pan-z-listy 16.11.01, 14:34 Czas na żywioł, namiętności, uczucia .., no i jeszcze coś, ale to wieczorem ... Poddajmy sie wszyscy Wszecwładnemu Panu Losowi !!! prawda jasmino ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasmina Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 14:35 Najprawdziwsza prawda!!!!!!!! :-)))) pan-z-listy napisał(a): > Czas na żywioł, namiętności, uczucia .., no i jeszcze coś, ale to wieczorem ... > > Poddajmy sie wszyscy Wszecwładnemu Panu Losowi !!! > > prawda jasmino ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 14:40 Panu z listy jest latwiej. Jemu to rybka. Mial go UOP zdjac to go zdejmie, wiec coz mu po reklamacjach, odwolaniach i protestach... krm Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 14:45 Ja jestem wręćz cudownie zachwycony wyborem losu - los był dla mnie zawsze łaskawy, a UOP to ja p..., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina pan z listy IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 14:46 a kogo wylosowałeś???????? pan-z-listy napisał(a): > Ja jestem wręćz cudownie zachwycony wyborem losu - los był dla mnie zawsze > łaskawy, a UOP to ja p..., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: pan z listy 16.11.01, 14:49 To tajemnica moja i mojego ślicznego Losu, który (ą) mi wybrałaś Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 14:46 Potowrzysko wcieliło się w skórę Pana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 14:47 Aha, nie miało być potowarzysko, a Potworzysko-pożeracz! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Veto 16.11.01, 14:43 Ty może jeszcze rejtana odstaw role, co ? Liberum veto to teraz tylko historia - teraz u nas du..kracja, tfu, demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 14:42 To co? Sama mam se tą namiętność i żywioł dać?????? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 14:45 A ktoż taki Ci sie trafił - może to ja jestem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 14:47 Wąta mam, bo mi się niejaki foa-ming trafił. Nie wiem, kto zacz i stąd pewnego rodzaju skłonność do podarowania sobie j ednak w samotności tego żywiołu i namiętności. Albo z kimś przypadkowym... Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: ronja 16.11.01, 14:50 No faktycznie masz pecha, to nie ja - ja takiego nika bzdurnego bym sobie nie wymyslił. lece do swojej ukochanej Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 14:46 Ronja- nie pojedziesz do Lublina- to pogadamy i olejemy wyniki losowania i tak przeklamanego! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KONIEC LOSOWANIA, REKLAMACJI, ODWOŁAŃ 16.11.01, 15:23 No, nastepny bedzie tu zagadkowal. Nie dam sie nabrac i nie zgaduje kto zacz ten panzlisty. Wiadomo, faceci maja rozne oblicza, tylko ja to czortowskie. czort Odpowiedz Link Zgłoś