Dodaj do ulubionych

Witam i o zdrowie pytam.

19.11.01, 17:25
Od dawna buszuje po forach roznych. Tutaj przygladam sie jeno od dni kilku a juz zdazylem Was
polubic. Tym samym pomyslalem, iz wdepne na chwile, a moze i zapuszcze korzenie na dluzej. A
widze, ze i elita i kliki... Klotnie, hulanka, swawola. Lodwie Forum nie rozwala, ha ha hi hi hejze hola...
Podoba mi sie! Zatem dzien dobrywieczor!

Sigmund
Obserwuj wątek
    • grapefruit_dead Stary! nareszcie! az tyle czasu potrzebowa .. :) 19.11.01, 17:31
      ...biegne bo kluski sie gotują! :))

Sig analiza ID?;) a kluski!
      • freud More to come ;)))))))))) 19.11.01, 17:34
        grapefruit_dead napisał(a):

> ...biegne bo kluski sie gotują! :))
        >
        >
        > Sig analiza ID?;) a kluski!

Konsultacje przez pierwszy tydzien za darmo ;)))))
    • Gość: niunia Re:Doktorze IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.11.01, 17:47
      śnił mi się men, lecz miast ptaka miał wielozadaniowy, samolot dwupłatowy, co
      to znaczy, jak się mam uwolnić od tych koszmarów
      • freud Pacjentko... 19.11.01, 17:53
        Gość portalu: niunia napisał(a):

> śnił mi się men, lecz miast ptaka miał wielozadaniowy, samolot dwupłatowy, co
        > to znaczy, jak się mam uwolnić od tych koszmarów

Potrzebne sa dodatkowe szczegoly...
        Czy byl to samolot o napedzie odrzutowym, czy smiglowym???
        Czy pikowal na Ciebie? Czy Ty lecialas?
        Czy tez uwaga Twa koncentrowala sie na samolocie czy na menie?

Wyobrazalas sobie kiedys, ze jestes pasem startowym?? ;)))))

Przypadek wydaje sie jak z podrecznika... Po przeanalizowaniu dalszych szczegolow podam diagnoze.

Pozdrawiam,
        Sigmund
        • Gość: niunia Re: Doktorze... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.11.01, 18:01
          Drogi Sigmund

dwupłatowy ze śmigłem odrzutowym, pikując we mnie dawał mi poczucie lotu
          szarpanego, i oczywiście był o niebo ladniejszy od mena, a ja głupia estetka
          jestem, kiedyś wyobrażałam sobie, że jestem lotniskowcem w czasie sztormu,
          oddana do bólu, wdzięczna pacjentka
          • grapefruit_dead Sig! tu sufler! :P 19.11.01, 18:05

> Drogi Sigmund
            >
            > dwupłatowy ze śmigłem odrzutowym, pikując we mnie dawał mi poczucie lotu
            > szarpanego, i oczywiście był o niebo ladniejszy od mena, a ja głupia estetka
            > jestem, kiedyś wyobrażałam sobie, że jestem lotniskowcem w czasie sztormu,
            > oddana do bólu, wdzięczna pacjentka

jak cos wspomni o wiezowcach...

cholera gdzie sie kryć?=:O
    • enancjo Re: Witam i o zdrowie pytam. 19.11.01, 17:50
      .. o nastepny zmartwywstaly... ladnie sie podszywac pod klasyka,
      a jezeli juz, to masz zamiar pedzic zywot forumowego psychologa
      czy terapeuty ?

.. pozdrawiam
      Enancjo
      • freud Re: Witam i o zdrowie pytam. 19.11.01, 17:55
        enancjo napisał(a):

> .. o nastepny zmartwywstaly... ladnie sie podszywac pod klasyka,
        > a jezeli juz, to masz zamiar pedzic zywot forumowego psychologa
        > czy terapeuty ?
        >
        > .. pozdrawiam
        > Enancjo

Ekscelencjo,

ani jedno ani drugie. Li tylko celom poznawczym.
        Ponadto nie zmartwychwstaly jeno odrodzony.

Pozdrawiam,
        Sigmund
        • enancjo Re: Witam i o zdrowie pytam. 19.11.01, 18:02
          > ani jedno ani drugie. Li tylko celom poznawczym.
          > Ponadto nie zmartwychwstaly jeno odrodzony.
          > Pozdrawiam,
          > Sigmund
          Wasza dostojnosc !!!
          .. odrodzony .. tzn zesz potomek w linii glownej ?
          .. inaczej to zes zmartwywstaly i basta !!!
          .. cele poznawcze ... z tego co wiem jako tworca
          psychoanalizy ww imiennik zajmowal sie i tym i tym,
          jako zajeciem glownym ... czyli co falszywek jestes !!!:((

Enancjo

• Gość: Ewusia Re: Witam i o zdrowie pytam. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:07
            Do enancjo!
            A coz sie tak przyczepiles do biednego Doktora, nie dajesz mu czasu na leczenie
            swoich pacjentow!

Do freuda!
            Witamy Wasza dostojnosc i niech sie bawi dobrze w hulankach po forum
            • enancjo Re: Witam i o zdrowie pytam. 19.11.01, 18:13
              Gość portalu: Ewusia napisał(a):

> Do enancjo!
              > A coz sie tak przyczepiles do biednego Doktora, nie dajesz mu czasu na leczenie
              > swoich pacjentow!

> Do freuda!
              > Witamy Wasza dostojnosc i niech sie bawi dobrze w hulankach po forum

.. a tak mi jakos dzisiaj ze sie czepiam ... oooo
              .. bo sie zle przygotowal .... a kiedys widzialem
              jak na ratlerka ktos wolal RAMBO, wiec sprawdzam
              czy to ten sam wlasciciel !!!!
              !!!!
              .. ciekawe co na to psychoanalityk ( hehe ) ??

Enancjo
              • Gość: samanta1 Zygmus???????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:17
                Wygryzc mnie chcesz z forumowej posadki??? Jam Ci tu doktorowa!!!! A zony Zygi
                nie szukasz co??? Nawet Kretyn mnie chcial ,bal sie czy cos????
                A moze masz cos zbednego do amputacji?Cosik bezrobotna dzisiaj jestem...
    • Gość: niunia Re:Doktorze IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.11.01, 18:43
      nie pamiętasz już, że Dziadek Freud jak nie mógł to brał cocaini, bierz i lecz
      • grapefruit_dead a taki np :) 19.11.01, 18:56

> nie pamiętasz już, że Dziadek Freud jak nie mógł to brał cocaini, bierz i lecz

a taki T. S. to jak przychodzili do niego "pacjenci" z pytaniem "Jak zdobyć leki
        psychotropowe?" mówił im to co mają powiedziec innemu "lekarzowi" aby je ...
        dostać! ;)
        • Gość: samanta1 Re: a taki np :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:50
          prosze mojego szanownego kolegi nie szykanowac!tfu!bezbozniki jakies!Doktorowa
          • freud Moi drodzy... 20.11.01, 11:36
            Dziekuje za cieple przyjecie, wybaczcie, ze tak dlugo sie nie odzywam, ale pacjentow mam bez liku...

Enancjo - nie sadz a nie bedziesz sadzony... Nie czepiaj sie pliz.
            Ewusia - witam i dziekuje
            Samantha - nie, nie chce Cie wygryzc, swietnie sobie dajesz rade. I nie, nie szukam zony, chociaz...
            Niunia,Grape - przeciez wszyscy jestesmy ludzmi i nic co ludzkie nie jest nam obce... cest la vie!

Niunia - po wnikliwej analizie Twojego przypadku i snow z samolotem... No coz, w tej sytuacji moge
            powiedziec tylko tyle - bardzo chcesz aby Cie ktos w koncu porzadnie przelecial! Mam racje?
            A propos slusznej uwagi Enancja - czy byly dwa budynki w tle? Zreszta samolot pikujacy miedzy dwie
            wieze... Samo mowi za siebie.

Pozdrawiam,
            Sigmund
            • Gość: samanta1 zygi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:45
              jestes w porzadku!Co to jednak znaczy solidarnosc w fachu!Mozecie drogi kolego
              na mnie liczyc!jakby cos wan zawadzalo to chetnie amputuje!
            • mag_nolia Re: Moi drodzy... 20.11.01, 11:46
              Freud-a ...nad czym teraz pracujesz...???
              Jaką analizę przypadków dokonujesz...???
              Czy można już gdzieś zapoznać się z Twoim dziełem...???
              • freud Mag_nolio 20.11.01, 12:16
                mag_nolia napisał(a):

> Freud-a ...nad czym teraz pracujesz...???
                > Jaką analizę przypadków dokonujesz...???
                > Czy można już gdzieś zapoznać się z Twoim dziełem...???

No wiesz, nie moge zdradzac szczegolow (jeszcze). Praca moja ma charakter empiryczno - poznawczy.
                Jak sie pewnie domyslasz analiza snow w polaczeniu z wnikliwym badaniem traumatycznych doznan z
                dziecinstwa ma mi naswietnic podstawy rozwoju konfliktu miedzy id ego i superego. Do tego jeszcze
                rozbudzone libido... A wszystko pod presja ograniczen kulturowo cywilizacyjnych.

Przygladam sie. I ciesze sie, ze Was poznaje.

Z powazaniem,
                Sigmund
            • Gość: niunia Re: niewdzięczna pacjentka !!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 15:56
              być może postawiłeś słuszną diagnozę, Drogi Doktorze, ale skąd ja mam wiedzieć,
              że te dotychczasowe loty były wykonywabne po łebkach, oblatywcze pytali się: i
              jak?, a ja im z litości: no tak!, i gdzie można znaleźć pożądnego, szczerze
              swej pracy oddanego pilota
              • freud Re: niewdzięczna pacjentka !!! 20.11.01, 16:09

> być może postawiłeś słuszną diagnozę, Drogi Doktorze, ale skąd ja mam wiedzieć,
                >
                > że te dotychczasowe loty były wykonywabne po łebkach, oblatywcze pytali się: i
                > jak?, a ja im z litości: no tak!, i gdzie można znaleźć pożądnego, szczerze
                > swej pracy oddanego pilota

Droga Niuniu,

mysle ze to juz wykracza poza moje kompetencje. Coz, ubolewam jedynie nad faktem iz dotychczas
                mialas do czynienia z pilotami szybowcow i awionetek a nie doswiadczonymi pilotami maszyn typu F14
                Tomcat, badz Concorde (jesli wolisz lotnictwo cywilne).

Jedyne co mi przychodzi do glowy to, coz: "szukajcie a znajdziecie, proscia a bedzie Wam dane".

Pozdro,
                Sigi
                • woland? Re: niewdzięczna pacjentka !!! 20.11.01, 16:21
                  w uzupełnienu diagnozy proponuję odwrócenie kota ogonem i postawienie jasno
                  sprawy: zamiast oczekiwania na ewentualnego przelatywaczo-oblatywacza proponuję
                  samodzielnie zabrać się do dzieła i przejąć inicjatywę w przelatywaniu.
                  Można tu także brać pod uwagęprzelecenie się samemu, lub lot próbny z paroma
                  pilotami po kolei <lub naraz, jak kto lubi> i prostą metodą porównawczą
                  ewentualnie metodą SWOT, dojście do ideału...

Czego wszystkim życzę.

Woland
                  • freud Re: niewdzięczna pacjentka !!! 20.11.01, 16:32
                    woland? napisał(a):

> w uzupełnienu diagnozy proponuję odwrócenie kota ogonem i postawienie jasno
                    > sprawy: zamiast oczekiwania na ewentualnego przelatywaczo-oblatywacza proponuję
                    >
                    > samodzielnie zabrać się do dzieła i przejąć inicjatywę w przelatywaniu.
                    > Można tu także brać pod uwagęprzelecenie się samemu, lub lot próbny z paroma
                    > pilotami po kolei <lub naraz, jak kto lubi> i prostą metodą porównawczą
                    > ewentualnie metodą SWOT, dojście do ideału...
                    >
                    > Czego wszystkim życzę.
                    >
                    > Woland

Volandzie!

nie kus zlego po raz kolejny... Juz raz uwiodles Malgorzate przy pomocy Azazela!
                    Przeciez istota pozadania tkwi w samym pozadaniu a nie w znajomosci rzeczy. Pamietaj, ze ignorancja to
                    sila!

Sigi
                    • mag_nolia Re: niewdzięczna pacjentka !!!Woland 20.11.01, 16:49
                      To Ty jesteś takim uwodzicielem...???
                      to nie idę z Tobą na tę randkę...
                      PA!
                      PS.
                      Pozdrowienia dla d-ra F.
                      • Gość: drwal Re: niewdzięczna pacjentka !!!Woland IP: *.scm.de 20.11.01, 16:56
                        Magnoliu,
                        Woland dwa razy już łod Ciebie kosza dostał, chłopak się zestresował i wycofał.
                        Teraz Twoja kolej na kolejny krok. Wisz, jak jest...
                        Łoj Ty sie dobrze zastanuf zanim zaczniesz z nim godoć ponownie bo to paskudnik
                        jakich mało !!!!
                        drwal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka