Dodaj do ulubionych

Noż juz mam dosyć

21.04.07, 23:30
Juz tłumaczę. Mój maż zaczął grać w Traviana, na początku se tylko planował
ataki, wysyłał chłopków i koniec. Teraz moje całe życie kręci sie koło gry, na
zakupy idziemy wtedy kiedy jego wojsku pasuje, ja moge siąść i poklikać kiedy
nie ustanawiaja żadnego ataku, jeszcze tylko tego brakuje żeby chwilę przed
orgazmem mi powiedział "zaczekaj, wojska wracaja muszę zobaczyć co
przynieśli". Noż kurwa mać. Dosyć mam.
Nienawidzę tej gry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • wojtek56 Re: Noż juz mam dosyć 21.04.07, 23:42
      Przypuszczam, że to zaburzenia okresu dojrzewania. Hormony się wyszumią i...
      spojrzysz na męża łaskawszym okiem.
      • sirionna Re: Noż juz mam dosyć 21.04.07, 23:54
        no wlasnie hormony!
        u twojego meza rozpoznaje wszystkie symptomy, ktore ma moje uzaleznione dziecko.
        czyzby cofnal sie w rozwoju? robia mu sie pryszcze czy cos takiego?
        tak naprawde to nie wiem co ci powiedziec. trudno przewidziec czy cofanie bedzie
        postepowalo (az dojdzie do pampersow) czy sie zatrzyma czy wroci do poprzedniej
        fazy rozwoju.

moze jakas terapia szokowa? albo elektowstrzasy?

ps. wspolczuje ogromnie
        • otojestem Re: Noż juz mam dosyć 21.04.07, 23:59
          Jak dojdzie to etapu pampersów, to bedzie je sobie sam zmieniał. Ja chyba musze
          tą terapie szokową zastosować tylko że już mi sił brakuje i nie wiem czy
          bardziej jemu czy sobie.
      • otojestem Re: Noż juz mam dosyć 21.04.07, 23:55
        Okres dojrzewania to ja juz mam dawno za sobą. Jak mam na niego spojrzeć
        łaskawszym okiem skoro remont czeka, dziecko chce się z kimś pobawić, ja tez
        potrzebuje jakiegos zainteresowania a małż ogłupiał na punkcie gry komputerowej?
        • wojtek56 Re: Noż juz mam dosyć 22.04.07, 00:52
          Ucieka od rzeczywistości. Mógł uciec w używki, hazard, romanse. Na razie
          poprzestał na grach komputerowych.
          Moim zdaniem to wcale niemniejsze zagrożenie dla Waszej rodziny. Jedyne, co
          przychodzi mi na myśl, to konieczność znalezienia przez Was wspólnego języka,
          aby móc po partnersku porozmawiać. Może zainteresuj się (wiem, to przekorna
          propozycja) tą grą, wypytaj o strategie i sojusze (i nie ziewaj słuchając!). Jak
          już zaczniecie rozmawiać spróbuj i Ty od czasu do czasu wtrącić swoje trzy grosze.
          Wybacz, że mówię tak dziwne rzeczy, ale takie metody są skuteczne w postępowaniu
          z nastolatkami, a Twój mąż podobnie sie zachowuje.
          • juliana03 Re: Noż juz mam dosyć 22.04.07, 11:22
            Moja kolezanka miala taki problem i wcale jej do samiechu nie bylo, wszystko na
            jej glowe spadlo. Maz mial wtedy jakies 22 lat (wiec ani nie dojrzewanie, anie
            nie przejrzewanie) Gosc caly czas przed kompem, zjebala pare razy, ale bez
            reakcji, musiala sie wiec uciec do ostatecznego kroku- Wyjazd do mamy.
            Podzialalo- po 3 dniach byl juz po nia, wrocila, a koles raz na zawsze
            zapomnial co to gry komputerowe, kompa mija szerokim lukiem!!!
            • natalcia23 Re: Noż juz mam dosyć 22.04.07, 13:52
              Omajgot!
              Ale jaja!
              Z tym nie ma żartów.
              Lepiej dmuchaj na zimne.
              Wiem bo sama potrafię się cholernie szybko wciągnąć.
              • rzaba10 Re: Noż juz mam dosyć 22.04.07, 14:50
                Zacznij chodzic bez stanika jak prawdziwe Dziecko Kwiatow.
                Cenisz sobie wolnosc i nie lubisz przemocy:))
                Moj to nawet na zakupy zaczal ze mna chodzic:)
    • boo-boo A ja chyba telewizor wypierdolę za okno.... 22.04.07, 18:45
      A u mnie od rana do wieczora w weekend (mam na myśli od 7-mej rano do 2-3 -ciej
      w nocy): piłka nożna, Formuła 1, wyścigi motocyklowe, golf, snooker, tenis
      ziemny, krykiet i tak kurwa z kanału na kanał. Aż go chciało dzisiaj skręcić
      jak sobie film znalazłam na jakimś kanale i zaczęłam oglądać...
      Przejebane miałam w ostatnie mistrzostwa świata w "nodze"....
    • otojestem Re: Noż juz mam dosyć 06.05.07, 21:00
      Wiecie co stanęło na tym że wkurza mnie to nie mniej niż ostatnio. Mój remont
      stoi w miejscu a mój małż myśli że zamydli mi oczy tym, że popracuje godzinkę
      dziennie. Jedyne co udało mi sie wywalczyć to mycie podłóg w sobotę, mycie garów
      co jakiś czas, posprzątanie mieszkania co jakiś czas, czas dla dziecka i to
      wszystko jest super - gdyby nie to że robi to wszystko żebym przypadkiem sie nie
      przyczepiła.
      A może faktycznie ja sie czepiam bez sensu i to jest normalne że facet 98%
      swojego czasu poświęca klawiaturze i monitorowi?
      • legwan4 Re: Noż juz mam dosyć 06.05.07, 21:06
        Wierz,może odpuść sobie.Szkoda zdrowia i urody na faceta.Gorzej by było,gdyby
        uprawiał hazard.
        • wojtek56 Re: Noż juz mam dosyć 06.05.07, 21:32
          legwan4 napisała:

> Szkoda zdrowia i urody na faceta.

Po prostu mnie zamurowało! Wasza Wysokość Legwanie IV, mieszkańcy Lakonii
          powinni Ci zazdroscić zwięzłości i klarowności w wyrażaniu swoich poglądów. Ty
          naprawdę masz świętą rację!!!
          • legwan4 Re: Noż juz mam dosyć 06.05.07, 21:59
            Ło ranny!!wpadnę w samozachwyt :D
            • otojestem Re: Noż juz mam dosyć 09.05.07, 17:53
              Dzięki wielkie Legwanku!

Pomyslałam sobie czemu by nie odpuscić, właściwie czemu ja sie tak wkurzam skoro
              on i tak robi to na co ma ochote i w ogóle sie mna nie przejmuje.
              Ogłosiłam zawiszenie broni. Obiecałam sobie ze juz nigdy ani remont ani ta
              okropna gra nie popsuja mi humoru ;D
              Postawiłam tylko jeden warunek - za dwa miesiące córa ma urodziny i ja je
              odprawiam bez wzgledu na stan mieszkania - i wiecie co - za 15 min. miłam
              kupione tapety :D
              • alice0553 Re: Noż juz mam dosyć 09.05.07, 18:38
                Nie ma to jak mały szantażyk .Gratuluję pomysłu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka