schizoo 11.05.07, 09:44 sexu.....pierwsza lekcja GRATIS ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl32 Re: nauczyciel 11.05.07, 10:18 Potrzebujesz nauczyciela? Oj Schizuś,to już Ci nauczycielka nie wystarcza:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: nauczyciel 11.05.07, 10:43 shizuś tu,schizuś tam ,coś ode mnie chcesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: nauczyciel 11.05.07, 11:12 girl32 napisała: > Pewnie. > Buzi:PPPPPP myślisz,że jestem aż tak perwersyjny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: nauczyciel 11.05.07, 16:59 schizoo napisał: > girl32 napisała: > > > Pewnie. > > Buzi:PPPPPP > > myślisz,że jestem aż tak perwersyjny ;) Nawet nie wiesz co sobie myśle;)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.blabla Re: nauczyciel 11.05.07, 12:11 Mnie chodzi, czy to dodatkowo płatne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: nauczyciel 11.05.07, 12:21 jak już zdecyduje się odpalić,to gratis:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.blabla Re: nauczyciel 11.05.07, 12:48 Załóżmy, że sie zdecydowałeś. Ile w takim razie bierzesz za drugą lekcję i ile lekcji przewiduje plan nauczania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: nauczyciel 11.05.07, 13:15 zanim pomyślisz o drugiej lekcji i całym programie nauczanie....nie zapomnij o egzaminach wstępnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.blabla Re: nauczyciel 11.05.07, 13:26 Chwilkę, bo czegoś tu nie rozumiem. Przecież to ty się ogłaszasz, że nauczysz a nie ja. Nagle teraz dowiaduję się o egzaminach wstępnych. Myślałam, że końcowe mogą być, ale żeby wstępne? Niby zdawać ma się z tego, że się nic nie umie, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: nauczyciel 11.05.07, 13:40 zaraz,zaraz ....moja szkoła jest renomowana,więc należy przesłać podanie , 3 fotografie itd.itp. jakbym wszystkie kandydatki przyjmował bez rekrutacji ,to bym musiał kadrę zatrudniać,a nie mogę tego zrobić...bo nie mogę sobie pozwolić na fuszerki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.blabla Re: nauczyciel 11.05.07, 15:19 Jak tak, to proszę pokazać najpierw te certyfikaty i rekomendacje, bo nie mam zamiaru w ciemno się nadstawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: nauczyciel 11.05.07, 15:28 koleżanka to widzę,najpierw powinna się zapisać na lekcje logiki, a później myśleć o figlach:))) moja szkoła,ja określam zasady,nie podoba się....mamy wolny rynek,nie tylko Ty nie musisz u mnie kupić,ale również ja nie muszę Tobie sprzedać:) p.s. wykład z marketingu,oczywiście gratis :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.blabla Re: nauczyciel 11.05.07, 15:36 Żeby kupować, to jeszcze trzeba wiedzieć co i na jakich warunkach, czyli porządna i doprecyzowana oferta powinna być przedstawiona, a nie takie tam nie wiadomo co, żeby człowiek w nieskończoność dopytywać się musiał. W końcu kto jest klient, ten płaci i wymaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: nauczyciel 11.05.07, 16:06 czy Ty nie widzisz ,że oferuję Ci towar spod lady,w dodatku reglamentowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.blabla Re: nauczyciel 11.05.07, 16:43 Jak spod lady i reglamentowany, to może taki, co go wcale go nie ma? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a jeśli uczennica 11.05.07, 13:39 nie będzie domagała się kolejnych? Nie poczujesz się wtedy... wykorzystany dając (_._)y za friko??? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: a jeśli uczennica 11.05.07, 13:41 menk.a napisała: > nie będzie domagała się kolejnych? Nie poczujesz się wtedy... wykorzystany > dając (_._)y za friko??? :PP jeszcze żadna nie poprzestała na pierwszej lekcji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a jeśli uczennica 11.05.07, 13:55 a fiskus wie o twojej dodatkowej działalności... gospodarczej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: nauczyciel 11.05.07, 21:43 Chyba poziom nauczanie bardzo przeciętny, skoro brakuje chętnych uczennic i do tego promocja gratis? Odpowiedz Link Zgłoś