men_ 06.12.01, 19:41 "NIGDY JEJ NIE ODMÓWILI, CI, KTÓRZY JEJ SIE ŚNILI" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parka Re: Do PARKI 06.12.01, 20:17 Rozszyfrowałeś mnie: we śnie mam wszystkich. W realu nie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do PARKI 06.12.01, 21:07 parka napisał(a): > Rozszyfrowałeś mnie: we śnie mam wszystkich. > W realu nie wszystkich. Ostatniej nocy miałem koszmary nocne, to TY ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Do PARKI IP: *.chello.pl 06.12.01, 21:56 Opisz koszmar, wtedy zidentyfikuję kata i ofiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do PARKI 06.12.01, 22:02 Gość portalu: parka napisał(a): > Opisz koszmar, wtedy zidentyfikuję kata i ofiarę. brrrrrrrrrrrrrrrrrr, nie mogę, jeszcze teraz na same wspomnienie mna trzęęęęęęsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Do PARKI IP: *.chello.pl 06.12.01, 23:26 W ten sposób nie posuwamy się do przodu. Przełam się, opisz majaki. (nie śpieszę z publicznymi zapewnieniami, że gdybyś naprawdę mnie śnił, to miałbyś serię przyjemniutkich polucji. Bo jestem skromna, a nawet pruderyjna). Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do PARKI 06.12.01, 23:31 Dobra, koniec pseudomedycznych dyskusji :)) Liga Cie na zwiady wysłała ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Do PARKI IP: *.chello.pl 06.12.01, 23:38 Czym cię spłoszyłam? I co to jest Liga (Liga Kobiet?)Pytanie potraktuj serio, chcę sie troche zorientować w tutejszych układach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Do PARKI IP: *.chello.pl 06.12.01, 23:48 Nadal ból, niepewność i czarna rozpacz. Satyr i men to jedno? A ja w swej dziewczęcej naiwności myślałam, że to forum pobudza przed snem więcej niż jeden mężczyzna. La comedia finita. Satyrze, a już miałam zacząć Cię oblaskawiać powołując się na dalekie więzy krwi (pozdrowienia od cioci Hery i kuzynek Danaid). A tu figa. Muszę oddać pole Satinie, która pierwsza podjęła się misji obrony Twej męskiej reputacji. PS. Sen opisz. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Do PARKI 07.12.01, 00:08 tutaj zaden myslacy mezczyzna,poza mario2,nie odpowie szczerze wymiana informacji w stadzie krow (czytaj Liga), jest tak smierdzaca,ze az pachnie to samobojstwem kazdego naiwnego osobnika plci meskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Do Ciebie kimkolwiek jesteś IP: *.chello.pl 07.12.01, 00:13 To na czym polega sens tego forum? - wymiana myśli - nie - flirt - (Ty jeden nie obsłużysz wszystkich pań) - poszukiwanie znajomości do kontynuowania w realu - nie (od wczoraj widzę, jak sie wykręcasz przed randką. Czy paniom chodzi o siostrzane wsparcie? Terapię grupową? A panom? PS. W jednym z wątków znalazłam informację, że odmówiłeś Jej Ekselencji - czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Do Ciebie 07.12.01, 00:29 Gość portalu: parka napisał(a): > To na czym polega sens tego forum? > - wymiana myśli - nie > - flirt - (Ty jeden nie obsłużysz wszystkich pań) > - poszukiwanie znajomości do kontynuowania w realu - nie (od wczoraj widzę, jak > > sie wykręcasz przed randką. > Czy paniom chodzi o siostrzane wsparcie? Terapię grupową? A panom? > > PS. W jednym z wątków znalazłam informację, że odmówiłeś Jej Ekselencji - czy > to prawda? chodzi o to,ze to forum przestalo byc interesujace z towarzyskiego punktu widzenia jest tu grupa ciekawych mezczyzn,jednak trzyma sie z daleka i odpowiada jedynie na posty zaufanych osob od momentu jak kazdy moze zmieniac nick piec razy dziennie i Liga "rzadzi",to miejsce jest zupelnie spalone dla samotnych mezczyzn ,nie lubiacych byc rozlozonymi na atomy, w poczcie prywatnej panoszacych sie tutaj krowek z pasterzem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Do Ciebie c.d. inwigilacji IP: *.chello.pl 07.12.01, 08:09 Jak zatem zidentyfikować tę "grupę ciekawych mężczyzn", która "trzyma się z dala"? Odpowiedz Link Zgłoś