aneka20 17.07.07, 07:41 Czy zastanawiałyście sie kiedyś ile spala sie kalorii podczas jazdy motocyklem ?? -"życie jest śmiałą przygodą albo niczym" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monique76 Re: Motocykl i kalorie 17.07.07, 08:11 Witam, nie wiem ile kalorii spala sie w czasie jazdy. Ale wiem, ze dzisiaj rano w tym upale to podczas wyciagania moto z parkingu (stoi za samochodem, przy samej siatce i wyciagniecie to jest niezly wyczyn) to spalilam tyle kalorii ze spokojnie moge pozwolic sobie na duuuuze ciacho;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Motocykl i kalorie 17.07.07, 11:48 kurcze - też nie wiem, ale chyba bardzo dużo ... ponieważ podczas każdej niedzielnej wyjazdówki zaliczamy przynajmniej jeden konkretny posiłek (nie licząc płynów, czegoś słodkiego ect. .... i nadal właże w skórzane spodnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: Motocykl i kalorie 17.07.07, 11:54 jak przesiadalam sie z roweru na moto, to myslala ja tak- "kurde, przytyje, bo na moto to raczej czlowiek ma mniej ruchu niz na rowerze", a tu prosze, wrecz przeciwnie, moze to przez saune- w ubiorze z ochraniaczami :) Odpowiedz Link Zgłoś