annie_laurie_starr 29.11.06, 18:15 Sloik z dzemem spadl mi na stope i teraz mam bolaceg palca u nogi. Mozna sie wsciec z boli. Oby tylko paznokiec mi nie zszedl, bo to boli jak jasny chuj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-wlasnie-ja Re: palec u nogi mi napierdala 29.11.06, 19:02 Znak z niebiesiech - zeby Ci nast. kilogram nie przybyl od tego dzemu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: palec u nogi mi napierdala 29.11.06, 19:07 Mi kiedyś litrowa, szklana butelka pepsi spadła na palec, tak więc znam ten ból :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: palec u nogi mi napierdala 29.11.06, 19:10 to-wlasnie-ja napisała: > Znak z niebiesiech - zeby Ci nast. kilogram nie przybyl od tego dzemu :)))) > ) Padlam!!! :))) Ale wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: palec u nogi mi napierdala 29.11.06, 19:22 Dzem byl dla babci - bo jej robilam kolacje. Ja dzemu nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: palec u nogi mi napierdala 29.11.06, 19:49 O kurcze- to w takim razie swinstwo ze strony tego sloika . A to o kilogramach wzielam z watku o odchudzaniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: palec u nogi mi napierdala 29.11.06, 19:59 Wiem - dobrze zes mi przypmniala o tych kilogramach, bo nastepny by mnie chyba wprowadzil do wanny z ciepla woda i zyletkami. Odpowiedz Link Zgłoś