Dodaj do ulubionych

sama na sylwestra..jakis koszmar:P

27.12.06, 19:59
Moze wiecie gdzie w wawie organizowana jest jakas impreza dla singli? z
checia się przyłącze. buziakkk
Obserwuj wątek
    • pomysl.po.wypiciu Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 27.12.06, 20:02
      oj tam wbijaj sie na jakas domowke i tyle :)
      • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 09:34
        wlasnie o to chodzi, ze moi znajomi albo w gorkach, a ja nie moge tyle urlopu..
        albo na jakichs balach:O:O narazie o domowkach ani widu ani slychu:P
        • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 13:16
          czy ja wiem czy tak aby na pewno nic nie slychac :P
          • pomysl.po.wypiciu Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 13:29
            konrado, a duze masz to lozko? jak tak wszystkie kobitki zapraszasz na domowke
            to wyjdzie ze dziewczyny beda spaly w lozku a Ty na podlodze ;)
            • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 14:00
              ehhehe jakas lozkowa impreza. Wolalabym potanczyc:P
              • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 15:33
                a co Ty myslisz ze ja bede spal :PP
            • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 15:31
              oj, wystarczajace :P
              ale wystarczy mi jedna :))
              • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 16:54
                w takim razie życzę wszystkim 20/30 latkom i nie tylko :P udanej imprezy
                sylwestrowej!
                • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 17:24
                  juz uciekasz?? jeszcze nie dowiedzialas sie jakie atrakcje beda ;))
                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 18:22
                    Olivka chyba wystraszyła sie Twojego duuużego łóżka ;)))
                    • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 18:36
                      kurcze, to juz o lozku nie mozna porozmawiac? :)))
                      • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 18:37
                        Mnie pytasz??? Znasz chyba moje zdanie:)))))
                        • pomysl.po.wypiciu Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 28.12.06, 23:50
                          ja nie znam a chetnie uslysze :)
                          • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 00:04
                            a cos Ty taki ciekawski :P
                        • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 00:05
                          oj Kiniu Kiniu :)))
                          • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 10:08
                            wcale sie nie wystraszylam:P:P bo niby czego;)
                            • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 11:39
                              no wlasnie nie wiem o co Kini chodzilo :P
                              • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 14:12
                                Już Ty nie bądź taki nic niewiedzący :P
                                • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 16:16
                                  no wiesz, co wiem, to wiem, ale zawsze jest cos czego jeszcze nie wiem :P
                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 17:13
                                    Zawsze mogę Cie niektóre tajniki wprowadzić :P
                                    • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 22:23
                                      wiec czekam :))
                                      • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 23:26
                                        cierpliwości:))
                                        • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 23:34
                                          bedzie problem :P
                                          • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 00:17
                                            to już nie mój :P
                                            • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 00:35
                                              no wiesz :P
                                              • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 01:03
                                                cóż znowu? :))
                                                • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 01:16
                                                  jakie znowu?? ;>
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 20:46
                                                    czytaj dokładniej Konradzie:))
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 21:15
                                                    staram sie jak moge :P
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 21:28
                                                    I prawidłowo:) nie przestawaj, a bedziesz nagrodzony;))
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 21:46
                                                    hmmm, a czym?? ;)))
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 22:05
                                                    Wszystko zalezy od tego, jak bardzo będziesz się starał;))
                                                    Nagroda bedzie na pewno miła...niespodzianka :DD
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 31.12.06, 01:30
                                                    dostane od Ciebie siakas nagrode?? ;)))
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:25
                                                    Jak zasłużysz ...to tak :))))
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:41
                                                    przecie juz dawno zasluzylem :))
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:42
                                                    To Twoje zdanie:)))
                                                    Jednak to ode mnie zalezy czy nagradzać czy nie;))
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:44
                                                    to jest dyskryminacja :PP
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:55
                                                    Tak to sobie tłumacz :PP
                                                    To proste...musisz tylko do tego doprowadzić, bym mogła Cie nagrodzić:DD
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:58
                                                    ja stwierdzam fakty :P
                                                    ok, ale potem nie ma odwrotow :)))
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 15:35
                                                    Nigdy nie wycofuje sie z wypowiedzianego/obiecanego słowa:)))
                                                    Nie ma odwrotu:))
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 15:38
                                                    zobaczymy :))
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 15:40
                                                    uwierz:))
                          • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 10:11
                            konrado80 napisał:

> oj Kiniu Kiniu :)))

Słucham Cie Konradzie:)))
                            • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 11:40
                              a co bys chciala uslyszec?? :))
                              • bobeer1 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 12:42
                                ja tez nie mam gdzie Sylwestra spedzic...ale jak cos to poprosze damskie
                                towarzystwo bo jestem mezczyzna:D
                              • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 14:17
                                Tam usłyszeć. Zobaczyc Konrad, zobaczyć :)))
                                • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 16:15
                                  nawet nie bede pytal co :)))
                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 17:14
                                    He, jak świetnie się rozumiemy :)))
                                    • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 22:25
                                      jak dobrzy kochankowie :)))
                                      • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 23:29
                                        czasami nawet dobrzy kochankowie się nie rozumieją :))
                                        • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 23:36
                                          tego juz nie wiem, nie bylem kochankiem :P

PS, a juz myslalem ze Oliwia przyszla ze jest chetna na sylwka ;))
                                          • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 00:18
                                            konrado80 napisał:

> tego juz nie wiem, nie bylem kochankiem :P

nie wiesz, co tracisz:PP

> PS, a juz myslalem ze Oliwia przyszla ze jest chetna na sylwka ;))

chyba boi się Sylwestra u Ciebie;))
                                            • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 00:37
                                              khinga napisała:

> nie wiesz, co tracisz:PP
                                              moze podpowiesz :))

> chyba boi się Sylwestra u Ciebie;))
                                              chyba tak, ciekawe dlaczego? :))
                                              • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 01:09
                                                konrado80 napisał:

> moze podpowiesz :))

nie byłam kochankiem:PP

> chyba tak, ciekawe dlaczego? :))

to chyba już musisz Olivki spytać:)
                                                • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 01:18
                                                  khinga napisała:

> nie byłam kochankiem:PP
                                                  to skad wiesz?? :)))

> to chyba już musisz Olivki spytać:)
                                                  ale jej nie ma, pewnie spi ;))
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 20:51
                                                    konrado80 napisał:

> to skad wiesz?? :)))

bo jestem kobietą :)))
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 21:16
                                                    i ;)
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 21:38
                                                    Echhh, Konradzie...kobieta nie może byc kochankiem:PP
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 21:50
                                                    ale kochanka jak najbardziej :P
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 30.12.06, 22:06
                                                    oczywiscie:))
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 31.12.06, 01:31
                                                    to opowiadaj ;))
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:26
                                                    Chwila...zapytam koleżanki, jak było :PP
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:41
                                                    to czekam, tylko ta chwila juz dawno minela :P
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:43
                                                    Bo musi mi wszystko opowiedzieć, a sporo tego;))
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:45
                                                    to moze podeslij ja do mnie, po co ma Ciebie zameczac :P
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:56
                                                    Chcesz ją sprawdzić?:P
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 14:57
                                                    moze :PP
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 15:36
                                                    he, tyle czy ona bedzie chciała:P
                                                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 15:39
                                                    a ma jakies inne wyjscie?? :))))
                                                  • khinga Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 15:40
                                                    A no pewnie, ze ma ;))))
    • sangrinia Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 18:10
      Ja też jestem sama w sylwestra. i na dodatek spedzam go w pracy...
      • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 29.12.06, 22:27
        a czemu w pracy??
        • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 31.12.06, 10:58
          jestem, szykuję się na wyjazd:P huraaa, a tak wogole to czego lub kogo mialabym
          sie bac?:P Konrada??? wydaje mi sie, ze to milutki facecik:P a tak nawiasem
          mowiac to wspolczuje jesli ktos dzis w pracy;/ ja na szczescie pracuje tylko w
          tygodniu ufff. lece buziaaaa...
          • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 31.12.06, 11:09
            to zycze super zabawy i szczesliwego nowego roku ;)

PS. nie jestem facecikiem :P
            • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 10:49
              juz niestety po sylwestrze. ja w koncu wyladowalam na dwoch imprezach;))
              Konradzie no dobrze nie facecik tylko mężczyzna:P:P
              • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 12:33
                no to super, wazne ze zadowolona z zabawy :)
                u mnie tez nie bylo tak zle :)
                tylko w tym lozku siakos tak pusto bylo :D
                • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 23:13
                  a jak w łóżku pusto to jakoś zimno ;p
                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 03.01.07, 09:46
                    i tu Cie zmartwie, u mnie zawsze cieplo w lozku :PP
                • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 02.01.07, 23:14
                  nie wiem co sie dzieje, ale dzis pierwszy raz od jakiegos czasu nie chce mi sie
                  o tej porze spać..a ze mnie straaaaszny spioch:O
                  • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 03.01.07, 09:47
                    no popatrz, moze sie zakochalas? ;)
                    • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 03.01.07, 12:43
                      to chyba raczej z samotności, która mnie wczoraj troche dopadła:P:P
                      • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 03.01.07, 16:41
                        nie wiem czemu, ale dostrzeglem ze bylas raczej szczesliwa :))
                        • olivka_81 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 03.01.07, 17:06
                          to ze jestem sama nie znaczy, ze tak calkiem nieszczesliwa:P
                          czasem smutno no ale to normalne
                          • konrado80 Re: sama na sylwestra..jakis koszmar:P 03.01.07, 17:17
                            ale mowilas ze poczulas sie samotna
                            wiec zrozumialem ze mialabys byc wtedy smutna :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka