Dodaj do ulubionych

List dla Julii

16.01.07, 22:28
Julia tlucze i caluje, siostra zmienia kolor wlosow i zajmuje drugie miejsce
bo naprawde dobrze tanczy, natomiast wielbicielka domow aukcyjnych w zielonej
spodnicy i bialej koszuli znana z sympatycznego i zarazem ostatniego milego
dla mnie widoku w Polsce siedzi na krzesle. Kiedy? No jak to kiedy? W cudowna
noc z 11 na 12 stycznia 2004r.
Obserwuj wątek
    • sacsahuaman Re: List dla Julii 17.01.07, 17:23
      Wracajac do nocy z 11 na 12 stycznia 2004r., duzo osob sie smialo pytajac, czy
      ty wiesz co robisz. Ja bylem u stop mojego bostwa, a jak beda sie zachowywali
      ci, ktorzy sie z niej smiali,badz tez jej zalowali, nie wiem. (tak na
      marginesie, jaka roznica pomiedzy alternatywa rozlaczna a nierozlaczna? Madrale)
      Ja nie wybaczam, Bog jest w tym lepszy. Niektorzy lubia sie powolywac na Boga
      nie zdajac sobie sprawy z konsekwencji. Zobaczymy...
      Rose czeka na mnie i ja to wiem. A bylo tak 'zabawnie'. Bo przeciez on niczego
      w zyciu nie osiagnal. Bo on jest pijany. A wy byliscie trzezwi? Znawcy prawa;-)
      Moze w waszym swiecie lepiej jest byc pijanym niz trzezwym jak wy? Bo przeciez
      on skrzywdzil tak piekna dziewczyne. To jest prawdziwa kobieta. A jak wygladaja
      te rzekome prawdziwe kobiety i ci rzekomi prawdziwi mezczyzni? Latwo sie gada,
      poucza, wyciaga wnioski. Wszyscu sa sedziami. Ja bede adwokatem. Ale nie
      waszym. Znacie jezyki obce? Macie wspaniala prace? Ludzie sukcesu? Brawo,
      brawo.
      Pluto mi pod nogi. Bo ja podobno skrzywdzilem tak piekna dziewczyne. Co zrobic
      z wami? Bog wam moze wybaczy, chrzescijanie od siedmiu bolesci. Chodzenie do
      kosciola nie wiele was nauczylo, fachowcy od frazesow i cytatow. Zaluje ze
      jestescie tej samej narodowosci co ja. Starczy? To pamietajcie o lzach Oli i
      waszym zachowaniu w porownaniu do mojego zachowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka