tak poprzestawiane pod sufitem jak ja i dzieki temu maja szanse sie wspolnie realizowac,czego Wam goraco zycze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tylko dla 40-latków 25.11.01, 20:21 Te - jho jest Hanys- 40 mom tyz- ale jubia sie dupcyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Tylko dla 40-latków IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 20:25 chcesz ryszarda du...ć, te ślązaki, to ani polacy, ani niemcy, jaką wy macie orientacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athenais Re: Tylko dla 40-latków ryszard IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 20:56 napisz coś jeszcze, czuję sie podniesiona na duchu, ale tylko troszeczkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś