Dodaj do ulubionych

Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!!

20.11.01, 10:15
Tak ja w tytule poszukiwany 40-latek. Czy jest szansa na poznanie takiego???
Jestem nowa na forum. PLS o info.
Joanna
Obserwuj wątek
    • .karita Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:17
      to zalezy jak bardzo ma byc uczuciowy.
    • mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:36
      Panowie nie chętnie przyznają się do wieku, ale uczuciowi-zdarzaja się
      PA!
      • .karita Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:37
        oni tak tylko gadaja o tej uczuciowosci.
        • mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:38
          no tak, muszą sę jakos zareklamować...
          a my głupie wierzymy...
          • .karita Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:43
            no powiedzmy ze jestemy glupie...
      • krzysztof.r.m Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:45
        Magnolio, zdarza mi sie dosc czesto podazac Twoim sladem. Tak to jakbym sledzil
        kazdy Twoj krok. Moze? Ale slowo chcialbym i Panu co ma cztery dychy i o
        jeszcze czyms. Otoz mam wrazenie, ze Panowie nie tyle nie przyznaja sie do
        wieku, ile pomijaja zupelnie ten elemencik slusznie wychodzac z zalozenia, ze
        nie ma on wiekszego znaczenia. Co to bowiem, jesli taki wlasciwie jedynie
        szczegol jak dziesiec lat w jedna czy druga strone, mialoby ponadto znaczyc.
        Mysle, ze Joannie chce sie wydawac, ze w ten sposob wyeliminuje z rozmowy
        jakies niedojrzale wtrety chlopaczka o zbyt malej liczbie lat doswiadczen. Tak
        sie zdarza, ze dwudziestopieciolatek niekiedy dysponuje dojrzaloscia
        poszukiwanego, a ten czterdziestoletni moze byc chlopcem jak dziecko.
        Uczuciowy? Uczuciowi sa wszyscy, ktorzy szukaja kontaktu z drugim czlowiekiem.
        Tacy na ogol sa cieplejsi, lagodniejsi. To oczywiste, bo trudno oczekiwac ze
        ktos zechce pogadac z gburem.
        Zycze Joanno powodzenia, wierze ze to nie tak trudne zadanie.
        Milego dnia i wypije sobie kawke,
        krm
        • mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 10:59
          Wiesz Krzyś, już tak przywykłam, że podążasz moim krokiem,i całkiem mi się to
          podoba, że nie prubój tego zmieniać...
          Jak zawsze -wernawo-prawie się z Tobą zgadzam...
          A ile Ty masz lat???
          • krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 11:02
            Nie chce byc niegrzeczny, ale jestem starszy od Ciebie.
            Kawke pije pyszna i mam do niej niezle ciasteczko. Szarlotke, ale dosc smaczna.
            krm
            • mag_nolia Re: Magnolia 20.11.01, 11:05
              ...a skąd wiesz, że jesteś starszy...???
              nie mówiłam Ci ile mam lat...???
              • krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 11:07
                Jest wtorek, przd poludniem. Czy naprawde sadzisz, ze spor w taka pore to
                najlepsze rozwiazanie?
                Mowie, ze starszy , to znaczy tak jest i nie ma powodu, aby smutek kogokolwiek
                wypelnial. A kawka , slowo, dobra...
                krm z usciskami
                • mag_nolia Re: Magnolia 20.11.01, 11:09
                  ...a właśnie, że będę się spierać...
                  jak bez towarzystwa magnolii-kawka-to nie dobra...!!!
                  • krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 11:13
                    A to z kim ja rozmawiam? To nie TY?
                    A ciasteczko zaraz koncze
                    krm
                    • mag_nolia Re: Magnolia 20.11.01, 11:15
                      ale nie masz okazji poczęstować się ciasteczkiem od Magnolii, z kremem, owocami
                      i galatretką...
                      pychotka!
                      • mag_nolia Re: Magnolia-Krzyś 20.11.01, 11:26
                        Twój automat mnie prześladuje...
                        • krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 11:32
                          Jaki automat? Jak to przesladuje Cie?
                          Boleje, ze z tymi ciasteczkami, i z tym kremikiem i galaretka i owockami...
                          krm
                          • mag_nolia Re: Magnolia 20.11.01, 12:35
                            ...ciasteczko - nie zmarnuje się - objem się po powrocie z pracy...
                            ...tylko jak na odległość spełnisz życzenie, które zadam złotej rybce...???
                            • krzysztof.r.m Re: Magnolia 20.11.01, 12:39
                              Moze cos da sie zrobic. Chcialbym. A przeciez rybka zlota moze wiecej nizby sie
                              wydawalo, nie?
                              krm z ciepelkiem , bo wyjatkowo dobra dzis passa
        • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:00
          Joasia,a moze byc lekko pokrojony bo juz go napoczelam??;)))
          Pozdrowienia.Doktorowa
          • mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:01
            pokrojony pewno tak, ale czy napoczęty...???
            • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:02
              nooo,bo bez serca!;)
              • mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:04
                ...ja takiego bez serca...nie biorę...!!!
                • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:06
                  1) ma je na dloni ..taki czuly!!!2)przeciez to joasia szuka,nie??;))
                  • mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:08
                    ...a co ja nie mogłabym też go wziąć...?
                    ale z takim wątpliwym sercem, to nie...
                    biorę Krzysia!
                    • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:20
                      jakim,jakim???Piekne,wieeelkie i krwiste!!!;))))I tak nie dam!:)
                      • mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:22
                        .../tylko, że jeśli on już tak długo je trzyma na tej ...dłoni..., to
                        wystygło...,
                        a zimnego serca nie chcę!
                        no chyba, że masz jakis sposób na podgrzanie...???
              • krzysztof.r.m Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:05
                Mysle Samanto, ze Joanna nie chce go na tak krotko...
                krm
                • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:07
                  Moge go na dluzej wydzierzawic ,zawsze to lepsze niz zjedzenie przez
                  Modliche!;))) Tu jest szansa ,ze przezyje Cukiereczek!:)))
                  • Gość: pomerank Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:19
                    Cukiereczek uczuciowy? Mam nadzieję, że nie ryczy na Przeminęło z Wiatrem...
                    • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:21
                      Aaaaaaa..tego to juz nie wiem!!!:))))
                      • Gość: pomerank Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:30
                        To zapytam przy najbliższej upojnej nocy...:)))))
                        • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:33
                          Myslisz ze przyzna sie do seriali brazylijskich???:)))
                          • Gość: pomerank Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:39
                            Mi się przyzna do wszystkiego. W... pewnych okolicznościach...:)
                            • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:42
                              Przy odgryzaniu osmego palca z pewnoscia!!:)))
                              • pomeranka Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:46
                                Ostatnie dwa Ci zostawię:)))
                                • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:48
                                  Do zupki za malo:(
                                  • pomeranka Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:54
                                    No..... Sam!!! niech Ci humor nie siada, plizzz...
                                    • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:55
                                      taka zupka-bieda zawsze stresuje!:)
                                      • pomeranka Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 12:01
                                        Stresa to ja mam, bo jak Tu gotować, coby dla wszystkich starczyło! :))
    • mag_nolia Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:41
      Joanna na pewno się ucieszy, że rozkręciliśmy jej wątek, no i , że tyle
      wpisów....
      • Gość: samanta1 ja tam.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:50
        chyba nie chce przy tym byc jak Asia bedzie sie cieszyc!Ojej!!!;)))))
        • mag_nolia Re: ja tam.. 20.11.01, 11:52
          ale przynajmniej wątek utrzymuje się na szczycie...?
          • Gość: samanta1 Re: ja tam.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:54
            to moze jeszcze podziekowanie dostaniemy???;))))))))0
          • .karita Re: ja tam.. 20.11.01, 11:54
            no i tylu tu uczuciowych czterdziestolatkow...
      • joanna5 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 11:57
        Dziekuje Wam wszystkim, rzeczywiscie trzeba przyznac ze watek zostal bardzo
        ladnie rozkrecony. Ale jak na razie jeden Krzysztof sie odezwal (z mezczyzn) w
        wieku nieznanym. Moze mi sie jeszcze trafi jakis facet do rzeczy . Ostania
        kolezanka mi za maz sie wydaje.
        • Gość: samanta1 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:59
          Hurrrra!!czyli jedyna szczesliwa z tego grona pozostaniesz!!!! Malzenstwo to
          przeklenstwo!!!:)Rozwiedziona Doktorowa
        • .karita Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 12:11
          kurde ale po kiego ci maz???????????
          • joanna5 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 12:58
            Absolutnie nie maz. Mnie tylko wolne zwiazki interesuja. Ja jestem wodnik i
            zadne ograniczanie mojej swobowdy nie wchodzi w rachube.
            • krzysztof.r.m Re:Joanno 20.11.01, 13:02
              Witaj, a gdziez Ty sobie tak swobodnie wodnikujesz?
              Pytam bo jestem uczuciowy
              krm
              • joanna5 Re:Joanno 20.11.01, 13:05
                Wodnikuje gdzie sie tylko da, po calym swiecie rowniez. Obecnie lece do Turcji.
                A ty jestes uczuciowy ale czy jeszcze w odpowiednim wieku ???
                • krzysztof.r.m Re:Joanno 20.11.01, 13:08
                  Jak to czy jestem "jeszcze" w wieku odpowiednim?
                  Ja jestem JUZ w odpowiednim wieku, a Turcja zgodaale racze Stambul czy Kars
                  albo Mardin?
                  krm
                  • joanna5 Re:Joanno 20.11.01, 13:16
                    IST.Jeszcze tam mnie nie bylo. Ale najgorsze ze Julke musze zostawic na te pare
                    dni. To jaki w koncu ten twoj wiek jest. Krygujesz sie jak panienka Krzys.
                    • krzysztof.r.m Re:Joanno 20.11.01, 13:23
                      Julka zostanie pewnie nie pierwszy raz, wiec to klopot maly. A ja Twoje
                      oczekiwania wyczerpuje, jednak jestem zdania ze to nie wszystko.
                      Kryguje sie? Moze jestem falszywy i podstepny. Moze to taka szkola uwodzenia?
                      Dobra ja mam czego chcesz, a poza Julka sobodnie uwodnikujesz mi jeszcze jakas
                      tajemniczke?
                      krm
                      • joanna5 Re:Joanno 20.11.01, 13:52
                        Gwoli wyjsnienia Julka - to moja kotka i ma dopiero 3 m-ce i jeszcze nigdy nie
                        zostawala sama. Nie wiem o co Ci chodzi z Ta tajemnicza ?? I w dalszym ciagu
                        nie wiem co to dla Ciebie odpowiedni wiek?
                        • Gość: krm Re:Joanno IP: *.olsza.krakow.pl 20.11.01, 14:03
                          Niczego nie taje. Wiek niechby juz przestal byc tematem wiodacym, napisalem
                          wszak, ze Twoje wymagane oczekiwania wyczerpuje. Znaczy nie wiecej niz to, ze
                          jestem uczuciowy i spelniam wymog wieku. No tyle nie, ze akurat dzis nie jest
                          dzien moich urodzin.
                          A kot? Tez mam kotke, starsza nieco , bo ponad roczna. Niezwykle sympatyczny
                          zwierzak. O chocby teraz siedzi niedaleko mnie i porzadkuje futro. Jest po
                          posilku to i zadowolona i pewnie polozy sie pospac. Kotom jest niezle, a moze
                          nawet lepiej.
                          Joanno nie naburmuszaj sie i badz tajemnicza, to kobiecie przystoi dosc jej z
                          tym ladnie. Pozdrawiam i robie sobie to co musze
                          krm
                          • Gość: joanna5 Re:Joanno IP: *.lot.pl 20.11.01, 15:37
                            Ok jezeli speniasz moje oczekiwania i wymagania zapraszam na adres
                            joanna5@gazeta.pl I pozdrawiam na dzis zmykam do domu do Juki
    • jasmina_tdi znam kilku...... 20.11.01, 12:00
      .....czterdziestolatków, ale żaden z nich nie jest uczuciowy....są za to niezwykle uroczy - też na "u"
      więc chyba może być, co?????
      • pomeranka Re: znam kilku...... 20.11.01, 12:06
        uwłaczające upadki i udręczone ulepki
        wszystko na "u"!
      • joanna5 Re: znam kilku...... 20.11.01, 13:01
        Ok zgadzam sie i na uroczych tylko gdzie Oni sa???
        • jasmina_tdi Re: znam kilku......joanna 20.11.01, 13:03
          joanno - to bardzo proste - TUTAJ!!! nie mogę udzielić bardziej szczegółowych info, ale zapewniam Cię
          że sami się zgłoszą!

joanna5 napisał(a):

> Ok zgadzam sie i na uroczych tylko gdzie Oni sa???

• jane-007 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! 20.11.01, 14:07
      JANNA DDEWIJ SIĘ?man 37-lat mieszkam na ślasku-E-M
      • Gość: joanna5 Re: Uczuciowy czterdziestolatek poszukiwany !!! IP: *.lot.pl 20.11.01, 15:42
        Troche daleko. A ja poszukje mezczyzne na dlugie zimowe wieczory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka