panistrusia 14.04.07, 21:19 Bardziej przystojny niż zdolny. Jakież to prawdziwe :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Edyta G. o Moskwie 14.04.07, 21:21 Na szczęście Edyta Górniak jest utalentowana, ale jakoś ostatnio na scenie muzycznej nie błyszczy... Za to Bombelos do zarzygania słodka- idiotka, w kontrakcie jej zapisali, ze ma z siebie debilkę robić? Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Edyta G. o Moskwie 14.04.07, 21:24 Nawet się nie nauczyła czytać nazwiska gościa, z którym ma porozmawiać. "Bo to takie trudne nazwisko" Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Edyta G. o Moskwie 14.04.07, 21:28 Panistrusiu, ja już wyłączyłam tę żenadę, bo mogłabym na noc niestrawności dostać, zgagi jakiejś czy cuś i się męczyć, gdybym to obejrzała do końca, nie daj Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Edyta G. o Moskwie 14.04.07, 21:36 A ja chyba mam jakieś perwersyjne skłonności do telebiczowania się. O co chodzi Włodarczyk z tymi łapami w każdej piosence? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Edyta G. o Moskwie 14.04.07, 22:46 Mi podobał się kostium a la motyl. A tak wogóle, kto stylizuje Edzię? Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Edyta G. o Moskwie 14.04.07, 22:51 Dzisiaj wyglądała całkiem dobrze, przecież :). Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Edyta G. o Moskwie 14.04.07, 22:53 Sto razy lepiej od Nefretete :) Odpowiedz Link Zgłoś