gertrruda 12.05.07, 09:06 a za oknem to samo, co wczoraj, przedwczoraj, przedprzedwczoraj... Nie zmienia się nic, tylko zmarszczek przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Otwieram przekrwione oczy 12.05.07, 11:26 oj nie wspominaj o zmarszczkach, bo Nutopia zawsze się denerwuje, gdy o nich słyszy, zupełnie nie wiem czemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Otwieram przekrwione oczy 12.05.07, 16:20 morfeusz_1 napisał: > ja też nie wiem to jak wy nie wiecie to kto ma wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Otwieram przekrwione oczy 12.05.07, 16:19 nekroskop88 napisał: > oj nie wspominaj o zmarszczkach, bo Nutopia zawsze się denerwuje, gdy o nich > słyszy, zupełnie nie wiem czemu ;) > > Nekro ucho już przekłute? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Otwieram przekrwione oczy 12.05.07, 16:47 nekroskop88 napisał: > bolało ! > > buuuuzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Otwieram przekrwione oczy 12.05.07, 16:18 gertrruda napisała: > a za oknem to samo, co wczoraj, przedwczoraj, przedprzedwczoraj... Nie > zmienia się nic, tylko zmarszczek przybywa. > szczęściara mnie oprócz zmarszczek przybywa kilogramów:D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Otwieram przekrwione oczy 12.05.07, 17:30 nutopia napisała: > gertrruda napisała: > > > a za oknem to samo, co wczoraj, przedwczoraj, przedprzedwczoraj... Nie > > zmienia się nic, tylko zmarszczek przybywa. > > > > szczęściara > mnie oprócz zmarszczek przybywa kilogramów:D a ja się jakoś dziwnie skurczyłam o 2 cm:) za to rozmiar buta mam 1/2 nr,większy ale w sklepach rzadko bywają "połówki", więc albo mi klapią,albo za ciasne, ach podły losie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Zawsze możesz... 12.05.07, 19:04 większe buty wypchać chusteczką do nosa. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Zawsze możesz... 12.05.07, 19:12 skoropis napisał: > większe buty wypchać chusteczką do nosa. > :D Nie,wolę kupić za małe, wtedy postałe problemy wydają mi się błahe:D Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Otwieram przekrwione oczy 13.05.07, 00:48 nutopia napisała: > szczęściara > mnie oprócz zmarszczek przybywa kilogramów:D niestety, nie jestem w ciąży :( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Otwieram przekrwione oczy 13.05.07, 11:48 nekroskop88 napisał: > hahahahahaha:) > > nekroskop nie wiem czy zauważyłeś ale dziewczyna się smuci z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Otwieram przekrwione oczy 13.05.07, 14:08 ale ja się nie śmieję z niej:) po prostu wyobraziłem sobie Ciebie w ciąży:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Otwieram przekrwione oczy 13.05.07, 11:49 gertrruda napisała: > nutopia napisała: > > > szczęściara > > mnie oprócz zmarszczek przybywa kilogramów:D > > niestety, nie jestem w ciąży :( > w ciazy też nie jestem ale słowa "niestety" w moim przypadku nie użyję Odpowiedz Link Zgłoś