Dodaj do ulubionych

gdzie jest ten fiut z dwoma facetami?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:36
stol do operacji przygotowany a pacjentow nie ma!Siostro Mino,prosze ich
przywiezc!
Obserwuj wątek
    • avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 01:48
      Oddam sie tylko i wylacznie w rece dr. Miny.
      W twoje rzezniczko,nigdy!
      • Gość: Mina Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:50
        no to jednego juz masz, pani ordynator. drugi pewnie sam za chwile trafi. ja
        nie mam teraz czasu cie kroic, avalanche, bo wychodze za maz
      • Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:57
        Nie masz wyjscia Avalanche ,jestem tu jedynym chirurgiem w okolicy!jak bedziesz
        grzeczny to fitka zostawie Tobie a ten drugi zostanie z blizna!
        • avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:00
          No, tak juz troche lepiej. Pomyslalas nawet o psychice,co mnie troche
          zastanowilo.
          • Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:02
            No,no! Masz punktowac u mnie a nie denerwowac mnie .Wiesz co moze sie stac jak
            chirurgowi rece sie trzesa?Gdzie ten drugi?
            • avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:05
              Wiem doskonale !!!Wyslizgnie mu sie z reki.......fiolka ze spirytusem,hm.
              • Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:06
                Nie uzywam spirytusu ..pod zadna postacia.Skalpel dziwnie mi drzy....Kladz sie!
                • avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:16
                  Co ty ? Bedziesz znowu punktowac?
                  • Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:18
                    Uwazaaaj!jedna trepanacja czaszki w te czy w druga nie zrobi mi juz roznicy!!!!
                    Spokojnie ,twoje zycie jest w dobrych rekach
                    • avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:27
                      Czy ty robisz w tym specjalizacje?
                      A moze lubisz dobra kuchnie? Jesz forumkowe mozdzki?
                      • Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:30
                        Lubie dobra kuchnie pod warunkiem ze ktos stoi przy garach .Trepanowalam czache
                        Lezioxa na poleceie jego narzeczonej Hmmmm...operacja sie udala tylko pacjent
                        zmarl.Dobrej nocy zycze!
                        • avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:39
                          Jakie to szczescie,ze wiedziony przeczuciem ,a moze i wiedza, od razu nie
                          uwierzylem chirurgowi fiutowych muzdzkow.
                          Poprzednik zmarl,widac to golym okiem, a przechwalajacy sie fachowiec od
                          krwawego skalpela i ociekajacych krwia rak mowi: "Spokojnie ,twoje zycie jest w
                          dobrych rekach"-ostroznie forumowcy, rzeznik na was czycha!
                          • Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:41
                            a czy to moja wina ze on ta czescia ciala myslal???
                            • Gość: Men Re: samanto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:43
                              Przecież juz CI mówiłem, że dla tej jednej chwili z Toba na/w łóżku
                              wszystko !!!!!!

p.s.: prawie
                              • Gość: samanta1 Re: samanto IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:45
                                Zapomnij !Miales mnie bronic draniu a nie do lozka ciagnac! Sypiam sama!O!:)
                                • Gość: Men Re: samanto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:47
                                  Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Zapomnij !Miales mnie bronic draniu a nie do lozka ciagnac! Sypiam sama!O!:)

Chyba to najlepsze wyjście - będę miał Ciebie cały czas na ..oku :)

• avalanche Re: samanto 18.11.01, 02:50
                                    Gość portalu: Men napisał(a):

> Gość portalu: samanta1 napisał(a):
                                    >
                                    > > Zapomnij !Miales mnie bronic draniu a nie do lozka ciagnac! Sypiam sama!O!
                                    > :)
                                    >
                                    > Chyba to najlepsze wyjście - będę miał Ciebie cały czas na ..oku :)

MEN jak chcesz.Nelson wszedl nawet do historii z jednym okiem.
                                    >

• Gość: Men Re: av .. i samanto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:52
                                      Spoko, rączęta Jej sliczne przywiąże do poręczy miłosnego łóżeczka :)))
                                      • avalanche Re: men 18.11.01, 02:54
                                        Ona wysysa mozg razem z okiem!
                                        • Gość: men Re: men IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:59
                                          avalanche napisał(a):

> Ona wysysa mozg razem z okiem!

A po jej mózg, chyba ma swój ?

• avalanche Re: men 18.11.01, 03:10
                                            Gość portalu: men napisał(a):

> avalanche napisał(a):
                                            >
                                            > > Ona wysysa mozg razem z okiem!
                                            >
                                            > A po jej mózg, chyba ma swój ?

c.n.d.
                                            >

• avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:47
                              Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> a czy to moja wina ze on ta czescia ciala myslal???

Ty msciwa kobieto!
                              I tylko za to go pozbawilas zycia? Nieladnie .W piersi sie bic i jajniki
                              podwiazac!

• Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 08:03
                                Witam pacjentow.:)
                                • kretyn Re: samanta one 18.11.01, 10:58
                                  Ty, ja tutaj jeden, jedyny okaz - a tys co za jedna ?
                                  Jak obetniesz, to zrobisz krzywde sobie lub innym laskom na tem forum.
                                  A jak obetniesz, to wypychasz jak zwierzatka, cy w formaline
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka