Dodaj do ulubionych

To forum wcale nie jest Towarzyskie

18.05.07, 15:15
tylko antytowarzyskie, i tak się powinno nazywać :)
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:17
      precz z logowaniem !!!
      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:25
        A tu chyba bez logowania da się jeszcze pisać?
        • schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:27
          na romantice :)))
          tylko tam sami onaniści i nie można podokazywać :)))
          • mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:28
            czyli towarzycho w sam raz dla Ciebie. Mozecie powymieniac poglady :)
            • schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:50
              mario2 napisał:

> czyli towarzycho w sam raz dla Ciebie. Mozecie powymieniac poglady :)
              a kto się chwalił,że założył tę wylęgarnie pedalstwa ???
    • mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:22
      zgadzam sie- sami zgorzkniali antytowarzyscy ludzie :(
      • schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:23
        mario2 napisał:

> zgadzam sie- sami zgorzkniali antytowarzyscy ludzie :(

powiedział najbardziej towarzyski czerwony pająk :)
        • mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:27
          Wole byc czerwonym pajakiem niz takim napompowanym bucem jak ty :)
          • schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:32
            i to jest ta przepaść ,która nas dzieli ,po takich jak ty gdyby nie komuna ,to
            bym na konia wchodził :)
            • mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:36
              Ty kaleko, to juz sam niczego nie potrafisz?

takich doopkow jak ty to nawet komuna nie jest w stanie niczego nauczyc.
              • schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:48
                mario2 napisał:

> Ty kaleko, to juz sam niczego nie potrafisz?
                >
                > takich doopkow jak ty to nawet komuna nie jest w stanie niczego nauczyc.

twój proletariacki umysł? nie potrafi objąć zwyczajów szlachty polskiej;
    • onlyania Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:33
      no wlasnie,jak menrylka bylo to fajniej bylo
      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:35
        Jak Ty jesteś, to też zaraz fajniej jest. Bo tych dwóch nad nami to tylko się
        kłócić potrafią :)
        • mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:39
          to nie klotnia, a praca u podstaw nad resocjalizacja Schiza :)
      • schizoo Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:36
        onlyania napisała:

> no wlasnie,jak menrylka bylo to fajniej bylo

a ty co głos zabierasz,napisała pierwszego posta na ft i się mądrzy :)
        • onlyania Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:39

juz sie nie madrze i ide do domu, co ja bede tu jeszcze sciemniac ze ja
          pracuje :)
          • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:43
            Ja nie ściemniam, bo nie pracuję i mam strasznie czyste sumienie przez to ;)
    • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:49
      na tym forum co najwyżej można w łeb dostać, zanim się do trzech zliczy.
      • mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 15:53
        Nie tylko na forum. Poza nim tez. I zazwyczaj to bardzo boli :)
    • inna-bajka Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 18:15
      No co Ty ? Co drugi post albo o agencjach towarzyskich albo o rozbieranych
      randkach.
      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 19:31
        Niby tak, ale to są bardziej anonse towarzyskie, i zauważyłam, że rzadko komu
        chce się na nie odpowiadać, a jeszcze rzadziej są tematem rozmów.
        A tu przecież chodzi o to, żeby sobie pogadać do woli na dowolny temat w miłym
        towarzystwie.
        • inna-bajka Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 19:58
          Za naszych czasów to się nie nadążało odpowiadać, a wątki się mnożyły jak
          króliki, a teraz ....... ehhhh.........
          • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:23
            No właśnie, więc w czym jest właściwie problem?
            Chętni do rozmów przecież na pewno by się znaleźli, sądząc po obfitości wpisów
            na innych forach, więc..?
            • konrado80 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 14:52
              wiec trzeba isc na inne forum i po problemie
              • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 15:28
                Ogon pod siebie i wioo?
          • ewiku bajeczko... 24.05.07, 11:29
            inna-bajka napisała:

> Za naszych czasów to się nie nadążało odpowiadać, a wątki się mnożyły jak
            > króliki, a teraz ....... ehhhh.........

...ehhh...:)))

----------------------------------------------
            Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem...
        • kfiat126p Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:00
          Masz całkowitą rację.

Zaglądam tu często, ale jak widzę, to tylko wątek o serdecznościach idzie jak
          ciepła bułeczka.

Przecież można gadać na różne tematy - że komary bzyczą nad uchem wieczorem, że
          film się nie podobał, że lody miętowe są najlepsze na świecie, że towarzystwo na
          Towarzyskim zajebiste, że mercedes jest lepszy od hondy (albo na odwrót), że
          kwiatki trzeba sadzić, że tipsy są beznadziejne...i o wielu innych sprawach,
          problemach, radościach, smutkach, bolączkach, orgazmach i wzwodach:)))

Tylko trzeba chcieć:)))
          • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 18.05.07, 20:26
            No, to by wyglądało na to, że chcieć, to nie wszystko :)

P.S. Kupiłam sobie dzisiaj kwiatki - miniaturowe goździki. Bardzo ładnie
            wyglądają w wazonie :))
          • trabant00 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 09:04
            ...osobiście - lubię obserwować...wzwody słońca i nie mam nic przeciwko
            miętowo-lodowym orgazmom :)
            • kfiat126p Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 21.05.07, 12:48
              trabant00 napisał:

> ...osobiście - lubię obserwować...wzwody słońca i nie mam nic przeciwko
              > miętowo-lodowym orgazmom :)

słoneczny wzwód nad ranem i miętowy orgazm w eskimoskim igloo - takie oferty
              powinny mieć najlepsze biura podróży:)))
              • trabant00 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 21.05.07, 14:00
                kfiat126p napisała:

> słoneczny wzwód nad ranem i miętowy orgazm w eskimoskim igloo - takie oferty
                > powinny mieć najlepsze biura podróży:)))

...pakuj się, jutro odlot ;)
                • kfiat126p Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 18:23
                  ...już się spakowałam;)

Celowo nie włożyłam kostiumu kąpielowego;)

Zapakowałam natomiast szal ze strusich piór...

Mam nadzieję, że bedzie mi ciepło;)
                  • trabant00 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 20:09
                    kfiat126p napisała:
                    > ...już się spakowałam;)
                    > Celowo nie włożyłam kostiumu kąpielowego;)

...w tych okolicznościach przyrody, inaczej postapić nie mogłaś ;)

> Zapakowałam natomiast szal ze strusich piór...
                    > Mam nadzieję, że bedzie mi ciepło;)

Zaufaj mi; a odzianą tylko w delikatny szal z piór - otoczę ramieniem
                    i ogrzeję ciepłem dłoni ;)
                    • kfiat126p Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 25.05.07, 23:13
                      trabant00 napisał:

> Zaufaj mi; a odzianą tylko w delikatny szal z piór - otoczę ramieniem
                      > i ogrzeję ciepłem dłoni ;)

Nie sądzisz, że szal - chociaż delikatny i lekki - może mi w "tych
                      okolicznościach" troszeczkę przeszkadzać??? ;)
                      • trabant00 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 28.05.07, 20:57
                        kfiat126p napisała:

> Nie sądzisz, że szal - chociaż delikatny i lekki - może mi w "tych
                        > okolicznościach" troszeczkę przeszkadzać??? ;)

W obliczu nieuchronności wydarzeń, wystarczy przeszkody zmienić w atuty...
                        Co powiesz na wykorzystanie szala - jako elementu finezyjnej gry wstepnej? ;)
    • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 13:20
      Czyli od stworzenia świata nic się nie zmieniło:)))
      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 15:29
        Lata lecą, a u nas bez zmian, nawet Crimek ten sam :))
        • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 16:51
          Bo miło jest żyć ze świadomością, że jest do kogo wracać:)))
          • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 17:17
            Chyba nie masz na myśli tego forum dla nietowarzyskich? A widzisz, to już wiem,
            skąd ta niemal ujemna frekwencja :))
            • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 19:00
              Jacy są, tacy są, ale wystarczy tupnąć nogą i wyłażą z nor:)))
              • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 21:52
                Ooo, nie powiedziałabym :)
                • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 00:26
                  Może jeszcze nie wszyscy wiedzą kim byłaś w poprzednim wcieleniu;)))
                  • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 09:35
                    Myślisz, że to ważne jest dla tych, którzy mnie nie znają?
                    Bo ci, którzy znają, wiedzą przecież :)
                    • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 12:06
                      Właśnie nie mam pewności, czy wszyscy którzy Cię znają, wiedzą;)))
                      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 12:37
                        No dobrze, to przypuśćmy, że nie wiedzą. I co z tego wynika wg Ciebie? :)
                        • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 13:53
                          Że gdyby wiedzieli, to zameldowaliby się w komplecie. Zapewniam, że wspominają
                          Cię z łezką w oku:)
                          • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:01
                            Cieszę się, że mogę być miłym wspomnieniem.
                            Pozdrów ich ode mnie, jeśli masz z nimi kontakt :)
                            • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:30
                              Miewam kontakty od czasu do czasu. To znaczy że mogę Cię zdekonspirować? :)
                              • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:33
                                No pewnie, wcale nie zamierzam się ukrywać :)
                                • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 15:07
                                  Ci co wiedzą, nie mówią, a Ci co mówią, nie wiedzą. Wolałem sie upewnić:)
                                  • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 15:28
                                    No nieeee, czy to musi być aż tak skomplikowane? :)
                                    • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 18:39
                                      Tylko dla niewtajemniczonych;)
                                      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 19:07
                                        Dla mnie też, jeśli mam być szczera, prawdziwa łamigłówka :)
                                        • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 21.05.07, 00:57
                                          Nie szkodzi. Może kiedyś będę miał okazję Ci to wyjaśnić:)
                                          • aroska Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 12:51
                                            No, za naszych czasow faktycznie bywalo lepiej, ale coz...
                                            Mimo wszystko milo zobaczyc starych znajomych:)))
                                            • kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 16:46
                                              nie ma czasu nie pierdoły,anonsik i juz;DDD
                                              a w dawnych czasach ,to tu podobno "wedek" sie uzywało i niezłej "przynety";)
                                              pozdrawiam duchy,jak rozwniez kotka_sru:)
                                              • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 18:24
                                                Aroska i Kotek, a niech mnie! :)
                                                Kotek, nie mów, że nie pamiętasz, jak było kiedyś i na to konto pozdrów Libressę.
                                                Aroska, czy Ty dalej taki szczupaczek jesteś, czy ciałka troszkę już nabrałaś? :)
                                                • kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 18:38
                                                  debi,no wiesz leciwa juz jestem, moge miec kłopoty z pamiecia;D
                                                  • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 19:00
                                                    Znam lepszego specjalistę od zalewania, niż Ty :)
                                                  • libressa O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 24.05.07, 19:41
                                                    Buziaczki dla wszystkich, bez wyjatku :)*

Kotek_mru jest czujny :D

Libressa
                                                  • debi_bebi Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 24.05.07, 20:01
                                                    Libressa :)))))
                                                    Oj, chyba nie tylko Kotek trzyma rękę na pulsie :)
                                                  • libressa Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 24.05.07, 21:12
                                                    kotek mnie powiadomił o pozdrówkach, nie mogłam nie przybyć:D

Libressa
                                                  • crimen Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 02:25
                                                    Libresso, Królowo Przedmieścia, tylko z Tobą można trafić na bal u Szatana;)))
                                                  • libressa Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 07:18
                                                    ...nieustająco baluję ;)))

Libressa
                                                  • crimen Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 10:54
                                                    > ...nieustająco baluję ;)))
                                                    >
                                                    > Libressa

No cóż. Natury nie zmienisz, a zresztą po co? ;)))
                                                  • libressa Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 26.05.07, 00:05
                                                    crimen_krew, nie woda ;)

Libressa
                                                  • crimen Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 26.05.07, 17:18
                                                    Bije północ i pojawia się Lbresssssa;)
                                                  • debi_bebi Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 17:30
                                                    Kotek Cię powiadomił i przybyłaś.
                                                    Noooo, to już sobie z tego ulepiłam śliczną teorię na własny użytek :)
                                                  • libressa Re: O lasce, stawiam sie na zbiórkę... 25.05.07, 19:51
                                                    ...z Kotkiem, jestem związana :D

Libressa
                                                  • kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 22:30
                                                    ciekawe ,czy o tym samym myslimy..."zalewaniu" oczywiscie?;)
                                              • zegor Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 22.05.07, 21:02
                                                O,jak pragnę podskoczyć!!! Kotek !!!!!
                                                Pozdrowienia dla Kotka i Libressy ;-))))
                                                • kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 18:39
                                                  zegorku,mam nadzieje ze kot jeszcze dycha i ma sie dobrze;)
                                                  pozdrawiam:)
                                              • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 00:53
                                                kotek_mru napisała:

> nie ma czasu nie pierdoły,anonsik i juz;DDD
                                                > a w dawnych czasach ,to tu podobno "wedek" sie uzywało i niezłej "przynety";)
                                                > pozdrawiam duchy,jak rozwniez kotka_sru:)

Kotku, wiesz przecież że i bez anonsu możesz mi zawsze wydrapać wzorki na
                                                plecach. Jak ja lubię wywoływać duchy;)))
                                                • kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 18:42
                                                  no crimciu,pieszczoty Ci w głowie...nie jestes odosobniony;D
                                                  a z tymi duchami uwazaj,jak sie przypna to juz koniec...nawet kołek nie pomoze;)
                                                  • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 01:39
                                                    Nie demonizuj. Kotek jest dobry na wszystko i zawsze pomaga;)))
                                                  • kotek_mru Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 22:31
                                                    najlepiej działa ,na chore korzonki;D
                                                  • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 25.05.07, 02:19
                                                    Kiciusiu, jesteś dobra na wszystko, więc wolałbym się nie ograniczać jedynie do
                                                    korzonków:)))
                                                  • kotek_mru sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 09:19
                                                    crimciu,to moze myszka na sniadanko?;)
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 10:15
                                                    Kotku, wiesz że preferuję kolacje połączone ze śniadaniem, a jeśli Ty masz być
                                                    daniem głównym, to przystawki nie mają znaczenia;)))
                                                  • libressa Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 10:37
                                                    Kotku tylko bez "mysi",zajeta cokolwiek:))))

Crimen,napisałam do Ciebie,prawie list milosny ;)

Libressa
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 11:11
                                                    Wobec tego rezygnuję z "mysi" i biorę sie za pasjonującą lekturę:)
                                                  • libressa Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 15:25
                                                    Twoja nie mniej pasjonujaca hihihi

Libressa
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 18:56
                                                    Wiele wnosisz do światowej literatury;):)
                                                  • libressa Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 19:51
                                                    ...dopiero mam zamiar opisać, prawie wszystkie swoje Projekty :)))

Libressa
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 20:05
                                                    To zapowiada się lepiej niż pamiętniki Anastazji. Chcesz rozbić koalicję
                                                    rządzącą???;)))
                                                  • libressa Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 20:42
                                                    ...zdecydowanie lepiej,ona opisywała kontakty z wyjatkowymi palantami, ze
                                                    wzgledów światopoglądowych obecna ekipa jest mi baaardzo obca:))))

Libressa
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:00
                                                    Czyli żadnych immunitetów? To ja poproszę o egzemplarz autorski;)))
                                                  • kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:27
                                                    ja zostane wydawca,w koncu kupie sobie posiadłosc na Malediwach i "skromny"
                                                    jachcik;)
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:34
                                                    kotek_mru napisała:

> ja zostane wydawca,w koncu kupie sobie posiadłosc na Malediwach i "skromny"
                                                    > jachcik;)
                                                    Będę dla Ciebie dodatkiem do jachtu...w promocji;)))
                                                  • libressa Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 06:46
                                                    ...no może dopisek: Podobieństwo postaci itditp...:))))

Libressa
                                                  • kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:24
                                                    to ja poczekam do obiadu;))
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:35
                                                    kotek_mru napisała:

> to ja poczekam do obiadu;))
                                                    A co na to myszka?:)
                                                  • kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:44
                                                    bedzie na podwieczorek;)
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:50
                                                    To jesteśmy umówieni na konsumpcję;)
                                                  • kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 29.05.07, 23:52
                                                    a jestes posiadaczem, pałacyku w Monako?;)
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:04
                                                    Jeśli to jest warunek, to zakupię;)))
                                                  • kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:08
                                                    to ja poczekam;D
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:26
                                                    No to teraz mam motywację do robienia kasy:)
                                                  • kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:31
                                                    cudnie,poczekam:)
                                                    nie zapomnij o przystojnym lokaju,lubie mocne plecy:)
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 30.05.07, 00:44
                                                    Może być czarny...i azjatycka pokojówka???;)
                                                  • kotek_mru Re: sniadanie we dwoje:) 01.06.07, 22:09
                                                    o razu czarny,az takich wymagan nie mam;)
                                                    azjatka,moze byc tylko tak do 18lat,starsze nie sa juz tak atrakcyjne..no i musi
                                                    umiec masowac,tymi drobniutkimi stopkami;D
                                                    a tak wogole ,to ile sypialni planujesz,w tym uroczym pałacyku?:)
                                                  • crimen Re: sniadanie we dwoje:) 02.06.07, 12:48
                                                    A co, już planujesz separację od stołu i łoża?:)
                                            • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 00:49
                                              aroska napisała:

> No, za naszych czasow faktycznie bywalo lepiej, ale coz...
                                              > Mimo wszystko milo zobaczyc starych znajomych:)))
                                              Aniołku, mimo kombatanckiego stażu młodość wciąż jest Twoim atutem. Zawsze mi
                                              poprawiasz humor, pojawiając się:)))
                                              • aroska Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 13:45
                                                Ja tez bardzo sie ciesze jak Cie widze;)))
                                                • bettina75 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 13:48
                                                  Zakochani sa wsrod nas...maja po ---scia lat....hmmm ....szkoda, ze nie znam
                                                  dalej tej starej piosenki:(((

Ech jaki piekny ten maj :))))
                                                  • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 01:37
                                                    No i w ogóle stara miłość nie rdzewieje:)))
                                                  • bettina75 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 08:05
                                                    wiem, bo milosc to szlachetne uczucie:).....powodzenia Wam zycze:)
                                                  • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 18:13
                                                    > wiem, bo milosc to szlachetne uczucie:).....powodzenia Wam zycze:)
                                                    >
                                                    Bettinko, jako Twój osobisty czarodziej wiem, że życzysz szczerze:)
                                                  • bettina75 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 21:19
                                                    crimen napisał:

> Bettinko, jako Twój osobisty czarodziej wiem, że życzysz szczerze:)

Zapomnialm juz...co to znaczy miec osobitego czarodzieja...tja zycie.....
                                                    ....ale smutna z tego powodu nie jestem....bo wiem, ze Twoja czarodziejska
                                                    energia poplynie napewno we wlasciwym kierunku...:)))
                                                  • crimen Bettinko 25.05.07, 02:22
                                                    U mnie zawsze możesz liczyć na promocyjną i niepowtarzalną porcję czaru;)))
                                                  • bettina75 Re: Bettinko 25.05.07, 12:42
                                                    Wiem:) niech moc czaru zawsze bedzie z Toba:)
                                                    ....takich jak Ty potrzebuje swiat..zwlaszcza ten kobiecy:))))
                                                    Powodzenia:))
                                                  • crimen Re: Bettinko 25.05.07, 23:41
                                                    Bettinko, moc zawsze jest ze mną, gdy tylko Cię widzę;)))
                                                  • bettina75 Re: Bettinko 28.05.07, 13:26
                                                    Czaruj czaruj, bede w raju :))))
                                                  • crimen Re: Bettinko 29.05.07, 10:17
                                                    No cóż. Daj mi się zaczarować, a będziesz w raju:)))
                                                  • bettina75 Crimen.... 29.05.07, 10:48
                                                    ....tylko pod jedynm warunkiem dalabym sie Tobie zaczarowac:))

jednak wiem, ze Ty go nigdy nie potrafilbys spelnic:)
                                                    wiec...nici z nieba.....tjaaaaaa.... zycie:))
                                                  • crimen Re: Crimen.... 29.05.07, 11:09
                                                    Nie bądź taka pewna. W desperacji jestem zdolny do wszystkiego...no może do
                                                    prawie wszystkiego:)))
                                                  • bettina75 Re: Crimen.... 29.05.07, 11:23
                                                    male slowo "prawie" moze uczynic wielka roznice :))
                                                    a poza tym, desperaci sa w moich oczach troche niebezpieczni....i nie chcialabym
                                                    miec Ciebie na sumieniu;)
                                                  • crimen Re: Crimen.... 29.05.07, 11:39
                                                    Czyli skazujesz mnie na śmierć z ciekawości? Kobiety są okrutne;)
                                                  • bettina75 Re: Crimen.... 29.05.07, 12:04
                                                    ech.... Crimen nie dramatyzuj...... please, dostaniesz buzi i po stresie:)))
                                                  • crimen Re: Crimen.... 29.05.07, 12:20
                                                    Uważaj, rozbudzony, jestem nie do zatrzymania;)))
                                                  • bettina75 Re: Crimen.... 29.05.07, 14:02
                                                    Ja sie Ciebie nie boje:) siedzisz po drugiej stronie kabelka.....a to baaaaardzo
                                                    dluga droga....do mnie...haha :)
                                                  • crimen Re: Crimen.... 29.05.07, 18:58
                                                    Bo też nie chcę Cię straszyć, tylko oczarować;)))
                                                  • bettina75 Re: Crimen.... 30.05.07, 12:49
                                                    Crymus, czy Ty kiedykolwiek, cokolwiek innego wzgledem mnie robiles?...z tego co
                                                    pamietam to tylko mnie czarowales :))))))
                                                    ....mozesz tak do konca moich dni....az kiedys zasne tak zauroczona Twoim
                                                    czarowaniem, ze nie zorientuje sie, ze jestem juz na innym swiecie....:)))
                                                  • czarus1960 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:15
                                                    Czytam i czytam i nadziwić się nie mogę ile to damskich serc niejaki Crimen
                                                    wystawił na ciężką próbę czarowania i nieczego więcej!!!!!
                                                  • bettina75 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:22
                                                    Czarus, ja znam pewnego Cezarego z Warszawy, czy moze Ty nim jestes?
                                                  • bettina75 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:23
                                                    Sorry, Ty jestes kobieta:)))
                                                  • czarus1960 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:28
                                                    Bo czarować kobieta też może i nie jest nick od imienia:)
                                                  • bettina75 Re: Crimen.... 30.05.07, 13:34
                                                    Jasne ze moze, jak tego chce....:))
                                                    A Crimem to taki szczegolny osobnik:)...hmmmm....no i ten Typ tak ma...i mnie to
                                                    nie przeszkadza... Jego wola:))
                                                  • crimen Re: Crimen.... 30.05.07, 18:08
                                                    > Crymus, czy Ty kiedykolwiek, cokolwiek innego wzgledem mnie robiles?...z tego
                                                    c
                                                    > o
                                                    > pamietam to tylko mnie czarowales :))))))
                                                    > ....mozesz tak do konca moich dni....az kiedys zasne tak zauroczona Twoim
                                                    > czarowaniem, ze nie zorientuje sie, ze jestem juz na innym swiecie....:)))

Bettinko, nie zajmuję się jeszcze eutanazją, ale może warto rozkręcić taki
                                                    interes;)))
                                                  • bettina75 Re: Crimen.... 03.06.07, 20:45
                                                    Zastanow sie...moze ta gra warta swieczki?:)
                                                  • aroska Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 11:10
                                                    Dokladnie:)*
                                                  • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 18:08
                                                    > Dokladnie:)*

Kochanie, przecież wiesz, że o Tobie zapomnieć nie sposób:)*
                                                  • khinga Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 12:04
                                                    crimen napisał:

> No i w ogóle stara miłość nie rdzewieje:)))

Wiedziałam, że nie zapomnisz o mnie:))))
                                                    Witaj:)))
                                                  • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 18:11
                                                    Kiniu, nasza miłość jest świeżej daty, więc o zapominaniu mowy być nie może:)))
                        • zwirek_one Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 13:58
                          debi_bebi napisała:

> No dobrze, to przypuśćmy, że nie wiedzą. I co z tego wynika wg Ciebie? :)
                          >

Może dojść do lustracji
                          w forumowym wydaniu ;-))
                          • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:02
                            Nie mam nic do ukrycia, jestem czysta jak łza :))
                            • zwirek_one Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:19
                              Ja też się wykąpałem...;-))
                              • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:21
                                To teraz jesteś różowiutki i czyściutki niczym bobasek :)
                                • zwirek_one Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:22
                                  I jadę do Wirka ;-))
                                  • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 14:26
                                    Przyjrzyj mu się dobrze, jak on się ciągnie i kręci. Za to go polubiłam :)
    • iwona334 Nie placi sie tu abonamentu za wstep 19.05.07, 18:16
      i ludzie sie przez to nie staraja...
    • leta19 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 19:21
      zgadzam się. tu są same samoluby
      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 19.05.07, 21:47
        Leta, spróbuj popisać na Romantice. Tam zawsze było dość sympatycznie, chociaż
        ostatnio i tam ruch jakoś zmalał. Natomiast jeśli wolisz większy "młyn", to
        polecam Kobietę albo Mężczyznę.
        • konrado80 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 20.05.07, 02:32
          a Ty czego w koncu potrzebujesz??
    • 7-my.syn Raczej spęd randkowy 20.05.07, 13:56
      z tego co zauważyłem.
      • debi_bebi Re: Raczej spęd randkowy 20.05.07, 14:03
        To Ty też tu zaglądasz i nie piszesz?
    • slawek004 Mario 22.05.07, 21:22
      .......pozdrowienia :)
    • mario2 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 03:26
      Slawku- wzjemnie!
      Adres @ znasz :)
      • slawek004 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 23.05.07, 19:37
        no, ty też ;)
    • saqqara Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 24.05.07, 15:50
      debi_bebi napisała:

> tylko antytowarzyskie, i tak się powinno nazywać :)

podpisuje sie wszystkimi konczynami! jeszcze mi tylko Mesyjki jako wisienki na
      torcie barkuje i bedzie komplet;))))))
      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 25.05.07, 06:06
        Witaj, imienniczko :)
        Mesji brakuje, jeszcze jak! Ale i paru innych osób też, i to bardzo :)
    • men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:18
      To ja też się dopisuję i pozdrawiam.

debi_bebi napisała:

• debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:20
        Meniiiiik?? Aleś Ty ...spoważniał.
        Serdeczne pozdrowienia dla 2+1 :)
        • men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:26
          A skąd wiesz, hę ?:)

ps.: dziękuję.

debi_bebi napisała:

> Meniiiiik?? Aleś Ty ...spoważniał.
          > Serdeczne pozdrowienia dla 2+1 :)
          • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:28
            Nic nie wiem, ja cała gupia jestem :)
            • men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:31
              i ..?:)

debi_bebi napisała:

> Nic nie wiem, ja cała gupia jestem :)
              • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:33
                ... tym serdeczniej pozdrawiam, bo co jak co, ale właśnie tak to sobie
                obmyśliłam :)
                • men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:35
                  Miało być "i zakochana" - znowu ?:)

debi_bebi napisała:

> ... tym serdeczniej pozdrawiam, bo co jak co, ale właśnie tak to sobie
                  > obmyśliłam :)
                  • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:38
                    Raczej znowu i po raz czwarty nie :)
                    • men_ Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:39
                      Od przybytku głowa nie boli, no nie ?:)
                      • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 24.05.07, 22:45
                        Coraz mniej w każdym razie, żeby nie rzec, że wcale :)
                        • men_ Re: Kto nie nie kombinuje.., 24.05.07, 22:53
                          ten ma spokój ?:)
              • you-zek Re: Hey my Men_! 24.05.07, 22:38
                Dlugo szukalas ta wode zycia.
      • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 02:15
        Koniec świata. Menik zmartwychwstał. Teraz brakuje tylko Kilera:)))
        • oona Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:07
          Uważaj, podobno szkoli następcę....:)
          • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:38
            Uneczko, jeśli nawet Ty wracasz z niebytu, to jest na świecie sprawiedliwość.
            Nawet Kiler mnie nie powstrzyma;)))
            • oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 16:14
              crimen napisał:

> Uneczko, jeśli nawet Ty wracasz z niebytu, to jest na świecie sprawiedliwość.
              > Nawet Kiler mnie nie powstrzyma;)))

Przed czym , o Crimenie Nieustraszony ?? :)
              • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 17:13
                Przed niczym. Teraz jestem przygotowany na każde wyzwanie:)
                • oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 17:41
                  Dopiero teraz ? Mam wrażenie, ze zawsze byles :))
                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 18:33
                    Ja byłem, tylko wyzwań mi ubywało. Nawet Kiler mnie lekceważył:)))
                    • oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 19:59
                      Bo to jego taktyka - zlekceważ przeciwnika
                      zanim on zlekceważy ciebie :)
                      • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:24
                        Zabrzmiało strasznie. Czyżby Kiler znowu wrócił do świata polityki???;)
                        • oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:05
                          Nie, na szczęście szkolenie następcy jest na tyle absorbujace,
                          że nie ma czasu na głupoty :)
                          • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:16
                            No to zanim następca dorośnie jeszcze sobie trochę pożyję. A tak btw
                            wszystkiego najlepszego dla całej trójki:)
                            • oona Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 11:33
                              A dziękuję, w imieniu swoim i tych co wybyli porowerkować,
                              dając mi na kilka godzin to co na świecie najświętsze:))
                              Czego i Tobie tej leeeniwie rozpoczynającej się niedzieli życzę :)
                              • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:21
                                Ja miewam ostatnio wyłącznie święty spokój, dlatego intensywnie usiłuję go
                                zaburzyć, udzielając się na FT;)
                                • oona Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 22:45
                                  crimen napisał:

> Ja miewam ostatnio wyłącznie święty spokój, dlatego intensywnie usiłuję go
                                  > zaburzyć, udzielając się na FT;)

Nie mam niestety czasu na śledzenie wszystkich watkow na forum,
                                  ale mam nadzieję, że władowałes się w takie kłopoty, w jakie miałeś zamiar się
                                  wladować :))
                                  Ja wróciłam, bo sen piękny miałam, że wpadłam znowu w szpony nalogu
                                  forumowania,no ale niestety okazuje się, że nie był on proroczy, bo- patrz
                                  wyzej-brak czasu :)
                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 29.05.07, 10:21
                                    Kłopoty, to moja specjalność. Całe szczęście, że mogę sobie w nich troche
                                    poprzebierać:)
                                    Uneczko, coś mi się wydaje, że wpadłaś w szpony okrutnego tyrana, który
                                    konsumuje cały Twój czas;)))
                                    • oona Re: Apel "poległych" ? :) 29.05.07, 21:28
                                      Nie wiem którego tyrana masz na mysli, ale zakladajac, ze tego, który
                                      caly dzien dręczył mnie pytaniami, jak kotki spadałyby na cztery łapki
                                      gdyby rodziły się z jedną, to te kilkanaście lat minie jak z bicza
                                      strzelił i wtedy sobie znowu spokojnie porozmawiamy :))
                                      • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 29.05.07, 22:58
                                        Godna podziwu bystrość umysłu. Już zaczynam się obawiać następcy Kilera:)))
                                        • oona Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 20:52
                                          Umysl rozwiniety, bo oszczędzono mu ogłupiajaco-demoralizującego wpływu
                                          Teletubisiów! Nigdy im nie ufalam, teraz juz wiem dlaczego ;)
                                          • oona Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:27
                                            Przejrzałam wreszcie forum - podziwiam, a może nawet nieco zazdroszczę
                                            aktywności:)
                                            Łza się w oku kręci jak sobie przypomnę, że kiedys co wieczór
                                            potrafilismy namachać taki wątek jak ten :))
                                            • leziox Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:29
                                              I to nawet w stanie wskazujacym na padniecie...
                                              • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:33
                                                Lezio wykazywał wtedy wzmożoną aktywność literacką:)
                                              • oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 11:39
                                                leziox napisał:

> I to nawet w stanie wskazujacym na padniecie...

Ale jednak bez zadyszki i oczopląsu jak dzis :)
                                            • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:32
                                              oona napisała:

> Przejrzałam wreszcie forum - podziwiam, a może nawet nieco zazdroszczę
                                              > aktywności:)
                                              > Łza się w oku kręci jak sobie przypomnę, że kiedys co wieczór
                                              > potrafilismy namachać taki wątek jak ten :))
                                              Nie ma tak dobrze. Przypadkowo mam tydzień wzmożonej aktywnosci na FT, po
                                              miesiacach milczenia:)
                                              • oona Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 23:24
                                                > Nie ma tak dobrze. Przypadkowo mam tydzień wzmożonej aktywnosci na FT, po
                                                > miesiacach milczenia:)

No to bardzo miło, że przy takiej częstotliwości bywania na FT, Twojej, a
                                                zwłaszcza mojej, los dał nam w ogóle jeszcze szansę na spotkanie tutaj. To nie
                                                było łatwe :))
                                                • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 19:47
                                                  Na szczęście oboje nie idziemy na łatwiznę:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:36
                                                    crimen napisał:

> Na szczęście oboje nie idziemy na łatwiznę:)

O, żebys wiedział ile przeciwnosci losu musze pokonac,
                                                    żeby zamiescic tu chocby jeden wpis :)
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:43
                                                    Tym bardziej doceniam, choć zaczynam się nerwowo rozglądać w poszukiwaniu
                                                    Kilera;)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:59
                                                    crimen napisał:

> Tym bardziej doceniam, choć zaczynam się nerwowo rozglądać w poszukiwaniu
                                                    > Kilera;)

Dzis juz nie musisz się obawiac, spi, choc nie wykluczam, że jest to sen
                                                    pozorowany :))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 23:05
                                                    Wiem, że czuwa nawet we śnie, a rano może dostać kontrakt na mnie:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 01.06.07, 22:03
                                                    Który sam sobie zleci :)
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 12:54
                                                    Dobrze że się z Warszawy nie rusza:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 13:11
                                                    A własnie, że lada dzien ruszamy:)))Całą trójką, strzeż się!
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 13:17
                                                    Jeśli na południe, to znaczy że dla mnie pora na wschód:)
                                                  • leziox Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 14:12
                                                    Wyslij mnie w takim razie kartke z Irkucka albo Kolymy.Tylko zeby nie bylo na
                                                    niej widac straznikow z kalachami.
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 16:45
                                                    Tradycyjnie - kierunek morze! Na południu bylismy niedawno,
                                                    ale wtedy nie miał powodu, żeby się na Ciebie zasadzac.
                                                    Teraz mam wrazenie, jak tak na Niego patrzę, ze juz ma :))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 18:35
                                                    Wyślę Leziowi kartkę z Kołymy. Może z wdziecznosci zostanie moim bodyguardem.
                                                    Ciekawe, czy taka demonstracja siły pomoże?:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 04.06.07, 22:31
                                                    crimen napisał:

> Wyślę Leziowi kartkę z Kołymy. Może z wdziecznosci zostanie moim bodyguardem.
                                                    > Ciekawe, czy taka demonstracja siły pomoże?:)))

E tam, za dobrze mu z oczu patrzy (widziałam, widziałam!) :)
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 17:09
                                                    Ale orprócz oczu jest jeszcze ciało... i to jakie:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 20:27
                                                    crimen napisał:

> Ale orprócz oczu jest jeszcze ciało... i to jakie:)))

Twój szczery zachwyt nad ciałem Lezia zabrzmiał nieco dwuznacznie hehe :))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 20:37
                                                    Jeśli Lezia zaatakują teraz sufrażyści, to nie daruje mi tego:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:11
                                                    crimen napisał:

> Jeśli Lezia zaatakują teraz sufrażyści, to nie daruje mi tego:)))

Przeciez szukałes tu mocnych wrazen :))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:16
                                                    Ale lubię mieć jakieś szanse na przetrwanie, nawet teoretyczne:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:28
                                                    Co za trzezwa ocena sił, nie kazdego mezczyznę
                                                    byłoby na to stac :))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 02:11
                                                    Z wiekiem nabieramy dystansu...do wszystkiego:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 22:11
                                                    Oj, tez nie wszyscy :)
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 22:37
                                                    Upierdliwcy, to osobny gatunek:)
                                          • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 21:30
                                            Z zainteresowaniem będę śledził jego dalszy rozwój. To będzie koronny dowód na
                                            zbrodniczą erozję psychiki dziecięcej przez zwyrodnialca z damską torebką:)
                                            • oona Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 23:00
                                              crimen napisał:

> Z zainteresowaniem będę śledził jego dalszy rozwój. To będzie koronny dowód
                                              na
                                              > zbrodniczą erozję psychiki dziecięcej przez zwyrodnialca z damską torebką:)

Warto by się przy okazji zastanowić, którego z bohaterów bajek naszego
                                              dzieciństwa moznaby obwinic za modę na metroseksualizm wsród współczesnych
                                              meżczyzn. Krecika ?? ;}
                                              • czarus1960 Re: Apel "poległych" ? :) 30.05.07, 23:01
                                                Co to takiego ten metroseksualizm?
                                              • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 19:48
                                                Ja pamietam jeszcze gąskę Balbinkę, a Ptyś seplenił:)))
                                                • oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:01
                                                  crimen napisał:

> Ja pamietam jeszcze gąskę Balbinkę, a Ptyś seplenił:)))

Nie chcę wieku wypominać,ale ja nie przypominam sobie tych bajek, to chyba nie
                                                  były moje dobranocki :))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:04
                                                    Chciałem tylko podkreślić, że mam większy przegląd sytuacji:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:14
                                                    Ja natomiast nie chcialam szczycic się swoim wiekiem,
                                                    bo naprawdę nie ma juz czym :))
                                                  • czarus1960 Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:21
                                                    Nie chodzi o wiek, ale o pamięć:))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:34
                                                    czarus1960 napisała:

> Nie chodzi o wiek, ale o pamięć:))

Właśnie pamięć nie jest w pełni kompatybilna z wiekiem:)
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 21:33
                                                    oona napisała:

> Ja natomiast nie chcialam szczycic się swoim wiekiem,
                                                    > bo naprawdę nie ma juz czym :))

Nie demonizuj. Dla mnie jesteś kwintesencją młodości:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:33
                                                    Czarujący, nawet wobec kobiety z małoletnim przychówkiem, doceniam :))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:42
                                                    Jesteś wspomnieniem z czasów, kiedy wszyscy żyliśmy w chmurach:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 22:55
                                                    crimen napisał:

> Jesteś wspomnieniem z czasów, kiedy wszyscy żyliśmy w chmurach:)

Sentyment do tamtych czasow sprawia, że wszyscy tu wciąz wracamy.
                                                    I wracac będziemy :).

• crimen Re: Apel "poległych" ? :) 31.05.07, 23:08
                                                    Nie da się ukryć, że w necie łatwiej spotkać podobnych sobie i przekonać się że
                                                    nie jesteśmy sami:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 01.06.07, 22:06
                                                    Ach ten urok virtualu, z tego się chyba nigdy do konca nie wyrasta ;))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 12:57
                                                    Uważaj, bo młode rośnie i aktywnie czerpie wzorce:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 13:03
                                                    Dlatego dzialam głównie po osłoną nocy :)
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 13:16
                                                    Mój podziw dla Twego sprytu i przebiegłości wciąż rośnie:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 16:18
                                                    Mam wrazenie, ze kpisz - myslisz, ze mały juz ma konto
                                                    na gazecie i klika sobie cichaczem, na ktoryms z forów??:)
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 02.06.07, 18:37
                                                    Wszystko jest możliwe. Nobleness oblige:)))
                                                  • leziox Re: Apel "poległych" ? :) 03.06.07, 14:41
                                                    Nie zostane twoim gorylem,bo masz wystarczajaco duzo malpek wkolo siebie,wiec
                                                    one cie obronia jak co przed zlymi ludzmi :-)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 04.06.07, 22:40
                                                    crimen napisał:

> Wszystko jest możliwe. Nobleness oblige:)))

Z tego względu Gazeta mogłaby juz sobie dac spokój z
                                                    udostępnianiem archiwum pradziejów forum:))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 17:08
                                                    Gazeta juz nie ma monopolu na informację. Co ciekawsze wątki czekają na lepsze
                                                    czasy w prywatnych archiwach:)
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 20:25
                                                    crimen napisał:

> Gazeta juz nie ma monopolu na informację. Co ciekawsze wątki czekają na
                                                    lepsze
                                                    > czasy w prywatnych archiwach:)

??? Zabrzmiało to jak grozba. Moze pora przygotowac swoje archiwum ?...:)
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 20:38
                                                    Taką sytuację w szachach nazywają patem:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:07
                                                    crimen napisał:

> Taką sytuację w szachach nazywają patem:)))

Zauwazyłes, to urok forum - jak człowiek nie wpakuje się od razu w jakaś
                                                    grubszą awanturę, to przynajmniej dla higieny psychicznej uskuteczni jakis
                                                    szantażyk i podwyzszy cisnienie blizniemu swemu:)))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:18
                                                    No bo ile mozna gadać bzdety? Wreszcie adrenalina nakazuje odrobinę podnieść
                                                    napięcie:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 05.06.07, 21:35
                                                    crimen napisał:

> No bo ile mozna gadać bzdety? Wreszcie adrenalina nakazuje odrobinę podnieść
                                                    > napięcie:)))

Moze raczej w kazdym siedzi złosliwe diable, tyle, ze niektorzy
                                                    dluzej umieją utrzymac go w ryzach a inni uwalniają tuz po wejsciu na forum:))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 02:14
                                                    Jednym słowem to konkurencja sportowa, polegająca na tym, kto pierwszy wyzwoli
                                                    diabła przeciwnikowi:)))
                                                  • oona Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 22:23
                                                    crimen napisał:

> Jednym słowem to konkurencja sportowa, polegająca na tym, kto pierwszy
                                                    wyzwoli
                                                    > diabła przeciwnikowi:)))

No to dalszych sukcesów zyczę, ja znikam, a jesli pojawię się tu
                                                    za 2 tygodnie będzie to oznaczało, ze proroctwo z mojegu snu, tego o powrocie
                                                    uzaleznienia, jednak wypełniło się:))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 22:39
                                                    Oczekuję niecierpliwie, no chyba że wcześniej spotkam Kilera. Wypoczywajcie bez
                                                    netu:)
                                                  • leziox Re: Apel "poległych" ? :) 06.06.07, 23:30
                                                    Kiler nam tu nie potrzebny,co najwyzej dostawca trunków wszelakich do
                                                    rozruszania gawiedzi...
          • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 17:34
            Uneczka??
            Niby jeszcze widzę z bliska, ale pójdę po okulary, bo nie ma mnie kto uszczypać :))
            • oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 16:11
              debi_bebi napisała:

> Uneczka??
              > Niby jeszcze widzę z bliska, ale pójdę po okulary, bo nie ma mnie kto
              uszczypać
              > :))

Błysnęło, grzmotnęło i zjawiam się znowu, wraz z burzą :)
              Niewydarzona cos ona, dudni, dudni i nie może od godziny porzadnie się
              rozkrecić.
              • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 20:53
                No i w rezultacie podudniła tylko, i poleciała gdzieś, nie wiadomo gdzie, ale na
                szczęście zostawiła po sobie świeży powiew :)
                • oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 21:10
                  Wroci, wróci, tak jak i my, starzy forumowicze,
                  na forum wracamy.... powiew niekoniecznie świeży wnosząc :))
                  • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 21:58
                    Nie wiem, jak Tobie, ale mnie jest całkiem sympatycznie w tym powiewie :)
                    • oona Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:56
                      Szczerze mowiąc, mnie też :)
                      • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:20
                        Hm, burza przeszła bokiem, a my i tak, zdaje się, rozmiękamy??? :)
                        • oona Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 11:50
                          Żaden wstyd rozmiękać w tej duchocie, niestety ja
                          dodatkowo wymiękłam. Czego nie można powiedzieć o Tobie :))
                          • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 13:29
                            Czyli wymięknięty wymiekły lub rozmięknięty rozmiękły .......co za upał :(
                            • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 13:47
                              O, Mawyr tak rozmiękł, że aż tu przypłynął ;)
                          • debi_bebi Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 13:46
                            Jak się mnie doinwestuje energetycznie, wtedy potrafię działać sprawnie i długo,
                            upał czy nie, ale upał rzeczywiście straszny na zewnątrz. Postanowiłam nie
                            wychylać dziś nosa z domu, i zajmuję się teraz głównie robieniem ożywczych
                            przeciągów :)
        • onlyania Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:34
          a zebys ty wiedzial crimen kto tu zmartwychwstal, hehe

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=63026456&a=63038425
          • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:41
            Mależstwo, przecież obiecywałaś amnestię:)
            • onlyania Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 11:54
              amnestie - tak, ale nie wybielanie historii :)
              • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 25.05.07, 12:29
                A Ty oczywiście w historii najbardziej lubisz "białe plamy"?
                Powiedz lepiej co z tą amnestią? Zasłużyłem, czy jeszcze nie? :)
                • men_ Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 20:43
                  Mięczak..:)
                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:26
                    Mieniku, kto jak kto, ale właśnie Ty powinieneś wiedzieć, że ucieczka przed
                    rozjuszonym Onlątkiem nikomu nie przynosi ujmy. A Ty qmplowi nóż w plecy
                    wbijasz???:)
                    • zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:47
                      Ja tam wiem zupełnie co innego - dobrze, że tylko przed Onlontkiem uciekałeś :)
                      • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 22:57
                        Tylko bez insynuacji proszę. Zawsze broniłem straconych pozycji...tak długo jak
                        tylko się dało:)
                        • zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:20
                          Wycofując się na z góry upatrzone pozycje ? :)
                          • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:24
                            Wyczuwam szyderstwo. A może się mylę? :)
                            • zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:27
                              Nie pierwszy raz - w temacie tego mylenia się..:)
                              • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:35
                                Archiwa FT są w większości dostępne. Możemy zacząć wzajemnie szukać kwitów na
                                siebie:)
                                • zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:39
                                  Zacznę je czytać dopiero z nudów - ale dopiero na emeryturze :)
                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:41
                                    No chyba że ktoś wykaże się determinacją i wydobędzie coś dla prasy:)
                                    • zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:47
                                      Po co ? Poszukiwaczy zlota już nie potrzeba, złoto potaniało :)
                                      • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:54
                                        Ale nawóz wciąż jest w cenie:)
                                        • zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:55
                                          Tym się właśnie różnią te planety..:)
                                          • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 26.05.07, 23:58
                                            Teraz chyba mówiliśmy o obyczajach, a nie o astronomii:)
                                            • zgrywusik Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 00:01
                                              A mnie się wydawało przez chwilę, że o dobrych obyczajach..:)

crimen napisał:

> Teraz chyba mówiliśmy o obyczajach, a nie o astronomii:)
                                              • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 00:05
                                                A zaczęliśmy od Onlątka. Czy ktos jeszcze nad tym panuje?:)
                                                • leziox Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 03:15
                                                  Nie ma to jak zjazd kombatantów.Odgrzac mozna stary bigos,przy ognisku i
                                                  czarodziejce gorzalce,lub browarku powyc partyzanckie piesni,albo te,no
                                                  balangowe,a i zawsze kto chetny do podupcenia sie znajdzie.Szkoda tylko ze z
                                                  kurami towarzycho spac chodzi.No ale co sie dziwic.Wszak antyki szanowac sie
                                                  musza...
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:24
                                                    Lezio, uprzedzaj kiedy jest pełnia. Wtedy wspomogę Cię w nocnym czuwaniu:)
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:28
                                                    Chłopaki zabierzcie mię z sobą...... ;)
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:34
                                                    Wielkie picie sie zapowiada, w te ksiezycowa noc :))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:36
                                                    Czy wiele ...... ? ;))))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:38
                                                    czego wiele?
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:41
                                                    Pici ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:44
                                                    ach o to Ci chodzi, nie tam nie bedzie zadnej pici tylko samo piecie:))))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:44
                                                    ech, samo picie:)))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:48
                                                    taki harem ? ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:50
                                                    Mawyr, tobie tylko kobitki w glowie, nie? zdrowy z Ciebie facet widze:))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:52
                                                    nie tylko, dziewuchy też ;)))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 22:54
                                                    To zdradz jeszcze, od ktorego wieku zycia? :)
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:01
                                                    XX wieku ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:04
                                                    spryciarz:))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:04
                                                    Nie ma sprawy. Bierzemy Cię. Anikę też. Już dawno jej coś obiecałem:)
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:07
                                                    Czyli ma jak w banku ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:09
                                                    Ognisko rozpalimy?:))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:13
                                                    Kota nakarmimy ;)
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:15
                                                    Koty laza swoimi drogami, on juz sam sobie jakas myszke upoluje:)):))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:15
                                                    anika44 napisała:

> Ognisko rozpalimy?:))
                                                    O niczym nie zapomniałem i niczego nie cofam:)))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:16
                                                    lato przed nami, pelni ksiezyca zatrzesienie, tylko gitary nie zapomnij:))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:37
                                                    Nie zapomnę. W tej chwili mam nawet trzy gitary. Do wyboru:)
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:40
                                                    crimen napisał:

> Nie zapomnę. W tej chwili mam nawet trzy gitary. Do wyboru:)

Olala:) pewnie i 12-sto strunowa jest w tej trojce?:))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:16
                                                    mawyr napisał:

> Czyli ma jak w banku ;))

Ona to wie:)))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:18
                                                    crimen napisał:

> mawyr napisał:
                                                    >
                                                    > > Czyli ma jak w banku ;))
                                                    >
                                                    > Ona to wie:)))

z niespodzianki nici ? ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:19
                                                    Jak niespodzianka?
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:21
                                                    że masz jak w banku ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:24
                                                    dolce?
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:28
                                                    tak to nazywasz ? ;)) a ja myślałem o gitarrą przy ognisku ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:29
                                                    wszystko moze miec podwojne znaczenie, nazwe, jesli sie tego chce:)))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:37
                                                    oczywiście, mówiąc "nie" chcemy "tak" ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:42
                                                    mawyr napisał:

> oczywiście, mówiąc "nie" chcemy "tak" ;))

Zawile to troche jak na moj wieczorny umysl:/ mozesz uzywac latwiejszych slow? :))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:45
                                                    anika44 napisała:

> mawyr napisał:
                                                    >
                                                    > > oczywiście, mówiąc "nie" chcemy "tak" ;))
                                                    >
                                                    > Zawile to troche jak na moj wieczorny umysl:/ mozesz uzywac latwiejszych
                                                    slow?

no ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:47
                                                    ach:))
                                                  • crimen Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:38
                                                    mawyr napisał:

> crimen napisał:
                                                    >
                                                    > > mawyr napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Czyli ma jak w banku ;))
                                                    > >
                                                    > > Ona to wie:)))
                                                    >
                                                    > z niespodzianki nici ? ;))

Masz rację. Muszę pomyśleć o niespodziance:)
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:41
                                                    Boje sie meskich niespodzianek, jestescie nieobliczalni w swoich pomyslach:))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:43
                                                    Ty tak serio ? ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:44
                                                    Ja zawsze tak serio, a Ty nie?
                                                    ;)
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:47
                                                    anika44 napisała:

> Ja zawsze tak serio, a Ty nie?
                                                    > ;)

Ja jak Gustlik z pepeszy też serią ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:48
                                                    Boze we mnie? czy ja jeszcze zyje?
                                                    uszczypnij mnie, bo umre ze strachu..
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:53
                                                    ja nie taki uszczypliwy ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:55
                                                    ale bardzo gadatliwy:))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 27.05.07, 23:58
                                                    no to już wymownie milczę ;)))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 00:00
                                                    Do twarzy Ci z ta gadatliwoscia, czesciej powinienes z niej robic uzytek:) nie
                                                    badz taki obrazalski:)
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 00:01

• anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 00:02
                                                    Bawimy sie w szukanego?
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 00:05
                                                    A jak się w to bawi ? ;))
                                                  • anika44 Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 00:07
                                                    Ja chowam sie do lozeczka a Ty mnie szukasz:)))

Milo bylo, ale sen wygrywa:(

Dobrej nocki :))
                                                  • mawyr Re: Apel "poległych" ? :) 28.05.07, 00:08
                                                    Dobranoc :))))))
    • anika44 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:47
      Widzac tyle postow, mozna przypuszczac, ze cos sie tutaj zmienilo:))
      • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:55
        Wszystko po staremu. Znowu sie spotykamy:)
        • anika44 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:58
          Spotykamy i zegnamy:)
          Milej zabawy i dobrej nocy Wam zycze:))
          • crimen Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 27.05.07, 00:00
            Kolorowych snów i szybkiego powrotu na FT:)
      • debi_bebi Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:55
        Miejmy nadzieję :)
        • anika44 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 26.05.07, 23:57
          Oby nas ta nadzieja nie zawiodla:))
    • slimaczek14 Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie 27.05.07, 23:11
      debi_bebi napisała:

masz rację;)
      • florentynka apel poległych 28.05.07, 13:30
        O mój Boże, zombie kontratakują:)
        • leziox Re: apel poległych 28.05.07, 13:50
          No to niech sie zombi zombiom,a ja tymczasem otworze sobie browarka i popatrze
          na jatke...
          • debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 19:03
            Lepiej, zmoro jedna, żebyś gębę otworzył i nieco częściej nią pokłapał,
            ostatecznie może być po browarku :P
        • debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 19:01
          Flo, jak żyjesz? Maleństwo pewnie już urosło ze dwa razy tyle?
          Prawda, że tu jest jak w rodzinnej krypcie? ;)
          • leziox Re: apel poległych 28.05.07, 21:04
            Poklapac paszczeka to ja zawsze chetny,ale ze sie turystyczylem dni 10 to i nie
            zabieralem glosu,walajac sie po roznych obcokrajowych dziwnych miejscach.Tera
            nadrabiam zaleglosci,nie?
            • debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 21:22
              Jakoś nie bardzo widać :)
              • leziox Re: apel poległych 28.05.07, 22:07
                A co ma byc widac niby?Jakbym tylko z toba rozmawial na okroglo,to zaraz by
                powiedzieli ze sie wygrzmocic z toba musialem,ze tak cwierkam na okraglo...
                • debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 22:49
                  Nie wiedziałam, że ćwierkasz po grzmoceniu :)
                  • anika44 Re: apel poległych 28.05.07, 22:51
                    i pewnie caly w skowronkach jest:)))
        • czort Re: apel poległych 28.05.07, 22:09
          Poslusznie hlasim, ze sie melduje.
          Stara, gruba, ale caly czas pieeeekna :))
          Ha!

Witojcie zmartwychwstancy :)))
          • debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 22:22
            Czołem, jejmość hrabinia :)
            • czort Re: apel poległych 28.05.07, 22:26
              Chrabinia, bo z chamow :PPP
              • debi_bebi Re: apel poległych 28.05.07, 22:27
                Z chamów czy nie, to nie znaczy, żebym rodzimą ortografię kalała ;)
                • saqqara ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:44
                  kim jest Debi Bebi??? widac, ze ją znaja. widac, ze ona zna. hm... dlaczego ja
                  sie tutaj czuje, jak durna pipka, hęęęę?
                  ;)))
                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:46
                    Se przypomnij, ile imienniczek forumowych poznałaś, i eliminuj po kolei,
                    zaczynając od tej najwyższej ;)
                    • saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:49
                      hehehe, najwyzsza odpada, to wiem:)
                      potem zostaje mi pewna dziołcha co rano spac nie mogla. pasi?;)
                      • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:52
                        No a jak! Z Onlątkiem i Anką1 razem nadawałam poranne audycje, aż trzeszcżało
                        Leziowi w uszach :)
                        • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:53
                          debi_bebi napisała:

> No a jak! Z Onlątkiem i Anką1 razem nadawałam poranne audycje, aż trzeszcżało
                          > Leziowi w uszach :)

kurcze, a mnie oświecicie dziewczyny..bo jak dziecko we mgle ...
                          • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:55
                            Żeby ponieść kaganek oświaty, trzeba najpierw wiedzieć, komu, a ja w sprawie
                            ślimaczków ciemna jestem, jak tabaka w rogu :P
                            • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:31
                              debi_bebi napisała:

> Żeby ponieść kaganek oświaty, trzeba najpierw wiedzieć, komu, a ja w sprawie
                              > ślimaczków ciemna jestem, jak tabaka w rogu :P

a bo ślimaczek to moje drugi ja;)
                          • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:56
                            To zamierzchłe początki FT. Nie możesz tego pamiętać:)
                            • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:02
                              crimen napisał:

> To zamierzchłe początki FT. Nie możesz tego pamiętać:)

No tak.
                              • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:10
                                To prawie wykopaliska:)
                                • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:15
                                  crimen napisał:

> To prawie wykopaliska:)

to nie będę się w tym grzebać..
                                  zresztą ja też mam swoje "drugie dno" tutaj..
                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:18
                                    To może ja je kiedyś wygrzebię:)
                                    • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:20
                                      crimen napisał:

> To może ja je kiedyś wygrzebię:)

może, sama niedawno w nim szperałam
                                      • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:28
                                        Powinienem Cię poznać po stylu pisania. To trudno zmienić:)
                                        • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:32
                                          crimen napisał:

> Powinienem Cię poznać po stylu pisania. To trudno zmienić:)
                                          Możemy się zabawić..tylko, że to było prawie rok temu i tego nicka już nie ma,
                                          musiałbyś pogrzebać w archiwum..
                                          • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:40
                                            Rok temu czasem zaglądałem na FT, więc powinienem pamiętać:)
                                            • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:42
                                              crimen napisał:

> Rok temu czasem zaglądałem na FT, więc powinienem pamiętać:)

W takim razie czekam, FT to pierwsze forum na którym pisałam.
                                              • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:44
                                                Poszperam i zobaczę:)
                                                • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:45
                                                  crimen napisał:

> Poszperam i zobaczę:)

powodzenia;)
                                                  dla ułatwienia dodam, że pod tamtym nickiem chyba z Tobą nie rozmawiałam;)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:54
                                                    Wtedy miałem okres mniejszej aktywności i aż takiego dymu nie robiłem:)
                                                  • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:57
                                                    crimen napisał:

> Wtedy miałem okres mniejszej aktywności i aż takiego dymu nie robiłem:)

hmmmmza to mnie było dużo od czerwca do października
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 00:09
                                                    To jest jakaś wskazówka:)
                                                  • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 00:11
                                                    crimen napisał:

> To jest jakaś wskazówka:)

Już więcej nic nie powiem.
                                                    Ciekawa jestem czy znajdziesz.:))
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 18:17
                                                    Jeszcze szukam:)
                                                  • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:51
                                                    Szukaj;)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:55
                                                    Noce mam wolne. Wtedy otwieram archiwa:)
                                                  • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:58
                                                    crimen napisał:

> Noce mam wolne. Wtedy otwieram archiwa:)

Aż tak nie musisz się poświęcać.
                                                    Może po prostu Ci powiem?
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 20:00
                                                    Jeśli stracę cierpliwość, to zapytam:)
                                                  • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:06
                                                    crimen napisał:

> Jeśli stracę cierpliwość, to zapytam:)

A Ty tracisz w ogóle cierpliwość?
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:26
                                                    Z trudem, ale gdy bardzo sie staram...:)
                                                  • slimaczek14 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:38
                                                    To nie będę wystawiać Cię na próbę, dobranoc.
                                                  • leziox Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:53
                                                    W razie czego mozesz sobie puszczac do taktu zarazliwy smiech Hienki
                                                    cmentarnej,aby wprowadzic sie w dobry naastroj,a potem,no,wszystkie chwyty
                                                    dozwolone.
                                                  • przeciwiza Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 20:02
                                                    wiedzu'wiedzu'widieli czarnu'staru babu'
                                                    jako choczesz ja ci daju fotografiu krolika'co to jezd s +_50'nickow majet+_100'

Re: To forum wcale nie jest Towarzyskie
                                                    debi_bebi 19.05.07, 21:52 + odpowiedz
                                                    Ooo, nie powiedziałabym :)
                                                  • przeciwiza Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 20:03
                                                    crimen'ty sie tero robaczywa antykoma interesuju?'
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 20:15
                        • saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:55
                          hahaha, uszy mu puchly, a paszcza darla o jakims przekletym ptero-zaurze, co
                          spac nie daje!

ps. sciskam na odleglosc:D

• debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:56
                            Pterodaktylu!

:))
                            • saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:58
                              debi_bebi napisała:

> Pterodaktylu!
                              >
                              > :))

toz wiem, ale jako poczatkujacy dzejms błąd nie chcialam Cie zupelnie
                              dekonspirowac:D
                              • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:00
                                Trzeba mnie było przedtem uprzedzić, to bym też trzymała język za zębami :)
                    • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:54
                      No i wyszło na moje. Co co wiedzieli, nie powiedzieli i biedna Szaki jest teraz
                      w lekkim chaosie;)))
                      • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:57
                        Kuma, kuma, nie bój się :)
                        • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:07
                          Ale Ty zdekonspirowałaś się totalnie:)))
                          • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:13
                            Za to Ty jesteś z tego powodu bardzo zadowolony, jak widzę :P
                            Ciekawe czemu, hę?
                            • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:17
                              Bo już nie muszę się gryźć w język gdy widzę Twojego nicka:)
                              • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:18
                                A to miałeś zakaz odzywania się do babci Debi? ;)
                                • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:19
                                  Nie miałem zakazu, ale i pozwolenia na dekonspirację też nie miałem:)
                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:22
                                    No to teraz masz już wszelkie pełnomocnictwa na zakazy i nakazy :)
                                    • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:27
                                      No to wczoraj zameldowały się te dwie...szalone;)
                                      • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:30
                                        Miej litość dla mnie o 23:30, jakie szalone? :)
                                        • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:37
                                          Dopadłem Czorta i Flo przy butelce i opier.... że się z Tobą nie przywitały;)))
                                          • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:39
                                            Ładna historia. Styranizowałeś je po prostu :)
                                            • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:42
                                              To była łagodna perswazja. One są zbyt mocne;)
                                              • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:45
                                                Czyli że stara wiara nie rdzewieje :)
                                                • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:52
                                                  I nie zapomina:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 06:24
                                                    Bo też i naprzeżywaliśmy się razem sporo. Jak sobie przypomnę te nasze forumowe
                                                    afery i zadymy, to....uch! :)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 18:14
                                                    Fantazja w narodzie ginie, ale przynajmniej nikt nam noża w plecy nie wbije:)))
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:01
                                                    Masz rację, na obecnym poziomie współwiedzy jest to absolutnie wykluczone :)
                                                  • czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:26
                                                    Widzę, że się rozkręcacie technicznie:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:29
                                                    Crimen ma zacięcie do majstrowania, trzeba mu tylko śrubokręty podawać :)
                                                  • czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:31
                                                    To pewnie albo majsterkowicz amator lub coś bardziej profesjonalnego:))
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:33
                                                    czarus1960 napisała:

> To pewnie albo majsterkowicz amator lub coś bardziej profesjonalnego:))
                                                    Fuj! Profesjonalizm, to rutyna, a rutyna zabija znajomość:)
                                                  • czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:34
                                                    Zależy jak sie rozumie profesjonalizm:)
                                                  • czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:37
                                                    Może to być mistrzostwo....
                                                  • crimen Czaruś:) 30.05.07, 19:39
                                                    Profesjonalizm się przejawia, ale nikt tego nie rozumie:)
                                                  • czarus1960 Re: Czaruś:) 30.05.07, 19:40
                                                    No nie!!!! Przecież nie może być tak źle!!
                                                  • crimen Re: Czaruś:) 30.05.07, 19:42
                                                    Chcesz powiedzieć, że Ty rozumiesz?;)
                                                  • czarus1960 Re: Czaruś:) 30.05.07, 19:43
                                                    A jeżeli tak?... A jeżeli nie?...
                                                  • crimen Re: Czaruś:) 30.05.07, 19:50
                                                    Filozof w Tobie siedzi. U kobiety to niezwykłe:)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:31
                                                    A Debi zawsze wie co należy mi podać:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 19:34
                                                    Zawsze ochoczo pomagam, jak wiesz, rzekłabym nawet - bez zastanowienia :)
                                                  • crimen Debi:) 30.05.07, 19:38
                                                    debi_bebi napisała:

> Zawsze ochoczo pomagam, jak wiesz, rzekłabym nawet - bez zastanowienia :)
                                                    I za to Cię szanuję:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 19:39
                                                    No ja nie wiem, czy to jest akurat powód do szacunku, skoro inni nazywają to
                                                    delikatnie naiwnością :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 19:40
                                                    Ale ostatecznie co nas obchodzą inni:)
                                                  • czarus1960 Crimen..... 30.05.07, 19:42
                                                    ... ja odpadam:) Rozmowa wchodzi na niebotyczne wyżyny:D
                                                  • debi_bebi Re: Crimen..... 30.05.07, 19:43
                                                    Tere fere :)
                                                  • czarus1960 Re: Crimen..... 30.05.07, 19:44
                                                    No może....
                                                  • debi_bebi Re: Crimen..... 30.05.07, 19:46
                                                    Na pewno :)
                                                    A ten wątek zrobił się niemożliwie za długi, co jest uciążliwe dla operatorów ;)
                                                  • czarus1960 Re: Crimen..... 30.05.07, 19:47
                                                    To idę nabijać wpisów do konkurencji:)))
                                                  • crimen Re: Crimen..... 30.05.07, 19:48
                                                    Nawet nie wiedziałem, że już szczytujemy:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 19:42
                                                    Ostatecznie nie za wiele, pomijając wyjątki :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 19:46
                                                    To my jesteśmy wyjątkowi:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 21:55
                                                    Nooo, ja jestem wyjątkowo wredna, czarna, gruba, robaczywa baba, choć na to
                                                    wcale nie wyglądam ;)
                                                  • morsu56 Re: Debi:) 30.05.07, 22:03
                                                    Dobrze wiedzieć,
                                                    z kim się ma przyjemność......
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:09
                                                    Zdecydowanie lepiej, niż mieć przyjemność z nie wiadomo kim :)
                                                  • morsu56 Re: Debi:) 30.05.07, 22:11
                                                    Najprawdziwsza prawda...
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:14
                                                    To teraz już wiesz, czy nie? :)
                                                  • czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 22:39
                                                    Oj, oj, co się porobiło, słyszę jakieś wschodnie akcenty:)! Trochę ciężko się je
                                                    czyta:)
                                                    Ale crimen chyba odpuścił w sprawie umiejętności filozofowania, hi, hi.
                                                  • czarus1960 Crimen... 30.05.07, 22:41
                                                    ... ja teraz już mogę filozofować, bo mam odpowiedni podkład:))
                                                  • crimen Re: Crimen... 30.05.07, 22:45
                                                    Tylko ja ciagle bez wspomagania. Chyba bedę tylko statystą:)
                                                  • czarus1960 Re: Crimen... 30.05.07, 22:46
                                                    Nawet odrobiny jasnego pełnego z pianką?
                                                  • debi_bebi Re: Crimen... 30.05.07, 22:49
                                                    Ciekawa jestem, co w takim razie było na podkład :)
                                                  • czarus1960 Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 22:51
                                                    ... bo nie wiem czy ktoś mnie czyta, więc z powodów dla mnie jasnych idę sobie...
                                                    a tak na marginesie, kto powiedział, że ja to kobieta?
                                                  • czarus1960 Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 22:55
                                                    ... no nie wiem, przecież chodzi o dopalacz?
                                                  • debi_bebi Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 22:58
                                                    Ja Cię czytam, i nawet odpowiadam, to wina drzewka, że się wyprostowało i
                                                    potraciło oznakowane gałęzie i teraz wygląda, jakby jedno drugiemu siedziało na
                                                    głowie, że już nie wiadomo, kto komu :)
                                                  • czarus1960 Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 22:59
                                                    to bardzo pocieszające:) Dzięki Debi:) Lubisz piwo, czy wolisz gorzałkę, jak crimen?
                                                  • debi_bebi Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 23:03
                                                    Różnie bywa, ale w sumie chętniej sięgam po piwo. Najbardziej po takie babskie :)
                                                  • crimen Re: Crimen...albo ...Debi... 30.05.07, 23:03
                                                    Jak to kto powiedział???To diagnoza Bettinki, a ina wie co mówi:)
                                                  • crimen Re: Crimen... 30.05.07, 22:50
                                                    Piwo jest napojem towarzysko-klubowym. Przy klawiaturce lepiej wchodzi gorzała:)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 22:41
                                                    debi_bebi napisała:

> Nooo, ja jestem wyjątkowo wredna, czarna, gruba, robaczywa baba, choć na to
                                                    > wcale nie wyglądam ;)

Nooooo, teraz to pojechałaś. Ciekawe gdzie znajdziesz takie zdjęcie do swojej
                                                    wizytówki;)))
                                                  • morsu56 Re: Debi:) 30.05.07, 22:44
                                                    framboise78.free.fr/Danse1/flamenco1.gif
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:46
                                                    Doskonałe, tylko jak to cholerstwo wkleić do wizytówki?
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 22:46
                                                    Może sie spodoba Debi:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:47
                                                    Już je zaanektowałam mentalnie, ale technicznie nie bardzo :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 22:49
                                                    Zabierz do kompa, a potem to już z górki:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 22:55
                                                    Sorry, ale samym śrubokrętem nie potrafię po prostu :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 22:59
                                                    Masz moje psychiczne wsparcie z daleka:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:04
                                                    Czuję sie odrobinę zmotywowana, ale nie na tyle, żeby zabrać się natychmiast do
                                                    dzieła :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:07
                                                    Pewnie że nie natychmiast. Ja nie czekam z wypiekami na twarzy na Twoją
                                                    wizytówkę;)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:08
                                                    Ale szkoda! Miałam nadzieję, że odkryjesz mnie na nowo ;)
                                                  • czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:11
                                                    Ja też bym chciał/chciała to zobaczyć:) Myślę o wizytówce, tej, wiesz......
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:14
                                                    Nie wiem, kiedy to będzie, ale kiedyś pewnie będzie i wtedy zobaczysz :)
                                                  • czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:15
                                                    Będę czekać z niecierpliwością:)))
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:19
                                                    czarus1960 napisała:

> Ja też bym chciał/chciała to zobaczyć:) Myślę o wizytówce, tej, wiesz......

O ile mnie wzrok nie myli to Czaruś też nie posiada wizytówki. Moze sobie
                                                    zrobicie wspólną:)))
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:15
                                                    debi_bebi napisała:

> Ale szkoda! Miałam nadzieję, że odkryjesz mnie na nowo ;)

Właśnie odkrywam Cię na nowo i to bez wizytówki;)
                                                  • czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:17
                                                    może ktoś chciałby mnie odkryć????
                                                  • debi_bebi Czaruś 30.05.07, 23:21
                                                    Tylko pod warunkiem, że potem można będzie zatknąć na Tobie proporzec :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:21
                                                    czarus1960 napisała:

> może ktoś chciałby mnie odkryć????

Pewnie że chciałby. Nie róbmy z tego martyrologii:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:19
                                                    Wiesz, że coś w tym chyba jest, jakaś obopólna odmiana, bo wcześniej jakoś
                                                    niewiele ze sobą rozmawialiśmy.
                                                    :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:24
                                                    Przeciwnie. Kiedyś wiele z sobą rozmawialiśmy, a potem była przerwa techniczna:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:25
                                                    Patrz, jaki może być różny odbiór rzeczywistości :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:27
                                                    To ta różnica płci i światów:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:32
                                                    Nie, to chyba nie o to chodzi, bo ta różnica istniała już przecież.
                                                    To chyba ma coś wspólnego z płaszczyzną porozumienia, jakby ktoś tym razem
                                                    nakreślił na niej dwa zbiory, ale tym razem z częścią wspólną.
                                                  • czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:34
                                                    No dobra, ale już chyba wiem o co chodzi:) Po prostu jest to prowokacja, tyle,
                                                    że nie zmienia to faktu, że mi to zwisa:))))
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:35
                                                    Że co proszę?
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:36
                                                    czarus1960 napisała:

> No dobra, ale już chyba wiem o co chodzi:) Po prostu jest to prowokacja, tyle,
                                                    > że nie zmienia to faktu, że mi to zwisa:))))
                                                    Ależ Boziu broń. Tym razem wyjatkowo żadna prowokacja się za tym nie kryje:)
                                                  • czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:39
                                                    Ależ crimen, jestem osobnikiem dosyc inteligentnym, chodziło mi o tytuł postu.
                                                    Popatrz jak sie rozwinęło życie towarzyskie?:)))
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:41
                                                    To Debi twierdziła że na FT nie ma już życia towarzyskiego. Ja miałem trochę
                                                    odmienne zdanie:)
                                                  • czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:43
                                                    Debi w twoim towarzystwie życie towarzyskie dalej się rozwija. Bez zobowiazań,
                                                    bez podtekstów (?), po prostu jest:))
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:34
                                                    Niewątpliwie wiele się zmieniło i znamy się chyba trochę lepiej.
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:40
                                                    Czy to przez to, że wiele się zmieniło? I co takiego właściwie to było, co by
                                                    mogło zaważyć najwięcej?
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:43
                                                    debi_bebi napisała:

> Czy to przez to, że wiele się zmieniło? I co takiego właściwie to było, co by
                                                    > mogło zaważyć najwięcej?

Może przez to że wiele się zmieniło, ale my nie zmienilismy się.
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:46
                                                    Serwujesz mi kolejną zagadkę, aż zaczynam się trochę niepokoić :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:50
                                                    Żadna zagadka. Zawsze mielismy dla siebie dużo sympatii:)
                                                  • czarus1960 Crimen..... 30.05.07, 23:57
                                                    .. ten tekst wydaje mi się dziwnie znajomy:)))))
                                                  • debi_bebi Re: Crimen..... 30.05.07, 23:59
                                                    Pewnie stąd, że już go kiedyś słyszałaś :)
                                                  • czarus1960 Re: Crimen..... 31.05.07, 00:01
                                                    ... raczej czytać go mogłem/mogłam:))))
                                                  • debi_bebi Re: Crimen..... 31.05.07, 00:04
                                                    No cóż, każdy ma mimowolną tendencję do powtarzania się, np. codziennie mówiąc
                                                    "dzień dobry" :)
                                                  • crimen Re: Crimen..... 31.05.07, 00:05
                                                    czarus1960 napisała:

> ... raczej czytać go mogłem/mogłam:))))
                                                    Podobno wszystko już bylo:)))
                                                  • crimen Re: Crimen..... 31.05.07, 00:04
                                                    czarus1960 napisała:

> .. ten tekst wydaje mi się dziwnie znajomy:)))))
                                                    Dziwne. Jeszcze go nie wydałem drukiem:)
                                                  • czarus1960 Re: Crimen..... 31.05.07, 00:05
                                                    ... a jeżeli był wydany drukiem? Zostawiam to na bardziej przyjazne mi pory:)))
                                                  • crimen Re: Crimen..... 31.05.07, 00:07
                                                    Jeśli był wydany drukiem, to znaczy że kogoś cytowałem, tylko za cholerę nie
                                                    przypomnę sobie kogo:)
                                                  • debi_bebi O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:08
                                                    Mam sobie już zrobić wolne ? :)
                                                  • crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:10
                                                    Teraz, kiedy zrobiło się naprawdę ciekawie???;)))
                                                  • debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:13
                                                    Ciekawie, ale czy to jest warte zdenerwowania Czarusia? Sam to oceń, bo ja za
                                                    płytko siedzę w temacie :)
                                                  • crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:15
                                                    Temat dopiero zacząłem zgłębiać, ale już mi się przypomniały "dawne czasy" ;)
                                                  • debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:18
                                                    Tak właśnie widzę, że mocno się doenergetyzowałeś :)
                                                  • crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:20
                                                    Bo wniosłaś tu życie. Jestem pod wrażeniem;)
                                                  • debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:30
                                                    To już 3 tego typu stwierdzenia, którym mnie obdarzasz zapominając o sobie :)
                                                  • crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:35
                                                    Ja z moją reputacją juz nikogo nie zadziwię, ale Ty wprowadzasz tu równanie z
                                                    jedną niewiadomą. Znowu nie wiadomo o co w tym wszystkim chodzi;)
                                                  • debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:38
                                                    A ja znowu myślałam, że to Ty trzymasz wszystkie odpowiedzi w ręku :)
                                                  • crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:43
                                                    Zauważ, że ciekawie zrobiło się w chwili, gdy razem zaczęlismy to równanie
                                                    rozwiązywać, wprowadzając jeszcze kilka niewiadomych. Big Brother
                                                    reaktywowany;)))
                                                  • debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:45
                                                    Z tym się zgodzę całkowicie, bo rzeczywiście nastąpił nagły wzrost w
                                                    prze(y)pływie emocji :)
                                                  • crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:47
                                                    I czytających przybyło:)
                                                  • debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:52
                                                    I jakby w nich wzrosła ochota odkrywkowa? :)
                                                  • crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:54
                                                    Czyli mamy swoje pięć minut;)
                                                  • debi_bebi Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 00:59
                                                    Oby nie ostatnie ;))
                                                  • crimen Re: O qrczaczki, chyba rozumiem wreszcie :) 31.05.07, 01:07
                                                    Zawsze można schować się w cieniu:)
                                                  • czarus1960 Pobudka!!!!! 31.05.07, 08:28
                                                    Wstawać nocne marki, wyciągam z "bagna nocy". Albo na kawę, albo do pracy, do
                                                    wyboru:))
                                                  • crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 20:21
                                                    Już wstałem:)
                                                  • czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 20:53
                                                    A kawa wypita?
                                                  • crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 21:02
                                                    No tu mam pewne zaległości:)
                                                  • czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 21:03
                                                    A w czym? W piciu kawy?
                                                  • crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 21:32
                                                    Teraz to mi dałaś/łeś do myślenia:)
                                                  • czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 22:40
                                                    Dwoistość natury - to jest to!!!
                                                  • crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 22:53
                                                    Wiem co to jest dualizm korpuskularno-falowy, ale dwoitość natury mnie nie
                                                    przekonuje:)
                                                  • czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:36
                                                    Teraz to powiało pseudonaukowym żargonem:) A ja filozofem bym pobył/pobyła
                                                    trochę. A ponieważ mam wrażenie, że latam za kimś po forum to czas zniknąć:)
                                                  • crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:44
                                                    No właśnie. Latasz za kimś na forum i nie możemy spokojnie pogadać, nawet o
                                                    dialektyce Hoegla:)
                                                  • czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:45
                                                    Na to zawsze jest pora w układzie p2p:)
                                                  • czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:51
                                                    A nie wiesz za kim tak latam? Mądrala:))
                                                  • crimen Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:54
                                                    czarus1960 napisała:

> A nie wiesz za kim tak latam? Mądrala:))
                                                    A niby skąd mam wiedzieć? Nie ułatwiasz mi rozwiązania zagadki, choć mam swoje
                                                    typy:)
                                                  • czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 31.05.07, 23:58
                                                    No to podaj parę, popróbujemy:))
                                                  • czarus1960 Re: Pobudka!!!!! 01.06.07, 00:02
                                                    Konczę latanie nocne, później zacznę dzienne:) Zastanę cię tutuaj jeszcze?
                                                  • crimen Re: Pobudka!!!!! 01.06.07, 00:12
                                                    Mam tylko jeden typ. Jeszcze nie odlatuję. Moze w przyszlym tygodniu. Miłych
                                                    snów:)
                                                  • zaza7 Wstawać śpiochy... 01.06.07, 07:05
                                                    ... nocne marki, ruchy kluchy, leniwe! Słoneczko wstało!!!!
                                                    Crimen podaj mi swój typ, please, please, please!!!!!!!!
                                                  • czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 07:11
                                                    Widzę, Crimen, że ktoś tu jeszcze jest Tobą mocno zainteresowany!! Nie tylko ja
                                                    Cię podglądam i podczytuję:))
                                                  • crimen Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 11:56
                                                    Wiecej typow nie mam:)
                                                  • czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 12:43
                                                    Ale chyba podasz więcej konkretów:) Ja też spalam się z ciekawości:)
                                                  • crimen Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 12:50
                                                    Jakieś zaburzenia osobowosci???:)
                                                  • czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 12:54
                                                    Ała, czemu tak:)) Wyjaśnisz?!
                                                  • crimen Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:07
                                                    Jeśli to ja mam powiedzieć Ci kim jesteś, to...chyba konkret;)
                                                  • czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:11
                                                    CZy to da Ci tę przewagę o którą tak walczysz?
                                                  • crimen Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:14
                                                    Chyba nie, ale rozmawialismy o Tobie:)
                                                  • czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:15
                                                    Ten styl mi nie odpowiada:(
                                                  • crimen Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 13:30
                                                    Ale miał dać odpowiedź na pytanie kim jesteś:)
                                                  • czarus1960 Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 15:17
                                                    ... i nigdy nie przyjmowałeś do wiadomości, że możesz się mylić?!
                                                  • przeciwiza Re: Wstawać śpiochy... 01.06.07, 18:27
                                                    debi'dyc ty tako sie storosz s tema nickami'to forum jezd towarzyski
                                                    bardzo'bardzo naj ty dla siebio'
                                                  • crimen Re: Wstawać śpiochy... 02.06.07, 12:52
                                                    A to już chyba mania prześladowcza. Widujesz też pawie w słomkowych
                                                    kapeluszach??? A może w nocy przez dziurkę od klucza do twojego pokoju wchodzą
                                                    Talibowie???
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:57
                                                    To jest prawda, odkąd ją wykryłam :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 31.05.07, 00:08
                                                    debi_bebi napisała:

> To jest prawda, odkąd ją wykryłam :)
                                                    Teraz już pogubiłem się w tych prawdach:)
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 31.05.07, 00:37
                                                    Podpowiem Ci troszkę :)

crimen napisał:
                                                    > Żadna zagadka. Zawsze mielismy dla siebie dużo sympatii:)

• crimen Re: Debi:) 31.05.07, 00:39
                                                    To wiele wyjaśnia:)
                                                  • czarus1960 Re: Debi:) 30.05.07, 23:27
                                                    to ja chyba pójdę sobie spać:))
                                                  • debi_bebi Re: Debi:) 30.05.07, 23:29
                                                    Czaruś, nie panikuj :)
                                                  • crimen Re: Debi:) 30.05.07, 23:30
                                                    czarus1960 napisała:

> to ja chyba pójdę sobie spać:))

Jeszcze nie zostałaś/łeś odkryta:)))
                                          • czort dementuje 30.05.07, 00:02
                                            flaszka byla jedna!
                                            ja wypilam TYLKO dwa kielonki (schodze na psy czy cus?)
                                            reszte wygrzmocila taka jedna mala :))

z toastem: za pieknosc :)
                                            • crimen Re: dementuje 30.05.07, 00:07
                                              Dobra Kobieto Bez Przymiotników, gdy kończyliśmy rozmowę miałaś lecieć po drugą
                                              flachę. Nikomu już nie mozna ufać:)))
                                              • czort Re: dementuje 30.05.07, 00:09
                                                nie dekonspiruj mego imadzu abstynentki!
                                                ale se tak mysle, ze lepiej byc znana pijaczka niz anonimowa alkoholiczka, sic!
                                                • crimen Re: dementuje 30.05.07, 00:11
                                                  Znowu nie zawiodłem się na Twoim intelekcie:)
                      • saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 22:57
                        w chaosie mi do twarzy:D

ps. cos Ci wyszlo? to moze rozporek zapnij, hyhy
                        • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:09
                          Szaki, Ty zawsze w chaosie. Nawet nie zauważasz, jak przegrywasz w
                          paintballa;)))
                          • leziox Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:37
                            Pterodaktyle wyzdychaly,nic nie skrzeczy rano oprocz budzika.Ciemno,czarno i
                            ponuro,jak tam ktos spiewal.A wy jeszcze w paintballa gracie?Nowoczesni ludzie
                            nap...do siebie z kalachów.
                            • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 29.05.07, 23:41
                              Jeśli potraktuję Szaki z kałacha, to juz nigdy jej nie wykorzystam:)
                              • leziox Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 16:37
                                Jak nie?a nekrofilia to pies,czy jak?
                                • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 18:16
                                  Nekrofilia to oczywiscie nie pies, ale Szaki chyba wolałaby nie być
                                  jednorazówką:)
                                  • leziox Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:11
                                    Zamrazarek ci u nas dostatek,slyszalem.A zreszta mozna by ja
                                    zmumifikowac,naturalnie nie zamrazarke.
                                    • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 21:35
                                      Cos mi się wydaje, że jakiekolwiek próby konserwacji Szaki obniżą jej wartość
                                      użytkową:)
                                      • saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:04
                                        heheh, sfiniaki:PPPPP

ps. kalach nie jest wskazany, mam wystarczajaca ilosc otworow:P
                                        • czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:07
                                          A co to za język????? saqqara?
                                        • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:10
                                          Zauważ Pluszaczku, że broniłem Cię, jak niepodległości;)))
                                          • saqqara Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:12
                                            doceniam, doceniam! i obecuje z reka na popiersiu, ze nie zostanie Ci nigdy
                                            zapomniane lub wybaczone;)))

ps. przepraszam, to z przyzwyczajenia, juz chowam do paszczeki!
                                            • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:22
                                              Ale odwiedzić to mnie nie chciałaś;)
                                              • czarus1960 Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:25
                                                chyba się w drzewku trochę gubię:) crimen pisał to do saqqary?
                                                Przecież wiem, że ktos będzie chciał mnie odkryć:D
                                                • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 30.05.07, 23:29
                                                  To daj się odkryć. Potem jest juz z gorki:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:02
                                                    To nie jest za bardzo tak, jak mówisz. Nigdy zanadto nie należy dać się odkryć :)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:11
                                                    Ale obiekt odkryty zawsze zwraca uwagę:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:14
                                                    Ewidentnie - przecież czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:17
                                                    A to już podchodzi pod teorię maskowania:)
                                                  • morsu56 Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:19
                                                    Dyskusja wciąga....jak bagno ;-)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:22
                                                    Granice różnych zjawisk czy zachowań na ogół wyznacza się z pewną tolerancją :)
                                                  • morsu56 Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:23
                                                    Bagno było metaforą wciągania ;-)
                                                  • morsu56 Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:24
                                                    A kto rano Debi wyciągnie ??????????
                                                  • debi_bebi Budzik, drogi Morsu, 31.05.07, 00:32
                                                    a może nawet dwa :)
                                                  • morsu56 Re: Budzik, drogi Morsu, 31.05.07, 00:34
                                                    Może lepiej przesiedzieć do rana ????????
                                                  • debi_bebi Re: Budzik, drogi Morsu, 31.05.07, 00:40
                                                    Kto wie, to może być POMYSŁ :)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:25
                                                    Sczególnie zjawiska socjologiczne, objawiające się przez tendencję:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:33
                                                    To właśnie między innymi miałam na myśli :)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:37
                                                    Z pewnością w socjologii jesteś lepsza ode mnie:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:41
                                                    Nie, bo tak jak Ty czerpię wiedzę głównie z obserwacji i doświadczeń :)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:44
                                                    Czysta empiria:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:50
                                                    Ale przyczyn jeszcze jednego zjawiska jestem ciekawa, a mianowicie tendencji do
                                                    kończenia wypowiadzi o tak -> ":)"
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:53
                                                    Z pewnością kryje się w tym jakaś treść, ale o tej porze nie będę snuł domysłów
                                                    i skojarzeń:)
                                                  • debi_bebi Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:57
                                                    Ok, to ja sobie to porozważam w późniejszym terminie, a tymczasem postaram się
                                                    okiełznać owładniającą mnie coraz silniej tendencję do gadulstwa na tyle, żeby
                                                    udać się teraz tam, gdzie mnie nie ma :)
                                                  • crimen Re: ja mam pytanie techniczne 31.05.07, 00:59
                                                    Mamy juz sporo materiału do przemyśleń. Dobranoc:)
                                              • saqqara Cukiereczku 31.05.07, 20:10
                                                crimen napisał:

> Ale odwiedzić to mnie nie chciałaś;)

chciec to ja chce bardzo, ale urlopu niet. za daleko pojechales;))
                                                • crimen Re: Cukiereczku 31.05.07, 21:28
                                                  Mów tak jeszcze. Możesz nawet polizać. Ciekawe co Ty robisz ze swoim urlopem?;)
                                                • crimen Re: Cukiereczku 31.05.07, 21:30
                                                  Mów mi tak jeszcze. Możesz nawet polizać, tylko powiedz, co Ty robisz ze swoim
                                                  urlopem????;)
                                                  • saqqara Re: Cukiereczku 01.06.07, 13:52
                                                    ja cukierkow nie lize, od razu wkladam do ust:PP

w tym roku szaleje i biore miesiac ciurkiem! dasz mi adres, to Ci ladna
                                                    karteczke z daleka przysle:D
                                                  • crimen Re: Cukiereczku 01.06.07, 14:01
                                                    Ale nie gryziesz, mam nadzieję?;)
                                                  • saqqara Re: Cukiereczku 01.06.07, 14:26
                                                    takie pytanie do wampira????
                                                    :E
                                                  • crimen Re: Cukiereczku 01.06.07, 14:31
                                                    Znowu się wygłupiłem. Przyznaję, ale nadzieję zawsze mozna mieć;)
                                                  • saqqara Re: Cukiereczku 01.06.07, 14:43
                                                    i slusznie. przegrasz kilka razy w paitballa, to pomysle o innym sposobie na
                                                    cukierka:D
                                                  • crimen Re: Cukiereczku 01.06.07, 15:02
                                                    Widzę, że muszę dać Ci wreszcie wygrać, bo przegrane bardzo Cię bolą;)))
                                                  • leziox Re: Cukiereczku 02.06.07, 13:07
                                                    A ja siem zapisujem niniejszym na zdjecia z urlopu hienki cmentarnej.Ostatnie
                                                    byly calkiem cacy....
                                                  • leziox Re: Cukiereczku 02.06.07, 14:22
                                                    SIEKIERA!!!Beda te zdjecia z urlopu czy nie beda?!!!Bo cwierkacie z crimenem a
                                                    ja nadal nic nie widze na ten temat,ni nic k...tylko mlot na czarownice wziac i
                                                    kilka razy p...
                                                  • czarus1960 Re: Cukiereczku 02.06.07, 15:48
                                                    Zazdrosny, czy co??? A niech ćwierkają byle zdjęcia były:)
                                                  • crimen Re: Cukiereczku 02.06.07, 18:30
                                                    Ale ten urlop to nie ze mną. Mojego jest tyle, ile sobie poćwierkam:)
                                                  • saqqara uroczyscie obwieszczam 04.06.07, 14:55
                                                    nie cwiergotam z Crimenem, ino go molestuje, zeby w koncu przyznal ze to JA
                                                    wygralam. i niewazne, za zadne z nas nawet nie wzielo karabinka do lapy.
                                                    wygralam ja!

zdjec jeszcze nie ma, bo jeszcze qrwa nie wyjechalam. jak wroce, to zapraszam
                                                    na ogladanie zdjec przy wodzi, piwku, chrupkach i swiezo upieczonej krowie

ps. dla Leziaka specjal thanks za kartke z podrowieniami. cmokac nie bede, bo
                                                    smiercia przez mlotowanie groziles:PP

a wogole menelowaty to ja nie wiem, co ja mam zrobic, zebys sie wreszcie na gg
                                                    odezwal. @(^%*#$)&^)@#&$^ rzucalam-nic. majtki sciagnelam-nic.
                                                    starzejesz sie czy co?:DDDD
                                                  • crimen Szaki 05.06.07, 17:12
                                                    Czy myślisz że gdybyś wzięła do ręki karabinek, to od razu bym Ci uległ???;)
                                                    Nie wygrałaś;P
                                                  • czort the winner is 05.06.07, 19:30
                                                    hehehe :)))
                                                    jasne, ze ja :PP
                                                    nawet wagowo :PP
                                                  • crimen Re: the winner is 05.06.07, 19:37
                                                    Dobra Kobieto, Ty to nawet sędziować nie chciałaś:)))
                                                  • czort Re: the winner is 05.06.07, 20:01
                                                    a po co? toz znalam zwyciezce, caly czas w lustrze widze :)
                                                  • crimen Re: the winner is 05.06.07, 20:16
                                                    No fakt. Dlaczego mnie to nie dziwi???:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka