verte34 02.02.07, 22:09 Kiedy wracałam z pracy, zasuwała wyjąc karetka - reanimacja niemowląt. A za nią bank krwi, to pewnie z wypadku. Dzidziuś :(((( jego rodzice :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: Jakiś niemowlaczek :(( 02.02.07, 22:29 O biedactwo...! Ja zawsze mam pełne ślepia łez, jak dzieciakom albo zwierzakom jakaś krzywda się dzieje... A to co się działo przez ostatnie dni we Wrocku, to normalnie o pomstę do nieba woła - ten komornik, który zajął konto szpitala i zabrał całą kasę, która była na leczenie dzieci z kliniki hematologii i onkologii... Boszszsz... Ja chora byłam, jak widziałam tych biednych rodziców i te dzieciaczki biedne, łyse... Normalnie już ryczę... Ale na szczęście kasa się znalazła.... Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Jakiś niemowlaczek :(( 02.02.07, 22:33 Bogna, dzięki... bo siedzę i chlipię, tak mnie to rozwaliło że hej. Chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: Jakiś niemowlaczek :(( 10.02.07, 22:49 okropne są takie sytuacje, ja też zawsze ryczę.. Odpowiedz Link Zgłoś