Dodaj do ulubionych

Koniec Hau Hau

01.04.07, 20:43
Mam nadzieję ,że to z okazji 1 kwietnia !
Obserwuj wątek
    • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 02.04.07, 09:51
      nie Sereni, pajęczyna zarosło, gości nie było, umarło śmiercią naturalną..
      Jeśli cos nie służy nikomu, nie jest potrzebne.
      • sereni Re: Koniec Hau Hau 02.04.07, 16:31
        Mnie jest potrzebne.
      • sereni Re: Koniec Hau Hau 02.04.07, 16:43
        Nie.Nie będę cicho!
        Miałam kiedyś swoje miejsce w necie.
        Ktoś, miał mnie i innych w dupie.
        Czułam ,że tym razem będzie inaczej.
        Jak zwykle.Naiwna Sereni.

I co z tego, że ostatnio mniej pisaliśmy ? Byliśmy.To jest ważne.Mieliśmy dokąd
        zajrzeć, by poczuć się jak u siebie.
        Nie wiem jak u innych.Po moim życiu przejechał czołg , i naprawdę nie miałam
        ochoty wylewać tutaj swoch smutków, co nie znaczy,że miałam to forum w d.
        Nie miałam.Nie mam.
        • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 18:58
          Podpisuję się pod tymi słowami ...obiema łapkami...

Smutno mi... Wszystko się łamie....
    • villamos Re: Koniec Hau Hau 02.04.07, 20:29
      A co to jest właściwie forum.. ;)?
      • sereni Re: Koniec Hau Hau 02.04.07, 23:32
        villamos napisał:

> A co to jest właściwie forum.. ;)?
        >
        I Ty też ?...
      • sereni Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 08:27
        Forum to miejsce w necie, gdzie mogę spotakać (czyt. poznać) ludzi takich jak
        Ty.
        • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 08:35
          Chyba już nie da się tego odkręcić, więc pozostają Single, i to forum villowe..
          Bolało mnie to forum, całkiem niepotrzebnie. Skoro mi nie było potrzebne i
          wydawało się, że innym też, zamknęłam.
          Nie lubię zaśmiecać. Nieużywane wywalam, taki typ już.

To tylko miejsce Sereni, patrz, my wciąż jesteśmy i mamy pretekst do kontaktu ;)

Duża buźka i głowa do góry :)
          • sereni Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 09:01
            Jestem rozczarowana tym, co zrobiłaś.
            Owszem mamy pretekst do kontaktu, tylko co z tego ? Zabrakło między nami
            efektywnej komunikacji.
            Czytałaś co czuli ludzie gdy zamknięto Samotnych.Fajnie byłoby wyciagnąć
            wnioski- uprzedzić, porozmawiać, może były tam wątki , słowa, myśli, które ktoś
            chciałby zachować.
            • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 09:30
              to nie było forum, gdzie tłumy miały swoje miejsce, gdzie można było poczuć się
              lepiej.
              Za każdym razem kiedy tam wchodziłam, czułam się strasznie samotna.
              To moja subiektywna ocena, Ty masz prawo do własnej.
              Nie wiem czy ok jest mnie obarczać, nie chcę czuć się winna, tylko dlatego, że
              nie potrafię czytać w cudzych myślach, domyślać się co ktoś czuje.
              Na forum się pisze, jeśli się nie pisze, znaczy, że ono nie żyje.
              Istniało, dopóki choć sporadycznie, ktoś coś skrobnął.
              Nie mam tak olewczego stosunku do tego, jak Vill.. widać za maluczkam jeszcze.
              • sereni Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 09:40
                Nie obarczam Ciebie, tylko Twoje postepowanie.Jest różnica.
                Własnie ta samotność wiodła mnie na tamto forum i własnie dlatego, że nie było
                tłumów.Była Nasza paka.
                • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 10:26
                  swojego czasu była i dla mnie też to było ważne, że bez tłumów, że tylko my...
                  ale długo już nie było nikogo.
                  Tu, u Villa też jest garstka, ta sama w zasadzie, więc nic się nie zmienia, poza
                  tym, że przestrzeń wirtualna jest uboższa o jedno forum.
                  • sereni Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 18:40
                    Oczywiście.
                    • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 18:56
                      Oddali mi laptopa z naprawy ...cieszylam się ...

A tu taka przykra wiadomość....

CZułam się malutką częścią tamtego forum.....
                • camillie Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 22:40
                  sereni napisała:

> Nie obarczam Ciebie, tylko Twoje postepowanie.Jest różnica.

Hmmm, jakie miłe słowa. Piszę to bez ironii, naprawdę. Obudziły wspomnienia,
                  jak to MNIE a nie MOJE POSTĘPOWANIE określono brzydkimi epitetami po zamknięciu
                  forum. Nie piję broń Boże do Sereni, chyba, że coś o cyniku mi się
                  przypomni... :)))

Ale, jak to Villamos ładnie ujął, forum nie jest ważnym miejscem, ważnym
                  miejscem jest forum lub cokolwiek, gdzie spotykają się osoby chcące się ze sobą
                  spotkać.

Będę może samochwałą, ale wszystko zaczęło się od Samotnych :) Znajomości tez :)
                  • sereni Re: Koniec Hau Hau 03.04.07, 23:33
                    Dla mnie forum było ważnym miejscem.Najpierw Samotni, potem Hau, Hau.
                    Nie uważam ,ze nie ma znaczenia gdzie.Ważne.Potrzebowałam przynależności,
                    klimatu, obecności ludzi, których lubię.

P.S.
                    Czy czerwone wino wszędzie smakuje tak samo ? Mnie nie.
                    • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 09:24
                      Sereni, mogę tylko powiedzieć, że przykro mi, że tak to na Ciebie wpłynęło, nie
                      zdawałam sobie sprawy.
                      Pamiętam jak Cam próbowała zamykać forum, tez było ciężko i w końcu tak się
                      stało...
                      forum to ludzie, plus nasze wyobrażenia, zatem od Ciebie zależy, jaki będziesz
                      miała do tego stosunek.
                      Wiele miejsc przestało istnieć, pewnie wiele jeszcze przestanie ale czy to jest
                      powód do tracenia z oczu ludzi?
                      • sereni Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 10:01
                        No własnie, gdy Cam zamknęła forum.Co wtedy czułaś ? ...I przypomnij sobie
                        dlaczego załozyłas swoje.Czegos brakowało, czyz nie ?
                        Twoje Forum tworzylismy razem, a zamknęłaś je, jakby nikogo tam nigdy nie było.
                        Trudno.Nie będę juz rozpaczać.Przysłowiowe mleko juz sie rozlało.

P.S.
                        Trzeba twardym być :P
                        • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 14:02
                          Nie rozpaczałam po Samotnych, dla mnie skończyli się dużo wcześniej niż chwila
                          zamknięcia.

Zamknęłam, własnie dlatego, że nikogo nie było. Tylko dlatego.

Ale kurnia, przeca jesteśmy, możemy pisać gdziekolwiek, tu u Villa jest ładne
                          miejsce..
                          głowa do góry, damy radę
                          • sereni Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 18:09
                            Byłam.Codziennie.Nie pisałam.Nie miałam ochoty, tak jak czasami nie chce się
                            gadać :P
                            • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 20:30
                              Ja też bywałam codziennie... , ale ostatnimi czasy miałam mało ochoty na
                              pisanie... bo i czasem tak bywa..że ciężko mówić ....

Ale szanuję Twoją decyzję zepp... :) Ten brak naszej interakcji zniechęcił i
                              ciebie....

Zobacz , ile emocji wywołało zamknięcie forum:)!!!! Widać nie doceniałaś
                              nASZEGO przywiązania do miejsca...

Jesteśmy jak koty !!!!

• sereni Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 20:49
                                zonaniezona1 napisała:

> Jesteśmy jak koty !!!!

Jak kotki.Przyznam ,ze wolałabym być jak suczka ;)
                                • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 21:48
                                  Tobie to tylko jedno w głowie:)))

Z tą suczką to chyba jednak przesadziłaś :)))))
                                  • sereni Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 22:02
                                    Tam nie było podtekstu erotycznego, życiowy tylko.Wtedy łatwiej się żyje ;)

P.S.
                                    Gdyby mówiono o mnie: A to suka.Wiedziałabym, zem twarda :P
                                    • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 22:05
                                      To ja też bym chciała być taką "Suką "

Tym razem mnie podtekst erotyczny złapał ..ale to pewnie dlatego ,żem
                                      odrzucona:)
                                      • sereni Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 22:08
                                        Nie był Ciebie wart.Ot co ;)
                                      • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 22:12
                                        Wart nie wart:)

Ale doły takie same:)))
                                        • sereni Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 22:13
                                          Jesteś już na dole? Odbij się i wyskakuj ;)
                                          • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 22:20
                                            E no do dołu to mi brakuje:))))

A i skakać mi sie nie chce:))))

Choć do pewnych rzeczy bylabym chętna:))))
                                          • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 22:47
                                            a tak wogole miło pogadać :)))
                                            ja tam szybko potrafię się zaadaptować w nowych miejscach , o ile jestem
                                            akceptowana:)))

Pozdrowionka ...szczególnnie dla sereni :)
                                            • sereni Re: Koniec Hau Hau 04.04.07, 23:30
                                              Dla mnie to nie jest nowe miejsce.Na szczęście złość mi przeszła i focha
                                              postanowiłam nie mieć ;)
                                              • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 05.04.07, 09:47
                                                ufff ;)

ale przyznam, że straszna jest ta nieodwracalność, to, że nie ma i nie będzie
                                                już hał hała :]

Nie tylko Wam smutno dziewczynki..
                                                • sereni Re: Koniec Hau Hau 05.04.07, 10:01
                                                  Jeszcze oddaj mi mój ulubiony wątek.Napisz, że źle zrobiłaś i będzie OK. :)
                                                  • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 05.04.07, 10:23
                                                    Tylko że ja nie jestem wcale przekonana, że zrobiłam, źle.
                                                    Tak to juz ze mną jest, że jak cos już zrobię, znaczy, że powód był ważny.

Który Twoim ulubionym był?
                                                  • sereni Re: Koniec Hau Hau 05.04.07, 10:49
                                                    "On nie pasuje do Pani"
                                                  • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 05.04.07, 11:06
                                                    niestety, nie mam mocy przywrócenia go :/

nie czuję się tez na siłach, żeby go odbudować, czy stworzyć na nowo.
                                                    Jaki ten świat niedoskonały, jacy my niedoskonali :]
                                                  • sereni Re: Koniec Hau Hau 05.04.07, 11:13
                                                    Jacy my, he ? Mów za siebie :D ;-)
                                                  • zeppelia Re: Koniec Hau Hau 05.04.07, 11:41
                                                    toć mówię :)
                                                    ja i jeszcze kilka osób, którzy również są świadomi swojej niedoskonałości.
                                                    "Nas" jest wielu ;)
                                                  • zonaniezona1 Re: Koniec Hau Hau 05.04.07, 17:35
                                                    W każdym razie:)))

Ja jestem doskonała:)))),..., żeby ie było niedomówień :)
    • mumuja Re: Koniec Hau Hau 07.04.07, 13:30
      myślę o tym, jak o moich gościach w domu, którzy się czują na tyle dobrze, że
      nie czują przymusu mówienia, mogą sobie swobodnie pomilczeć, wyjść na zewnątrz
      kiedy chcą i wrócić i zaaczepiać, kiedy tego potrzebują. Zawsze jest dobrze,
      kiedy takie miejsca istnieją

ale decyzję Zepp szanuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka