rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 04.06.03, 17:39 to ta słoneczna ? HOPS ! już siedzę... czekam na Was Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Rzulw! tu nie ma na co czekac hehehe :) 04.06.03, 17:54 rzulw napisał: > to ta słoneczna ? > HOPS ! już siedzę... czekam na Was z kukulkami, skowronkami i arbuzieniem ni ma lekko hehehe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 04.06.03, 17:39 by przysiąść na niej i odpocząć chwilkę? to ja siadam i arbuza biorę i oddech łapie;-)))) hihiihi ... musze tylko uważać , by podusi sokiem arbuzowym nie poplamić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 a bo co? 04.06.03, 17:58 jtka napisała: > to dopiero je zobaczyłeś?;-))) slipie w watki, posciki, ganiasz jak fryga i sie dziwisz ze oczy gubie hehehe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: no to .... 04.06.03, 18:02 masz szczęście ,że przysiadłam:-)))) ita "Jeśli chodzi o szczęście, to warto się po nie bardzo nisko schylić" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 niiiiiiiiiiiiii 04.06.03, 18:07 jtka napisała: > > masz szczęście ,że przysiadłam:-)))) mialas gonic arbuza hehehe :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niiiiiiiiiiiiii 04.06.03, 18:09 łomatko....;-))) hihiihi.. to Ty chcesz mnie dziś całkiem zazipać;-))) ganiać w taki upał???? może choć na ranek to przełożymy?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: niiiiiiiiiiiiii 04.06.03, 18:14 jtka napisała: > łomatko....;-))) > hihiihi.. to Ty chcesz mnie dziś całkiem zazipać;-))) niiiiii lapac :))))))))) > ganiać w taki upał???? upal nie upal sama chcialas nie? > może choć na ranek to przełożymy?;-) na ranek tez moze byc :-) przeca starczy hehehe :)))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niiiiiiiiiiiiii 04.06.03, 18:16 hahahaha... skąd Ty tyle siły dzis masz?;-)))) ja umęczona jestem:-) siły uciekać nie mam;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 04.06.03, 17:52 I ja i ja :))))))))) Ups usiadlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 i jak Ci? 04.06.03, 17:53 slo-onko napisała: > I ja i ja :))))))))) Ups usiadlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 04.06.03, 17:53 Ale duuuuuuuuza i jaka wygodna :)))) Pieknie wyszyta :))))))))) Biedny Trans skubal gesi my sie juz wylegujemy a on odsypia skubanie :))))))) Transik Transik powiedz przecie...... itd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 04.06.03, 18:00 slo-onko napisała: > Ale duuuuuuuuza i jaka wygodna :)))) > Pieknie wyszyta :))))))))) i mientka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 tyz !!!! hehehe :-) 04.06.03, 18:06 slo-onko napisała: > Twardem ZIUUUKIEM ? mozno byc hehehe :))))))))) nocniiiiiiiiiiiik!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: tyz !!!! hehehe :-) 04.06.03, 18:08 No co sie smiejesz??????? Tobie to latwo bo wiesz co to ZIUUUUUUK . ja sypam albo ziukam popiolem a le co to ZIUUUUUK to juz nic a nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Sloneczko! litosci!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.03, 18:12 slo-onko napisała: > No co sie smiejesz??????? Tobie to latwo bo wiesz co to ZIUUUUUUK . ja sypam > albo ziukam popiolem a le co to ZIUUUUUK to juz nic a nic :( hehehehehehehe :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: trza byc twardem hehehe :-) 04.06.03, 18:07 slo-onko napisała: > Twardem ZIUUUKIEM ? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: trza byc twardem hehehe :-) 04.06.03, 18:08 Nastepny. Zaraz jak tam wpadne tos tzrepy poleca!!!!! Gadac szybko co to ZIUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 posypujesz nie wiesz co???????? 04.06.03, 18:10 slo-onko napisała: > Nastepny. Zaraz jak tam wpadne tos tzrepy poleca!!!!! Gadac szybko co to > ZIUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))) lilioooooooooowy gdzies sie znow podzial ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: posypujesz nie wiesz co???????? 04.06.03, 18:12 hihihihihihiihi... Nictcie ja już Ci mówiłam, trza swego pilnować;-)))) tylko innego koloru przez pomyłkę nie zabierz;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 lillaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.03, 18:15 jtka napisała: > hihihihihihiihi... > Nictcie ja już Ci mówiłam, trza swego pilnować;-)))) > tylko innego koloru przez pomyłkę nie zabierz;-))))) to je moj hehehe :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:09 rzulw napisał: > slo-onko napisała: > > > Twardem ZIUUUKIEM ? > > > :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:11 Sloonko, Ty się z nimi dziś nie dogadasz;-)))) zaziukaja Cię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:12 Chyba masz Itus racje. Jakis wurus smiechu czy cóś? A ZIUUUUKA JAK NIE MO TAK NIE MO :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jtka widzisz? 04.06.03, 18:17 jtka napisała: > Sloonko, Ty się z nimi dziś nie dogadasz;-)))) > zaziukaja Cię;-) Wczoraj chcialas cala Sk-e na moja jedna glowe z nocnikami wsadzic, a dzis co? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Jtka widzisz? 04.06.03, 18:19 hihihihiihihihiii a dziś zastosowałeś jakąś taktyke obronną;-))) i chiba nici z tego;-)))) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:12 No nie !!!!!!!! Ja sobie nie radze z facetami, od kiedy ? Nie dam nocnika. Nocnik rozbity !!!!!!!!!!!! Reszta zajeta. To za kaaaaaaaaaaaare!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:14 hahahahahahahahaha.... reszta zajęta;-)))))))) nie mogem , no już ....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:14 biedne poduchy...;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:15 A od mojego ucho odpeklo :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:16 Zaraz tu bedzie Potop Szw.......... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:18 slo-onko napisała: > Zaraz tu bedzie Potop Szw.......... :))))))) no i jest :) zaziuuuuuukałem poduchy Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:50 rzulw napisał: > slo-onko napisała: > > > Zaraz tu bedzie Potop Szw.......... :))))))) SZAMPANSKI :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > no i jest :) > zaziuuuuuukałem poduchy spoko, spoko wsiaknie w popiol hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:54 No juz przestanie ziukac . Juz wiem co to ziuuk :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:56 slo-onko napisała: > No juz przestanie ziukac . Juz wiem co to ziuuk :))))))) twardy? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:17 a ja mam cały, ale już naziuuuuuukany do pełna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:45 rzulw napisał: > a ja mam cały, ale już naziuuuuuukany do pełna ;))) no to luuuuuuuuuuu hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: a Ty na to jak na LATO hehehe :-) 04.06.03, 18:17 to może super glu zastosujemy???? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 nie nadazalas z wylewaniem hehehe :-) 04.06.03, 18:20 slo-onko napisała: > A od mojego ucho odpeklo :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 za kare???????? 04.06.03, 18:18 slo-onko napisała: > No nie !!!!!!!! Ja sobie nie radze z facetami, od kiedy ? Nie dam nocnika. > Nocnik rozbity !!!!!!!!!!!! Reszta zajeta. To za kaaaaaaaaaaaare!!!!!!!!!!!! ja posikam poduchy !!!!!! a ty bedziesz prac hehehe :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: za kare???????? 04.06.03, 18:19 Co??????????????? A za jaka kare?????????? Takie poduchy nooooo :)))))))))) Wstyd mi za was łobuzy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re:hihihihihi.. 04.06.03, 18:24 zaziukane;-))) hihihihihi.... ja już nie mogę;-)))) zielonyyyyyyyyyyyy;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 wstydz sie wstydz :)))))))))) 04.06.03, 18:21 slo-onko napisała: > Co??????????????? A za jaka kare?????????? Takie poduchy nooooo :)))))))))) > Wstyd mi za was łobuzy :))))))))) z rumiencami i do twarzy :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hahahhahahahaha.... 04.06.03, 18:22 i będzie pranie poduchowe;-)))))) oby tylko kulorki poduch nam się nie pomyliły;-))))) a może wtedy właśnie tęczowe wyjdą?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hahahhahahahaha.... 04.06.03, 18:23 Take duze chlopcy a juz zaziukali poduchy, bleeeeeeeeee :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: hahahhahahahaha.... 04.06.03, 18:28 slo-onko napisała: > Take duze chlopcy a juz zaziukali poduchy, bleeeeeeeeee :((( jak na duzych przystalo hehehe :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hahahhahahahaha.... 04.06.03, 18:31 Ale smieszne wiesz ;-) Ciekawe co powie Trans tak sie biedny napracowal a teraz bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 hehehehehehehe 04.06.03, 18:27 jtka napisała: > i będzie pranie poduchowe;-)))))) i trzepanie popiolkowe :-))))))))))))))))))) > oby tylko kulorki poduch nam się nie pomyliły;-))))) > a może wtedy właśnie tęczowe wyjdą?;-) a teczowo-popiolkowe to jakie beda? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hehehehehehehe 04.06.03, 18:28 napewno beda zaziukane:)))))))) bez tych chlopcow dwoch :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hehehehehehehe 04.06.03, 18:31 nict1 napisał: > a teczowo-popiolkowe to jakie beda? nooo tooo takie.... nooo... no po prostu kulorowe;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 04.06.03, 18:56 hihihihihihi... biedne mokre poduchy....;-) wietrzyc trzeba , no i prać wcześniej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 przetrzepac !!!!!!!!!!! 04.06.03, 18:58 jtka napisała: > hihihihihihi... > biedne mokre poduchy....;-) > wietrzyc trzeba , no i prać wcześniej;-) najpierw przetrzepac hehehe :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: przetrzepac !!!!!!!!!!! 04.06.03, 18:59 Chyba tylko Wam przetrzepac :))))))))) Tym szczepem zaziuukanym :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 ni ma na co czekac! 04.06.03, 19:01 slo-onko napisała: > Chyba tylko Wam przetrzepac :))))))))) Tym szczepem zaziuukanym :)))))) trza uciekac jak chcesz trzepac hehehe :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ni ma na co czekac! 04.06.03, 19:03 nict1 napisał: > slo-onko napisała: > > > Chyba tylko Wam przetrzepac :))))))))) Tym szczepem zaziuukanym :)))))) > trza uciekac jak chcesz trzepac hehehe :-))))))))))))))))))) i znowu ganianie po poduchach;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przetrzepac !!!!!!!!!!! 04.06.03, 19:02 hihihihi Nictcie... poduchy chciałeś trzepać, a tu Sloonko proponuje trzepanie.... ale skóry!!!!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przetrzepac !!!!!!!!!!! 04.06.03, 19:00 trzepać zaziukane?;-)))) hihihiihihi co z nas wtedy zostanie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 z poduch nico :)))))))))) 04.06.03, 19:03 jtka napisała: > trzepać zaziukane?;-)))) > hihihiihihi > co z nas wtedy zostanie?;-) a z nas? kto to wi? chyba popiol hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: z poduch nico :)))))))))) 04.06.03, 19:06 hihihii popiół to na nas będzie;-))) i w ten oto sposób powstali popielaci poduchowicze;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: z poduch nico :)))))))))) 04.06.03, 19:25 jtka napisała: > hihihii > popiół to na nas będzie;-))) > i w ten oto sposób powstali popielaci poduchowicze;-))))))) na teczowych poduchach hehehe :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 04.06.03, 18:58 Ledwo usiedli juz zas.......... :)))))))) Nowe poduchy az zal. A najbarzdiej zal Transa tak sie biedak naskubal :) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 hehehe :-) 04.06.03, 19:00 slo-onko napisała: > Ledwo usiedli juz zas.......... :)))))))) > Nowe poduchy az zal. > A najbarzdiej zal Transa tak sie biedak naskubal :) zaraz bieeeeeedny hehehe :-) moze lubi gasek skubanie? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hehehe :-) 04.06.03, 19:02 On jak zobaczyl nas to zaniemowil, zatkalo go czyco? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jtka ziuuuknij ale szybko i przez lewe ramie ! 04.06.03, 19:09 jtka napisała: > to sars go zatkał:-( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Jtka ziuuuknij ale szybko i przez lewe ramie 04.06.03, 19:10 a ziuuuk.... przez lewe.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Jtka ziuuuknij ale szybko i przez lewe ramie 04.06.03, 19:13 Eeeeeeeeeeeee a co to za wylewanie za siebie? Ogrodek chcecie otruc czyco? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Jtka ziuuuknij ale szybko i przez lewe ramie 04.06.03, 19:24 slo-onko napisała: > Eeeeeeeeeeeee a co to za wylewanie za siebie? Ogrodek chcecie otruc czyco? lepiej Transika? Slonko? Sarsem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Jtka ziuuuknij ale szybko i przez lewe ramie 04.06.03, 20:45 Sars slonka sie nie ma :P Slonko za gorace dla sarsika, slonko spalilo by wirusika :P Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 05.06.03, 15:49 a Ziuuuuuuuuukowie naziuuuuukali ziuuuuuukiem ziuuuuuki i......ziuuuuuuuuuk!!!!! Ziuuuuuuuuuuukneli hehehe :)))))) a P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! Ziuuuuuuuuuuuukowie ziuuuuuuuuuuukna i....ziuuuuuuuuuuuuuuuuk ziuuuuuuki ziuuuuuuuukane hehehe :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 05.06.03, 15:51 O rety a mialam prosic zeby nie ziuukac aleeeee sieeeeee spoznilaaaaam:) jzu sie ziuukalam jak zobaczylaaaaaammmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 16:06 slo-onko napisała: > O rety a mialam prosic zeby nie ziuukac aleeeee sieeeeee spoznilaaaaam:) jzu > sie ziuukalam jak zobaczylaaaaaammmm :) ziuuuuuuuuuuuuuuk!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: co jest? poducha sie Wam nie podoba? 05.06.03, 18:44 ulalka napisała: > podoba :)) hehehe mnie tez :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: co jest? poducha sie Wam nie podoba? 05.06.03, 18:56 i wygodna, prawda Nictuś? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 18:33 hi hihi... nocniiiiiiiiiiiiiik :))))))))))))) ps. ziukali beze mnie... :(( ale co tam :)) pomogę prać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 18:45 ulalka napisała: > hi hihi... nocniiiiiiiiiiiiiik :))))))))))))) > > ps. ziukali beze mnie... :(( ale co tam :)) pomogę prać ;)) Slonko chce szuszyc, Ty prac a to trzeba wytrzepac i wykryszyc hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 18:55 ło matko, a to numer :))) to suszymy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 19:01 ulalka napisała: > ło matko, a to numer :))) to suszymy :)) Ulatka, Ty mnie powiedz po co suszyc suche he? Sloneczko chcialo suszyc to Juz tlumaczylem RAZ! Teraz wytlumacze DWA! Ziuuuuuuuuuuuk jest SUCHY a nie MOKRY i jest TWARDY a nie MIETKI hehehe :) TRZY - nie bedzie albo i bedzie hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 19:09 łee.. cosik nie zrozumiałam... to pewnikiem z niewyspania ;))) przepraszam Nictusku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 19:28 nictusiu, jeśli chodzi o ziuuuuuuk`a to są różne jego odmiany,byłem na poduchach po Waszym zbiorowym ziukaniu...on był wilgotny napewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 19:31 transoptor napisał: > nictusiu, jeśli chodzi o ziuuuuuuk`a to są różne jego odmiany,byłem na poduchac > h > po Waszym zbiorowym ziukaniu...on był wilgotny napewno:) no coś Ty... ze specem się spierasz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 19:49 -no nie żebym się spierał,ale on był wilgotny. -chyba że od łez (tych wesołych)bo jak ich wczoraj słuchałem ,to ze śmiechu płakałem i o mało się nie zziukałem :) I nawet nie chciałem tam wchodzić żeby czegoś nie zaburzyć ,mówię Ci ulaleczko gdybyś ich słuchała na gorąco.......ale jaja ,jak sobie przypomnę to hi hi hi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 19:53 Oj zaraz sie ziukasz, obiecuje Ci jakem slońce !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 20:17 Nie dziw sie, bo ja serio nie wiedzialm co to ten tw..... ziuuuuuk no :( Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 20:26 -no jak to? ziuuuuk to ziuuuuk,sama go stworzyłaś slo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 21:04 No niby ja ale jednak nie do koca tak zupelnie co by sie konczyl na "K". :)))))))))) ja ziuuujnelam popiolem a potem to jakos tak samo sie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ziuuuuuuuuukac! ziuuuuuuuuuuuuukac! 05.06.03, 21:20 słoneczko co zrobiłaś?.....ziuuujnęłaś popiołem hi hi hi :))) -a ja głupi myślałem,że słoneczko tylko kosmicznym promieniowaniem ziuuuuja:) -a ty w nas popiołem. UWAGA PLAŻOWICZE!...w tym sezonie nie używajcie olejków tudzież innych filtrów to wam nic nie pomoże.W tym roku używajcie sztormiaków;) popiołem kruca bomba.....w nasmarowanych plażowiczów....ja nie mogę:))) Słoneczko ziuuuja popiołem niczym Wesuwiusz...hi hi hi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ziukajcie :)) 05.06.03, 21:27 nioo... troszkę się mi nie spało ostatnio ;) musiałem nadrobić Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 nadrabiaj bieganiem !!!!!!!!!!!!!!! 05.06.03, 21:33 rzulw napisał: > nioo... troszkę się mi nie spało ostatnio ;) musiałem nadrobić Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Transik 05.06.03, 21:26 Musialam te powinnosc pzrejac od Nictuska, nie umiem odmawiac pomocy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 pomoz doleciec hehehe :))))) 05.06.03, 21:32 slo-onko napisała: > Musialam te powinnosc pzrejac od Nictuska, nie umiem odmawiac > pomocy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 no to jaaaaaaaaaazda !!!!!!!! do 6000 kto leci???? 05.06.03, 21:31 rzulw napisał: > wstałem... teraz lec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: no to jaaaaaaaaaazda !!!!!!!! do 6000 kto lec 05.06.03, 21:32 Yes Yes Nictus !!!!!!!!!!!!!!!! Cudnie ze zdazysz :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 do gniazdka pod ptaszkiem czemu nie? 05.06.03, 21:34 slo-onko napisała: > Yes Yes Nictus !!!!!!!!!!!!!!!! Cudnie ze zdazysz :))))))))))))))) cuuuuuuuuuudnie Sloneczko! cuuuuuudnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: do gniazdka pod ptaszkiem czemu nie? 05.06.03, 21:37 Tatattaata pod ptaszkiem gniazdka czy pod gniazdka ptaszkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 lilioooooooooooooowyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! 05.06.03, 21:39 byle do przodu !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kazdy swoim torem leci czy jak? 05.06.03, 21:42 Mozesz usiasc za mna , ale uwazaj bo mozesz wypasc na zakrecie. A jak wolisz to zalatwie Ci nowa mietle ;-) Tylko jakos nie widze faceta na mietle, toc Ty nie czarodziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 na mietle !!!!!!!! 05.06.03, 21:43 slo-onko napisała: > Mozesz usiasc za mna , ale uwazaj bo mozesz wypasc na zakrecie. A jak wolisz > to zalatwie Ci nowa mietle ;-) Tylko jakos nie widze faceta na mietle, toc Ty > nie czarodziej:) niiiiiiiii! ale metla czemu nie pasi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: kto ucieka? a kto goni? 05.06.03, 21:47 Ja kieruje a jak wolisz zaryzykowac to siadaj z tylu to zaraz wylecisz na chmurki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 ruchy! ruchy Sloneczko !!!!!!!!! 05.06.03, 21:48 slo-onko napisała: > Ja kieruje a jak wolisz zaryzykowac to siadaj z tylu to zaraz wylecisz na > chmurki ;-) to na mecie hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: jo swoj ogon a on mnie :((((( 05.06.03, 21:56 A po zcemu Ty z ogonem chcesz sie ganiac ?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 bo Ty znikasz! i Rzulw tyz 05.06.03, 21:59 slo-onko napisała: > A po zcemu Ty z ogonem chcesz sie ganiac ?:)))))) Jtke wcielo, Ulatka sie zawieruszyla, Trans pilnuje szmpana, Mea sie gdzies zaplatala :(((((((( buuuuuuuuuuuu :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: bo Ty znikasz! i Rzulw tyz 05.06.03, 22:02 Itki nie bedzie :( Ulatka zaraz pzrybedzie o reszcie nic nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: bo Ty znikasz! i Rzulw tyz 05.06.03, 22:03 slo-onko napisała: > Itki nie bedzie :( Ulatka zaraz pzrybedzie o reszcie nic nie wiem :( kurna jo musze wyjsc !!!!!!!!! dobrze ze Rzulw jest tylko gdzie On lazi? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a ja powracam :))) 05.06.03, 22:13 witajcie :))) gratuluję wygranej :)))))) lecimy ostro, prawda?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 12.06.03, 23:03 wyklepałam poduchę, wietrzy się przez okno w suficie, jest miło i chłodno... tu kładę kocyk... małe jasieczki dla maruderów ;)))) to można już spać.. tylko dobranockę trza opowiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 12.06.03, 23:07 no to bęc, hyyp ! ja chcę baję ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 12.06.03, 23:51 To ja sie leniwie rozloze na poduchach..:))) I poslucham.. Tylko kto opowiada dzis bajke na dobranoc?:) "Na Wojtusia z popielnika iskiereczka mruga Chodz opowiem Ci bajeczke bajka bedzie dluga.." JasminTea_Sheherezada:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 13.06.03, 22:25 a "Baśni Szeherezadka" znacie?? jak odkopię, to Wam popiszę ich trochę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 15.06.03, 19:46 to ja chyba swą poduszkę biorę i zaglądnę w okienko na suficie i sloonko poobserwuję , jak się już chowa za chmurkami... na werandkę nie idę... bo dziś zimno u mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 16.06.03, 22:25 <zief> sądząc po reakcji mojej buźki <zief>, to jak najbardziej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 16.06.03, 22:26 a ja na innej podusi usypiam bejbisa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 16.06.03, 22:28 no dobra... to ja pójdę jednak pod ten prysznic ;) najpierw :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 16.06.03, 22:45 to ja jednak kładę się, juz czyściutka niedaleko bejbika :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 16.06.03, 22:46 bejbis już spi ;) ale Ty jeszcze nie zasypiaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 16.06.03, 22:45 popilnuję trochę maluszka, może co zaśpiewam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 24.06.03, 19:57 no to już wiem gdzie przycupnę i poczytam.... mam nadzieję, że nie zasnę... ;))) mam czytac, mam czytac, mam czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 25.06.03, 21:15 kladziemy sie wygodnie i wygodnie sie byczymy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 25.06.03, 21:24 A teraz bedzie testowanie na ekranie :) Kto zgadnie o co tu chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 25.06.03, 21:30 aaaa.. i ja też i ja też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 25.06.03, 21:51 slo-onko napisała: > A teraz bedzie testowanie na ekranie :) Kto zgadnie o co tu chodzi????? > nie mieć pojęć. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 26.06.03, 21:25 rzulw napisał: > slo-onko napisała: > > > A teraz bedzie testowanie na ekranie :) Kto zgadnie o co tu chodzi????? > > > nie mieć pojęć. > > A teraz? znow zmiana w pewnym miejscu, przyjzyj sie Rzulwik dokladnie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 26.06.03, 22:49 no tak ;) najciemniej pod latarnią...teraz widzę i...to prawda (i wczorajsze i aktualne - pewne miejsce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 27.06.03, 20:42 Jestem tu z moja poducha..Serdecznosci wszystkim..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 27.06.03, 21:52 a ja skonana jestem po dniu dzisiejszym:-) chyba do podusi się przytulę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.06.03, 00:42 ..i ja tez..i pszysne..tak na minutke.. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.06.03, 00:57 Może rozweseli Was taki czarny kawal....przyjazd Sw.Mikolaja do Etiopii, który na widok tamtejszych, wychudzonych dzieci, zapytał o przczyne tegoz. Uzyskawszy odpowiedz, ze "nie jedza" odwrocil sie na piecie mowiac "jak nie chca jesc to nie dostana podarkow". I tyle go widzieli. ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.06.03, 01:03 fakt....czarny, ale spox ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.06.03, 21:47 ja jestem dziś skonana.... biorę podusię i... zmykam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 29.06.03, 01:06 Dobranoc,Dobranoc..Wszystkim..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 29.06.03, 22:54 a no to ukladam sie tutaj... mieciutko... ;)) spaaaac pora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 30.06.03, 21:20 Ulalko, chodź na podusię i przytul się doń a smutków strugi odejdą stąd, i wtedy słonko zaświeci znów, pośród łez strug i deszczu strug:-) my chmurki wszystkie z Twej twarzy przegonimy zaśpiewamy Ci, ukołyszemy do snu i utulimy:-) poczujesz się jak na łące pachnącej gdzie kwiatów mnóstwo i koników skaczących, wianek na głowę Ci uwijemy, a koniczynkę czterolistną do ręki wsadzimy i będziesz tańczyła na łące zielonej pośród kwiatów , chrabączy i stworów zielonych:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 24.07.03, 08:57 Ładnie się ze Słoo przywitałem, kaffki napiłem, z dowciapu uśmiałem....teraz pora na sen :))) Tak, tak... na sen - bo ja idę spać rano :P Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 24.07.03, 09:03 A Ty bys tylkow tych pieleszach brykal ;-) I kawke w lozku pijal ;-) Nocny Rzulwiu (marku) ;-) Nie dobranoc lecz "dobrego dnia" Ci zycze, spij slodko, papa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.07.03, 09:13 Wprowadziłem na poduchy nowego ziuuukacza, to mogę zlegnąć.... <dobranockanadobrydzionek> :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.07.03, 20:46 uff... napracowalam sie w tym skladziku ;)) uff.. moge odsapnac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.07.03, 20:59 to bier poduchę i mykaj do piwni :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.07.03, 21:01 A WAm tylko pwinica i piwnica w glowie, oooooojjjj ;-) bo sie poskarze komu trzeba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 28.07.03, 21:03 juz ide Rzulwiku :))) slo-onko napisała: > A WAm tylko pwinica i piwnica w glowie, oooooojjjj ;-) bo sie poskarze komu > trzeba ;-) nio cio nio cio ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 20.08.03, 22:24 poducha przygotowana dla nocnych przybyszy:-))) siadajcie sobie , gawędźcie miło, bajki opowiadajcie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 22.09.03, 06:25 moja czekała na mnie:-))))))) a teraz biorę ją pod główkę i odpocząć idę:-) wrócę później;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: P_O_D_U_C_H_A czeka !!!!!!!!!!! 06.10.03, 20:18 ja tylko do poduchy chciałabym się przytulić.... Odpowiedz Link Zgłoś