Gość: grooszek IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 13:17 bo sie nudze. Klikam na odswiez i nic sie nie zmienia. To teraz sie zmieni, a co:))). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom Re: Pisze ten watek IP: 1ProxyWebServer:* 06.06.03, 13:25 No to Ci pomogę w tym zmienianiu i sie dopisze pisząc o niczym, oczywiście.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Pisze ten watek IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 13:28 Gość portalu: pom napisał(a): > No to Ci pomogę w tym zmienianiu i sie dopisze pisząc o niczym, oczywiście.:) Choc przez moemnt mozna poczuc, ze dzieki nam zyje FT;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pisze ten watek IP: 1ProxyWebServer:* 06.06.03, 13:33 Żyje, tylko jest w śpiaczce klinicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Pisze ten watek IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 13:37 Gość portalu: pom napisał(a): > Żyje, tylko jest w śpiaczce klinicznej :) > Ok. Niech bede wiec Wielkim Uzdrowicielem:-)). zacznijmy od przylozenia rak do ekranu... ups, to niemozliwe - przeciez wszsyscy sa bezwladni;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pisze ten watek IP: 1ProxyWebServer:* 06.06.03, 13:41 Łeb mi napiernicza od tego gorąca.:) Niczego nie przyłożę do monitora, bo sfajczę własność pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: Pisze ten watek IP: *.chello.pl 06.06.03, 13:46 to o czym popiszemy? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone watek w gore... 06.06.03, 13:49 Dusza mi wyje - nad morzeeeeee, poczucie obowiazku - patrz w monitor! Nie rozgladaj sie na boki! Wylacz TV! Walcz walcz kobieto! Moze co wywalczysz - wiatrak jaki dodatkowy :) u u u u uuuuuuuuuuuupalllllll..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: watek w gore... IP: *.za.digi.pl 06.06.03, 13:51 nie lepiej gdzies nad Bugiem weekend jaki przy ognisku spedzic? Moze w okolicy nawqet jaka agencja sie znajdzie? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: watek w gore... IP: 1ProxyWebServer:* 06.06.03, 13:55 Na upał kupić można antyupał. Cholera, naprawdę mi czaszę przygrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: watek w gore... IP: *.za.digi.pl 06.06.03, 13:58 u mnie troche popadalo, a po deszczu zrobila sie duchota jeszcze gorsza niz przed. Ja chce do Norwegii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Pisze ten watek IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 15:10 Gość portalu: martuha napisał(a): > to o czym popiszemy? Nie wiem. Co sadzisz np. o wyzszosci lodow z makdonaldsa nad lodami z KFC? Akurat dobry temat na te pogode:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Pisze ten watek IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 13:58 Ty sie trzymasz, to inych trzeba jakos podniesc na nogi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pisze ten watek IP: 1ProxyWebServer:* 06.06.03, 14:05 Idę podeżreć conieco... może to z głodu?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Pisze ten watek IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 15:08 Gość portalu: pom napisał(a): > Idę podeżreć conieco... może to z głodu?:)) I jak ? Po napelnieniu brzucha mozesz mi pomoc budzic tych umarlakow? :) Hmmm, tylko czy my chcemy ich budzic...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pisze ten watek IP: 1ProxyWebServer:* 06.06.03, 15:12 Jak podżarłam, to teraz ide na masaż... mmm... polecam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Pisze ten watek IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 15:15 Gość portalu: pom napisał(a): > Jak podżarłam, to teraz ide na masaż... mmm... polecam:)))) Hehm, spotkanie z masazem? Neizla mysl, tylko kto mi krzeslo odklei wczesniej?? Przyroslem tu do niego i nie ma bata, bym sie ruszyl... Ech, milosc do wydzialu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone upal 06.06.03, 14:06 no ja sie rozpuszczam mentalnie... razem z asfaltem, lodami i ta duszna atmosfera co wisi w powietrzu... A teraz powiem cos, za co chcieli mnie tu pobic: UWIELBIAM TAKA POGODE!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś