Gość: ach IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 21:50 no wlasnie, czy ktos sie moze orientuje, gdzie sie mozna za niewielkie pieniadze przenocowac w owym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sombre76 Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE 20.11.01, 22:18 No zobacz aCh, znowu się spotykamy :)) Swego czasu nocowałem w świetnym miejscu, idealnie ulokowanym, tuż przy rynku, zaraz za Plantami. Lokal ów nosi swojską natwę Bratniak (mówi Ci to coś? :)) i jest kompleksem, w skład którego wchodzi m.in. akademik Akademii Rolniczej + różne inne hotele asystenckie i tego typu placówki. Co prawda mieszkałem tam we wrześniu i w tym akademiku, więc nie miałem problemów, bo studenty były na wyjezdnym, ale może warto spróbować, jeśli jesteś studentką...? Zwłaszcza, że płaciłem tylko 12zł za głowę w pokoju 2osobowym :))) Aha, to jest na ul. Jabłonowskich, taki duży budynek naprzeciwko jakiegoś chyba liceum. Miłego pobytu i upijania krakowskim piwem starówkowym, utop w nim moje smutki, ok...? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 22:41 witaj sombre tajemniczy:)) bardzo dziekuje za odzew, rzeczywiscie taniutki ten nocleg,nie masz moze telefonu do owego lokalu? heheheheeh ja sie tam jade bawic i cieszyc, oj sie bedzie dzialo:))) na razie bowiem zrobilo sie zaskakujaco ok. cosik to podejrzane :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sombre76 Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE 20.11.01, 22:52 A wyobraź sobie, że miałem dokładne namiary i nawet przekopałem szufladę na okoliczność Twojego zapytania i... niestety wsiąkło :(( Nic, jak znajdę, to się jeszcze odezwę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sombre76 Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE 20.11.01, 23:21 Znalazłem! Akademia Rolnicza w Krakowie I Dom Akademicki „Bratniak” ul. Jabłonowskich 10/12 tel. 421-69-81, 422-61-00 To są info sprzed dwóch lat, więc nie wiem co z ich aktualnością. Zawsze jeszcze Ci zostaje schronisko młodzieżowe na ul. Oleandry. Wielkie i całkiem fajne. Spędziłem tam kilka aktywnych towarzysko korytarzowych nocy za klasy maturalnej...:))) Tylko tam zdaje się cińko z miejscami. Ale co ja taki dobry dla Ciebie? Aż się dziwię, wszak rozwaliłaś mi relationship! Dobra, nie Twoja wina, tak tylko marudzę. A Ty – obowiązkowo wypić piwo za smutki.... dobrych dusz. To rozkaz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 23:33 ehhhehhe dziekuje bardzo, wzruszenie odebralo mi mowe:)))) tylko czy to 12 zlotych o ktorych wspominales to tez sprzed dwoch lat cennik? :))) czemu jestes dla mnie taki dobry?proste, bo mnie lubisz ale tutaj to bardzo niepopularne sie przyznawac do tegoz a ja nie wymagam poswiecen nie wymagam:))) teraz to pojechalam co? w kwestii formalnej, musze powiedziec ze z tym rozwalaniem to nie jest tak prosto zburzyc dokumentnie.przekonalam sie o tym sama, ja podjelam decyzje podobna do tej ktora stala sie udzialem czeko(z innych jednakze powodow)ale i ja przeanaliowawszy wszystkie za i przeciw postanowilam zrobic cos zeby jednak w gruncie rzeczy pozytywne rilejszynszip przywrocic w jakiejs formie...jak to bedzie wygladalo?dowiem sie niebawem:))) ...... wiec wzniose toast za powodzenie tych co sie smuca. serio, nic sie juz nie da w tej kwestii zrobic???? Odpowiedz Link Zgłoś