trabant00 21.06.07, 09:43 ...oczekiwane lato - i co tam u was dziewczynki? ...może zróbmy jakieś przygody?, a skoro nalegacie - opowiedzcie o swoich orgazmach :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Juz??????? ............tak szybko ????????? 21.06.07, 10:30 oooooooooh............aaaaaaaaaaaah.......uuuuuuuuuuuuh..........:))))))))) ......poprostu brak slow:) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Juz??????? ............tak szybko ????????? 21.06.07, 10:42 bettina75 napisała: > oooooooooh............aaaaaaaaaaaah.......uuuuuuuuuuuuh..........:))))))))) > ......poprostu brak slow:) ...prawdziwy orgazm, bettina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Juz??????? ............tak szybko ????????? 21.06.07, 10:45 :-))))))))) ufff.....do tej pory jeszcze mi sucho w gardle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kfiat126p Re: Nadejszło... 21.06.07, 10:31 jeszcze nie nadejszło;) astronomiczne lato rozpocznie się 21 czerwca, o godz. 20:06;) letnia przygoda - brzmi obiecująco i zachęcająco... Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Nadejszło... 21.06.07, 10:51 kfiat126p napisała: > jeszcze nie nadejszło;) > astronomiczne lato rozpocznie się 21 czerwca, o godz. 20:06;) ale nie wczoraj, nie jutro, tylko dziś - tak? > letnia przygoda - brzmi obiecująco i zachęcająco... tylko że: "bałtyk to chłodne morze i dlatego, miłość nad morzem udać się nie może..." Odpowiedz Link Zgłoś
papiezyca84 Re: Nadejszło... 21.06.07, 11:13 Prawda, mnie się jeszcze w życiu nie udała! To pewnie dlatego, że morze mam pod nosem. ;) A swoją drogą to dziekuję za przypomnienie tego utworu - właśnie sobie uświadomiłam, że go bardzo lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
kfiat126p Re: Nadejszło... 21.06.07, 18:33 trabant00 napisał: > kfiat126p napisała: > > jeszcze nie nadejszło;) > > astronomiczne lato rozpocznie się 21 czerwca, o godz. 20:06;) > > ale nie wczoraj, nie jutro, tylko dziś - tak? > > > letnia przygoda - brzmi obiecująco i zachęcająco... > > tylko że: > "bałtyk to chłodne morze i dlatego, > miłość nad morzem udać się nie może..." dlatego lepsze są jeziora i porozrzucane na nich wysepki. Nagrzane słońcem są dobrym miejscem do uprawiania...kfiatków??? > Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Nadejszło... 22.06.07, 09:55 kfiat126p napisała: > dlatego lepsze są jeziora i porozrzucane na nich wysepki. > Nagrzane słońcem są dobrym miejscem do uprawiania...kfiatków??? uprawianie "kfiatków", to od pewnego czasu, moja pasja i namiętność, w każdych okolicznościach przyrody... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Nadejszło... 21.06.07, 10:57 menk.a napisała: > o czym??:P ale co?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Nadejszło... 21.06.07, 15:08 menk.a napisała: > no jak to?:P;) ...no, wykrztuś to z siebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nadejszło... 21.06.07, 15:20 nieśmiało zapytuję co Cię obchodzą cudzych bab orgazmy?:D swoimi się zajmij (orgazmami i babami:P) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Nadejszło... 21.06.07, 15:13 Jak na inną bajkę przystało, mam oczywiście dziś urodzinki ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Nadejszło... 21.06.07, 15:19 inna-bajka napisała: > Jak na inną bajkę przystało, mam oczywiście dziś urodzinki ;-)))) dobra okazja, by zakopać topór wojenny...najlepszego i polej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Nadejszło... 21.06.07, 15:35 Ale mam tylko szampana, Nasze zdrowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malowana.lala Re: Nadejszło... 21.06.07, 15:32 Upiłeś się chłopie czy jak? Pleciesz 3 po 3. Nie wiem tylko, czy to wynik nadmiernej ekspozycji na słońce ( bo przecież u Ciebie już lato ) czy z powodu braku dobrego seksu ( chcesz słuchać o orgazmach więc zapewne brakuje Ci własnych ). Zresztą nie odpowiadaj, nic mnie to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka43 Re: Nadejszło... 22.06.07, 09:58 Dziś nie jestś moim Idolem, zawieszam działalność klubu - brak seksu orgazmu i dowcipu - to klęska:-) Odpowiedz Link Zgłoś