adasg 29.04.07, 23:15 czy powinno sie romansowac ze swoja podwladna, czy moze juz zerknac na stan konta, czy stac mnie na adwokata? co myslicie o relacjach szef/szefowa - ona/on? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: romans czy molestowanie? 29.04.07, 23:49 W myśl zasady: Nie p......l Jurku na własnym biurku.Nie. Ale zalezy od tego jaka/i to jest człowiek,czy aby na tyle godny zaufania,ze po skonczonym romansie,bedziecie mogli na siebie patrzec i razem pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: romans czy molestowanie? 30.04.07, 06:37 nikt rozsadny nie romansuje w pracy nawet z wlasna zoną Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: romans czy molestowanie? 30.04.07, 11:54 i tu sie podpisuje w 100%% ;)) helga1970 napisała: > nikt rozsadny nie romansuje w pracy > Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: romans czy molestowanie? 30.04.07, 13:06 adasg napisał: > a kto tu mowi o rozsadku? a od czego tez jest szacunek i honor bo dla mnie taka osoba nie ma szacunku i ambicji (tzw.cichodajka/nazywajamy rzeczy po imieniu )zeby przez łózko np: dostac awans lub jakies bonusy w firmie. A pozniej jak sie skonczy romans ,to pozniej trzeba szukac nowej pracy ,trzeba myslec o konsekwensjach najpierw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: romans czy molestowanie? 30.04.07, 18:28 Adaś pytał czy szef może romansować z podwładną... wg mnie nie powinien tego robić w żadnym wypadku, powinien wtedy albo sam zmienić pracę, albo znaleźć lepszą pracę dla swojej podwładnej, tak aby przestała być jego podwładną. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: romans czy molestowanie? 30.04.07, 18:22 Viviene wydaje mi się że popełniłam fo pa bo nie przywitałam Cię jeszcze na forum. Naprawiam błąd i witam Cię serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: romans czy molestowanie? 30.04.07, 22:11 podoba mi sie sugestia o awansie podwladnej, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: romans czy molestowanie? 01.05.07, 17:39 mnie się też podoba... he, romansik jakiś by się przydał Odpowiedz Link Zgłoś
adasg Re: romans czy molestowanie? 02.05.07, 12:36 mi tez awans by sie przydal, tylko na co? Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: romans czy molestowanie? 02.05.07, 17:55 ... myślę , iż wiele przesady jest w ocenie stosunków międzyludzkich w pracy ... takie "czyste" romansowanie , przygadywanie o zabarwieniu erotycznym wprowadza jakieś tam urozmaicenie w szarość dnia codziennego i nie czepiałbym się tego ... molestowanie to nachalne , niekiedy niby przypadkowe dotykanie jawne propozycje - i są one molestowaniem jeśli druga strona nie akceptuje tego - ale myślę , iż musi być też wyraźny sygnał drugiej - molestowanej - strony o niechęci do takich zachowań .... bo jeśli druga strona akceptuje "zaloty" ... toż czyja wina w tym , że spotkali się w pracy ??... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: romans czy molestowanie? 02.05.07, 19:32 Są różne dziewczyny. Jeśli molestowanie trafi na taką która nie potrafi się zdecydowanie odciąć, bo w jakimś sensie boi się szefa, wtedy jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: romans czy molestowanie? 02.05.07, 19:33 i takiemu trzeba usunąć przyczynę jego "byczkowatośco" Odpowiedz Link Zgłoś