Dodaj do ulubionych

TANI NOCLEG W KRAKOWIE

IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 21:50
no wlasnie, czy ktos sie moze orientuje, gdzie sie mozna za niewielkie
pieniadze przenocowac w owym miescie?
Obserwuj wątek
    • sombre76 Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE 20.11.01, 22:18
      No zobacz aCh, znowu się spotykamy :)) Swego czasu nocowałem w świetnym
      miejscu, idealnie ulokowanym, tuż przy rynku, zaraz za Plantami. Lokal ów nosi
      swojską natwę Bratniak (mówi Ci to coś? :)) i jest kompleksem, w skład którego
      wchodzi m.in. akademik Akademii Rolniczej + różne inne hotele asystenckie i
      tego typu placówki. Co prawda mieszkałem tam we wrześniu i w tym akademiku,
      więc nie miałem problemów, bo studenty były na wyjezdnym, ale może warto
      spróbować, jeśli jesteś studentką...? Zwłaszcza, że płaciłem tylko 12zł za
      głowę w pokoju 2osobowym :))) Aha, to jest na ul. Jabłonowskich, taki duży
      budynek naprzeciwko jakiegoś chyba liceum.
      Miłego pobytu i upijania krakowskim piwem starówkowym, utop w nim moje smutki,
      ok...? :))))
      • Gość: acH Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 22:41
        witaj sombre tajemniczy:))
        bardzo dziekuje za odzew, rzeczywiscie taniutki ten nocleg,nie masz moze
        telefonu do owego lokalu?
        heheheheeh ja sie tam jade bawic i cieszyc, oj sie bedzie dzialo:)))
        na razie bowiem zrobilo sie zaskakujaco ok. cosik to podejrzane
        :)))
        • sombre76 Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE 20.11.01, 22:52
          A wyobraź sobie, że miałem dokładne namiary i nawet przekopałem szufladę na
          okoliczność Twojego zapytania i... niestety wsiąkło :((
          Nic, jak znajdę, to się jeszcze odezwę :))
    • sombre76 Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE 20.11.01, 23:21
      Znalazłem!

Akademia Rolnicza w Krakowie
      I Dom Akademicki „Bratniak”
      ul. Jabłonowskich 10/12
      tel. 421-69-81, 422-61-00

To są info sprzed dwóch lat, więc nie wiem co z ich aktualnością.
      Zawsze jeszcze Ci zostaje schronisko młodzieżowe na ul. Oleandry. Wielkie i
      całkiem fajne. Spędziłem tam kilka aktywnych towarzysko korytarzowych nocy za
      klasy maturalnej...:))) Tylko tam zdaje się cińko z miejscami.

Ale co ja taki dobry dla Ciebie? Aż się dziwię, wszak rozwaliłaś mi
      relationship! Dobra, nie Twoja wina, tak tylko marudzę. A Ty – obowiązkowo
      wypić piwo za smutki.... dobrych dusz.

To rozkaz!!!
      • Gość: AcH Re: TANI NOCLEG W KRAKOWIE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 23:33
        ehhhehhe
        dziekuje bardzo, wzruszenie odebralo mi mowe:))))
        tylko czy to 12 zlotych o ktorych wspominales to tez sprzed dwoch lat cennik?
        :)))
        czemu jestes dla mnie taki dobry?proste, bo mnie lubisz ale tutaj to bardzo
        niepopularne sie przyznawac do tegoz a ja nie wymagam poswiecen nie wymagam:)))
        teraz to pojechalam co?
        w kwestii formalnej, musze powiedziec ze z tym rozwalaniem to nie jest tak
        prosto zburzyc dokumentnie.przekonalam sie o tym sama, ja podjelam decyzje
        podobna do tej ktora stala sie udzialem czeko(z innych jednakze powodow)ale i
        ja przeanaliowawszy wszystkie za i przeciw postanowilam zrobic cos zeby jednak
        w gruncie rzeczy pozytywne rilejszynszip przywrocic w jakiejs formie...jak to
        bedzie wygladalo?dowiem sie niebawem:)))
        ......
        wiec wzniose toast za powodzenie tych co sie smuca.

serio, nic sie juz nie da w tej kwestii zrobic????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka