Dodaj do ulubionych

Tu byłem.

21.07.03, 11:35
Może w tym wątku będziemy pisać o miejscach, w których kiedyś byliśmy, które
spodobały nam się i które moglibyśmy polecić innym?? Kto zacznie??
:)
Obserwuj wątek
    • kamila77 Re: Tu byłem. 22.07.03, 13:07
      O jeju, ale się rozchodzi o miejsca herbaciane, czy całkiem inne mogą być?
      • pepperoni78 Re: Tu byłem. 22.07.03, 15:26
        Chodzi o miejsca, w których warto spędzić trochę czasu. Mogą być i
        herbaciarnie ;)
        • izis_2003 Re: Tu byłem. 22.07.03, 18:13
          Ojoj tyle jest miejsc w których mi się podobało...

*Jeśli ktoś lubi ciszę to polecam Mikaszówkę na Suwalszczyżnie - woda, lasy,
          rowery i przede wszystkim spływy kajakowe Hańczą:)
          *Jeśli macie tylko parę dni wolnych i rower na podorędziu to Zwierzyniec bo tam
          znajdziecie bardzo miłych ludzi którzy Wam pomogą w razie jakby co,
          odpoczniecie sobie od zgiełku codziennego dnia hasając po lasach i oglądając
          pobliskie i troszkę dalsze(Susiec) szumy, a i wykąpac się będziecie mieli gdzie
          bo stawy Echo bliskie a ludziów w tygodniu tam nie zawsze pełno.
          *A jeśli macie ochotę wleżć na fajna górkę to polecam Triglav na Słowenii (2864
          m n.p.m.)a potem koniecznie do Bledu bo tam nie dośc że zameczek to i kościólek
          na wyspie i super kamping, no a potem do jaskini Postojna Jama -jedna z
          największych na świecie
          *A jeśli chcecie napić się herbatki w niecodziennym miejscu to tylko w
          Kazimierzu u Dziwisza ale to już Wam Peppe mówił :)))
    • lucy_fair Re: Tu byłem. 22.07.03, 20:36
      Polecam Kłodzko, dziś tu nocuję i strasznie mi się podoba. Widoki
      nieporównywalne z innymi, a najciekawsze jest światło - niektóre miejsca mają
      takie specyficzne przesycenie powietrza innymi odcieniami niż gdzie indziej.
      Warunek - słońce za chmurami. Podobnie jest zresztą w Sandomierzu, który
      również gorąco polecam. Sandomierz jest piękny, ale niedoceniony, tłumy walą
      do Kazimierza deptać się nawzajem, kiedy całkiem niedaleko jest takie miejsce.
      Z drugiej strony to też miało swój urok - siedziałem w knajpce na rynku, przez
      który w tym czasie przewinęło się może z 10 osób, chociaż było dopiero
      popołudnie. Jedyny minus - ja do takich urokliwych miejsc jeżdżę cholera do
      pracy i nie zawsze mogę cokolwiek obejrzeć ;(
      Na pocieszenie mogę sobie powiedzieć, że jutro będę w "urokliwym" Zabrzu heh.
      Pozdrawiam.
      • pepperoni78 Re: Tu byłem. 23.07.03, 10:22
        lucy_fair napisał:

> Polecam Kłodzko, dziś tu nocuję i strasznie mi się podoba. Widoki
        > nieporównywalne z innymi, a najciekawsze jest światło - niektóre miejsca mają
        > takie specyficzne przesycenie powietrza innymi odcieniami niż gdzie indziej.
        > Warunek - słońce za chmurami. Podobnie jest zresztą w Sandomierzu, który
        > również gorąco polecam. Sandomierz jest piękny, ale niedoceniony, tłumy walą
        > do Kazimierza deptać się nawzajem, kiedy całkiem niedaleko jest takie
        miejsce.
        > Z drugiej strony to też miało swój urok - siedziałem w knajpce na rynku,
        przez
        > który w tym czasie przewinęło się może z 10 osób, chociaż było dopiero
        > popołudnie.

Zazdroszczę. Zawsze kiedy jestem w Sandomierzu nigdzie nie ma wolnych miejsc. :-
        /

Jedyny minus - ja do takich urokliwych miejsc jeżdżę cholera do
        > pracy i nie zawsze mogę cokolwiek obejrzeć ;(
        > Na pocieszenie mogę sobie powiedzieć, że jutro będę w "urokliwym" Zabrzu heh.
        > Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka