Gość: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:36 stol do operacji przygotowany a pacjentow nie ma!Siostro Mino,prosze ich przywiezc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 01:48 Oddam sie tylko i wylacznie w rece dr. Miny. W twoje rzezniczko,nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:50 no to jednego juz masz, pani ordynator. drugi pewnie sam za chwile trafi. ja nie mam teraz czasu cie kroic, avalanche, bo wychodze za maz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:57 Nie masz wyjscia Avalanche ,jestem tu jedynym chirurgiem w okolicy!jak bedziesz grzeczny to fitka zostawie Tobie a ten drugi zostanie z blizna! Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:00 No, tak juz troche lepiej. Pomyslalas nawet o psychice,co mnie troche zastanowilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:02 No,no! Masz punktowac u mnie a nie denerwowac mnie .Wiesz co moze sie stac jak chirurgowi rece sie trzesa?Gdzie ten drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:05 Wiem doskonale !!!Wyslizgnie mu sie z reki.......fiolka ze spirytusem,hm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:06 Nie uzywam spirytusu ..pod zadna postacia.Skalpel dziwnie mi drzy....Kladz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:16 Co ty ? Bedziesz znowu punktowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:18 Uwazaaaj!jedna trepanacja czaszki w te czy w druga nie zrobi mi juz roznicy!!!! Spokojnie ,twoje zycie jest w dobrych rekach Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:27 Czy ty robisz w tym specjalizacje? A moze lubisz dobra kuchnie? Jesz forumkowe mozdzki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:30 Lubie dobra kuchnie pod warunkiem ze ktos stoi przy garach .Trepanowalam czache Lezioxa na poleceie jego narzeczonej Hmmmm...operacja sie udala tylko pacjent zmarl.Dobrej nocy zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:39 Jakie to szczescie,ze wiedziony przeczuciem ,a moze i wiedza, od razu nie uwierzylem chirurgowi fiutowych muzdzkow. Poprzednik zmarl,widac to golym okiem, a przechwalajacy sie fachowiec od krwawego skalpela i ociekajacych krwia rak mowi: "Spokojnie ,twoje zycie jest w dobrych rekach"-ostroznie forumowcy, rzeznik na was czycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:41 a czy to moja wina ze on ta czescia ciala myslal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: samanto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:43 Przecież juz CI mówiłem, że dla tej jednej chwili z Toba na/w łóżku wszystko !!!!!! p.s.: prawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanto IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:45 Zapomnij !Miales mnie bronic draniu a nie do lozka ciagnac! Sypiam sama!O!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: samanto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:47 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Zapomnij !Miales mnie bronic draniu a nie do lozka ciagnac! Sypiam sama!O!:) Chyba to najlepsze wyjście - będę miał Ciebie cały czas na ..oku :) Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: samanto 18.11.01, 02:50 Gość portalu: Men napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > Zapomnij !Miales mnie bronic draniu a nie do lozka ciagnac! Sypiam sama!O! > :) > > Chyba to najlepsze wyjście - będę miał Ciebie cały czas na ..oku :) MEN jak chcesz.Nelson wszedl nawet do historii z jednym okiem. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: av .. i samanto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:52 Spoko, rączęta Jej sliczne przywiąże do poręczy miłosnego łóżeczka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: men IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:59 avalanche napisał(a): > Ona wysysa mozg razem z okiem! A po jej mózg, chyba ma swój ? Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: men 18.11.01, 03:10 Gość portalu: men napisał(a): > avalanche napisał(a): > > > Ona wysysa mozg razem z okiem! > > A po jej mózg, chyba ma swój ? c.n.d. > Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? 18.11.01, 02:47 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > a czy to moja wina ze on ta czescia ciala myslal??? Ty msciwa kobieto! I tylko za to go pozbawilas zycia? Nieladnie .W piersi sie bic i jajniki podwiazac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: gdzie jest ten fiut z dwoma facetami? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 08:03 Witam pacjentow.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: samanta one 18.11.01, 10:58 Ty, ja tutaj jeden, jedyny okaz - a tys co za jedna ? Jak obetniesz, to zrobisz krzywde sobie lub innym laskom na tem forum. A jak obetniesz, to wypychasz jak zwierzatka, cy w formaline Odpowiedz Link Zgłoś