joanna5 20.11.01, 10:15 Tak ja w tytule poszukiwany 40-latek. Czy jest szansa na poznanie takiego??? Jestem nowa na forum. PLS o info. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.karita Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:17 to zalezy jak bardzo ma byc uczuciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:36 Panowie nie chętnie przyznają się do wieku, ale uczuciowi-zdarzaja się PA! Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:37 oni tak tylko gadaja o tej uczuciowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:38 no tak, muszą sę jakos zareklamować... a my głupie wierzymy... Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:43 no powiedzmy ze jestemy glupie... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:45 Magnolio, zdarza mi sie dosc czesto podazac Twoim sladem. Tak to jakbym sledzil kazdy Twoj krok. Moze? Ale slowo chcialbym i Panu co ma cztery dychy i o jeszcze czyms. Otoz mam wrazenie, ze Panowie nie tyle nie przyznaja sie do wieku, ile pomijaja zupelnie ten elemencik slusznie wychodzac z zalozenia, ze nie ma on wiekszego znaczenia. Co to bowiem, jesli taki wlasciwie jedynie szczegol jak dziesiec lat w jedna czy druga strone, mialoby ponadto znaczyc. Mysle, ze Joannie chce sie wydawac, ze w ten sposob wyeliminuje z rozmowy jakies niedojrzale wtrety chlopaczka o zbyt malej liczbie lat doswiadczen. Tak sie zdarza, ze dwudziestopieciolatek niekiedy dysponuje dojrzaloscia poszukiwanego, a ten czterdziestoletni moze byc chlopcem jak dziecko. Uczuciowy? Uczuciowi sa wszyscy, ktorzy szukaja kontaktu z drugim czlowiekiem. Tacy na ogol sa cieplejsi, lagodniejsi. To oczywiste, bo trudno oczekiwac ze ktos zechce pogadac z gburem. Zycze Joanno powodzenia, wierze ze to nie tak trudne zadanie. Milego dnia i wypije sobie kawke, krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:59 Wiesz Krzyś, już tak przywykłam, że podążasz moim krokiem,i całkiem mi się to podoba, że nie prubój tego zmieniać... Jak zawsze -wernawo-prawie się z Tobą zgadzam... A ile Ty masz lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 11:02 Nie chce byc niegrzeczny, ale jestem starszy od Ciebie. Kawke pije pyszna i mam do niej niezle ciasteczko. Szarlotke, ale dosc smaczna. krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia 20.11.01, 11:05 ...a skąd wiesz, że jesteś starszy...??? nie mówiłam Ci ile mam lat...??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 11:07 Jest wtorek, przd poludniem. Czy naprawde sadzisz, ze spor w taka pore to najlepsze rozwiazanie? Mowie, ze starszy , to znaczy tak jest i nie ma powodu, aby smutek kogokolwiek wypelnial. A kawka , slowo, dobra... krm z usciskami Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia 20.11.01, 11:09 ...a właśnie, że będę się spierać... jak bez towarzystwa magnolii-kawka-to nie dobra...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 11:13 A to z kim ja rozmawiam? To nie TY? A ciasteczko zaraz koncze krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia 20.11.01, 11:15 ale nie masz okazji poczęstować się ciasteczkiem od Magnolii, z kremem, owocami i galatretką... pychotka! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 11:32 Jaki automat? Jak to przesladuje Cie? Boleje, ze z tymi ciasteczkami, i z tym kremikiem i galaretka i owockami... krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia 20.11.01, 12:35 ...ciasteczko - nie zmarnuje się - objem się po powrocie z pracy... ...tylko jak na odległość spełnisz życzenie, które zadam złotej rybce...??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 12:39 Moze cos da sie zrobic. Chcialbym. A przeciez rybka zlota moze wiecej nizby sie wydawalo, nie? krm z ciepelkiem , bo wyjatkowo dobra dzis passa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:00 Joasia,a moze byc lekko pokrojony bo juz go napoczelam??;))) Pozdrowienia.Doktorowa Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:01 pokrojony pewno tak, ale czy napoczęty...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:02 nooo,bo bez serca!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:04 ...ja takiego bez serca...nie biorę...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:06 1) ma je na dloni ..taki czuly!!!2)przeciez to joasia szuka,nie??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:08 ...a co ja nie mogłabym też go wziąć...? ale z takim wątpliwym sercem, to nie... biorę Krzysia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:20 jakim,jakim???Piekne,wieeelkie i krwiste!!!;))))I tak nie dam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:22 .../tylko, że jeśli on już tak długo je trzyma na tej ...dłoni..., to wystygło..., a zimnego serca nie chcę! no chyba, że masz jakis sposób na podgrzanie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:05 Mysle Samanto, ze Joanna nie chce go na tak krotko... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:07 Moge go na dluzej wydzierzawic ,zawsze to lepsze niz zjedzenie przez Modliche!;))) Tu jest szansa ,ze przezyje Cukiereczek!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:19 Cukiereczek uczuciowy? Mam nadzieję, że nie ryczy na Przeminęło z Wiatrem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:21 Aaaaaaa..tego to juz nie wiem!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:30 To zapytam przy najbliższej upojnej nocy...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:33 Myslisz ze przyzna sie do seriali brazylijskich???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:39 Mi się przyzna do wszystkiego. W... pewnych okolicznościach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:42 Przy odgryzaniu osmego palca z pewnoscia!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:46 Ostatnie dwa Ci zostawię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:48 Do zupki za malo:( Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:54 No..... Sam!!! niech Ci humor nie siada, plizzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:55 taka zupka-bieda zawsze stresuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 12:01 Stresa to ja mam, bo jak Tu gotować, coby dla wszystkich starczyło! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:41 Joanna na pewno się ucieszy, że rozkręciliśmy jej wątek, no i , że tyle wpisów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 ja tam.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:50 chyba nie chce przy tym byc jak Asia bedzie sie cieszyc!Ojej!!!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ja tam.. 20.11.01, 11:52 ale przynajmniej wątek utrzymuje się na szczycie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ja tam.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:54 to moze jeszcze podziekowanie dostaniemy???;))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: ja tam.. 20.11.01, 11:54 no i tylu tu uczuciowych czterdziestolatkow... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna5 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:57 Dziekuje Wam wszystkim, rzeczywiscie trzeba przyznac ze watek zostal bardzo ladnie rozkrecony. Ale jak na razie jeden Krzysztof sie odezwal (z mezczyzn) w wieku nieznanym. Moze mi sie jeszcze trafi jakis facet do rzeczy . Ostania kolezanka mi za maz sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:59 Hurrrra!!czyli jedyna szczesliwa z tego grona pozostaniesz!!!! Malzenstwo to przeklenstwo!!!:)Rozwiedziona Doktorowa Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 12:11 kurde ale po kiego ci maz??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna5 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 12:58 Absolutnie nie maz. Mnie tylko wolne zwiazki interesuja. Ja jestem wodnik i zadne ograniczanie mojej swobowdy nie wchodzi w rachube. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re:Joanno 20.11.01, 13:02 Witaj, a gdziez Ty sobie tak swobodnie wodnikujesz? Pytam bo jestem uczuciowy krm Odpowiedz Link Zgłoś
joanna5 Re:Joanno 20.11.01, 13:05 Wodnikuje gdzie sie tylko da, po calym swiecie rowniez. Obecnie lece do Turcji. A ty jestes uczuciowy ale czy jeszcze w odpowiednim wieku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re:Joanno 20.11.01, 13:08 Jak to czy jestem "jeszcze" w wieku odpowiednim? Ja jestem JUZ w odpowiednim wieku, a Turcja zgodaale racze Stambul czy Kars albo Mardin? krm Odpowiedz Link Zgłoś
joanna5 Re:Joanno 20.11.01, 13:16 IST.Jeszcze tam mnie nie bylo. Ale najgorsze ze Julke musze zostawic na te pare dni. To jaki w koncu ten twoj wiek jest. Krygujesz sie jak panienka Krzys. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re:Joanno 20.11.01, 13:23 Julka zostanie pewnie nie pierwszy raz, wiec to klopot maly. A ja Twoje oczekiwania wyczerpuje, jednak jestem zdania ze to nie wszystko. Kryguje sie? Moze jestem falszywy i podstepny. Moze to taka szkola uwodzenia? Dobra ja mam czego chcesz, a poza Julka sobodnie uwodnikujesz mi jeszcze jakas tajemniczke? krm Odpowiedz Link Zgłoś
joanna5 Re:Joanno 20.11.01, 13:52 Gwoli wyjsnienia Julka - to moja kotka i ma dopiero 3 m-ce i jeszcze nigdy nie zostawala sama. Nie wiem o co Ci chodzi z Ta tajemnicza ?? I w dalszym ciagu nie wiem co to dla Ciebie odpowiedni wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re:Joanno IP: *.olsza.krakow.pl 20.11.01, 14:03 Niczego nie taje. Wiek niechby juz przestal byc tematem wiodacym, napisalem wszak, ze Twoje wymagane oczekiwania wyczerpuje. Znaczy nie wiecej niz to, ze jestem uczuciowy i spelniam wymog wieku. No tyle nie, ze akurat dzis nie jest dzien moich urodzin. A kot? Tez mam kotke, starsza nieco , bo ponad roczna. Niezwykle sympatyczny zwierzak. O chocby teraz siedzi niedaleko mnie i porzadkuje futro. Jest po posilku to i zadowolona i pewnie polozy sie pospac. Kotom jest niezle, a moze nawet lepiej. Joanno nie naburmuszaj sie i badz tajemnicza, to kobiecie przystoi dosc jej z tym ladnie. Pozdrawiam i robie sobie to co musze krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna5 Re:Joanno IP: *.lot.pl 20.11.01, 15:37 Ok jezeli speniasz moje oczekiwania i wymagania zapraszam na adres joanna5@gazeta.pl I pozdrawiam na dzis zmykam do domu do Juki Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi znam kilku...... 20.11.01, 12:00 .....czterdziestolatków, ale żaden z nich nie jest uczuciowy....są za to niezwykle uroczy - też na "u" więc chyba może być, co????? Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: znam kilku...... 20.11.01, 12:06 uwłaczające upadki i udręczone ulepki wszystko na "u"! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna5 Re: znam kilku...... 20.11.01, 13:01 Ok zgadzam sie i na uroczych tylko gdzie Oni sa??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: znam kilku......joanna 20.11.01, 13:03 joanno - to bardzo proste - TUTAJ!!! nie mogę udzielić bardziej szczegółowych info, ale zapewniam Cię że sami się zgłoszą! joanna5 napisał(a): > Ok zgadzam sie i na uroczych tylko gdzie Oni sa??? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-007 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 14:07 JANNA DDEWIJ SIĘ?man 37-lat mieszkam na ślasku-E-M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna5 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.lot.pl 20.11.01, 15:42 Troche daleko. A ja poszukje mezczyzne na dlugie zimowe wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś