Dodaj do ulubionych

Ale na FB jest burdel

16.02.07, 22:34
mam wrażenie, że takiego syfu to tam dawno nie było.
Pooglądam se fotki to est o wiele ciekawsze:)
Obserwuj wątek
    • zewsi Re: Ale na FB jest burdel 16.02.07, 23:00
      Wydaje mi się, że gorzej było, jak 80% tematów było o Koronkiewiczu i fryzjerach.
      Ale nie da się ukryć, że za Twoich czasów było lepiej. :-)
      • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Ale na FB jest burdel 16.02.07, 23:37
        Nie chodzi mi o czasy i za kogo lepiej było. Mimo to mógłby bialostoczanin
        zamiast dopisywac, wyciac jeden z 20 watkow o tym samym.
        • zewsi Re: Ale na FB jest burdel 16.02.07, 23:42
          spiacy_z_otwartymi_oczami napisał:

> Nie chodzi mi o czasy i za kogo lepiej było. Mimo to mógłby bialostoczanin
          > zamiast dopisywac, wyciac jeden z 20 watkow o tym samym.

No to przecież mówię, że Ty się lepiej spisywałeś. :-)
          • hrothulf Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 17.02.07, 14:07
            siedzi w domu nudzi się i szaleje jako "dd". jako specjalista od transportu i
            ekologii odchorowuje rospudę, więc nie dziwię się, że tak go zgrzewa ten temat.
            ale w poniedziałek wraca do pracy i będzie spokojniej :)
            (mniej wątków o rospudzie)
            • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 17.02.07, 15:41
              Problemem nie jest ilość wątkow, tylko skrajności i posty w stylu niejakiego
              arona2004.
              Niektórzy zachowują się tak jakby ta estakada równała sie wycięciu 2 milionów
              hektarow lasu i wysuszeniu Morskiego Oka inni tak jakby jej nie wybudowanie
              cofnęło nas do kamienia łupanego a ciężarówki w Augustowie miałyby się bawić w
              celowanie w babcie na przejściach.

P.S. wariant alternatywny to faktycznie idzie przez wioski. Wniosek jest taki,
              że obie strony łżą. Zastanawia mnie tez kim są Ci "ekolodzy" że ich stać na
              takie protestowanie? Do pracy iść nie muszą?
              • hrothulf Re: Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 20.02.07, 18:28
                ale mój kumpel "dd" akurat w kilku miejscach to powiedział i miał pretensje do
                protestujących, że nie mówią wszystkiego
                • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 20.02.07, 23:38
                  Szkoda, że dziennikarze nie potrafią okazywać takich "pretensji"
                  • zewsi Re: Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 21.02.07, 08:05
                    Obiektywizm Wyborczej w tej sprawie przypomina mi obiektywizm Trybuny Ludu.
                    Hurrra! Stare, dobre czasy wracają. ;-)
                    • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 21.02.07, 09:08
                      Problemem nie jest tylko Wyborcza.

Potem idioci w stylu Zdzicha dzwonią to telewizji i mówią, żeby "te domki"
                      przestawić, to im TIR-y nie będą przeszkadzały. Najgorzej jak ignorant-idiota
                      się wypowiada.
                      • zewsi Re: Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 21.02.07, 09:17
                        O jakiego Zdzicha chodzi? Nie na czasie jestem.
                        • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 21.02.07, 17:12
                          W szkle kontaktowym byl taki jeden co chciał domki przestawiać
                          • zewsi Re: Mój znajomy z uczelni teraz ma wolne 22.02.07, 11:00
                            A gdzie mi tam panocku Szkło kontaktowe oglądać. U mnie w telewizorze jeno 6
                            kanałów. W tym trzy publiczne.
          • nutopia Re: Ale na FB jest burdel 19.02.07, 20:36
            zewsi napisał:

> spiacy_z_otwartymi_oczami napisał:
            >
            > > Nie chodzi mi o czasy i za kogo lepiej było. Mimo to mógłby bialostoczani
            > n
            > > zamiast dopisywac, wyciac jeden z 20 watkow o tym samym.
            >
            > No to przecież mówię, że Ty się lepiej spisywałeś. :-)

fakt
            kamilar ciął równo wszystkich
            mnie w szczególności:)
            • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Ale na FB jest burdel 19.02.07, 20:38
              a to nie prawda, bo tfuj wątek pt. gdzie kupie zółto-czarne majteczki wyciął
              główny. Zabawne, że kiedy ja bylem moderatorem, to główny ślimak mnie podkurwiał
              i mi wątki wycinał. Teraz się frajerowi nie chce.
            • spiacy_z_otwartymi_oczami Zapomniałem napisać 19.02.07, 20:39
              mam dzisiaj kiepski humor i mam ochotę iść na jakąś wojenkę.
              • nutopia Re: Zapomniałem napisać 19.02.07, 20:44

> mam dzisiaj kiepski humor i mam ochotę iść na jakąś wojenkę.

możem podpalić jakomś wieś
                • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Zapomniałem napisać 19.02.07, 20:47
                  Dobra, wybieram Krynki, zanim zrobią z tego zadupia z wielkim rondem miasto
                  • nutopia Re: Zapomniałem napisać 19.02.07, 20:49

> Dobra, wybieram Krynki, zanim zrobią z tego zadupia z wielkim rondem miasto

a ja Puchały, zanim zrobi to ktoś inny
                    • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Zapomniałem napisać 19.02.07, 20:51
                      Dobra rozwalił puchały. Bazooooooooooooooooooooooooooooooooca
                      • nutopia Re: Zapomniałem napisać 19.02.07, 20:52

> Dobra rozwalił puchały. Bazooooooooooooooooooooooooooooooooca

słuchaj, a może na kurnik?
                        • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Zapomniałem napisać 19.02.07, 20:55
                          słuchaj to to. Na cały głos, kurwiAMY SąSIADOW.
                          youtube.com/watch?v=Ewk49d2AZNU
                          a potem lubelski ful
    • aanneett Re: Ale na FB jest burdel 17.02.07, 19:05
      nie ma burdelu bez dziwek...
      • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Ale na FB jest burdel 19.02.07, 20:33
        Poszedłem na wojnę, najpierw trzeba pierdolnąć na te forum atomówkę. Innej rady
        nie ma. Ide wyzywać głównego od ślamazar pierdo...ych.

Klikam na kosz wątku, ktory nawołuje do nienawiści narodowej i czystek
        etnicznych a on nie zniknął, klikam na kosz w wątku, o tym jacy to Polacy głupi.
        Bez żadnej argumentacji wywodów itd. wątek nie znika.

Może założę wątek pt. Żydzi sa durni, albo Rosjanie śmierdzą, ciekawe czy menda
        zareaguje.
        • aanneett Re: Ale na FB jest burdel 19.02.07, 22:11

> Poszedłem na wojnę, najpierw trzeba pierdolnąć na te forum atomówkę. Innej
          rady
          > nie ma. Ide wyzywać głównego od ślamazar pierdo...ych.
          >
          > Klikam na kosz wątku, ktory nawołuje do nienawiści narodowej i czystek
          > etnicznych a on nie zniknął, klikam na kosz w wątku, o tym jacy to Polacy
          głupi
          > .
          > Bez żadnej argumentacji wywodów itd. wątek nie znika.
          >
          > Może założę wątek pt. Żydzi sa durni, albo Rosjanie śmierdzą, ciekawe czy
          menda
          > zareaguje.

w geju mają pyszną melisę, polecam :)
          • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Ale na FB jest burdel 20.02.07, 23:29
            ja zrazów nie polecam-opałek
      • hrothulf Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 21.02.07, 13:48
        który swoim refleksem, decyzjami i wpisami ujawnia pokrewieństwo z pewnym panem
        ze starosielc
        • zewsi Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 21.02.07, 14:22
          Chroni zieleń na skwerze i w dolinie Rospudy. Ratuje połączenia kolejowe w
          województwie. Organizuje koncert WOŚP. Moderuje forum. Pewnie jeszcze studiuje.
          Być może próbuje uchwycić za ogon zbyt dużo srok.
          • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 21.02.07, 17:27
            Ty nie przesadzaj. ty widziałeś, żeby On coś moderował??
            • zewsi Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 22.02.07, 11:03
              Wydaje mi się, że chyba jednak nie.
              • nekroskop88 Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 22.02.07, 11:18
                Jak dla mnie to on jest moderatorem tylko po to, żeby załatwiać własne interesy
                i przyklejać wątki (takie jak WOŚP).
                • zewsi Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 22.02.07, 11:35
                  Albo wpisać sobie do CV, że był moderatorem forum większego niż forum
                  Nekroskopa88.
                  Za to podobno dodatkowy kubek kawy w tygodniu dają.
                  • nutopia Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 22.02.07, 11:44
                    zewsi napisał:

> Albo wpisać sobie do CV, że był moderatorem forum większego niż forum
                    > Nekroskopa88.
                    > Za to podobno dodatkowy kubek kawy w tygodniu dają.

własciwie to ja też bym chciała się pobawić w forum:)
                    • nekroskop88 Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 22.02.07, 11:44
                      to zbyt skomplikowane dla Ciebie:)
                      • nutopia Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 22.02.07, 11:46
                        nekroskop88 napisał:

> to zbyt skomplikowane dla Ciebie:)
                        >
                        >
                        to nie może być trudne skoro ty sobie z tym dajesz radę
                        • nekroskop88 Re: Funkcja moderatora przerosła białostocczanina 22.02.07, 11:47
                          ja nie mam jeszcze matury, to dlatego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka