czort 04.12.01, 14:35 zgodnie z sugestia na innym watku otwieram swoje getto. wszelkie reakcje na moj temat (chocby podejrzenia, ze to o mnie chodzi) komentowala bede tutaj. Niniejszym otwieram swoj kajecik. czort Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: GETTO WIRTUALNEJ NIMFOMANKI 04.12.01, 14:50 Ciekawe, ile jeszcze bab odniosło wirtualną nimfomankę do siebie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: GETTO WIRTUALNEJ NIMFOMANKI 04.12.01, 14:58 ... ależ Ronju <bez nadużyć tym razem>, z ręką na sercu, że nie o Tobie. Niech mnie zaraza dopadnie, niech mnie diabli wezmą do czorta, niech.... Naprawdę nie o Tobie była mowa. Chochliki w oczach jeszcze o niczym nie świadczą. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort RONJA 04.12.01, 15:00 najbardziej stala ze wszystkich wartosci jest nieprzewidziane. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: GETTO WIRTUALNEJ NIMFOMANKI 04.12.01, 14:54 ...ależ droga Pani skąd że bym śmiał. No chyba, że Pani tak sama z siebie, bo na pewno nie z mego nadania... Woland Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: GETTO WIRTUALNEJ NIMFOMANKI 04.12.01, 15:01 a nie przyjelabys pod strzeche grafomanki ze schizofrenia, dobra kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MINA 04.12.01, 15:10 Minusia, ciebie? zawsze!!!!!!!!!!! Uwielbiam grafomanki, z gumnem wlasnem na dodatek. Twoje rowiez ono jest - getto. Odpowiedz Link Zgłoś
czort WOLAND? 04.12.01, 15:05 woland? napisał(a): > ...ależ droga Pani skąd że bym śmiał. No chyba, że Pani tak sama z siebie, bo > na pewno nie z mego nadania... > Woland nie rzucaj mi rekawicy, bo ci potem bedzie zimno. czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: WOLAND? IP: *.scm.de 04.12.01, 15:10 ja zdrowy chłop jestem i łapska do mrozu mam przywykłe Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: drwal 04.12.01, 15:16 leziox po godzinach dorabiasz w lesie w chrakterze wiewórki? Odpowiedz Link Zgłoś
czort DRWAL 04.12.01, 15:18 OK bedzie po lapach, zmroze, ale pamietaj reka ktora bije nie moze sie skarzyc, ze i ja bicie boli, ok? a gdzie jest trzeci? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: jaskier. 04.12.01, 15:23 na stołówce u Gribojedowa odbiera przydział na 3x treny i jedną elegię. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: jaskier. 04.12.01, 15:54 woland? napisał(a): > na stołówce u Gribojedowa > odbiera przydział na 3x treny i jedną elegię. Cos ty, a ja myslalam, ze u szekspira literatury odbiera dyplom za tworczosc wlasna! Odpowiedz Link Zgłoś