Dodaj do ulubionych

Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!!

19.06.03, 18:25
Mysle, ze ja mam najgorzej. Naprawde. Jestem o tym calkowicie przekonana.
Jednakze, dopuszczam taka mysl, ze ktos tu moze miec jeszcze gorzej.
Albo nawet bardziej.
Jestem nieszczesliwa, brzydka, biedna i musze korzystac z uslug MZA.

No kto mnie przebije, kto?

:)
Obserwuj wątek
    • Gość: flo Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.stacje.agora.pl 19.06.03, 18:32
      Oddaję ci palmę pierwszeństwa:)
      • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 18:46
        dziekuje! oprocz tego skoczylo mi sie jeszcze mleko do kawy! i slonce zaszlo! i
        wogole :(

Gość portalu: flo napisał(a):

> Oddaję ci palmę pierwszeństwa:)
      • sliczna_paskudka Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 18:49
        Raczej drugą - pierwsza już jej niedawno odbila :)

Gość portalu: flo napisał(a):

> Oddaję ci palmę pierwszeństwa:)
        • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:06
          Moze w takim razie napiszesz jeszcze z jakiego powodu, co? Bo masz taki kaprys?
          Bo lubisz tak pisac? Bo ktos zamiast na Twojego posta odpisal na mojego?
          Wyluzuj kobieto!

sliczna_paskudka napisała:

> Raczej drugą - pierwsza już jej niedawno odbila :)
          >
          > Gość portalu: flo napisał(a):
          >
          > > Oddaję ci palmę pierwszeństwa:)
    • kitek1 ty smineczka, brzydka??????????????? 19.06.03, 18:36
      co ty za glupoty,
      wygadujesz:)
      • silverstone Re: ty smineczka, brzydka??????????????? 19.06.03, 18:45
        niestety.... starzeje sie.... moge Ci poslac fotke jak chcesz....

kitek1 napisał:

> co ty za glupoty,
        > wygadujesz:)
        • kitek1 no pewnie, ze chce................... 19.06.03, 19:23
          czas zmienic,
          tapetke:)
          • silverstone Re: no pewnie, ze chce................... 19.06.03, 19:30
            dobra;) mowisz i masz!

kitek1 napisał:

> czas zmienic,
            > tapetke:)
            • kitek1 dziekuje bardzo................. 19.06.03, 19:45
              ale ty sliczna,
              i taka smiejaca sie,
              smineczka jestes:)
              • silverstone Re: dziekuje bardzo................. 19.06.03, 19:47
                wszystkie zmarszczki mi widac! Aha - to fioletowe to rekaw mojego sweterka, a
                nie garb!! ;)))

kitek1 napisał:

> ale ty sliczna,
                > i taka smiejaca sie,
                > smineczka jestes:)
                • silverstone kitku przestraszyles sie... 19.06.03, 20:03
                  ... tej fotki i zemdlales???
                  Wiedzialam :(
                  • kitek1 wlasnie sie, delektowalem................. 19.06.03, 20:05
                    i odzywac sie,
                    nie moglem:)
                    • silverstone Re: wlasnie sie, delektowalem................. 19.06.03, 20:06
                      tylko prosze
                      nie oblizuj ekranu
                      bo zwarciem grozi ;)

kitek1 napisał:

> i odzywac sie,
                      > nie moglem:)
                      • kitek1 wlasnie, znowu sie musze na chwile wylaczyc....... 19.06.03, 20:09
                        bo cwajkitek,
                        chce ci wloski wylizac:)
                        • silverstone Re: wlasnie, znowu sie musze na chwile wylaczyc.. 19.06.03, 20:10
                          ucaluj cwaj kitka i badz dla niego dobry!

kitek1 napisał:

> bo cwajkitek,
                          > chce ci wloski wylizac:)
    • sliczna_paskudka Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 18:49
      Niestety to prawda: do ładnych i szczupłych nie nalezysz, latek już ci coraz
      wiecej przybywa, no i te brzydkie okularki na garbatym nosie..............

silverstone napisała:

> Mysle, ze ja mam najgorzej. Naprawde. Jestem o tym calkowicie przekonana.
      > Jednakze, dopuszczam taka mysl, ze ktos tu moze miec jeszcze gorzej.
      > Albo nawet bardziej.
      > Jestem nieszczesliwa, brzydka, biedna i musze korzystac z uslug MZA.
      >
      > No kto mnie przebije, kto?
      >
      > :)
      • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:01
        sliczna_paskudka, ale jaka powierzchowna, pfe!
        • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:08
          Obawiam sie, ze sliczna paskudka ma jakis zal, tylko za bardzo nie lapie jaki.
          Niech i tak bedzie! Pewnie zrobilam cos okropnego tylko znow ta amnezja ;) No i
          garbaty nos, ech...

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> sliczna_paskudka, ale jaka powierzchowna, pfe!
          • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:29
            Jednym słowem, jesteś kolejną osobą, która dorobiła się tu osobistego
            gnębiciela.
            Jakby ich tu jeszcze za mało było...
            • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:32
              e tam! nie wierze w to, ze ludzie gnebia sie dla samej zasady. Pewnie
              nadepnelam jej na jakis odcisk; szkoda tylko, ze zamiast powiedziec o co
              chodzi, pisze w ten sposob. To zupelnie co innego, samemu o sobie pidac, ze sie
              starzeje, a co innego - uslyszec od kogos! Az zmarszczki mnie rozbolaly ;)

> Jednym słowem, jesteś kolejną osobą, która dorobiła się tu osobistego
              > gnębiciela.
              > Jakby ich tu jeszcze za mało było...
              • kitek1 a ja mysle, ze to nie panienka.............. 19.06.03, 19:34
                tylko jakis dyzurny,
                forumowy przyglup,
                sie odzywa:(
                • silverstone Re: a ja mysle, ze to nie panienka.............. 19.06.03, 19:35
                  jakby nie patrzec nie przypadlam mu do gustu, choc moge chyba sobie
                  pogratulowac, bo o glupocie nie wspomnial ;)

kitek1 napisał:

> tylko jakis dyzurny,
                  > forumowy przyglup,
                  > sie odzywa:(
                  >
              • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:38
                No wiesz, teraz to nietrudno komuś na odcisk nadepnąć, zwłaszcza, jak się z
                usług Zakładów Transporu Miejskiego korzysta ;) Ostatnio okrutnie podeptałam
                jakąś panią, bo palant kierowca jak szalony po pedałach deptał.
                • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:43
                  :) Ja ostatnio porzadnie sie poobijalam, bo pan kierowca grzal na Bankowy chyba
                  ze 100 na godzine i kilka metrow przed przystankiem przypomnialo mu sie, ze ma
                  tam stanac... co za koszmar :(

> No wiesz, teraz to nietrudno komuś na odcisk nadepnąć, zwłaszcza, jak się z
                  > usług Zakładów Transporu Miejskiego korzysta ;) Ostatnio okrutnie podeptałam
                  > jakąś panią, bo palant kierowca jak szalony po pedałach deptał.
                  • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:51
                    Tacy kierowcy to mają chociaż jajo! Najgorsi są ci z linii przyśpieszonych, co
                    zamiast na gaz nieco przycisnąć jak jest możliwość, to się wloką jak z trumną
                    na cmentarz :)
                    • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:54
                      zgadzam sie... choc ten rajdowiec to wlasnie by pospieszny.

> Tacy kierowcy to mają chociaż jajo! Najgorsi są ci z linii przyśpieszonych,
                      co
                      > zamiast na gaz nieco przycisnąć jak jest możliwość, to się wloką jak z trumną
                      > na cmentarz :)
                      • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:57
                        Swoją drogą przy takiej pracy to chyba nietrudno albo świra, albo depresji się
                        nabawić. Stale ta sama trasa i te same guziczki od drzwi do przyciskania :(
                        • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 20:01
                          w sumie fakt! zwlaszcza jak teraz te modele porobili, co samemu drzwi trzeba
                          sobie otwierac ;)

> Swoją drogą przy takiej pracy to chyba nietrudno albo świra, albo depresji
                          się
                          > nabawić. Stale ta sama trasa i te same guziczki od drzwi do przyciskania :(
                          • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 20:07
                            O rany, te niskopodłogowe puszki z powykrzywianą podłogą i oknami w ilości "co
                            kot napłakał"?
                            • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 20:09
                              yhy... chyba wole te stare bo tam sa pojedyncze siedzenia. Nie lubie siadac
                              obok nikogo. Wogole nie lubie siadac w autobusie....

> O rany, te niskopodłogowe puszki z powykrzywianą podłogą i oknami w
                              ilości "co
                              > kot napłakał"?
                              • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 20:14
                                A ja i owszem, co nie znaczy, że urzadządzam sobie wyścigi z "ledwo żyjącymi"
                                emerytami...
      • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:04
        Niestety masz racje. Znalazloby sie jeszcze kilka innych drobiazgow, ale nie
        mam sumienia psuc Ci zabawy! Zrobisz to duzo lepiej ode mnie. Ciekawe tylko,
        dlaczego pod przykrywka. Znow jakas urazona zazdrosnica? jezu... A przeciez
        taka wstretna jestem :)

sliczna_paskudka napisała:

> Niestety to prawda: do ładnych i szczupłych nie nalezysz, latek już ci coraz
        > wiecej przybywa, no i te brzydkie okularki na garbatym nosie..............
        >
        >
        > silverstone napisała:
        >
        > > Mysle, ze ja mam najgorzej. Naprawde. Jestem o tym calkowicie przekonana.
        > > Jednakze, dopuszczam taka mysl, ze ktos tu moze miec jeszcze gorzej.
        > > Albo nawet bardziej.
        > > Jestem nieszczesliwa, brzydka, biedna i musze korzystac z uslug MZA.
        > >
        > > No kto mnie przebije, kto?
        > >
        > > :)
        • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:09
          Urażona zazdrośnica, to jest to! Bo o zabawie to raczej nie ma mowy, kiedy się
          zieje takim jadem.
          • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:13
            jak widac ograniczenie kontaktow z Forum do ekranu, niewielki odnioslo skutek.
            Mamy tu wiec zazdrosnice z dluga pamiecia. Sumienie mnie nie dreczy jednak...
            Moze cos za czasow Vikinga? Wiedzialam, zeby nie polegac na ramieniu Crimena!
            hihihihi....

> Urażona zazdrośnica, to jest to! Bo o zabawie to raczej nie ma mowy, kiedy
            się
            > zieje takim jadem.
            • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:16
              Ciekawe, że mnie nikt nie zazdrości mojej krótkowzroczności, chociaz okularów
              nie noszę z lenistwa!
              Wątpię, żeby Crimen miał z tym cos wspólnego, to mi wygląda raczej na stan
              aktualnego zagrożenia :)
              • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:20
                Maryjko podejrzewam ze to moj "dyzurny" wrog, co to raz na jakis czas wyskakuje
                z kata i zieje ogniem. Za kazdym razem uzywa tych samych argumentow wiec raczej
                sie nie myle. Na aerobik na pewno nie pojde, bo szkoda czasu, ale do optyka -
                czemu by nie ;) Chodz ze mna - zaszalejemy!

> Ciekawe, że mnie nikt nie zazdrości mojej krótkowzroczności, chociaz okularów
                > nie noszę z lenistwa!
                > Wątpię, żeby Crimen miał z tym cos wspólnego, to mi wygląda raczej na stan
                > aktualnego zagrożenia :)
                • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:24
                  No co Ty! I tak juz jestem stara i pomarszczona, chcesz zebym wygladala na 80
                  lat w tych okularach? Pojde z Tobą, ale tylko dla towarzystwa :)
                  • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:33
                    nie uwazam aby moje okulary byly okropne, ale ostatnio widzialam coooooos
                    taaaaaakiego, ze chyba sie skusze na nowe.

> No co Ty! I tak juz jestem stara i pomarszczona, chcesz zebym wygladala na 80
                    > lat w tych okularach? Pojde z Tobą, ale tylko dla towarzystwa :)
                    • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:41
                      Coooooś taaaaakiego chętnie obejrzę :)
                      • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:44
                        pewnie juz ich nie ma, ale to jedyne oprawki od dwoch lat chyba, jakie mi sie
                        spodobaly!

> Coooooś taaaaakiego chętnie obejrzę :)
                        • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:48
                          Słuchaj, tak myślę o Twoim garbie na nosie i sie zastanawiam...Kiedy się go
                          dorobiłaś??? Bo jeszcze 2 tygodnie temu nic takiego u Ciebie nie zauważyłam...
                          • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:50
                            W sumie to juz nie chcialam walkowac tego tematu ale tez nie wiem... Chyba
                            jednak pojde na ten aerobik... (oj co z tym nosem!! Pinokio!!! Pinokio!!! ;)

> Słuchaj, tak myślę o Twoim garbie na nosie i sie zastanawiam...Kiedy się go
                            > dorobiłaś??? Bo jeszcze 2 tygodnie temu nic takiego u Ciebie nie zauważyłam...
                            • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:55
                              Aerobik mnie nie przekonuje. Dzikie podskoki bez sensu. Po co mam się
                              dodatkowo stresować tym, że mi sie brzuszek trzęsię???
                              • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 19:57
                                No fakt...
                                Wiesz co - Ty sie nie mozesz stresowac skakaniem, a mnie i tak nie pomoze wiec
                                proponuje lody ;)

> Aerobik mnie nie przekonuje. Dzikie podskoki bez sensu. Po co mam się
                                > dodatkowo stresować tym, że mi sie brzuszek trzęsię???
                                • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:58
                                  Świetnie! Byle nie pistacjowe, bo tych nie znoszę, brrrr....
                                  • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 20:02
                                    truskawkowe albo ananasowe najlepiej! albo winogronowe! :)

> Świetnie! Byle nie pistacjowe, bo tych nie znoszę, brrrr....
                                    • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 20:05
                                      No, poza tym owocowe sorbety wcale nie mają dużo kalorii, więc potem jeszcze
                                      na coś będziemy mogły sobie pozwolić :))
                                      • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 20:08
                                        hihihihi.... wiesz co, obawiam sie ze jak ktos tu zaraz komentarz przywali, to
                                        sie nie pozbieram!! Choc z drugiej strony wygladam jak wygladam i nie ma co
                                        afery z tego powodu robic. No Kitek na ten przyklad nie umarl z przerazenia;)

> No, poza tym owocowe sorbety wcale nie mają dużo kalorii, więc potem jeszcze
                                        > na coś będziemy mogły sobie pozwolić :))
                                        • Gość: maryjo2 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 20:13
                                          A miej te komentarze w nosie! Nie to ładne, co ładne, tylko co się komu
                                          podoba, a jak się nie podoba, to już nie Twoje zmartwienie.
                                          • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 19.06.03, 20:23
                                            Lody truskawkowe mi sie podobaja :)
                                            papa... uciekam bo sie doszczekalam!

> A miej te komentarze w nosie! Nie to ładne, co ładne, tylko co się komu
                                            > podoba, a jak się nie podoba, to już nie Twoje zmartwienie.
    • Gość: null Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 22:18
      nie kochałam się z mężczyzną od 13 lat
      • Gość: flo Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.stacje.agora.pl 19.06.03, 23:13
        Wygrałaś
        • Gość: leziox Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.arcor-ip.net 19.06.03, 23:45
          A ja mam dwa koty w domu,mleczka do kawy nie mam też,spadła doniczka od sąsiada
          na taras i muszę sprzątać,wieje,benzyna do motóra droga a obsług ana stacjach
          nieuprzejma i jeszcze muszę niedługo wydać 350 euro na opony.
          Jakby tego było za mało,to musiałem jeszcze po drodze przeczytać to,co pisał tu
          Kitek.To ja mam niby tak lekko?
          • kitek1 szkoda ze twoi starzy, leziaczku.............. 20.06.03, 07:41
            pozalowali kilku euro na prezerwatywe,
            nie musialbys cierpiec,
            i mnie czytac, tez:)
            • Gość: leziox Re: szkoda ze twoi starzy, leziaczku............. IP: *.arcor-ip.net 21.06.03, 00:38
              Stary kawał,ciulu afrykański,poza tym moi oboje starzy nie żyją,mam nadzieję,że
              będą cię straszyć po nocach,spermojadzie...
      • Gość: xp Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 00:28
        może za dużo od nich wyymagasz :))))))))))))))))
        • silverstone poddaje sie.... 20.06.03, 09:21
          ... jest tu kilka osob, ktore faktycznie ma gorzej ode mnie. Na szczescie nie
          wlepiaja 350 euro mandatu za brzydote, doniczka, ktora miala spasc juz dawno
          spadla etc.. :)))
    • zgrywusik Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 20.06.03, 10:03
      a ja od 1,5 roku nie zdradziłem swojej kobietki :(
      • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 20.06.03, 10:04
        zgrywusiku to naprawde tragedia! :)
        wytzrzymaj jeszcze troche, co? Cierpienie podobno uszlachetnia.

zgrywusik napisał:

> a ja od 1,5 roku nie zdradziłem swojej kobietki :(
        • Gość: Pola Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: 195.240.218.* 21.06.03, 13:14
          ja mam najgorzej, bo lacze sie przez modem, a komputer mam taki, ze zanim
          wystartuje, to zdarze pranie rozwiesic i obiad zjesc, wiec nie marudz silver,
          tylko klepnij pare slow do mnie (na gmx), bo nie wiem na jaki mail do Ciebie
          pisac
          A wogole to... pozdrawiam cieplo ;-)
          Pola
          • Gość: Pola ps IP: 195.240.218.* 21.06.03, 13:17
            a jakby tego bylo malo, to - jak z ortografia u mnie - kazdy widzi...ide
            wyskoczyc przez okno, buuuuu....
          • silverstone POLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 22.06.03, 13:20
            o jejciu!!!! juz do ciebie pisze!!! tamten adres nie dziala od dwoch miesiecy
            bo wszystko sie pozmienialo! Mam tylko nadzieje, ze PAMIETAM ten adres, bo
            stara poczte mam na DVD i kurcze nie chce sie otworzyc :(
            buzka duza :)))

J.

Gość portalu: Pola napisał(a):

> ja mam najgorzej, bo lacze sie przez modem, a komputer mam taki, ze zanim
            > wystartuje, to zdarze pranie rozwiesic i obiad zjesc, wiec nie marudz silver,
            > tylko klepnij pare slow do mnie (na gmx), bo nie wiem na jaki mail do Ciebie
            > pisac
            > A wogole to... pozdrawiam cieplo ;-)
            > Pola
            • Gość: Pola Re: POLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.241.70.* 24.06.03, 20:54
              ....@gmx.co.uk (poczatek chyba pamietasz ;-))
              Buzka
              Pola
    • great_loser Kobieto twoje najgorzej do pięt nie dorasta 21.06.03, 13:39
      mojemu najgorzej.
      Interesuję się polityką międzynarodową, a żyję w zdychającym kraju bez rzadnych
      perspektyw.
      Interesuję się piłką nożną, a zdajesz sobie zapewne sprawę jakim dołem grozi
      mocne kibicowanie polskiej reprezentacji i polskim klubom.
      Lubię komedie, a w TV wciąż lecą durne telenowele.
      Nie jestem pewny dnia ani godziny kiedy wyleją nie z uczelni, bo po każdym
      semestrze mam kilka niezaliczonych przedniomtów.
      Nie mam żadnych pożytecznych zainteresowań, moi rodzice nie kwapią się by mi w
      przyszłości załatwić jakąś pracę, a to przy 40% bezrobociu wśród młodych ludzi,
      jedno z drugim, oznacza że nie mam najmniejszych szans na znalezienie pracy po
      studiach.
      Nie potrafię wogóle poderwać dziewczyny i nie mam za grosz powodzenia u nich.
      Potrzebuję średnio 2-4 razy więcej czasu od statystycznego człowieka, by
      nauczyć się czegokolwiek.

I to ja mam do cholery najgorzej!!!!!
      • Gość: oona ja mam trochę lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 14:44
        ale też mi zle:(
        bo jak patrzę na pogodę za oknem
        to nie chce mi się wychodzić z domu,
        a jak chce mimo wszystko wyjść
        to nie mogę,bo boli mnie skręcona noga,
        co za sobota:(
        • kitek1 czyzbys, piruecik mu dzisiaj............... 21.06.03, 14:49
          na obiad,
          robila:(
          • Gość: oona Re: czyzbys, piruecik mu dzisiaj............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 14:53
            wpadnij do nas to zrobię dwa-
            mam jeszcze jedną
            niekuśtykającą nogę :)
            • kitek1 zadzieram kiece i lece............... 21.06.03, 14:56
              tylko niech oon,
              znowu komorki,
              w pracy nie zostawia:)
        • great_loser To jest zero!!! 21.06.03, 16:14
          Ja w sobotę mogę sobie pójść wieczorem na imprezę, ale nie jestem w stanie
          wyrwać sobie żadnej laski!
          • Gość: oona Re: To jest zero!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 16:38
            ja mam gorzej!!
            ja byłabym nawet w stanie sobie Coś poderwać
            na wieczór, ale co z tego jak będę musiała
            go jak zwykle spędzić z moją drugą połową:((

great_loser napisał:

> Ja w sobotę mogę sobie pójść wieczorem na imprezę, ale nie jestem w stanie
            > wyrwać sobie żadnej laski!
      • silverstone great loser 22.06.03, 13:23
        Masz racje biedactwo... W zyciu Cie nie dogonie ze swoimi nieszczeciami :)
        Probowales moze podrywac profesorki na wykladach, a potem szantazowac w zamian
        za zalatwienie pracy??? Moze tez jakas afera polityczna z tego wyjdzie nie
        wspominajac o tym, ze przerwa telenowele na fajna komedie w wiadomosciach :)

great_loser napisał:

> mojemu najgorzej.
        > Interesuję się polityką międzynarodową, a żyję w zdychającym kraju bez
        rzadnych
        >
        > perspektyw.
        > Interesuję się piłką nożną, a zdajesz sobie zapewne sprawę jakim dołem grozi
        > mocne kibicowanie polskiej reprezentacji i polskim klubom.
        > Lubię komedie, a w TV wciąż lecą durne telenowele.
        > Nie jestem pewny dnia ani godziny kiedy wyleją nie z uczelni, bo po każdym
        > semestrze mam kilka niezaliczonych przedniomtów.
        > Nie mam żadnych pożytecznych zainteresowań, moi rodzice nie kwapią się by mi
        w
        > przyszłości załatwić jakąś pracę, a to przy 40% bezrobociu wśród młodych
        ludzi,
        >
        > jedno z drugim, oznacza że nie mam najmniejszych szans na znalezienie pracy
        po
        > studiach.
        > Nie potrafię wogóle poderwać dziewczyny i nie mam za grosz powodzenia u nich.
        > Potrzebuję średnio 2-4 razy więcej czasu od statystycznego człowieka, by
        > nauczyć się czegokolwiek.
        >
        > I to ja mam do cholery najgorzej!!!!!
        • great_loser Re: great loser - jak jasna cholera! 22.06.03, 23:44
          silverstone napisała:

> Masz racje biedactwo... W zyciu Cie nie dogonie ze swoimi nieszczeciami :)
          Ja nikomu tego nie życzę, bo przy słabej (newet przeciętnej) psychice grozi to
          samobójstwem

> Probowales moze podrywac profesorki na wykladach, a potem szantazowac w zamian
          > za zalatwienie pracy???
          U nas na polibudzie raczej nie ma profesorek.

> Moze tez jakas afera polityczna z tego wyjdzie nie
          > wspominajac o tym, ze przerwa telenowele na fajna komedie w wiadomosciach :)
          Może i byłaby to komedia, ale na to patrzę jako na klęskę mojego kraju i
          jeszcze bardziej się dołuję.

• zgrywusik A niektórzy mają tak dobrze, że 21.06.03, 15:17
      czasami z nudów marudzą, że im źle :)
      • Gość: oona Re: A niektórzy mają tak dobrze, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 15:22
        toteż ja uczciwie przyznałam,że
        mam lepiej niż ci,ktorzy mają najgorzej :)
    • tinyan Ja!!! 26.06.03, 23:32
      Ja mam najgorzej!! jestem mloda, brzydka, w ciagu dwoch tygodni stracilam
      faceta i cudowna klase (skonczylo mi sie gimnazjum), ostatnia wycieczka z klasa
      byla koszmarem; poza tym ciagle kloce sie z rodzicami (taki wiek), nie mam sie
      w co ubrac (taki wiek), mam ciagle balagan w pokoju (nienawidze sprzatac, taki
      wiek), dostalam sie do wszystkich liceow do ktorych zdawalam i przez cholerna
      unie edukacyjna nie moge pojsc tam gdzie chcialam najbardziej, w zwiazku z tym
      bede chodzic do klasy bez zadnych znajomych, prawie cale wakacje spedzam w
      warszawie (taki sposob spedzania wakacji tak naprawde uwielbiam, ale tylko pod
      warunkiem ze sa w Warszawie moi przyjaciele z ktorymi moge sie gdzies wyrwac)..
      coz, moge jeszcze dlugo wymieniac.. i do tego wszystkiego moja ukochana myszka
      Lando ma jakis syf na plecach.. Zyc nie umierac..
      • tinyan Re: Ja!!! 26.06.03, 23:35
        A i zapomnialam dodac ze jeszcze miesiac temu moje zycie bylo absolutnie piekne
        i szczesliwe!! Zapomnialam tez ze sie starzeje i niedlugo nie bede miala prawa
        do tytulu dzieciaka. No i ze jestem nowa na tym forum. Nikt mnie nie zna i nikt
        mnie nie lubi. Wogole nikt mnie nigdzie nie lubi i nikt mnie nie kocha :(
        • Gość: oona hmm,na ochotnika mogę spróbować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:48
          Cię polubic tylko powiedz-
          za co????? :)
          • tinyan Re: hmm,na ochotnika mogę spróbować 27.06.03, 00:37
            Dziekuje :) hmm..gdyby za co pewnie ktos by mnie lubil ;)
            • Gość: oona Re: hmm,na ochotnika mogę spróbować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 00:52
              no dobrze,co mi tam...lubię Cię!
              niech bedzie za to,że masz fajną myszkę
              (lubie wszelkie myszowate stworzenia)
              tylko wylecz jej to paskudztwo na grzbiecie:(
              • zgrywusik Re: a skąd wiesz, że ma fajną myszkę ? ntx :) 27.06.03, 09:05
              • tinyan Re: hmm,na ochotnika mogę spróbować 27.06.03, 10:27
                hehe... dziekuje. a co do myszy to sie postaram ;)
        • zgrywusik Re: Ja ciebie polubię.., 27.06.03, 09:06
          a pokażesz mi swoją myszkę ?:)

tinyan napisała:

> A i zapomnialam dodac ze jeszcze miesiac temu moje zycie bylo absolutnie
          piekne
          >
          > i szczesliwe!! Zapomnialam tez ze sie starzeje i niedlugo nie bede miala
          prawa
          > do tytulu dzieciaka. No i ze jestem nowa na tym forum. Nikt mnie nie zna i
          nikt
          >
          > mnie nie lubi. Wogole nikt mnie nigdzie nie lubi i nikt mnie nie kocha :(
          • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:43
            taaa,tu zawsze się musi znależć jakiś
            zbąąączeniec....
            • zgrywusik Re: Ja ciebie polubię.., 27.06.03, 12:41
              tiaaa, głodnej chlebek na myśli :)
          • tinyan Re: Ja ciebie polubię.., 27.06.03, 10:26
            jako dziecko udam ze nie wiem o co chodzi.. :>
            • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 11:10
              bardzo rozsądne dziecko :)
              o,a przy okazji zaleta jakaś
              się wreszcie znalazła :)
              • tinyan Re: Ja ciebie polubię.., 27.06.03, 16:01
                zaleta jak zaleta ;) niektorzy potrafia potraktowac rozsadek jako oznake
                dretwosci..
                • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 16:23
                  jako zdeklarowana bałaganiara
                  chyba nie musisz się obawiać
                  posądzenia o sztywniactwo i drętwotę:)
                  aha,z tego się nie wyrasta:(
                  tak jak i z "nie mania"się w co ubrać:((
                  • tinyan Re: Ja ciebie polubię.., 27.06.03, 16:41
                    oj musze musze, juz mnie posadzali ;) Coz.. a nie manie sie w co ubrac jest w
                    moim wieku o tyle gorsze ze swojej kasy nawet nie mam ;)
                    • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 21:37
                      czyli dobrze sie składa,ze nigdzie nie
                      wyjezdzasz,bo co to za przyjemnosć wojażować,
                      kiedy się nie ma na każdy dzień nowego ciucha
                      do poszpanowania....
                      :))
                      • kitek1 wszystkiego najlepszego, uneczko z okazji......... 27.06.03, 21:49
                        dwudziestej piatej rocznicy,
                        tu juz wiesz, czego:)

...po firnamencie niebieskim,
                        krazy major...................
                        • Gość: oona Re: wszystkiego najlepszego, uneczko z okazji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 21:52
                          woow,to dziś??
                          coś nie ma hucznych obchodów,
                          a szkoda:(
                          • kitek1 jak to nie, co ty pitolisz.................... 27.06.03, 21:56
                            pelno emerytowanych kosmonautow w wawawce,
                            a kwasik, mu jakas broszke przypial:)
                            • Gość: oona Re: jak to nie, co ty pitolisz................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:02
                              a ten drugi tawariszcz
                              też dostał czy słuch po nim
                              wszelaki zaginał? :)
                              • kitek1 znaczy sie, pietka klimuk..................... 27.06.03, 22:04
                                nie zauwazylem:(
                                moze polecial gagarina poszukac?
                                • Gość: oona Re: znaczy sie, pietka klimuk.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:10
                                  może wróci jak juz znajdzie julija,
                                  sympatyczny chłopina z niego był:(
                                  • kitek1 jurija, oj dzieci, dzieci......................... 27.06.03, 22:14
                                    Hermaszewski poleciał wraz z Piotrem Klimukiem w ramach radzieckiego
                                    projektu "Interkosmos" przeznaczonego dla krajów socjalistycznych. Gdy po ośmiu
                                    dniach wrócił ze stacji Salut-6, otrzymał tytuł Bohatera Związku Radzieckiego,
                                    awans na podpułkownika, samochód Polonez. Utracił migdałki, które mu wycięli
                                    radzieccy lekarze tylko po to, by przed Polakiem mógł polecieć w kosmos Czech.

Hermaszewski stał się ikoną schyłku gierkowskiej dekady. Na Festiwalu Piosenki
                                    Żołnierskiej w Kołobrzegu przedstawiono musical poświęcony kosmosowi, on sam
                                    wizytował kopalnie, huty, uczestniczył w spotkaniach z młodzieżą. Z jego
                                    życiorysu wykreślono fakt, że ojca w Równem zabili ukraińscy nacjonaliści. 13
                                    grudnia 1981 r. trafił na listę członków Wojskowej Rady Ocalenia Narodowego, co
                                    było - jak przyznał po latach - jego życiową tragedią. W polskim lotnictwie
                                    pełnił funkcję komendanta szkoły w Dęblinie i zastępcy dowódcy Wojsk
                                    Lotniczych, w latach 90. kierował komisją bezpieczeństwa lotów. Obecnie jest
                                    wojskowym emerytem. - Jednak tego, że byłem w kosmosie, nikt mi nie odbierze -
                                    powtarza.
                                    • Gość: oona Re: jurija, oj dzieci, dzieci.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:23
                                      taa,on sobie latał i podziwiał a ja męczyłam się
                                      wtedy w domu z nowonarodzonym,dwutygodniowym braciszkiem:(
                      • tinyan Re: Ja ciebie polubię.., 27.06.03, 22:11
                        ale w warszawie tez by sie przydalo poszpanowac ;) a tak.. nie mam sie jak
                        przebierac 4 razy dziennie bo mi bielizny brakuje ;)
                        • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:17
                          lepiej nie mów tutaj tak głośno
                          o braku kasy na bieliznę,
                          bo niechcący wywołasz jakiegoś
                          kandydata na sponsora z lasu :)
                          • tinyan Re: Ja ciebie polubię.., 27.06.03, 22:21
                            nie martw sie, nigdy nie rozmawiam z obcymi ;)
                            • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:27
                              zaczynam się martwić,ale Twoim rozsądkiem,
                              jest zdumiewający...,
                              musisz jednak coś z tym zrobić!
                              • tinyan Re: Ja ciebie polubię.., 27.06.03, 22:39
                                hehe ;) jestem leniwa i mi sie nie chce nic z tym robic ;) poza tym to ze nie
                                rozmawiam z nieznajomymi nie znaczy ze ich nie zaczepiam ;P
                                • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:56
                                  zaczepiasz ale nie rozmawiasz?..
                                  to znaczy co,zaczepiasz a potem
                                  patrzysz w oczy z niemym wyrzutem,
                                  a nieszczesnik poci sie
                                  mysląc o co Ci do cholery chodzi? :)
                                  • tinyan Re: Ja ciebie polubię.., 28.06.03, 11:52
                                    zaczepiam a jak on okazuje sie byc zberezny to dostaje w morde ;)
                                    • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 17:05
                                      będąc przez Ciebie zaczepionymi
                                      zapewne przypuszczają,że
                                      oczekujesz od nich bycia zbereznymi,
                                      a tu taka niespodzianka-cios w gębę:)
                                      • tinyan Re: Ja ciebie polubię.., 28.06.03, 17:47
                                        trzeba ich oduczyc takich reakcji na zaczepianie ;)
                                        • Gość: oona Re: Ja ciebie polubię.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 18:08
                                          no pewnie,co to w ogóle za czasy,co za obyczaje,
                                          żeby człowiek nie mógł sobie spokojnie
                                          pozaczepiać kogo ma ochotę
                                          bez narażenia się na nieprzyjemnosci!
    • Gość: Justynka Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.21.* 19.09.03, 22:27
      Firma mi się rozpada, chociaż przez dwa lata jadłam chlebek z tego co kocham
      juz zaczynam głodować.Muszę pełzać na kolanach w Urzędzie Skarbowym i ZUS-ie.
      Raz w tygodniu mam wizyte policjantów, bo szukają u mnie kradzionych telefonów.
      Małżeństwo sie rozeszło w szwach...mieszkam z człowiekiem, na którego nie
      patrzę i nie rozmawiam z nim od paru tygodni (WOGÓLE!!!) Mam nienormalnych
      rodziców, którym wszystko we mnie przeszkadza i muszą mnie oczywiscie o tym
      poinformować...Mam: stotysiecy długów,potrzeb,depresję,katar i wkurwa.
      CHCESZ SIĘ ZAMIENIĆ ????!!!!
      • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 20.09.03, 14:13
        Nie - za malo oryginale te Twoje nieszczescia. Walnij cos z grubej rury to sie
        zastanowie.

Gość portalu: Justynka napisał(a):

> Firma mi się rozpada, chociaż przez dwa lata jadłam chlebek z tego co
        kocham
        > juz zaczynam głodować.Muszę pełzać na kolanach w Urzędzie Skarbowym i ZUS-
        ie.
        > Raz w tygodniu mam wizyte policjantów, bo szukają u mnie kradzionych
        telefonów.
        >
        > Małżeństwo sie rozeszło w szwach...mieszkam z człowiekiem, na którego nie
        > patrzę i nie rozmawiam z nim od paru tygodni (WOGÓLE!!!) Mam nienormalnych
        > rodziców, którym wszystko we mnie przeszkadza i muszą mnie oczywiscie o tym
        > poinformować...Mam: stotysiecy długów,potrzeb,depresję,katar i wkurwa.
        > CHCESZ SIĘ ZAMIENIĆ ????!!!!
    • Gość: nieszczęśliwa Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 21:03
      Ja zdecydowanie mam najgorzej!!! Męża, którego chętnie zamienię na lepszy
      model, bo stary zupełnie do niczego, długi do spłacenie zaciągnięte przez
      mojego"mądrego" męża, pyskatą córkę,i na dodatek królika, który robi
      ciągle "bobki" po całym mieszkaniu! No i oczywiście też nikt mnie nie kocha.
      • hard_headed_woman Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 20.09.03, 21:30
        Królika moge wziąć...
        • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 21.09.03, 08:53
          To dalej nie to! Wszyscy mezowie sa glupimi pasozytami, wszystkie kroliki
          sraja, wszystkie bachory sa rozwydrzone! Cos extra poprosze! Zadluzenia w
          bankach odpadaja. Zerwane przyjaznie tez.

• Gość: taa Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.acn.waw.pl 21.09.03, 09:03
            No to co może być czymś bardziej extra?
            • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 21.09.03, 09:12
              cos, o czego od razu sie umiera! Meza mozna zmienic, kredyt splacic, krolika
              zjesc na kolacje. Sama przyznasz, ze to tylko przejsciowe troski, a nie
              klopoty.

Gość portalu: taa napisał(a):

> No to co może być czymś bardziej extra?
              • Gość: taa Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.acn.waw.pl 21.09.03, 09:16
                Jedynym nieodwracalnym zjawiskiem jest śmierć. O ile ktoś nie wierzy w
                reinkarnację.
                • schizo69 Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 21.09.03, 12:27
                  najbardziej przesrane to mam bezwględnie ja!!!
                  oto dowód:

piję tylko w weekend-y!!!
                  • hard_headed_woman Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 21.09.03, 16:35
                    Najgorzej ma ktoś, kto nauczył się żyć bez miłości, za to bez pracy żyć już nie
                    potrafi.
                    :(
                    • silverstone hard_headed_woman 22.09.03, 09:18
                      No no... jestes bliska idealu ;)

hard_headed_woman napisała:

> Najgorzej ma ktoś, kto nauczył się żyć bez miłości, za to bez pracy żyć już
                      nie
                      >
                      > potrafi.
                      > :(
                      • makary0 Re: hard_headed_woman 22.09.03, 09:42
                        I pisanie do wykładów zajmuje wiele wiele czasu :((((
                        • silverstone Re: hard_headed_woman 22.09.03, 09:46
                          jakich wykladow?

makary0 napisał:

> I pisanie do wykładów zajmuje wiele wiele czasu :((((
                          • makary0 Re: hard_headed_woman 22.09.03, 09:48
                            Niech sama Ci powie :)))))))))))
                            • silverstone Re: hard_headed_woman 22.09.03, 09:50
                              aaaaaa.... myslalam, ze to jakie Twoje wyklady!

makary0 napisał:

> Niech sama Ci powie :)))))))))))
                              • makary0 Re: hard_headed_woman 22.09.03, 09:55
                                moje są zbliżone do mniemanologi teoretycznej ;)))
              • Gość: nieszczęśliwa Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 17:56
                O kurcze! Jakie to proste! Że też wcześniej na to nie wpadłam! Nie wiem tylko
                od czego zacząć??? Od zmiany męża czy zjedzenia królika???
                • silverstone Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 22.09.03, 09:20
                  Od zmiany meza! Krolik moze jeszcze sie nauczy.

Gość portalu: nieszczęśliwa napisał(a):

> O kurcze! Jakie to proste! Że też wcześniej na to nie wpadłam! Nie wiem tylko
                  > od czego zacząć??? Od zmiany męża czy zjedzenia królika???
    • Gość: Porewit Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.gen.twtelecom.net 21.09.03, 20:14
      A ja jutro musze wstac o godz 5 rano.
      • pom Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! 21.09.03, 20:26
        O jezu!! Masz tragicznie!!!
        Naprawdę szczere współczucia.:((
    • silverstone chyba jednak ja mam najgorzej... 22.09.03, 09:31
      Dwa metry ode mnie siedzi babsko, ktore nie dosc, ze wyglada jak OBCY, to
      jeszcze tak sie zachowuje... Ukatrupic nie mozna, bo TOZ sie przypieprzy,
      oswoić tez nie da rady, bo dretwa jak stolowa noga. Zeby choc popatrzec bylo na
      co, ale tez nie da rady - odrzuca kompletnie...
      Jestem na nia skazana.
      To jest dopiero pieklo ;(
      • silverstone zdejmijcie do cholery ten wątek!!! 22.09.03, 12:09
        Czasoprzestrzen sie zalamala! Z perspektywy osoby madrej i pieknej i
        szczesliwej kiepsko sie to czyta.
        • Gość: bizon Re: zdejmijcie do cholery ten wątek!!! IP: *.net81-65-13.noos.fr 22.09.03, 18:09
          Nie zdejmowac ! Najgorzej mam ja: dwa dni temu wrocilem z wakacji w pewnym
          cieplym kraju nad cieplym oceanem a w miescie gdzie mieszkam tez jest cieplo-to
          po cholere wydawalem kase ?
          Ide sobie.
    • Gość: gość XXX Re: Kto z nas ma najgorzej??? RANKING!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 18:34
      najgorzej to mam ja bo nikt do mnie nie pisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka