Dodaj do ulubionych

załamanie

25.06.07, 20:27
nie kochałam sie ze swoim mezczyzna ponad 2 miesiace bo podobno ma depresje
(wtajemniczeni wiedza o co chodzi)a dzis odkrylam ze przeglada stronki
erotyczne:( czuje sie zdradzona oszukana,to boli :((((
Obserwuj wątek
    • magda210682 Re: załamanie 25.06.07, 20:30
      Czesc. ja nie stety nie mam pojecia o tej depresjii ale mi tez byłoby przykro i źle.
      Trudno co kolwiek powiedzieć z mojej strony. pozostaje mi tylko: głowa do góry i moze rozmowa??
      • verona81 Re: załamanie 25.06.07, 20:38
        dzieki ,ale rozmowa na forum, czy rozmowa z nim?bo on ze mnie robi panikare....:(
        • magda210682 Re: załamanie 25.06.07, 20:56
          To i to. zawsze dobrze pogadac. najlepiej z bliska osoba.
          • verona81 Re: załamanie 25.06.07, 20:57
            wiem,ze pomaga ale co mam zrobic jesli na ta chwile to forum jest mi najblizsze
            • kiki1102 Re: załamanie 25.06.07, 21:10
              Faceci dość często ogladają stronki tego typu,nawet kiedy są w trwałym zwiazku :
              (Nie wiem czym to jest spowodowane i co naprawdę im to daje ,takie (przepraszam)
              lizanie przez szybkę bleee:(To ich należałoby o to zapytać.
              Wiem,że to boli ...nie jest miłe i w pewnym sensie czujemy się
              niedowartościowane....Zamiast proszę, super obok kobietkę przytulić wpatruje
              się w ekran...Nie martw się tym,głowa do góry:))Jeszcze zapragnie Twojej
              bliskości;)
              • verona81 Re: załamanie 25.06.07, 21:49
                Dziekuje Kiki naprawde w zupełnosci sie z Toba zgadzam, tyle ze watpie aby
                zapragnał....mysle ze potrzeba czasu,tyle ze ja nie wiem czy chce mu go dac :(
                • fantka Re: załamanie 25.06.07, 21:54
                  Verka,
                  czy ten Twój mężczyzna mieszka z Tobą?
                  • screen Re: załamanie 26.06.07, 07:45
                    Widzisz Verciu, dziewczyny mówią to samo.
                    Nie należy sie tym aż tak stresować. Facet jest mało skomplikowany.
                    Wiem, że Ci ciężko i nic nie ejst w stanie teraz Cie pocieszyć ale uwierz mi,
                    że Twoje naburmuszenie, histeria itp jeszcze bardziej go podburzają.
                    Nie panikuj tylko porzedstaw mu w rozmowie swoje argumenty na spokojnie.
                    Włascieiwe mam nadzieję, że już jest po rozmowie i że juz sie dogadaliście.
                    On też nie jest treraz w najlepszej formie. Znam Cie juz troche i wiem, że
                    pewnie zrobiłaś wszytsko aby mu zapewnić dobre warunki dochodznie do siebie. On
                    Cie zawiódł, to fakt ale sądzę, że nieświadomie. Faceto wydaje sie to tak
                    normalne, że nie ma o czym mówić:-)
                    To tak jak wspomniane oglądanie się za kobietami na ulicy. Niektóre z nas
                    przeżywaja to bardziej inne puszczają bokiem.
    • verona81 Re: załamanie 26.06.07, 19:59
      Dzieki Screen za slowa otuchy,jestem co prawda po rozmowie(gadalismy do 3ciej
      nad ranem) ale dalej nie wiem na czym stoje :(.....
      • kiki1102 Re: załamanie 26.06.07, 21:07
        Ja całe życie nie wiem na czym...:(Mam nadzieję,że nie na ruchomych piaskach;P
        • verona81 Re: załamanie 26.06.07, 21:21
          hehe to by dopiero było :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka