potwor 14.11.01, 15:46 ratunku,oto co gazeta pisze: Zabicie Osamy bin Ladena byłoby moralnie uzasadnione, bowiem jest on "potworem", - powiedział arcybiskup Kolonii w wywiadzie opublikowanym przez magazyn "Bunte". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: ratowac potwory 14.11.01, 15:48 No to od razu znam Twoje imię, nazwisko, adres i zawód... A wcale o tyle nie pytałam... Mam nadzieję , że nie ześlą mi tu jakiejś rakiety. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ratowac potwory 14.11.01, 15:49 Potworze Ty nie jestes taki paskudny jak ten tfu! laden! dostales odpowiedz wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ratowac potwory 14.11.01, 15:50 hm... Jedzący z siedmiu paszczy - łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: ratowac potwory 14.11.01, 15:53 anka1 napisał(a): > Potworze Ty nie jestes taki paskudny jak ten tfu! laden! pewnie ze nie jestem, jestem slicznie rowno ogolony przynajmniej. tylko ze oni ci amerykanie moga sie znowu cholera pomylic. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ratowac potwory 14.11.01, 15:58 Potworze, ze względu na to, że jesteś naszym Potworem, będziemy Cię bronić! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ratowac potwory 14.11.01, 16:02 a nie mozesz sie zamaskowac? albo uciekaj na Podlasie i ukryj sie w ktorejs z tutejszych puszcz jeszcze ich troche zostalo! albo wiesz co napisz zeby ktoras z Dziewczyn Cie odczarowala buziakiem! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ratowac potwory 15.11.01, 08:01 Potwooorzeee! hop, hop, możesz wyjść z ukrycia, śniadanko na stole...! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ratowac potwory 15.11.01, 08:14 Sniadanko na stole a Ben Laden na wolnosci- radze wiec dalej sie ukrywac. Potworze- musisz sie liczyc z tym, ze podesla Ci dziewice nadziewana siarka :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ratowac potwory 15.11.01, 08:16 albo waglikiem brrr ! Potwor lepiej sie zaszczep:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: ratowac potwory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 08:17 niektórzy mają faktycznie złe doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Czy mogę kanapkę? IP: *.*.*.* 15.11.01, 08:23 Bo ja bez śniadania dziś... Pom. Odpowiedz Link Zgłoś