ulalka 21.05.03, 17:46 Słonko ma żółty, Jitka zielony, Rzulwik niebieski, ja czerwony. jest jeszcze brązowy, biały, różowy i czarny. komu komu??;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: przydział nocników ;) 21.05.03, 17:54 Tylko one po nasiusianiu zaczynaja wydawac dzwieki. Jeden dzwieczy ciszej drugi glosniej. Te damskie sa cichutkie ;-) uwaga na te drugie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Itka....... 21.05.03, 18:05 zlituj sie bo aj zaraz zaczne krzyczec to samo co wieczor: nocnik !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: mnie przydzielcie......... ROZOWY hehehe :-) 25.05.03, 13:37 a ja nie mam nocniczka:( czuje sie odizolowana:( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: mnie przydzielcie......... też :)) 25.05.03, 13:38 dla Ciebie ukryłam specjalnie błękitny z żółciutkim szlaczkiem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: mnie przydzielcie......... też :)) 25.05.03, 13:40 hahaha, sliczny:* i muzyczka "Mission Impossible" :P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: mnie przydzielcie......... też :)) 25.05.03, 13:45 no ba!.. zawsze pamiętam o Meusi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Transik :)) 28.05.03, 23:20 wolisz czarny czy biały? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przydział nocników ;) - Transik :)) 28.05.03, 23:28 ...dddddduży.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Transik :)) 29.05.03, 16:49 no to masz czarno- biały ;P dwa Ci stopiłam w jedno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 17:34 zgłaszajcie się "nowi" po nocniki!!... admin-ulalka, od nocników znów działa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 17:43 pssst...przydziel im na razie,te stare,z napisem nowy1,nowy2,nowy3... -się zobaczy czy dobrze ziukają ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 18:22 no wiesz!.. nie oddam mojego!.. ja się już przywiązałam do mojego.. i to tak, że Sło mi musiała uszko przylepiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 18:58 Chcę chcę nocnik.Z biedronką! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 18:58 Sie zglaszam:) Juz rozmawialam wstepnie z rzulwem o takim nocniku z kaczuszka.. tylko z kolorem byl problem..:) Poprosze o przydzial:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:01 ...zostały tylko te z wężami i skorpionami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:03 transoptor napisał: > ...zostały tylko te z wężami i skorpionami ;))) nie kłam Transiku!!.. "Chcę chcę nocnik.Z biedronką!" :))) otóż i czerwony w czarne kropeczki nocniczek :)) tylko z moim nie pomyl, bo mój czerwony ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:03 Nie chcem weza:((( Kaczuszke zolta i zeby gral.. I drogi Sw. Mikolaju jeszcze poprosze o nowa poszewke na poduche bo moja ma juz wystrzebiony jeden brzeg... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:06 jasmintea napisała: > Nie chcem weza:((( > Kaczuszke zolta i zeby gral.. > I drogi Sw. Mikolaju jeszcze poprosze o nowa poszewke na poduche bo moja ma juz > > wystrzebiony jeden brzeg... > :))))) kaczuszka juz jest :)) dzwoni ślicznie, jak się ziuuuka ;)) no i poducha jeszcze?? to nie ten admin ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:48 Ty nicponiu jeden ;-) mna sie chcesz posluzyc i skorpiona do nocnika podlozyc dziewczeciu :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:04 a to dla Ciebie Jasminko :)) żółciutki z zielonym szlaczkiem, po którym wędruje niewidoczny (bo żółciutki ;)) kurczaczek, ale widac czerwone nóżki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:06 Aaaaach... Dziekuje bardzo Ulatko:))) I on wedruje w takt "Nad pieknym modrym Dunajem" prawda???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:10 -bo reszte zjadł wążżżżż i zostały tyko nóżki...;) -na takim nocniczku trzeba ziukać szybciutko i uważać żeby nie zaziukać wąąąąąąą ąąąąąąążowi oczu hi hi hi;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:12 Ty mnie nie strasz wezami Ty.. paskudo Ty..:((( To ja przyszlam sobie z Wami posiedziec i poprzytulac sie do poduchy.. i bajek posluchac.. i poziukac sobie na wlasny nocniczek.. A Ty mnie straszysz na noc/ranek/popoludnie(niepotrzebne skreslic)??? Bede miala koszmary.... A Twoj nocniczek to co? Pewnie z pajakiem hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:15 jasmintea napisała: > Ty mnie nie strasz wezami Ty.. paskudo Ty..:((( > To ja przyszlam sobie z Wami posiedziec i poprzytulac sie do poduchy.. i bajek > posluchac.. i poziukac sobie na wlasny nocniczek.. > A Ty mnie straszysz na noc/ranek/popoludnie(niepotrzebne skreslic)??? > Bede miala koszmary.... > > A Twoj nocniczek to co? Pewnie z pajakiem hmm? nie przejmuj się :)) to nasz forumowy Kruczek, musi pokrakać ;))) kra kra ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:13 Transik!.. nie strasz Jasminki :)) no... bo ucieknie!.. bądź milutki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:19 -a ja tam słyszałem że jaśminowe herbatki działają lekko przeczyszczająco i to nawet nie budząc ze snu.......ziuuuuuuk i już :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:24 transoptor napisał: > -a ja tam słyszałem że jaśminowe herbatki działają lekko przeczyszczająco i to > nawet nie budząc ze snu.......ziuuuuuuk i już :))) oj Transik... a ja Cię miałam za romantyka!.. :(( tak pięknie o tęczy pisałeś.. i jeszcze kiedyś na dobranoc...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 19:32 A to zle slyszales Transie ..:P Jasminowa Herbatka dziala aktywizujaco na prace neuronow- lepiej sie po niej mysli, uczy i nocne rozmowy prowadzi:))) Nic nie wiem o dzialaniu ziukajacym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 20:04 przepraszam,musiałem coś pomylić:( -lubię Cię jaskiniowa herbatko ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 21:18 Witaj Ulaleczko, dzięki za otwarcie magazynu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 05.06.03, 22:05 witaj Rzulwiku :)) mamy tu jeszcze co nieco na składzie, niech przybywają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: nowy nocnik dla Słonka :)) 08.06.03, 21:52 bo staremu urwała uszko ;)) ten jest żółciutki z lila szlaczkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 mam pobrać naczynie nocne 12.06.03, 21:24 to może ja poproszę ze stali nierdzewnej, bez obrazków, ale z grawerką, na ten przykład mogą być pistoleciki i hm... moze jeszcze bomka z lontem ( znaczy wygrawerowane żeby było) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: mam pobrać naczynie nocne 12.06.03, 21:34 O rety jaki arsenal, strach sie bac. A dlaczego w pistoleciki ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: mam pobrać naczynie nocne 12.06.03, 21:53 Moze jolajola1 bedize sie zbroic na wyjazd w ramach sil stabilizacyjnych w Iraku? Teraz jada z nami piekni hiszpanscy kawalieros...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: mam pobrać naczynie nocne 12.06.03, 21:57 AAAAAAAAA to dlatego taka ochocza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: mam pobrać naczynie nocne 12.06.03, 22:12 jolajola1 napisała: > to może ja poproszę ze stali nierdzewnej, bez obrazków, ale z grawerką, > na ten przykład mogą być pistoleciki i hm... moze jeszcze bomka z lontem ( > znaczy wygrawerowane żeby było) mhmmm... a może być po prostu srebrny? dodam do tego czarne obrazeczki tego, czego sobie życzysz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: mam pobrać naczynie nocne 12.06.03, 22:18 nocniczek bojowy samobieżny jak będzie srebrny, to się będzie świecił, jak psu **** na wiosnę heh, ale z to jak będzie dźwięczał ! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: mam pobrać naczynie nocne 12.06.03, 22:30 jolajola1 napisała: > nocniczek bojowy samobieżny > jak będzie srebrny, to się będzie świecił, jak psu **** na wiosnę > heh, ale z to jak będzie dźwięczał ! brzeczą pszczoły, bzium bzium, jak bawoły bzium, bzium, wyrabiają, bzium, bzium, miód ze smoły,bzium bzium ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: mam pobrać naczynie nocne 16.06.03, 12:44 -lecą osy,ziuk,ziuk,ziuk, -mają żądła niczym kosy,ziuk ,ziuk, ziuk, -mają w paski swe ubranka,ziuk,ziuk,ziuk, -jedna osa-kleptomanka ,ziuk,ziuk,ziuk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: mam pobrać naczynie nocne 16.06.03, 22:12 transoptor napisał: > -ja też :))) a Ty nie masz Transie nocnika???? co za niedopatrzenie!.. ;)) a masz - ten jest szafirowy :))) może być?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: mam pobrać naczynie nocne 17.06.03, 07:20 ulalka napisała: > a Ty nie masz Transie nocnika???? co za niedopatrzenie!.. ;)) > a masz - ten jest szafirowy :))) może być?? :) -ależ ja już mam taką skorupę,przydzieloną przez ciebie 29-05 o 16:49 ...jest czarno biały i przypomina piłkę futbolową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: mam pobrać naczynie nocne 17.06.03, 17:25 nic tylko sklera Transiu ;)))) ale używasz tej skorupy rozumiem?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Tutaj pobiera się nocniki Maju ;) 16.06.03, 23:18 A szefową jest Ulalka, to z nią powinnaś negocjować kolor i inne dodatki ;) Miłego ziiiuuuuukania Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przydział nocników ;) 27.06.03, 20:47 Mala wyciągnęłam ten wątek dla Ciebie... jak tylko Ulalka przybzie, to przydzieli odpowiedni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: przydział nocników ;) 27.06.03, 21:03 Czekam wiec na szefowa i na pobranie tego naczynka...moze w kolorze trawki albo wisni albo nieba..moze tez byc w kwiatuszki na bialym tle. A tak a propos tych naczyniek..mieszkalam na Poludniu Francji przez dwa lata w malenkiej wioseczce..Byl tam taki sklepik gdzie bylo wszystko..od bagietek do gwozdzi.A na wystawie stalo sliczne blyszczace naczynko(wlasnie to)..w kwiatuszki..Cudownego Poduchowego Dnia..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 27.06.03, 21:03 a no to przydzielam i znikam znow na moment :)) zostal nam nocnik brazowy... taki zielonkawy braz.. chwilowo innych ni ma... wiec Malutka bierz co dajemy :)) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: przydział nocników ;) 28.06.03, 00:44 ..biore ten zielonkawy braz..na bezrybiu i rak..ryba..no moze niecalkiem tak..ale kole..tego Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 28.06.03, 11:03 mala20033 napisała: > ..biore ten zielonkawy braz..na bezrybiu i rak..ryba..no moze niecalkiem > tak..ale kole..tego no sorka :( ale wiesz, wymienione przez Ciebie kolory zajete juz.. a nie mozemy sie myslic ;)) bo co by to bylo... a wisniowy jeszcze nie dojechal... ale wiesz, jak ten zuzyjesz, to zawszse mozesz dostac nowy.. jak Slo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Kasikk :) 29.06.03, 12:47 witaj Kasikk :)) nowy przydzial nocnikow wreszcie nadeszdl. dla Ciebie kanarkowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: przydział nocników ;) - Kasikk :) 29.06.03, 14:51 Ulalus..moze przyszedl wisniowy..moge wymienic???Caluski Mala Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Kasikk :) 29.06.03, 20:54 mala20033 napisała: > Ulalus..moze przyszedl wisniowy..moge wymienic???Caluski Mala dla Ciebie przyszla farba specjalna :)) bawimy sie w malowanie?? :)) bo jest tylko taki buraczkowy jakis... daleko mu do wisni :( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przydział nocników ;) - Kasikk :) 30.06.03, 16:53 Mala ja farbki dzis kupiłam żółte , białe , niebieskie i zielone... może na Twym nocniczku już przemalowanym jakieś kwiatuszki stworzymy?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: przydział nocników ;) - Kasikk :) 29.06.03, 21:42 ale zgadłaś!! własnie taki chciałam!!! dziękuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Kasikk :) 29.06.03, 22:15 ha!.. ma się tego noska... jak sie rozprowadza taki towar ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 10.07.03, 11:22 a Mayutka dostanie od nas pinkie ;))) rozowiutki sliczny nocniczek w liliowe kwiatuszki :))) mysle, ze Nict sie nie pomyli jak wroci ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Ewa :) 10.07.03, 16:06 śliwkowy może być??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa przychodzę z własnym 10.07.03, 23:37 a właściwie przydzielonym na plaży jest zielony - żabiaty, w kwiatki stokrotki z fantazyjnie wygiętym uchem moglibyście go nie potrącić ? strasznie kruchutka ta porcelana :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przychodzę z własnym 10.07.03, 23:54 czy jest może pełen wina...bo ja tu właaaasnie z piwnicy przychodzę,a tam już brakło piiiiiić,piiiiiiić,wiiiiinaaaa!;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: przychodzę z własnym 11.07.03, 07:38 Ale rozbawione towarzystwo, no, no, no :)))) I jakis prowodyr widze sie zaplatal. Oj Transik bidaku jak TY dzis wygladasz ?;- ) Az mi Cie szkoda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: przychodzę z własnym 11.07.03, 20:35 aankaa napisała: > a właściwie przydzielonym na plaży > jest zielony - żabiaty, w kwiatki stokrotki z fantazyjnie wygiętym uchem > > moglibyście go nie potrącić ? > strasznie kruchutka ta porcelana :) Wczoraj mi gdzieś umknął Twój pościk ;)) Witaj spowrotem, czuj się jak u siebie - bo u siebie jesteś :)) A na nocnik będziemy uważać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: przychodzę z własnym 11.07.03, 20:49 rzulw napisał: > A na nocnik będziemy uważać ;-) radzę, bo to nie taki pospolity nazwa nieco myli... do zmroku pełen marzeń tuż po... wytrawnego reńskiego ciężkiej malagi lekkiego stołowego - dla "lubiących inne" jasne, pełne, długo warzone :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: przychodzę z własnym 11.07.03, 21:29 ulalka napisała: > Anko :)) wrocilas :))) a wychodziłam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) -Slefka ;) 22.07.03, 17:29 mamy groszkowy zielony nocnik w turkusowe grochy :) co Ty na to?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Zamek :) 26.07.03, 21:01 mam taki bordowy mocno... taki jak czarna krowa w kropki... :) chcesz?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Ana_75 26.07.03, 22:54 teraz bedzie taki zielonkawo - żółty :)), w mazaje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ana_75 Re: przydział nocników ;) - Ana_75 26.07.03, 22:59 Dzięki... bardzo lubię zielony kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Ulaleczko, szefowo tego potrzebnego skladu, 26.07.03, 22:53 czy możesz pomóc w przypominaniu kolorków ? aankaa aguszak alka_xx ana_75 aniouek1 anula73 aramisek balkan el.magico ewa1306 gniemcewicz inamorata jasmintea jolajola1 jtka kajtek43 kasia-s kasikk kendo lalka14 lastka lyche1 maja281 mala20033 marucha1 matrek mayutka mea melinek mrouh nict1 owca rb13 reniatoja rzapka1 rzulvv rzulw slefka slo-onko sloggi strefa11 studentinzynier szarywilk tebe togo2 tradycja1 tralalumpek transoptor triassochelys ulalka willi2 zamek a może właścieciele przypomną na(w) jaki kolor ziuuukaja ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ulaleczko, szefowo tego potrzebnego skladu, 26.07.03, 22:57 dla wyjaśnienia: rzulvv - to nie ja rzulw/triassochelys - my na jednym siedzimy :P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kolorki i wzorki :) 27.07.03, 00:03 oj oj oj... ja nie wszystkim zdarzylam przydzielic.. cosik trzeba nadrobic chyba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw kolorki i wzorki :) 27.07.03, 00:17 rzulw napisał: brzeczą pszczoły, bzium bzium, jak bawoły bzium, bzium, wyrabiają, bzium, bzium, miód ze smoły,bzium bzium ;)) --- Ulalka - szefowa działu zopatrzenia w ziiuuukacze :) * aankaa - zielony-żabiaty, w kwiatki stokrotki z fantazyjnie wygiętym uchem (nie taki pospolity) aguszak alka_xx * ana_75 - zielonkawo-żółty... w mazaje aniouek1 anula73 aramisek balkan * de_molka - czerwony w czarne kropeczki el.magico * ewa1306 - śliwkowy gniemcewicz inamorata * jasmintea - żółciutki z zielonym szlaczkiem, po którym wędruje niewidoczny (bo żółciutki) kurczaczek, ale widac czerwone nóżki i dzwoni ślicznie jak się ziuuuka * jolajola1 - nocniczek bojowy samobieżny - srebrny. Świecący, jak psu **** na wiosnę. Hheh, ale z to jak dźwięczy ! * jtka - zielony kajtek43 kasia-s * kasikk - kanarkowy kendo lalka14 lastka lyche1 maja281 * mala20033 - zielonkawy braz - ale już czeka sliczne blyszczace naczynko w kwiatuszki marucha1 matrek * mayutka - rozowiutki w liliowe kwiatuszki * mea - błękitny z żółciutkim szlaczkiem i muzyką "Mission Impossible" melinek mrouh * nict1 - rózowy <hehehehe> owca rb13 reniatoja rzapka1 rzulvv * rzulw - niebieski * slefka - groszkowy zielony nocnik w turkusowe grochy * slo-onko - 1 żółty / 2 po wymianie: żółciutki z lila szlaczkiem sloggi strefa11 studentinzynier szarywilk tebe togo2 tradycja1 tralalumpek * transoptor - dddddduży czarno-biały * triassochelys - niebieski * ulalka - czerwony willi2 * zamek - taki jak czarna krowa w kropki...bordowy mocno c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: kolorki i wzorki :) 28.07.03, 11:00 ustawiam sie grzecznie w ogonku po nocniczek:) czy moge dostac taki w kolorze glebokiego bordo? plis:) i zebys sie blyszczal jesli laska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: kolorki i wzorki :) 28.07.03, 11:03 W tym magazynie szefuje Ulalka :) ale myślę, że się dogadacie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: kolorki i wzorki :) 28.07.03, 11:12 Jak wroci z przejazdzki to napewno cos CI wyszuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kolorki i wzorki :) 28.07.03, 14:28 rzulw napisał: > W tym magazynie szefuje Ulalka :) :))))))))))) > ale myślę, że się dogadacie :)))) ja to raczej ugodowa jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kolorki i wzorki :) - M :) 28.07.03, 14:27 mhmm.. bordo juz zajety... ale moze byc taki czarny w kropki bordo.. pasi?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: kolorki i wzorki :) - M :) 28.07.03, 16:00 ulalka napisała: > mhmm.. bordo juz zajety... ale moze byc taki czarny w kropki bordo.. pasi?? :)) ok, ja tam wybredna nie jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: kolorki i wzorki :) 28.07.03, 23:09 To ja uprzejmie poproszę bordowy (ha, mój kolorek z czata!), a za kropeczki dziękuję. Gdzie pokwitować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) Dominika :) 28.07.03, 14:32 dla Ciebie mam taki nocniczek do ziuukania pomaranczowy jak lisek na wiosne :)) i jest w takie zielone trawki na dole :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: gdzie ta kolejka po nocniki?? ;))) 28.07.03, 20:25 czybym zaniewidziala??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: gdzie ta kolejka po nocniki?? ;))) 28.07.03, 20:27 ulalka napisała: > czybym zaniewidziala??? ;)) na purpurowym dywanie Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: gdzie ta kolejka po nocniki?? ;))) 28.07.03, 20:34 aankaa napisała: > ulalka napisała: > > > czybym zaniewidziala??? ;)) > > na purpurowym dywanie no ale chyba mieli sie zglosic do skladziku/? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Capa_Negra :) 28.07.03, 20:39 jako ze chyba wiem, co to znaczy negra, to dostaniesz calkiem czarny nocnik, w czarne kropeczki ..;) tylko nie pomyl go z nocnikiem Transia, bo nasz Trans- atlantyk gotow reklamowac uzywanie jego naczynia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Pacio :)) 28.07.03, 20:40 dostanie nocnik łososiowy :)) może być z małymi turkusowymi rybkami, jak sobie przykleisz kalkomanie.. o tu klade kolo nocniczka ;)) czuj sie jak u siebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Daffne :) 28.07.03, 20:42 dostanie taki bielutki z zolciutkim srodkiem :)) moze byc ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: przydział nocników ;) - Daffne :) 28.07.03, 21:42 ulalka napisała: > dostanie taki bielutki z zolciutkim srodkiem :)) moze byc ? :)) ------------- A fuj :))))))))))))))))) A nie moge dostac w innym kolorze ????:))))))))) plissssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Daffne :) 01.08.03, 14:21 daffne napisała: > ulalka napisała: > > > dostanie taki bielutki z zolciutkim srodkiem :)) moze byc ? :)) > ------------- > A fuj :))))))))))))))))) > A nie moge dostac w innym kolorze ????:))))))))) > plissssssssssss no to masz szary w turkusowe ciapki :P :) pasi, marudku?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: przydział nocników ;) - Daffne :) 02.08.03, 14:55 ulalka napisała: > daffne napisała: > > > ulalka napisała: > > > > > dostanie taki bielutki z zolciutkim srodkiem :)) moze byc ? :)) > > ------------- > > A fuj :))))))))))))))))) > > A nie moge dostac w innym kolorze ????:))))))))) > > plissssssssssss > > no to masz szary w turkusowe ciapki :P :) pasi, marudku?? ;))) ----------------- Oooo ten piekniuski :)))) Dziekuje bardzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Daffne :) 02.08.03, 17:28 daffne napisała: > ulalka napisała: > > > daffne napisała: > > > > > ulalka napisała: > > > > > > > dostanie taki bielutki z zolciutkim srodkiem :)) moze byc ? :)) > > > ------------- > > > A fuj :))))))))))))))))) > > > A nie moge dostac w innym kolorze ????:))))))))) > > > plissssssssssss > > > > no to masz szary w turkusowe ciapki :P :) pasi, marudku?? ;))) > ----------------- > Oooo ten piekniuski :)))) > Dziekuje bardzo :))) ufff.. ciesze sie <jupi> :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) Lawendowy_sloggi :)) 28.07.03, 20:43 dostanie oczywiscie lawendowy.. :)) tylko pamietaj, ze nasz Nictusek (nie ma go chwilowo, ale nocnik stoi..) ma lila-roz nocniczek, wiec nie pomyl, ziukaj w swoj ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Sloggi :)) 28.07.03, 20:44 dostanie w kolorowe paseczki sztuk 24, kazdy w innym odcieniu niebieskiego, turkusowego, zoltego i zielonego :)) bo tak mi sie... Sloggi kojarzy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: przydział nocników ;) - Sloggi :)) 29.07.03, 08:57 Zrobię z niego muszlę koncertową "Eine kleine nacht muzic" (czy jak to się tam pisze?) Odpowiedz Link Zgłoś
slefka Re: przydział nocników ;) 28.07.03, 21:02 Hmmm... Dalej nie mogę się zdecydować... Nocniczek, czy cewniczek... Poproszę jakiś "kobiecy" model... Może w zestawie z puderniczką... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: przydział nocników ;) 28.07.03, 21:06 I lustereczko powiedz przecie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 01.08.03, 14:28 slefka napisała: > Hmmm... Dalej nie mogę się zdecydować... Nocniczek, czy cewniczek... Poproszę > jakiś "kobiecy" model... Może w zestawie z puderniczką... nio to masz,koloru masy perlowej, w odpowiednie muszelkowe "paseczki", wygodny, bo z boku ma doczepiony cewniczek... puderniczka jest jako bonus ;)) Odpowiedz Link Zgłoś