ewa.x 14.02.07, 14:51 ...Junior każe się prowadzać po chacie za ręce, a młody dość króciutki jest:) Poużalałam się. Dziękuję za wysłuchanie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinia20 Re: Kręgosłup mi wysiada... 14.02.07, 15:01 Mnie czasem też boli, ale dlatego, że w pracy nimal całe 8 godz. spędzam siedząc przy biurku i kompie. Tak więc widzisz chodzić nie dobrze, ale siedzieć też nie :-) Dlatego też zaraz się urwyam, bo mam już luzik i pędzę polatać po sklepach i obym wieczorem nie mówiła, że mnie nogi bolą. Może musiałbyś go troszkę wyciągnąć :-))) albo ostatecznie musisz przeczekać aż urośnie. Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Kręgosłup mi wysiada... 14.02.07, 15:24 Miesiąc temu prowadzałam pewną dziewuszkę, mimo bólu- zazdroszczę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Kręgosłup mi wysiada... 14.02.07, 15:32 Ewa, jest szansa, że Junior wkrótce się zmęczy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Kręgosłup mi wysiada... 14.02.07, 16:44 Pumo, on z tych niemęczących się....jeszcze jedne ręce by się przydały:) P.S. Na pocztę zaglądnij:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Kręgosłup mi wysiada... 14.02.07, 16:56 Jak urośnie, to będzie źle, że głowę trzeba zadzierać żeby mu w oczy popatrzeć. ;) No i juz pewnie za rece nie będzie chciał się trzymać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Ewcia! 14.02.07, 18:12 Może patent ze ścierą zastosuj???;-) Zarzucasz dziecku ściereczkę do naczyń na kark i końce przekładasz pod paszkami - powstaje uchwyt, który trochę Klona wydłuża, a jednocześnie dość stabilne to jest. Ja na moim trenowałam coś takiego, jak juz mi kręgosłup do reszty wysiadł!:))) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Kręgosłup mi wysiada... 14.02.07, 18:20 O biedactwo... ale poczekaj - podrośnie, hehe, niedługo bedzie dłuższy od Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Kręgosłup mi wysiada... 14.02.07, 20:47 Takie szelki tu widzialam do wyprowadzania dzieci na spacer:)) Poszukaj w necie, choc znajac angielska poczte krolewska..zamow od razu lyzworolki dla mlodego bedzie jak znalazl przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Kręgosłup mi wysiada... 15.02.07, 00:00 szelki to jest to ;)))) generalnie smycz tez ;))))) i mam w nosie jak sie inni beda oburzali, toz to tradycja, stare ryciny niech se poogladaja ;))) monisterstwo niepowaznych krokow, to nie dla mnie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Kręgosłup mi wysiada... 15.02.07, 08:30 Dzięki dziewczyny, faktycznie zupełnie zapomniałam o szelkach;) Kurde chyba już stara jestem... a tu za Juniorem mus biegać. Pozdrawiam ciepło:)) Odpowiedz Link Zgłoś