debi_bebi 18.05.07, 15:15 tylko antytowarzyskie, i tak się powinno nazywać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:17 precz z logowaniem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:25 A tu chyba bez logowania da się jeszcze pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:27 na romantice :))) tylko tam sami onaniści i nie można podokazywać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:28 czyli towarzycho w sam raz dla Ciebie. Mozecie powymieniac poglady :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:50 mario2 napisał: > czyli towarzycho w sam raz dla Ciebie. Mozecie powymieniac poglady :) a kto się chwalił,że założył tę wylęgarnie pedalstwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:22 zgadzam sie- sami zgorzkniali antytowarzyscy ludzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:23 mario2 napisał: > zgadzam sie- sami zgorzkniali antytowarzyscy ludzie :( powiedział najbardziej towarzyski czerwony pająk :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:27 Wole byc czerwonym pajakiem niz takim napompowanym bucem jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:32 i to jest ta przepaść ,która nas dzieli ,po takich jak ty gdyby nie komuna ,to bym na konia wchodził :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:36 Ty kaleko, to juz sam niczego nie potrafisz? takich doopkow jak ty to nawet komuna nie jest w stanie niczego nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:48 mario2 napisał: > Ty kaleko, to juz sam niczego nie potrafisz? > > takich doopkow jak ty to nawet komuna nie jest w stanie niczego nauczyc. twój proletariacki umysł? nie potrafi objąć zwyczajów szlachty polskiej; Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:33 no wlasnie,jak menrylka bylo to fajniej bylo Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:35 Jak Ty jesteś, to też zaraz fajniej jest. Bo tych dwóch nad nami to tylko się kłócić potrafią :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:39 to nie klotnia, a praca u podstaw nad resocjalizacja Schiza :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:36 onlyania napisała: > no wlasnie,jak menrylka bylo to fajniej bylo a ty co głos zabierasz,napisała pierwszego posta na ft i się mądrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:39 juz sie nie madrze i ide do domu, co ja bede tu jeszcze sciemniac ze ja pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:43 Ja nie ściemniam, bo nie pracuję i mam strasznie czyste sumienie przez to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:49 na tym forum co najwyżej można w łeb dostać, zanim się do trzech zliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:53 Nie tylko na forum. Poza nim tez. I zazwyczaj to bardzo boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 18:15 No co Ty ? Co drugi post albo o agencjach towarzyskich albo o rozbieranych randkach. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 19:31 Niby tak, ale to są bardziej anonse towarzyskie, i zauważyłam, że rzadko komu chce się na nie odpowiadać, a jeszcze rzadziej są tematem rozmów. A tu przecież chodzi o to, żeby sobie pogadać do woli na dowolny temat w miłym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 19:58 Za naszych czasów to się nie nadążało odpowiadać, a wątki się mnożyły jak króliki, a teraz ....... ehhhh......... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:23 No właśnie, więc w czym jest właściwie problem? Chętni do rozmów przecież na pewno by się znaleźli, sądząc po obfitości wpisów na innych forach, więc..? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 14:52 wiec trzeba isc na inne forum i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 15:28 Ogon pod siebie i wioo? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku bajeczko... 24.05.07, 11:29 inna-bajka napisała: > Za naszych czasów to się nie nadążało odpowiadać, a wątki się mnożyły jak > króliki, a teraz ....... ehhhh......... ...ehhh...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kfiat126p Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:00 Masz całkowitą rację. Zaglądam tu często, ale jak widzę, to tylko wątek o serdecznościach idzie jak ciepła bułeczka. Przecież można gadać na różne tematy - że komary bzyczą nad uchem wieczorem, że film się nie podobał, że lody miętowe są najlepsze na świecie, że towarzystwo na Towarzyskim zajebiste, że mercedes jest lepszy od hondy (albo na odwrót), że kwiatki trzeba sadzić, że tipsy są beznadziejne...i o wielu innych sprawach, problemach, radościach, smutkach, bolączkach, orgazmach i wzwodach:))) Tylko trzeba chcieć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:26 No, to by wyglądało na to, że chcieć, to nie wszystko :) P.S. Kupiłam sobie dzisiaj kwiatki - miniaturowe goździki. Bardzo ładnie wyglądają w wazonie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 09:04 ...osobiście - lubię obserwować...wzwody słońca i nie mam nic przeciwko miętowo-lodowym orgazmom :) Odpowiedz Link Zgłoś
kfiat126p Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 21.05.07, 12:48 trabant00 napisał: > ...osobiście - lubię obserwować...wzwody słońca i nie mam nic przeciwko > miętowo-lodowym orgazmom :) słoneczny wzwód nad ranem i miętowy orgazm w eskimoskim igloo - takie oferty powinny mieć najlepsze biura podróży:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 21.05.07, 14:00 kfiat126p napisała: > słoneczny wzwód nad ranem i miętowy orgazm w eskimoskim igloo - takie oferty > powinny mieć najlepsze biura podróży:))) ...pakuj się, jutro odlot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kfiat126p Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 18:23 ...już się spakowałam;) Celowo nie włożyłam kostiumu kąpielowego;) Zapakowałam natomiast szal ze strusich piór... Mam nadzieję, że bedzie mi ciepło;) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 20:09 kfiat126p napisała: > ...już się spakowałam;) > Celowo nie włożyłam kostiumu kąpielowego;) ...w tych okolicznościach przyrody, inaczej postapić nie mogłaś ;) > Zapakowałam natomiast szal ze strusich piór... > Mam nadzieję, że bedzie mi ciepło;) Zaufaj mi; a odzianą tylko w delikatny szal z piór - otoczę ramieniem i ogrzeję ciepłem dłoni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kfiat126p Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 25.05.07, 23:13 trabant00 napisał: > Zaufaj mi; a odzianą tylko w delikatny szal z piór - otoczę ramieniem > i ogrzeję ciepłem dłoni ;) Nie sądzisz, że szal - chociaż delikatny i lekki - może mi w "tych okolicznościach" troszeczkę przeszkadzać??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 28.05.07, 20:57 kfiat126p napisała: > Nie sądzisz, że szal - chociaż delikatny i lekki - może mi w "tych > okolicznościach" troszeczkę przeszkadzać??? ;) W obliczu nieuchronności wydarzeń, wystarczy przeszkody zmienić w atuty... Co powiesz na wykorzystanie szala - jako elementu finezyjnej gry wstepnej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 13:20 Czyli od stworzenia świata nic się nie zmieniło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 15:29 Lata lecą, a u nas bez zmian, nawet Crimek ten sam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 16:51 Bo miło jest żyć ze świadomością, że jest do kogo wracać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 17:17 Chyba nie masz na myśli tego forum dla nietowarzyskich? A widzisz, to już wiem, skąd ta niemal ujemna frekwencja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 19:00 Jacy są, tacy są, ale wystarczy tupnąć nogą i wyłażą z nor:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 21:52 Ooo, nie powiedziałabym :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 00:26 Może jeszcze nie wszyscy wiedzą kim byłaś w poprzednim wcieleniu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 09:35 Myślisz, że to ważne jest dla tych, którzy mnie nie znają? Bo ci, którzy znają, wiedzą przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 12:06 Właśnie nie mam pewności, czy wszyscy którzy Cię znają, wiedzą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 12:37 No dobrze, to przypuśćmy, że nie wiedzą. I co z tego wynika wg Ciebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 13:53 Że gdyby wiedzieli, to zameldowaliby się w komplecie. Zapewniam, że wspominają Cię z łezką w oku:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:01 Cieszę się, że mogę być miłym wspomnieniem. Pozdrów ich ode mnie, jeśli masz z nimi kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:30 Miewam kontakty od czasu do czasu. To znaczy że mogę Cię zdekonspirować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:33 No pewnie, wcale nie zamierzam się ukrywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 15:07 Ci co wiedzą, nie mówią, a Ci co mówią, nie wiedzą. Wolałem sie upewnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 15:28 No nieeee, czy to musi być aż tak skomplikowane? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 18:39 Tylko dla niewtajemniczonych;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 19:07 Dla mnie też, jeśli mam być szczera, prawdziwa łamigłówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 21.05.07, 00:57 Nie szkodzi. Może kiedyś będę miał okazję Ci to wyjaśnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 12:51 No, za naszych czasow faktycznie bywalo lepiej, ale coz... Mimo wszystko milo zobaczyc starych znajomych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 16:46 nie ma czasu nie pierdoły,anonsik i juz;DDD a w dawnych czasach ,to tu podobno "wedek" sie uzywało i niezłej "przynety";) pozdrawiam duchy,jak rozwniez kotka_sru:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 18:24 Aroska i Kotek, a niech mnie! :) Kotek, nie mów, że nie pamiętasz, jak było kiedyś i na to konto pozdrów Libressę. Aroska, czy Ty dalej taki szczupaczek jesteś, czy ciałka troszkę już nabrałaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 18:38 debi,no wiesz leciwa juz jestem, moge miec kłopoty z pamiecia;D Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 19:00 Znam lepszego specjalistę od zalewania, niż Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 24.05.07, 19:41 Buziaczki dla wszystkich, bez wyjatku :)* Kotek_mru jest czujny :D Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 24.05.07, 20:01 Libressa :))))) Oj, chyba nie tylko Kotek trzyma rękę na pulsie :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 24.05.07, 21:12 kotek mnie powiadomił o pozdrówkach, nie mogłam nie przybyć:D Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 02:25 Libresso, Królowo Przedmieścia, tylko z Tobą można trafić na bal u Szatana;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 07:18 ...nieustająco baluję ;))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 10:54 > ...nieustająco baluję ;))) > > Libressa No cóż. Natury nie zmienisz, a zresztą po co? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 26.05.07, 00:05 crimen_krew, nie woda ;) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 26.05.07, 17:18 Bije północ i pojawia się Lbresssssa;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 17:30 Kotek Cię powiadomił i przybyłaś. Noooo, to już sobie z tego ulepiłam śliczną teorię na własny użytek :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 19:51 ...z Kotkiem, jestem związana :D Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 22:30 ciekawe ,czy o tym samym myslimy..."zalewaniu" oczywiscie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 21:02 O,jak pragnę podskoczyć!!! Kotek !!!!! Pozdrowienia dla Kotka i Libressy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 18:39 zegorku,mam nadzieje ze kot jeszcze dycha i ma sie dobrze;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 00:53 kotek_mru napisała: > nie ma czasu nie pierdoły,anonsik i juz;DDD > a w dawnych czasach ,to tu podobno "wedek" sie uzywało i niezłej "przynety";) > pozdrawiam duchy,jak rozwniez kotka_sru:) Kotku, wiesz przecież że i bez anonsu możesz mi zawsze wydrapać wzorki na plecach. Jak ja lubię wywoływać duchy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 18:42 no crimciu,pieszczoty Ci w głowie...nie jestes odosobniony;D a z tymi duchami uwazaj,jak sie przypna to juz koniec...nawet kołek nie pomoze;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 01:39 Nie demonizuj. Kotek jest dobry na wszystko i zawsze pomaga;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 22:31 najlepiej działa ,na chore korzonki;D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 25.05.07, 02:19 Kiciusiu, jesteś dobra na wszystko, więc wolałbym się nie ograniczać jedynie do korzonków:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 09:19 crimciu,to moze myszka na sniadanko?;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 10:15 Kotku, wiesz że preferuję kolacje połączone ze śniadaniem, a jeśli Ty masz być daniem głównym, to przystawki nie mają znaczenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 10:37 Kotku tylko bez "mysi",zajeta cokolwiek:)))) Crimen,napisałam do Ciebie,prawie list milosny ;) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 11:11 Wobec tego rezygnuję z "mysi" i biorę sie za pasjonującą lekturę:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 15:25 Twoja nie mniej pasjonujaca hihihi Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 18:56 Wiele wnosisz do światowej literatury;):) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 19:51 ...dopiero mam zamiar opisać, prawie wszystkie swoje Projekty :))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 20:05 To zapowiada się lepiej niż pamiętniki Anastazji. Chcesz rozbić koalicję rządzącą???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 20:42 ...zdecydowanie lepiej,ona opisywała kontakty z wyjatkowymi palantami, ze wzgledów światopoglądowych obecna ekipa jest mi baaardzo obca:)))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:00 Czyli żadnych immunitetów? To ja poproszę o egzemplarz autorski;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:27 ja zostane wydawca,w koncu kupie sobie posiadłosc na Malediwach i "skromny" jachcik;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:34 kotek_mru napisała: > ja zostane wydawca,w koncu kupie sobie posiadłosc na Malediwach i "skromny" > jachcik;) Będę dla Ciebie dodatkiem do jachtu...w promocji;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 06:46 ...no może dopisek: Podobieństwo postaci itditp...:)))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:35 kotek_mru napisała: > to ja poczekam do obiadu;)) A co na to myszka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:50 To jesteśmy umówieni na konsumpcję;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:52 a jestes posiadaczem, pałacyku w Monako?;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:04 Jeśli to jest warunek, to zakupię;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:26 No to teraz mam motywację do robienia kasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:31 cudnie,poczekam:) nie zapomnij o przystojnym lokaju,lubie mocne plecy:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:44 Może być czarny...i azjatycka pokojówka???;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 01.06.07, 22:09 o razu czarny,az takich wymagan nie mam;) azjatka,moze byc tylko tak do 18lat,starsze nie sa juz tak atrakcyjne..no i musi umiec masowac,tymi drobniutkimi stopkami;D a tak wogole ,to ile sypialni planujesz,w tym uroczym pałacyku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: sniadanie we dwoje:) 02.06.07, 12:48 A co, już planujesz separację od stołu i łoża?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 00:49 aroska napisała: > No, za naszych czasow faktycznie bywalo lepiej, ale coz... > Mimo wszystko milo zobaczyc starych znajomych:))) Aniołku, mimo kombatanckiego stażu młodość wciąż jest Twoim atutem. Zawsze mi poprawiasz humor, pojawiając się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 13:45 Ja tez bardzo sie ciesze jak Cie widze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 13:48 Zakochani sa wsrod nas...maja po ---scia lat....hmmm ....szkoda, ze nie znam dalej tej starej piosenki:((( Ech jaki piekny ten maj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 01:37 No i w ogóle stara miłość nie rdzewieje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 08:05 wiem, bo milosc to szlachetne uczucie:).....powodzenia Wam zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 18:13 > wiem, bo milosc to szlachetne uczucie:).....powodzenia Wam zycze:) > Bettinko, jako Twój osobisty czarodziej wiem, że życzysz szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 21:19 crimen napisał: > Bettinko, jako Twój osobisty czarodziej wiem, że życzysz szczerze:) Zapomnialm juz...co to znaczy miec osobitego czarodzieja...tja zycie..... ....ale smutna z tego powodu nie jestem....bo wiem, ze Twoja czarodziejska energia poplynie napewno we wlasciwym kierunku...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Bettinko 25.05.07, 02:22 U mnie zawsze możesz liczyć na promocyjną i niepowtarzalną porcję czaru;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Bettinko 25.05.07, 12:42 Wiem:) niech moc czaru zawsze bedzie z Toba:) ....takich jak Ty potrzebuje swiat..zwlaszcza ten kobiecy:)))) Powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Bettinko 25.05.07, 23:41 Bettinko, moc zawsze jest ze mną, gdy tylko Cię widzę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Bettinko 29.05.07, 10:17 No cóż. Daj mi się zaczarować, a będziesz w raju:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Crimen.... 29.05.07, 10:48 ....tylko pod jedynm warunkiem dalabym sie Tobie zaczarowac:)) jednak wiem, ze Ty go nigdy nie potrafilbys spelnic:) wiec...nici z nieba.....tjaaaaaa.... zycie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen.... 29.05.07, 11:09 Nie bądź taka pewna. W desperacji jestem zdolny do wszystkiego...no może do prawie wszystkiego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Crimen.... 29.05.07, 11:23 male slowo "prawie" moze uczynic wielka roznice :)) a poza tym, desperaci sa w moich oczach troche niebezpieczni....i nie chcialabym miec Ciebie na sumieniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen.... 29.05.07, 11:39 Czyli skazujesz mnie na śmierć z ciekawości? Kobiety są okrutne;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Crimen.... 29.05.07, 12:04 ech.... Crimen nie dramatyzuj...... please, dostaniesz buzi i po stresie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen.... 29.05.07, 12:20 Uważaj, rozbudzony, jestem nie do zatrzymania;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Crimen.... 29.05.07, 14:02 Ja sie Ciebie nie boje:) siedzisz po drugiej stronie kabelka.....a to baaaaardzo dluga droga....do mnie...haha :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen.... 29.05.07, 18:58 Bo też nie chcę Cię straszyć, tylko oczarować;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Crimen.... 30.05.07, 12:49 Crymus, czy Ty kiedykolwiek, cokolwiek innego wzgledem mnie robiles?...z tego co pamietam to tylko mnie czarowales :)))))) ....mozesz tak do konca moich dni....az kiedys zasne tak zauroczona Twoim czarowaniem, ze nie zorientuje sie, ze jestem juz na innym swiecie....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:15 Czytam i czytam i nadziwić się nie mogę ile to damskich serc niejaki Crimen wystawił na ciężką próbę czarowania i nieczego więcej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:22 Czarus, ja znam pewnego Cezarego z Warszawy, czy moze Ty nim jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:28 Bo czarować kobieta też może i nie jest nick od imienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:34 Jasne ze moze, jak tego chce....:)) A Crimem to taki szczegolny osobnik:)...hmmmm....no i ten Typ tak ma...i mnie to nie przeszkadza... Jego wola:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen.... 30.05.07, 18:08 > Crymus, czy Ty kiedykolwiek, cokolwiek innego wzgledem mnie robiles?...z tego c > o > pamietam to tylko mnie czarowales :)))))) > ....mozesz tak do konca moich dni....az kiedys zasne tak zauroczona Twoim > czarowaniem, ze nie zorientuje sie, ze jestem juz na innym swiecie....:))) Bettinko, nie zajmuję się jeszcze eutanazją, ale może warto rozkręcić taki interes;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Crimen.... 03.06.07, 20:45 Zastanow sie...moze ta gra warta swieczki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 18:08 > Dokladnie:)* Kochanie, przecież wiesz, że o Tobie zapomnieć nie sposób:)* Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 12:04 crimen napisał: > No i w ogóle stara miłość nie rdzewieje:))) Wiedziałam, że nie zapomnisz o mnie:)))) Witaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 18:11 Kiniu, nasza miłość jest świeżej daty, więc o zapominaniu mowy być nie może:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek_one Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 13:58 debi_bebi napisała: > No dobrze, to przypuśćmy, że nie wiedzą. I co z tego wynika wg Ciebie? :) > Może dojść do lustracji w forumowym wydaniu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:02 Nie mam nic do ukrycia, jestem czysta jak łza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek_one Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:19 Ja też się wykąpałem...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:21 To teraz jesteś różowiutki i czyściutki niczym bobasek :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek_one Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:22 I jadę do Wirka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:26 Przyjrzyj mu się dobrze, jak on się ciągnie i kręci. Za to go polubiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Nie placi sie tu abonamentu za wstep 19.05.07, 18:16 i ludzie sie przez to nie staraja... Odpowiedz Link Zgłoś
leta19 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 19:21 zgadzam się. tu są same samoluby Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 21:47 Leta, spróbuj popisać na Romantice. Tam zawsze było dość sympatycznie, chociaż ostatnio i tam ruch jakoś zmalał. Natomiast jeśli wolisz większy "młyn", to polecam Kobietę albo Mężczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 02:32 a Ty czego w koncu potrzebujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Raczej spęd randkowy 20.05.07, 14:03 To Ty też tu zaglądasz i nie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 03:26 Slawku- wzjemnie! Adres @ znasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 15:50 debi_bebi napisała: > tylko antytowarzyskie, i tak się powinno nazywać :) podpisuje sie wszystkimi konczynami! jeszcze mi tylko Mesyjki jako wisienki na torcie barkuje i bedzie komplet;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 25.05.07, 06:06 Witaj, imienniczko :) Mesji brakuje, jeszcze jak! Ale i paru innych osób też, i to bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:18 To ja też się dopisuję i pozdrawiam. debi_bebi napisała: > tylko antytowarzyskie, i tak się powinno nazywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:20 Meniiiiik?? Aleś Ty ...spoważniał. Serdeczne pozdrowienia dla 2+1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:26 A skąd wiesz, hę ?:) ps.: dziękuję. debi_bebi napisała: > Meniiiiik?? Aleś Ty ...spoważniał. > Serdeczne pozdrowienia dla 2+1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:28 Nic nie wiem, ja cała gupia jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:31 i ..?:) debi_bebi napisała: > Nic nie wiem, ja cała gupia jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:33 ... tym serdeczniej pozdrawiam, bo co jak co, ale właśnie tak to sobie obmyśliłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:35 Miało być "i zakochana" - znowu ?:) debi_bebi napisała: > ... tym serdeczniej pozdrawiam, bo co jak co, ale właśnie tak to sobie > obmyśliłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:38 Raczej znowu i po raz czwarty nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:39 Od przybytku głowa nie boli, no nie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:45 Coraz mniej w każdym razie, żeby nie rzec, że wcale :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 02:15 Koniec świata. Menik zmartwychwstał. Teraz brakuje tylko Kilera:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:07 Uważaj, podobno szkoli następcę....:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:38 Uneczko, jeśli nawet Ty wracasz z niebytu, to jest na świecie sprawiedliwość. Nawet Kiler mnie nie powstrzyma;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 16:14 crimen napisał: > Uneczko, jeśli nawet Ty wracasz z niebytu, to jest na świecie sprawiedliwość. > Nawet Kiler mnie nie powstrzyma;))) Przed czym , o Crimenie Nieustraszony ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 17:13 Przed niczym. Teraz jestem przygotowany na każde wyzwanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 17:41 Dopiero teraz ? Mam wrażenie, ze zawsze byles :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 18:33 Ja byłem, tylko wyzwań mi ubywało. Nawet Kiler mnie lekceważył:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 19:59 Bo to jego taktyka - zlekceważ przeciwnika zanim on zlekceważy ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:24 Zabrzmiało strasznie. Czyżby Kiler znowu wrócił do świata polityki???;) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:05 Nie, na szczęście szkolenie następcy jest na tyle absorbujace, że nie ma czasu na głupoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:16 No to zanim następca dorośnie jeszcze sobie trochę pożyję. A tak btw wszystkiego najlepszego dla całej trójki:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 11:33 A dziękuję, w imieniu swoim i tych co wybyli porowerkować, dając mi na kilka godzin to co na świecie najświętsze:)) Czego i Tobie tej leeeniwie rozpoczynającej się niedzieli życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:21 Ja miewam ostatnio wyłącznie święty spokój, dlatego intensywnie usiłuję go zaburzyć, udzielając się na FT;) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 22:45 crimen napisał: > Ja miewam ostatnio wyłącznie święty spokój, dlatego intensywnie usiłuję go > zaburzyć, udzielając się na FT;) Nie mam niestety czasu na śledzenie wszystkich watkow na forum, ale mam nadzieję, że władowałes się w takie kłopoty, w jakie miałeś zamiar się wladować :)) Ja wróciłam, bo sen piękny miałam, że wpadłam znowu w szpony nalogu forumowania,no ale niestety okazuje się, że nie był on proroczy, bo- patrz wyzej-brak czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 29.05.07, 10:21 Kłopoty, to moja specjalność. Całe szczęście, że mogę sobie w nich troche poprzebierać:) Uneczko, coś mi się wydaje, że wpadłaś w szpony okrutnego tyrana, który konsumuje cały Twój czas;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 29.05.07, 21:28 Nie wiem którego tyrana masz na mysli, ale zakladajac, ze tego, który caly dzien dręczył mnie pytaniami, jak kotki spadałyby na cztery łapki gdyby rodziły się z jedną, to te kilkanaście lat minie jak z bicza strzelił i wtedy sobie znowu spokojnie porozmawiamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 29.05.07, 22:58 Godna podziwu bystrość umysłu. Już zaczynam się obawiać następcy Kilera:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 20:52 Umysl rozwiniety, bo oszczędzono mu ogłupiajaco-demoralizującego wpływu Teletubisiów! Nigdy im nie ufalam, teraz juz wiem dlaczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:27 Przejrzałam wreszcie forum - podziwiam, a może nawet nieco zazdroszczę aktywności:) Łza się w oku kręci jak sobie przypomnę, że kiedys co wieczór potrafilismy namachać taki wątek jak ten :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:29 I to nawet w stanie wskazujacym na padniecie... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:33 Lezio wykazywał wtedy wzmożoną aktywność literacką:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 11:39 leziox napisał: > I to nawet w stanie wskazujacym na padniecie... Ale jednak bez zadyszki i oczopląsu jak dzis :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:32 oona napisała: > Przejrzałam wreszcie forum - podziwiam, a może nawet nieco zazdroszczę > aktywności:) > Łza się w oku kręci jak sobie przypomnę, że kiedys co wieczór > potrafilismy namachać taki wątek jak ten :)) Nie ma tak dobrze. Przypadkowo mam tydzień wzmożonej aktywnosci na FT, po miesiacach milczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 23:24 > Nie ma tak dobrze. Przypadkowo mam tydzień wzmożonej aktywnosci na FT, po > miesiacach milczenia:) No to bardzo miło, że przy takiej częstotliwości bywania na FT, Twojej, a zwłaszcza mojej, los dał nam w ogóle jeszcze szansę na spotkanie tutaj. To nie było łatwe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 19:47 Na szczęście oboje nie idziemy na łatwiznę:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:36 crimen napisał: > Na szczęście oboje nie idziemy na łatwiznę:) O, żebys wiedział ile przeciwnosci losu musze pokonac, żeby zamiescic tu chocby jeden wpis :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:43 Tym bardziej doceniam, choć zaczynam się nerwowo rozglądać w poszukiwaniu Kilera;) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:59 crimen napisał: > Tym bardziej doceniam, choć zaczynam się nerwowo rozglądać w poszukiwaniu > Kilera;) Dzis juz nie musisz się obawiac, spi, choc nie wykluczam, że jest to sen pozorowany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 23:05 Wiem, że czuwa nawet we śnie, a rano może dostać kontrakt na mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 12:54 Dobrze że się z Warszawy nie rusza:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 13:11 A własnie, że lada dzien ruszamy:)))Całą trójką, strzeż się! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 13:17 Jeśli na południe, to znaczy że dla mnie pora na wschód:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 14:12 Wyslij mnie w takim razie kartke z Irkucka albo Kolymy.Tylko zeby nie bylo na niej widac straznikow z kalachami. Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 16:45 Tradycyjnie - kierunek morze! Na południu bylismy niedawno, ale wtedy nie miał powodu, żeby się na Ciebie zasadzac. Teraz mam wrazenie, jak tak na Niego patrzę, ze juz ma :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 18:35 Wyślę Leziowi kartkę z Kołymy. Może z wdziecznosci zostanie moim bodyguardem. Ciekawe, czy taka demonstracja siły pomoże?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 04.06.07, 22:31 crimen napisał: > Wyślę Leziowi kartkę z Kołymy. Może z wdziecznosci zostanie moim bodyguardem. > Ciekawe, czy taka demonstracja siły pomoże?:))) E tam, za dobrze mu z oczu patrzy (widziałam, widziałam!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 17:09 Ale orprócz oczu jest jeszcze ciało... i to jakie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 20:27 crimen napisał: > Ale orprócz oczu jest jeszcze ciało... i to jakie:))) Twój szczery zachwyt nad ciałem Lezia zabrzmiał nieco dwuznacznie hehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 20:37 Jeśli Lezia zaatakują teraz sufrażyści, to nie daruje mi tego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:11 crimen napisał: > Jeśli Lezia zaatakują teraz sufrażyści, to nie daruje mi tego:))) Przeciez szukałes tu mocnych wrazen :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:16 Ale lubię mieć jakieś szanse na przetrwanie, nawet teoretyczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:28 Co za trzezwa ocena sił, nie kazdego mezczyznę byłoby na to stac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 02:11 Z wiekiem nabieramy dystansu...do wszystkiego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 22:37 Upierdliwcy, to osobny gatunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:30 Z zainteresowaniem będę śledził jego dalszy rozwój. To będzie koronny dowód na zbrodniczą erozję psychiki dziecięcej przez zwyrodnialca z damską torebką:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 23:00 crimen napisał: > Z zainteresowaniem będę śledził jego dalszy rozwój. To będzie koronny dowód na > zbrodniczą erozję psychiki dziecięcej przez zwyrodnialca z damską torebką:) Warto by się przy okazji zastanowić, którego z bohaterów bajek naszego dzieciństwa moznaby obwinic za modę na metroseksualizm wsród współczesnych meżczyzn. Krecika ?? ;} Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 23:01 Co to takiego ten metroseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 19:48 Ja pamietam jeszcze gąskę Balbinkę, a Ptyś seplenił:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:01 crimen napisał: > Ja pamietam jeszcze gąskę Balbinkę, a Ptyś seplenił:))) Nie chcę wieku wypominać,ale ja nie przypominam sobie tych bajek, to chyba nie były moje dobranocki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:04 Chciałem tylko podkreślić, że mam większy przegląd sytuacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:14 Ja natomiast nie chcialam szczycic się swoim wiekiem, bo naprawdę nie ma juz czym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:21 Nie chodzi o wiek, ale o pamięć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:34 czarus1960 napisała: > Nie chodzi o wiek, ale o pamięć:)) Właśnie pamięć nie jest w pełni kompatybilna z wiekiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:33 oona napisała: > Ja natomiast nie chcialam szczycic się swoim wiekiem, > bo naprawdę nie ma juz czym :)) Nie demonizuj. Dla mnie jesteś kwintesencją młodości:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:33 Czarujący, nawet wobec kobiety z małoletnim przychówkiem, doceniam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:42 Jesteś wspomnieniem z czasów, kiedy wszyscy żyliśmy w chmurach:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:55 crimen napisał: > Jesteś wspomnieniem z czasów, kiedy wszyscy żyliśmy w chmurach:) Sentyment do tamtych czasow sprawia, że wszyscy tu wciąz wracamy. I wracac będziemy :). Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 23:08 Nie da się ukryć, że w necie łatwiej spotkać podobnych sobie i przekonać się że nie jesteśmy sami:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 01.06.07, 22:06 Ach ten urok virtualu, z tego się chyba nigdy do konca nie wyrasta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 12:57 Uważaj, bo młode rośnie i aktywnie czerpie wzorce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 13:03 Dlatego dzialam głównie po osłoną nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 13:16 Mój podziw dla Twego sprytu i przebiegłości wciąż rośnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 16:18 Mam wrazenie, ze kpisz - myslisz, ze mały juz ma konto na gazecie i klika sobie cichaczem, na ktoryms z forów??:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 18:37 Wszystko jest możliwe. Nobleness oblige:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Apel "poległych" ? :) 03.06.07, 14:41 Nie zostane twoim gorylem,bo masz wystarczajaco duzo malpek wkolo siebie,wiec one cie obronia jak co przed zlymi ludzmi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 04.06.07, 22:40 crimen napisał: > Wszystko jest możliwe. Nobleness oblige:))) Z tego względu Gazeta mogłaby juz sobie dac spokój z udostępnianiem archiwum pradziejów forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 17:08 Gazeta juz nie ma monopolu na informację. Co ciekawsze wątki czekają na lepsze czasy w prywatnych archiwach:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 20:25 crimen napisał: > Gazeta juz nie ma monopolu na informację. Co ciekawsze wątki czekają na lepsze > czasy w prywatnych archiwach:) ??? Zabrzmiało to jak grozba. Moze pora przygotowac swoje archiwum ?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 20:38 Taką sytuację w szachach nazywają patem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:07 crimen napisał: > Taką sytuację w szachach nazywają patem:))) Zauwazyłes, to urok forum - jak człowiek nie wpakuje się od razu w jakaś grubszą awanturę, to przynajmniej dla higieny psychicznej uskuteczni jakis szantażyk i podwyzszy cisnienie blizniemu swemu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:18 No bo ile mozna gadać bzdety? Wreszcie adrenalina nakazuje odrobinę podnieść napięcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:35 crimen napisał: > No bo ile mozna gadać bzdety? Wreszcie adrenalina nakazuje odrobinę podnieść > napięcie:))) Moze raczej w kazdym siedzi złosliwe diable, tyle, ze niektorzy dluzej umieją utrzymac go w ryzach a inni uwalniają tuz po wejsciu na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 02:14 Jednym słowem to konkurencja sportowa, polegająca na tym, kto pierwszy wyzwoli diabła przeciwnikowi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 22:23 crimen napisał: > Jednym słowem to konkurencja sportowa, polegająca na tym, kto pierwszy wyzwoli > diabła przeciwnikowi:))) No to dalszych sukcesów zyczę, ja znikam, a jesli pojawię się tu za 2 tygodnie będzie to oznaczało, ze proroctwo z mojegu snu, tego o powrocie uzaleznienia, jednak wypełniło się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 22:39 Oczekuję niecierpliwie, no chyba że wcześniej spotkam Kilera. Wypoczywajcie bez netu:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 23:30 Kiler nam tu nie potrzebny,co najwyzej dostawca trunków wszelakich do rozruszania gawiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 17:34 Uneczka?? Niby jeszcze widzę z bliska, ale pójdę po okulary, bo nie ma mnie kto uszczypać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 16:11 debi_bebi napisała: > Uneczka?? > Niby jeszcze widzę z bliska, ale pójdę po okulary, bo nie ma mnie kto uszczypać > :)) Błysnęło, grzmotnęło i zjawiam się znowu, wraz z burzą :) Niewydarzona cos ona, dudni, dudni i nie może od godziny porzadnie się rozkrecić. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 20:53 No i w rezultacie podudniła tylko, i poleciała gdzieś, nie wiadomo gdzie, ale na szczęście zostawiła po sobie świeży powiew :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 21:10 Wroci, wróci, tak jak i my, starzy forumowicze, na forum wracamy.... powiew niekoniecznie świeży wnosząc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 21:58 Nie wiem, jak Tobie, ale mnie jest całkiem sympatycznie w tym powiewie :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:20 Hm, burza przeszła bokiem, a my i tak, zdaje się, rozmiękamy??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 11:50 Żaden wstyd rozmiękać w tej duchocie, niestety ja dodatkowo wymiękłam. Czego nie można powiedzieć o Tobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 13:29 Czyli wymięknięty wymiekły lub rozmięknięty rozmiękły .......co za upał :( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 13:47 O, Mawyr tak rozmiękł, że aż tu przypłynął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 13:46 Jak się mnie doinwestuje energetycznie, wtedy potrafię działać sprawnie i długo, upał czy nie, ale upał rzeczywiście straszny na zewnątrz. Postanowiłam nie wychylać dziś nosa z domu, i zajmuję się teraz głównie robieniem ożywczych przeciągów :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:34 a zebys ty wiedzial crimen kto tu zmartwychwstal, hehe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=63026456&a=63038425 Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:41 Mależstwo, przecież obiecywałaś amnestię:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:54 amnestie - tak, ale nie wybielanie historii :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 12:29 A Ty oczywiście w historii najbardziej lubisz "białe plamy"? Powiedz lepiej co z tą amnestią? Zasłużyłem, czy jeszcze nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:26 Mieniku, kto jak kto, ale właśnie Ty powinieneś wiedzieć, że ucieczka przed rozjuszonym Onlątkiem nikomu nie przynosi ujmy. A Ty qmplowi nóż w plecy wbijasz???:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:47 Ja tam wiem zupełnie co innego - dobrze, że tylko przed Onlontkiem uciekałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:57 Tylko bez insynuacji proszę. Zawsze broniłem straconych pozycji...tak długo jak tylko się dało:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:20 Wycofując się na z góry upatrzone pozycje ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:24 Wyczuwam szyderstwo. A może się mylę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:27 Nie pierwszy raz - w temacie tego mylenia się..:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:35 Archiwa FT są w większości dostępne. Możemy zacząć wzajemnie szukać kwitów na siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:39 Zacznę je czytać dopiero z nudów - ale dopiero na emeryturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:41 No chyba że ktoś wykaże się determinacją i wydobędzie coś dla prasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:47 Po co ? Poszukiwaczy zlota już nie potrzeba, złoto potaniało :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:55 Tym się właśnie różnią te planety..:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:58 Teraz chyba mówiliśmy o obyczajach, a nie o astronomii:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 00:01 A mnie się wydawało przez chwilę, że o dobrych obyczajach..:) crimen napisał: > Teraz chyba mówiliśmy o obyczajach, a nie o astronomii:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 00:05 A zaczęliśmy od Onlątka. Czy ktos jeszcze nad tym panuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 03:15 Nie ma to jak zjazd kombatantów.Odgrzac mozna stary bigos,przy ognisku i czarodziejce gorzalce,lub browarku powyc partyzanckie piesni,albo te,no balangowe,a i zawsze kto chetny do podupcenia sie znajdzie.Szkoda tylko ze z kurami towarzycho spac chodzi.No ale co sie dziwic.Wszak antyki szanowac sie musza... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:24 Lezio, uprzedzaj kiedy jest pełnia. Wtedy wspomogę Cię w nocnym czuwaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:28 Chłopaki zabierzcie mię z sobą...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:34 Wielkie picie sie zapowiada, w te ksiezycowa noc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:44 ach o to Ci chodzi, nie tam nie bedzie zadnej pici tylko samo piecie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:50 Mawyr, tobie tylko kobitki w glowie, nie? zdrowy z Ciebie facet widze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:54 To zdradz jeszcze, od ktorego wieku zycia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:04 Nie ma sprawy. Bierzemy Cię. Anikę też. Już dawno jej coś obiecałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:15 Koty laza swoimi drogami, on juz sam sobie jakas myszke upoluje:)):)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:15 anika44 napisała: > Ognisko rozpalimy?:)) O niczym nie zapomniałem i niczego nie cofam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:16 lato przed nami, pelni ksiezyca zatrzesienie, tylko gitary nie zapomnij:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:37 Nie zapomnę. W tej chwili mam nawet trzy gitary. Do wyboru:) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:40 crimen napisał: > Nie zapomnę. W tej chwili mam nawet trzy gitary. Do wyboru:) Olala:) pewnie i 12-sto strunowa jest w tej trojce?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:16 mawyr napisał: > Czyli ma jak w banku ;)) Ona to wie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:18 crimen napisał: > mawyr napisał: > > > Czyli ma jak w banku ;)) > > Ona to wie:))) z niespodzianki nici ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:28 tak to nazywasz ? ;)) a ja myślałem o gitarrą przy ognisku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:29 wszystko moze miec podwojne znaczenie, nazwe, jesli sie tego chce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:37 oczywiście, mówiąc "nie" chcemy "tak" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:42 mawyr napisał: > oczywiście, mówiąc "nie" chcemy "tak" ;)) Zawile to troche jak na moj wieczorny umysl:/ mozesz uzywac latwiejszych slow? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:45 anika44 napisała: > mawyr napisał: > > > oczywiście, mówiąc "nie" chcemy "tak" ;)) > > Zawile to troche jak na moj wieczorny umysl:/ mozesz uzywac latwiejszych slow? no ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:38 mawyr napisał: > crimen napisał: > > > mawyr napisał: > > > > > Czyli ma jak w banku ;)) > > > > Ona to wie:))) > > z niespodzianki nici ? ;)) Masz rację. Muszę pomyśleć o niespodziance:) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:41 Boje sie meskich niespodzianek, jestescie nieobliczalni w swoich pomyslach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:44 Ja zawsze tak serio, a Ty nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:47 anika44 napisała: > Ja zawsze tak serio, a Ty nie? > ;) Ja jak Gustlik z pepeszy też serią ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:48 Boze we mnie? czy ja jeszcze zyje? uszczypnij mnie, bo umre ze strachu.. Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 00:00 Do twarzy Ci z ta gadatliwoscia, czesciej powinienes z niej robic uzytek:) nie badz taki obrazalski:) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 00:07 Ja chowam sie do lozeczka a Ty mnie szukasz:))) Milo bylo, ale sen wygrywa:( Dobrej nocki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:47 Widzac tyle postow, mozna przypuszczac, ze cos sie tutaj zmienilo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:55 Wszystko po staremu. Znowu sie spotykamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:58 Spotykamy i zegnamy:) Milej zabawy i dobrej nocy Wam zycze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 27.05.07, 00:00 Kolorowych snów i szybkiego powrotu na FT:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:55 Miejmy nadzieję :) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:57 Oby nas ta nadzieja nie zawiodla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 27.05.07, 23:11 debi_bebi napisała: > tylko antytowarzyskie, i tak się powinno nazywać :) masz rację;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: apel poległych 28.05.07, 13:50 No to niech sie zombi zombiom,a ja tymczasem otworze sobie browarka i popatrze na jatke... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 19:03 Lepiej, zmoro jedna, żebyś gębę otworzył i nieco częściej nią pokłapał, ostatecznie może być po browarku :P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 19:01 Flo, jak żyjesz? Maleństwo pewnie już urosło ze dwa razy tyle? Prawda, że tu jest jak w rodzinnej krypcie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: apel poległych 28.05.07, 21:04 Poklapac paszczeka to ja zawsze chetny,ale ze sie turystyczylem dni 10 to i nie zabieralem glosu,walajac sie po roznych obcokrajowych dziwnych miejscach.Tera nadrabiam zaleglosci,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: apel poległych 28.05.07, 22:07 A co ma byc widac niby?Jakbym tylko z toba rozmawial na okroglo,to zaraz by powiedzieli ze sie wygrzmocic z toba musialem,ze tak cwierkam na okraglo... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 22:49 Nie wiedziałam, że ćwierkasz po grzmoceniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: apel poległych 28.05.07, 22:09 Poslusznie hlasim, ze sie melduje. Stara, gruba, ale caly czas pieeeekna :)) Ha! Witojcie zmartwychwstancy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 22:27 Z chamów czy nie, to nie znaczy, żebym rodzimą ortografię kalała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:44 kim jest Debi Bebi??? widac, ze ją znaja. widac, ze ona zna. hm... dlaczego ja sie tutaj czuje, jak durna pipka, hęęęę? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:46 Se przypomnij, ile imienniczek forumowych poznałaś, i eliminuj po kolei, zaczynając od tej najwyższej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:49 hehehe, najwyzsza odpada, to wiem:) potem zostaje mi pewna dziołcha co rano spac nie mogla. pasi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:52 No a jak! Z Onlątkiem i Anką1 razem nadawałam poranne audycje, aż trzeszcżało Leziowi w uszach :) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:53 debi_bebi napisała: > No a jak! Z Onlątkiem i Anką1 razem nadawałam poranne audycje, aż trzeszcżało > Leziowi w uszach :) kurcze, a mnie oświecicie dziewczyny..bo jak dziecko we mgle ... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:55 Żeby ponieść kaganek oświaty, trzeba najpierw wiedzieć, komu, a ja w sprawie ślimaczków ciemna jestem, jak tabaka w rogu :P Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:31 debi_bebi napisała: > Żeby ponieść kaganek oświaty, trzeba najpierw wiedzieć, komu, a ja w sprawie > ślimaczków ciemna jestem, jak tabaka w rogu :P a bo ślimaczek to moje drugi ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:56 To zamierzchłe początki FT. Nie możesz tego pamiętać:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:02 crimen napisał: > To zamierzchłe początki FT. Nie możesz tego pamiętać:) No tak. Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:15 crimen napisał: > To prawie wykopaliska:) to nie będę się w tym grzebać.. zresztą ja też mam swoje "drugie dno" tutaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:18 To może ja je kiedyś wygrzebię:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:20 crimen napisał: > To może ja je kiedyś wygrzebię:) może, sama niedawno w nim szperałam Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:28 Powinienem Cię poznać po stylu pisania. To trudno zmienić:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:32 crimen napisał: > Powinienem Cię poznać po stylu pisania. To trudno zmienić:) Możemy się zabawić..tylko, że to było prawie rok temu i tego nicka już nie ma, musiałbyś pogrzebać w archiwum.. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:40 Rok temu czasem zaglądałem na FT, więc powinienem pamiętać:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:42 crimen napisał: > Rok temu czasem zaglądałem na FT, więc powinienem pamiętać:) W takim razie czekam, FT to pierwsze forum na którym pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:45 crimen napisał: > Poszperam i zobaczę:) powodzenia;) dla ułatwienia dodam, że pod tamtym nickiem chyba z Tobą nie rozmawiałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:54 Wtedy miałem okres mniejszej aktywności i aż takiego dymu nie robiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:57 crimen napisał: > Wtedy miałem okres mniejszej aktywności i aż takiego dymu nie robiłem:) hmmmmza to mnie było dużo od czerwca do października Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 00:11 crimen napisał: > To jest jakaś wskazówka:) Już więcej nic nie powiem. Ciekawa jestem czy znajdziesz.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:55 Noce mam wolne. Wtedy otwieram archiwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:58 crimen napisał: > Noce mam wolne. Wtedy otwieram archiwa:) Aż tak nie musisz się poświęcać. Może po prostu Ci powiem? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 20:00 Jeśli stracę cierpliwość, to zapytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:06 crimen napisał: > Jeśli stracę cierpliwość, to zapytam:) A Ty tracisz w ogóle cierpliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:26 Z trudem, ale gdy bardzo sie staram...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:38 To nie będę wystawiać Cię na próbę, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:53 W razie czego mozesz sobie puszczac do taktu zarazliwy smiech Hienki cmentarnej,aby wprowadzic sie w dobry naastroj,a potem,no,wszystkie chwyty dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwiza Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 20:02 wiedzu'wiedzu'widieli czarnu'staru babu' jako choczesz ja ci daju fotografiu krolika'co to jezd s +_50'nickow majet+_100' Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie debi_bebi 19.05.07, 21:52 + odpowiedz Ooo, nie powiedziałabym :) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwiza Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 20:03 crimen'ty sie tero robaczywa antykoma interesuju?' Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:55 hahaha, uszy mu puchly, a paszcza darla o jakims przekletym ptero-zaurze, co spac nie daje! ps. sciskam na odleglosc:D Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:58 debi_bebi napisała: > Pterodaktylu! > > :)) toz wiem, ale jako poczatkujacy dzejms błąd nie chcialam Cie zupelnie dekonspirowac:D Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:00 Trzeba mnie było przedtem uprzedzić, to bym też trzymała język za zębami :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:54 No i wyszło na moje. Co co wiedzieli, nie powiedzieli i biedna Szaki jest teraz w lekkim chaosie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:57 Kuma, kuma, nie bój się :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:07 Ale Ty zdekonspirowałaś się totalnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:13 Za to Ty jesteś z tego powodu bardzo zadowolony, jak widzę :P Ciekawe czemu, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:17 Bo już nie muszę się gryźć w język gdy widzę Twojego nicka:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:18 A to miałeś zakaz odzywania się do babci Debi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:19 Nie miałem zakazu, ale i pozwolenia na dekonspirację też nie miałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:22 No to teraz masz już wszelkie pełnomocnictwa na zakazy i nakazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:27 No to wczoraj zameldowały się te dwie...szalone;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:30 Miej litość dla mnie o 23:30, jakie szalone? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:37 Dopadłem Czorta i Flo przy butelce i opier.... że się z Tobą nie przywitały;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:39 Ładna historia. Styranizowałeś je po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:42 To była łagodna perswazja. One są zbyt mocne;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:45 Czyli że stara wiara nie rdzewieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 06:24 Bo też i naprzeżywaliśmy się razem sporo. Jak sobie przypomnę te nasze forumowe afery i zadymy, to....uch! :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 18:14 Fantazja w narodzie ginie, ale przynajmniej nikt nam noża w plecy nie wbije:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:01 Masz rację, na obecnym poziomie współwiedzy jest to absolutnie wykluczone :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:26 Widzę, że się rozkręcacie technicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:29 Crimen ma zacięcie do majstrowania, trzeba mu tylko śrubokręty podawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:31 To pewnie albo majsterkowicz amator lub coś bardziej profesjonalnego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:33 czarus1960 napisała: > To pewnie albo majsterkowicz amator lub coś bardziej profesjonalnego:)) Fuj! Profesjonalizm, to rutyna, a rutyna zabija znajomość:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:34 Zależy jak sie rozumie profesjonalizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:37 Może to być mistrzostwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Czaruś:) 30.05.07, 19:39 Profesjonalizm się przejawia, ale nikt tego nie rozumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Czaruś:) 30.05.07, 19:40 No nie!!!! Przecież nie może być tak źle!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czaruś:) 30.05.07, 19:50 Filozof w Tobie siedzi. U kobiety to niezwykłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:31 A Debi zawsze wie co należy mi podać:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:34 Zawsze ochoczo pomagam, jak wiesz, rzekłabym nawet - bez zastanowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Debi:) 30.05.07, 19:38 debi_bebi napisała: > Zawsze ochoczo pomagam, jak wiesz, rzekłabym nawet - bez zastanowienia :) I za to Cię szanuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 19:39 No ja nie wiem, czy to jest akurat powód do szacunku, skoro inni nazywają to delikatnie naiwnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Crimen..... 30.05.07, 19:42 ... ja odpadam:) Rozmowa wchodzi na niebotyczne wyżyny:D Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Crimen..... 30.05.07, 19:46 Na pewno :) A ten wątek zrobił się niemożliwie za długi, co jest uciążliwe dla operatorów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen..... 30.05.07, 19:47 To idę nabijać wpisów do konkurencji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen..... 30.05.07, 19:48 Nawet nie wiedziałem, że już szczytujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 19:42 Ostatecznie nie za wiele, pomijając wyjątki :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 21:55 Nooo, ja jestem wyjątkowo wredna, czarna, gruba, robaczywa baba, choć na to wcale nie wyglądam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morsu56 Re: Debi:) 30.05.07, 22:03 Dobrze wiedzieć, z kim się ma przyjemność...... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:09 Zdecydowanie lepiej, niż mieć przyjemność z nie wiadomo kim :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 22:39 Oj, oj, co się porobiło, słyszę jakieś wschodnie akcenty:)! Trochę ciężko się je czyta:) Ale crimen chyba odpuścił w sprawie umiejętności filozofowania, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Crimen... 30.05.07, 22:41 ... ja teraz już mogę filozofować, bo mam odpowiedni podkład:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen... 30.05.07, 22:45 Tylko ja ciagle bez wspomagania. Chyba bedę tylko statystą:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen... 30.05.07, 22:46 Nawet odrobiny jasnego pełnego z pianką? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Crimen... 30.05.07, 22:49 Ciekawa jestem, co w takim razie było na podkład :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 22:51 ... bo nie wiem czy ktoś mnie czyta, więc z powodów dla mnie jasnych idę sobie... a tak na marginesie, kto powiedział, że ja to kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 22:55 ... no nie wiem, przecież chodzi o dopalacz? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 22:58 Ja Cię czytam, i nawet odpowiadam, to wina drzewka, że się wyprostowało i potraciło oznakowane gałęzie i teraz wygląda, jakby jedno drugiemu siedziało na głowie, że już nie wiadomo, kto komu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 22:59 to bardzo pocieszające:) Dzięki Debi:) Lubisz piwo, czy wolisz gorzałkę, jak crimen? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 23:03 Różnie bywa, ale w sumie chętniej sięgam po piwo. Najbardziej po takie babskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 23:03 Jak to kto powiedział???To diagnoza Bettinki, a ina wie co mówi:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen... 30.05.07, 22:50 Piwo jest napojem towarzysko-klubowym. Przy klawiaturce lepiej wchodzi gorzała:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 22:41 debi_bebi napisała: > Nooo, ja jestem wyjątkowo wredna, czarna, gruba, robaczywa baba, choć na to > wcale nie wyglądam ;) Nooooo, teraz to pojechałaś. Ciekawe gdzie znajdziesz takie zdjęcie do swojej wizytówki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:46 Doskonałe, tylko jak to cholerstwo wkleić do wizytówki? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:47 Już je zaanektowałam mentalnie, ale technicznie nie bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:55 Sorry, ale samym śrubokrętem nie potrafię po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:04 Czuję sie odrobinę zmotywowana, ale nie na tyle, żeby zabrać się natychmiast do dzieła :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:07 Pewnie że nie natychmiast. Ja nie czekam z wypiekami na twarzy na Twoją wizytówkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:08 Ale szkoda! Miałam nadzieję, że odkryjesz mnie na nowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:11 Ja też bym chciał/chciała to zobaczyć:) Myślę o wizytówce, tej, wiesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:14 Nie wiem, kiedy to będzie, ale kiedyś pewnie będzie i wtedy zobaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:19 czarus1960 napisała: > Ja też bym chciał/chciała to zobaczyć:) Myślę o wizytówce, tej, wiesz...... O ile mnie wzrok nie myli to Czaruś też nie posiada wizytówki. Moze sobie zrobicie wspólną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:15 debi_bebi napisała: > Ale szkoda! Miałam nadzieję, że odkryjesz mnie na nowo ;) Właśnie odkrywam Cię na nowo i to bez wizytówki;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Czaruś 30.05.07, 23:21 Tylko pod warunkiem, że potem można będzie zatknąć na Tobie proporzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:21 czarus1960 napisała: > może ktoś chciałby mnie odkryć???? Pewnie że chciałby. Nie róbmy z tego martyrologii:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:19 Wiesz, że coś w tym chyba jest, jakaś obopólna odmiana, bo wcześniej jakoś niewiele ze sobą rozmawialiśmy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:24 Przeciwnie. Kiedyś wiele z sobą rozmawialiśmy, a potem była przerwa techniczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:25 Patrz, jaki może być różny odbiór rzeczywistości :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:32 Nie, to chyba nie o to chodzi, bo ta różnica istniała już przecież. To chyba ma coś wspólnego z płaszczyzną porozumienia, jakby ktoś tym razem nakreślił na niej dwa zbiory, ale tym razem z częścią wspólną. Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:34 No dobra, ale już chyba wiem o co chodzi:) Po prostu jest to prowokacja, tyle, że nie zmienia to faktu, że mi to zwisa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:36 czarus1960 napisała: > No dobra, ale już chyba wiem o co chodzi:) Po prostu jest to prowokacja, tyle, > że nie zmienia to faktu, że mi to zwisa:)))) Ależ Boziu broń. Tym razem wyjatkowo żadna prowokacja się za tym nie kryje:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:39 Ależ crimen, jestem osobnikiem dosyc inteligentnym, chodziło mi o tytuł postu. Popatrz jak sie rozwinęło życie towarzyskie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:41 To Debi twierdziła że na FT nie ma już życia towarzyskiego. Ja miałem trochę odmienne zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:43 Debi w twoim towarzystwie życie towarzyskie dalej się rozwija. Bez zobowiazań, bez podtekstów (?), po prostu jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:34 Niewątpliwie wiele się zmieniło i znamy się chyba trochę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:40 Czy to przez to, że wiele się zmieniło? I co takiego właściwie to było, co by mogło zaważyć najwięcej? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:43 debi_bebi napisała: > Czy to przez to, że wiele się zmieniło? I co takiego właściwie to było, co by > mogło zaważyć najwięcej? Może przez to że wiele się zmieniło, ale my nie zmienilismy się. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:46 Serwujesz mi kolejną zagadkę, aż zaczynam się trochę niepokoić :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:50 Żadna zagadka. Zawsze mielismy dla siebie dużo sympatii:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Crimen..... 30.05.07, 23:57 .. ten tekst wydaje mi się dziwnie znajomy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Crimen..... 30.05.07, 23:59 Pewnie stąd, że już go kiedyś słyszałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen..... 31.05.07, 00:01 ... raczej czytać go mogłem/mogłam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Crimen..... 31.05.07, 00:04 No cóż, każdy ma mimowolną tendencję do powtarzania się, np. codziennie mówiąc "dzień dobry" :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen..... 31.05.07, 00:05 czarus1960 napisała: > ... raczej czytać go mogłem/mogłam:)))) Podobno wszystko już bylo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen..... 31.05.07, 00:04 czarus1960 napisała: > .. ten tekst wydaje mi się dziwnie znajomy:))))) Dziwne. Jeszcze go nie wydałem drukiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Crimen..... 31.05.07, 00:05 ... a jeżeli był wydany drukiem? Zostawiam to na bardziej przyjazne mi pory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen..... 31.05.07, 00:07 Jeśli był wydany drukiem, to znaczy że kogoś cytowałem, tylko za cholerę nie przypomnę sobie kogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:08 Mam sobie już zrobić wolne ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:10 Teraz, kiedy zrobiło się naprawdę ciekawie???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:13 Ciekawie, ale czy to jest warte zdenerwowania Czarusia? Sam to oceń, bo ja za płytko siedzę w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:15 Temat dopiero zacząłem zgłębiać, ale już mi się przypomniały "dawne czasy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:18 Tak właśnie widzę, że mocno się doenergetyzowałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:20 Bo wniosłaś tu życie. Jestem pod wrażeniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:30 To już 3 tego typu stwierdzenia, którym mnie obdarzasz zapominając o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:35 Ja z moją reputacją juz nikogo nie zadziwię, ale Ty wprowadzasz tu równanie z jedną niewiadomą. Znowu nie wiadomo o co w tym wszystkim chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:38 A ja znowu myślałam, że to Ty trzymasz wszystkie odpowiedzi w ręku :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:43 Zauważ, że ciekawie zrobiło się w chwili, gdy razem zaczęlismy to równanie rozwiązywać, wprowadzając jeszcze kilka niewiadomych. Big Brother reaktywowany;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:45 Z tym się zgodzę całkowicie, bo rzeczywiście nastąpił nagły wzrost w prze(y)pływie emocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:47 I czytających przybyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:52 I jakby w nich wzrosła ochota odkrywkowa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:54 Czyli mamy swoje pięć minut;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:59 Oby nie ostatnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 01:07 Zawsze można schować się w cieniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Pobudka!!!!! 31.05.07, 08:28 Wstawać nocne marki, wyciągam z "bagna nocy". Albo na kawę, albo do pracy, do wyboru:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 22:53 Wiem co to jest dualizm korpuskularno-falowy, ale dwoitość natury mnie nie przekonuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:36 Teraz to powiało pseudonaukowym żargonem:) A ja filozofem bym pobył/pobyła trochę. A ponieważ mam wrażenie, że latam za kimś po forum to czas zniknąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:44 No właśnie. Latasz za kimś na forum i nie możemy spokojnie pogadać, nawet o dialektyce Hoegla:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:45 Na to zawsze jest pora w układzie p2p:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:51 A nie wiesz za kim tak latam? Mądrala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:54 czarus1960 napisała: > A nie wiesz za kim tak latam? Mądrala:)) A niby skąd mam wiedzieć? Nie ułatwiasz mi rozwiązania zagadki, choć mam swoje typy:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 01.06.07, 00:02 Konczę latanie nocne, później zacznę dzienne:) Zastanę cię tutuaj jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Pobudka!!!!! 01.06.07, 00:12 Mam tylko jeden typ. Jeszcze nie odlatuję. Moze w przyszlym tygodniu. Miłych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaza7 Wstawać śpiochy... 01.06.07, 07:05 ... nocne marki, ruchy kluchy, leniwe! Słoneczko wstało!!!! Crimen podaj mi swój typ, please, please, please!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 07:11 Widzę, Crimen, że ktoś tu jeszcze jest Tobą mocno zainteresowany!! Nie tylko ja Cię podglądam i podczytuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 12:43 Ale chyba podasz więcej konkretów:) Ja też spalam się z ciekawości:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:07 Jeśli to ja mam powiedzieć Ci kim jesteś, to...chyba konkret;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:11 CZy to da Ci tę przewagę o którą tak walczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:14 Chyba nie, ale rozmawialismy o Tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:30 Ale miał dać odpowiedź na pytanie kim jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 15:17 ... i nigdy nie przyjmowałeś do wiadomości, że możesz się mylić?! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwiza Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 18:27 debi'dyc ty tako sie storosz s tema nickami'to forum jezd towarzyski bardzo'bardzo naj ty dla siebio' Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wstawać śpiochy... 02.06.07, 12:52 A to już chyba mania prześladowcza. Widujesz też pawie w słomkowych kapeluszach??? A może w nocy przez dziurkę od klucza do twojego pokoju wchodzą Talibowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 31.05.07, 00:08 debi_bebi napisała: > To jest prawda, odkąd ją wykryłam :) Teraz już pogubiłem się w tych prawdach:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi:) 31.05.07, 00:37 Podpowiem Ci troszkę :) crimen napisał: > Żadna zagadka. Zawsze mielismy dla siebie dużo sympatii:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:30 czarus1960 napisała: > to ja chyba pójdę sobie spać:)) Jeszcze nie zostałaś/łeś odkryta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort dementuje 30.05.07, 00:02 flaszka byla jedna! ja wypilam TYLKO dwa kielonki (schodze na psy czy cus?) reszte wygrzmocila taka jedna mala :)) z toastem: za pieknosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: dementuje 30.05.07, 00:07 Dobra Kobieto Bez Przymiotników, gdy kończyliśmy rozmowę miałaś lecieć po drugą flachę. Nikomu już nie mozna ufać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: dementuje 30.05.07, 00:09 nie dekonspiruj mego imadzu abstynentki! ale se tak mysle, ze lepiej byc znana pijaczka niz anonimowa alkoholiczka, sic! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: dementuje 30.05.07, 00:11 Znowu nie zawiodłem się na Twoim intelekcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:57 w chaosie mi do twarzy:D ps. cos Ci wyszlo? to moze rozporek zapnij, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:09 Szaki, Ty zawsze w chaosie. Nawet nie zauważasz, jak przegrywasz w paintballa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:37 Pterodaktyle wyzdychaly,nic nie skrzeczy rano oprocz budzika.Ciemno,czarno i ponuro,jak tam ktos spiewal.A wy jeszcze w paintballa gracie?Nowoczesni ludzie nap...do siebie z kalachów. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:41 Jeśli potraktuję Szaki z kałacha, to juz nigdy jej nie wykorzystam:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 16:37 Jak nie?a nekrofilia to pies,czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 18:16 Nekrofilia to oczywiscie nie pies, ale Szaki chyba wolałaby nie być jednorazówką:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:11 Zamrazarek ci u nas dostatek,slyszalem.A zreszta mozna by ja zmumifikowac,naturalnie nie zamrazarke. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:35 Cos mi się wydaje, że jakiekolwiek próby konserwacji Szaki obniżą jej wartość użytkową:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:04 heheh, sfiniaki:PPPPP ps. kalach nie jest wskazany, mam wystarczajaca ilosc otworow:P Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:07 A co to za język????? saqqara? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:10 Zauważ Pluszaczku, że broniłem Cię, jak niepodległości;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:12 doceniam, doceniam! i obecuje z reka na popiersiu, ze nie zostanie Ci nigdy zapomniane lub wybaczone;))) ps. przepraszam, to z przyzwyczajenia, juz chowam do paszczeki! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:22 Ale odwiedzić to mnie nie chciałaś;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:25 chyba się w drzewku trochę gubię:) crimen pisał to do saqqary? Przecież wiem, że ktos będzie chciał mnie odkryć:D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:29 To daj się odkryć. Potem jest juz z gorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:02 To nie jest za bardzo tak, jak mówisz. Nigdy zanadto nie należy dać się odkryć :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:11 Ale obiekt odkryty zawsze zwraca uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:14 Ewidentnie - przecież czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:17 A to już podchodzi pod teorię maskowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
morsu56 Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:19 Dyskusja wciąga....jak bagno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:22 Granice różnych zjawisk czy zachowań na ogół wyznacza się z pewną tolerancją :) Odpowiedz Link Zgłoś
morsu56 Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:23 Bagno było metaforą wciągania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morsu56 Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:24 A kto rano Debi wyciągnie ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
morsu56 Re: Budzik, drogi Morsu, 31.05.07, 00:34 Może lepiej przesiedzieć do rana ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Budzik, drogi Morsu, 31.05.07, 00:40 Kto wie, to może być POMYSŁ :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:25 Sczególnie zjawiska socjologiczne, objawiające się przez tendencję:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:33 To właśnie między innymi miałam na myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:37 Z pewnością w socjologii jesteś lepsza ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:41 Nie, bo tak jak Ty czerpię wiedzę głównie z obserwacji i doświadczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:50 Ale przyczyn jeszcze jednego zjawiska jestem ciekawa, a mianowicie tendencji do kończenia wypowiadzi o tak -> ":)" Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:53 Z pewnością kryje się w tym jakaś treść, ale o tej porze nie będę snuł domysłów i skojarzeń:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:57 Ok, to ja sobie to porozważam w późniejszym terminie, a tymczasem postaram się okiełznać owładniającą mnie coraz silniej tendencję do gadulstwa na tyle, żeby udać się teraz tam, gdzie mnie nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:59 Mamy juz sporo materiału do przemyśleń. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Cukiereczku 31.05.07, 20:10 crimen napisał: > Ale odwiedzić to mnie nie chciałaś;) chciec to ja chce bardzo, ale urlopu niet. za daleko pojechales;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Cukiereczku 31.05.07, 21:28 Mów tak jeszcze. Możesz nawet polizać. Ciekawe co Ty robisz ze swoim urlopem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Cukiereczku 31.05.07, 21:30 Mów mi tak jeszcze. Możesz nawet polizać, tylko powiedz, co Ty robisz ze swoim urlopem????;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cukiereczku 01.06.07, 13:52 ja cukierkow nie lize, od razu wkladam do ust:PP w tym roku szaleje i biore miesiac ciurkiem! dasz mi adres, to Ci ladna karteczke z daleka przysle:D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Cukiereczku 01.06.07, 14:31 Znowu się wygłupiłem. Przyznaję, ale nadzieję zawsze mozna mieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cukiereczku 01.06.07, 14:43 i slusznie. przegrasz kilka razy w paitballa, to pomysle o innym sposobie na cukierka:D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Cukiereczku 01.06.07, 15:02 Widzę, że muszę dać Ci wreszcie wygrać, bo przegrane bardzo Cię bolą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Cukiereczku 02.06.07, 13:07 A ja siem zapisujem niniejszym na zdjecia z urlopu hienki cmentarnej.Ostatnie byly calkiem cacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Cukiereczku 02.06.07, 14:22 SIEKIERA!!!Beda te zdjecia z urlopu czy nie beda?!!!Bo cwierkacie z crimenem a ja nadal nic nie widze na ten temat,ni nic k...tylko mlot na czarownice wziac i kilka razy p... Odpowiedz Link Zgłoś
czarus1960 Re: Cukiereczku 02.06.07, 15:48 Zazdrosny, czy co??? A niech ćwierkają byle zdjęcia były:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Cukiereczku 02.06.07, 18:30 Ale ten urlop to nie ze mną. Mojego jest tyle, ile sobie poćwierkam:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara uroczyscie obwieszczam 04.06.07, 14:55 nie cwiergotam z Crimenem, ino go molestuje, zeby w koncu przyznal ze to JA wygralam. i niewazne, za zadne z nas nawet nie wzielo karabinka do lapy. wygralam ja! zdjec jeszcze nie ma, bo jeszcze qrwa nie wyjechalam. jak wroce, to zapraszam na ogladanie zdjec przy wodzi, piwku, chrupkach i swiezo upieczonej krowie ps. dla Leziaka specjal thanks za kartke z podrowieniami. cmokac nie bede, bo smiercia przez mlotowanie groziles:PP a wogole menelowaty to ja nie wiem, co ja mam zrobic, zebys sie wreszcie na gg odezwal. @(^%*#$)&^)@#&$^ rzucalam-nic. majtki sciagnelam-nic. starzejesz sie czy co?:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Szaki 05.06.07, 17:12 Czy myślisz że gdybyś wzięła do ręki karabinek, to od razu bym Ci uległ???;) Nie wygrałaś;P Odpowiedz Link Zgłoś
czort the winner is 05.06.07, 19:30 hehehe :))) jasne, ze ja :PP nawet wagowo :PP Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: the winner is 05.06.07, 19:37 Dobra Kobieto, Ty to nawet sędziować nie chciałaś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: the winner is 05.06.07, 20:01 a po co? toz znalam zwyciezce, caly czas w lustrze widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: the winner is 05.06.07, 20:16 No fakt. Dlaczego mnie to nie dziwi???:) Odpowiedz Link Zgłoś