dragon_fruit 10.04.07, 15:39 mnietka.kokietka mnietka.kokietka mnietka.kokietka mnietka.kokietka mnietka.kokietka mnietka.kokietka mnietka.kokietka ale za to niedziela będzie dla NAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSS :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: mnietka.kokietka 10.04.07, 15:58 coś nie pasi Pani?:) Nikt nie pisze to co - sama tańcze na dansflorze. Siedzita cicho z pełnymi brzuchami to se pisze. Polansować się już nie można? :))) Demokrejszyn jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: mnietka.kokietka 10.04.07, 16:24 hahahaha pasi, co ma nie pasić? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: mnietka.kokietka 10.04.07, 16:26 bo już myślałam żesz siem zaklinowała między ścianami czy jak?:) Bo coponiektórzy uważają że na TBO to już pelargoniee zarosły wszystkie wątki. Mam moment między lansami, to pisze, nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: mnietka.kokietka 10.04.07, 16:37 nie jestem taka gruba, żeby się między ścianami klinować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: mnietka.kokietka 10.04.07, 16:39 ja nic o wadze nie mówiłam!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: mnietka.kokietka 10.04.07, 16:50 jakby Ciocia mogła takie rzeczy mówić - no weźźź:) Odpowiedz Link Zgłoś