skoropis Re: jeszcze tylko 45 minut:-P 08.09.07, 21:35 Zrozumielim, zrozumielim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jeszcze tylko 45 minut:-P 08.09.07, 21:37 no ba, teraz na polsacie sport jest mecz Włochy-Francja, jak ktoś chce, moze łobejrzeć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: jeszcze tylko 45 minut:-P 08.09.07, 21:55 Cześć Badzia,się mecz zaczyna;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: jeszcze tylko 45 minut:-P 08.09.07, 21:56 A ja Piorunersów sobie słucham i podśpiewuję pod nosem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: jeszcze tylko 45 minut:-P 08.09.07, 21:58 A to niektórzy ciecie,grają nasz hymn,a oni rąsie w tył i się bujają na piętach..;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Lullu! 08.09.07, 22:06 Chyba mnie zachęciłaś, bym w końcu ruszył d... i poszedł oglądać mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Lullu! 08.09.07, 22:08 No,poza ruszeniem d..py,musisz jeszcze wywalczyć sobie pilota:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Lullu! 08.09.07, 22:12 no,na razie,to się chłopaki przechadzają, no i ciężko im w piłkę trafić:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re:Skoroooo!!! 08.09.07, 22:46 lullu1 napisała: > > no,na razie,to się chłopaki przechadzają, > no i ciężko im w piłkę trafić:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re:Skoroooo!!! 08.09.07, 23:07 lullu1 napisała: > > Hurrra 1:0 na nas,niech żyją nam:) > > lullu jak przyjadę do wrocławia to pójdziesz ze mną na wódkę? (ale nie na mecz...) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re:Skoroooo!!! 08.09.07, 23:11 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > > > Hurrra 1:0 na nas,niech żyją nam:) > > > > > lullu jak przyjadę do wrocławia to pójdziesz ze mną na wódkę? > (ale nie na mecz...) się zobaczy:) w przyszłym roku zrobim jakąś integracje,no mam nadzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re:Skoroooo!!! 08.09.07, 23:14 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > lullu1 napisała: > > > > > > > > Hurrra 1:0 na nas,niech żyją nam:) > > > > > > > > lullu jak przyjadę do wrocławia to pójdziesz ze mną na wódkę? > > (ale nie na mecz...) > > się zobaczy:) > w przyszłym roku zrobim jakąś integracje,no mam nadzieje;) > > to dobrze, bo ja dopiero w następnym roku się wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re:Skoroooo!!! 08.09.07, 23:20 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > lullu1 napisała: > > > > > > > > > > > Hurrra 1:0 na nas,niech żyją nam:) > > > > > > > > > > > lullu jak przyjadę do wrocławia to pójdziesz ze mną na wódkę? > > > (ale nie na mecz...) > > > > się zobaczy:) > > w przyszłym roku zrobim jakąś integracje,no mam nadzieje;) > > > > to dobrze, bo ja dopiero w następnym roku się wybieram:) no i git,w tym roku mam jeszcze sporo kłopotów,gości zza oceanu na dłużej i takie tam inne,myślę,że może ja do Białego w czerwcu-lipcu,dojadę bo ,moja przyjaciółka z NYC przyjeżdża do kraju i ma w Białym rodzinę, czeka mnie jeszcze jednak chyba operacja,a zobaczym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit piękna brameczka, taka spontaniczna... 08.09.07, 23:07 ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,cudownie!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 08.09.07, 23:10 No i mamy 1:1,niedobrze ,będzie Portugalia nas cisnąć... zobaczym Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 08.09.07, 23:13 lullu1 napisała: > > > No i mamy 1:1,niedobrze ,będzie Portugalia nas cisnąć... > zobaczym > > żeby było 2:1 albo 3:1,uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Czerwone buraki do domuuuuuuuuuuuuuu,ej, no trzeba naszych zdopingować troszeczku...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 08.09.07, 23:23 no,ja gwiżdżę,jak Portugalia przejmuje piłkę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 08.09.07, 23:32 nooo,nieee 2:1 przegrywamy,chlip:( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 08.09.07, 23:35 lullu1 napisała: > > nooo,nieee 2:1 przegrywamy,chlip:( > > oooooooooooooooo, to jutro mnie czekaja Ciche Dni...już moge wylaczyc telefon a weekend bo bedzie tylko "Kuuuuuuuuuuuuuuuu.....aaaaaaaaa, znowu dalismy dupy na calej linii!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 08.09.07, 23:47 Badzia,może nie będzie tak zle jest remis 2:2,jeszcze 5 minut:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 08.09.07, 23:51 obyyyyyyyyyyyyyyyyyy, ja i tak dzis robilam jako przerywnik miedzy meczami od popołudnia:-( Najpierw mecz Szkocja-Litwa (a spróbuj w tym czasie chłopu zawracać dupę,oooooo)a po tym Włochy-Francja, wszystko na Polsacie sport, no i teraz Polska-Portugalia Ehhhhhhhhno niech chociaż będzie 3:2 dla naszych!!!uuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 09.09.07, 01:17 A to jest dziwna sprawa. Normalnie kobieta nic nie chce, albo jak chce to tak na pół gwizdka. Ale niech będzie mecz. Wtedy przychodzi, czegoś chce, wypytuje, dopytuje się, gada i jeszcze na dodatek staje między facetem a telewizorem. Koszzzzzzzzzzzzzzzzmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 09.09.07, 09:36 skoropis napisał: > A to jest dziwna sprawa. Normalnie kobieta nic nie chce, albo jak chce to tak n > a > pół gwizdka. Ale niech będzie mecz. Wtedy przychodzi, czegoś chce, wypytuje, > dopytuje się, gada i jeszcze na dodatek staje między facetem a telewizorem. > Koszzzzzzzzzzzzzzzzmar!!! dlatego ja wiem, że nie mogę zawracać dupy facetowi, jak ogląda mecz:-)Bo po co jakieś konflikty po tym??Prawda??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 09.09.07, 09:52 skoropis napisał: > A to jest dziwna sprawa. Normalnie kobieta nic nie chce, albo jak chce to tak n > a > pół gwizdka. Ale niech będzie mecz. Wtedy przychodzi, czegoś chce, wypytuje, > dopytuje się, gada i jeszcze na dodatek staje między facetem a telewizorem. > Koszzzzzzzzzzzzzzzzmar!!! A nie pyta się jeszcze smutnym głosem: "ty to już mnie nie kochasz?":D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: piękna brameczka, taka spontaniczna... 09.09.07, 10:13 > A nie pyta się jeszcze smutnym głosem: > > "ty to już mnie nie kochasz?":D > > a słyszałam, ze coraz wiece jest kobiet które też lubią mecze i iinne męskie zajęcia:-D Odpowiedz Link Zgłoś