grooszek 05.05.03, 11:12 Obiecalem Szaki, ze to napisze... Wiesz, Ona naprawde oddycha.. really:-)). Tylko ucho trzeba przylozyc na wysokosci ostatniego zebra:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:18 niesamowite!!!! na serio dycha babsztyl???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:20 jakie oddycha? mam kolowrotek z chomikiem... to on robi ten halas:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:22 chomika to Ty kurwa masz w majtkach!!! co prawda zdechłego ale zawsze to chomik... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:23 to teraz juz wiem dlaczego na spotkaniach wsadzasz mi leb pod spodniece, padlinozerco!!!:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:25 tygrysek_ napisał: > niesamowite!!!! na serio dycha babsztyl???:)))) Serio, oddycha... A czasem anwet jeczy... zaraz powie, ze ma w kieszeni stary adapter i zdarta plyte:))). A w majtkach nei ma chomika, tak mi sie wydaje, ze chomiki to troche inne sa...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:27 wydaje Ci sie bo rosniesz!:-))), tak wygląda chomik najprawdziwszy!:) a Ty szaki siem nie rzucaj,..skoro łeb tam wsadzałem to chyba ten chomik jeszcze żył troche...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:29 tygrysek_ napisał: > wydaje Ci sie bo rosniesz!:-))), tak wygląda chomik najprawdziwszy!:) > Biedak mial strasznei morke i posklejane futerko... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:30 w kieszeni mam zdezelowana kosiarke, ktora sie zacina... to stad ten jek!!!:) Dywan to Ty nie podskakuj bo Ci dzwonek odpadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 11:43 grucha on futerko miał takie bo go Szaki podtapiała regularnie!!:)) a bo co??? znowu se dokleje!!!haha Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 13:00 uwazaj, bo zanim sobie nowego oslego dzownka dokleisz to ja na Tobie zrobie test dziewicy i sam bedziesz mial sklejone futro:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysie!!! 05.05.03, 14:16 jakim cudem jak ja Ci te rure w tylek wsadze?:)) Odpowiedz Link Zgłoś