pepperoni78 21.07.03, 11:35 Może w tym wątku będziemy pisać o miejscach, w których kiedyś byliśmy, które spodobały nam się i które moglibyśmy polecić innym?? Kto zacznie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila77 Re: Tu byłem. 22.07.03, 13:07 O jeju, ale się rozchodzi o miejsca herbaciane, czy całkiem inne mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Tu byłem. 22.07.03, 15:26 Chodzi o miejsca, w których warto spędzić trochę czasu. Mogą być i herbaciarnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Tu byłem. 22.07.03, 18:13 Ojoj tyle jest miejsc w których mi się podobało... *Jeśli ktoś lubi ciszę to polecam Mikaszówkę na Suwalszczyżnie - woda, lasy, rowery i przede wszystkim spływy kajakowe Hańczą:) *Jeśli macie tylko parę dni wolnych i rower na podorędziu to Zwierzyniec bo tam znajdziecie bardzo miłych ludzi którzy Wam pomogą w razie jakby co, odpoczniecie sobie od zgiełku codziennego dnia hasając po lasach i oglądając pobliskie i troszkę dalsze(Susiec) szumy, a i wykąpac się będziecie mieli gdzie bo stawy Echo bliskie a ludziów w tygodniu tam nie zawsze pełno. *A jeśli macie ochotę wleżć na fajna górkę to polecam Triglav na Słowenii (2864 m n.p.m.)a potem koniecznie do Bledu bo tam nie dośc że zameczek to i kościólek na wyspie i super kamping, no a potem do jaskini Postojna Jama -jedna z największych na świecie *A jeśli chcecie napić się herbatki w niecodziennym miejscu to tylko w Kazimierzu u Dziwisza ale to już Wam Peppe mówił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: Tu byłem. 22.07.03, 20:36 Polecam Kłodzko, dziś tu nocuję i strasznie mi się podoba. Widoki nieporównywalne z innymi, a najciekawsze jest światło - niektóre miejsca mają takie specyficzne przesycenie powietrza innymi odcieniami niż gdzie indziej. Warunek - słońce za chmurami. Podobnie jest zresztą w Sandomierzu, który również gorąco polecam. Sandomierz jest piękny, ale niedoceniony, tłumy walą do Kazimierza deptać się nawzajem, kiedy całkiem niedaleko jest takie miejsce. Z drugiej strony to też miało swój urok - siedziałem w knajpce na rynku, przez który w tym czasie przewinęło się może z 10 osób, chociaż było dopiero popołudnie. Jedyny minus - ja do takich urokliwych miejsc jeżdżę cholera do pracy i nie zawsze mogę cokolwiek obejrzeć ;( Na pocieszenie mogę sobie powiedzieć, że jutro będę w "urokliwym" Zabrzu heh. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Tu byłem. 23.07.03, 10:22 lucy_fair napisał: > Polecam Kłodzko, dziś tu nocuję i strasznie mi się podoba. Widoki > nieporównywalne z innymi, a najciekawsze jest światło - niektóre miejsca mają > takie specyficzne przesycenie powietrza innymi odcieniami niż gdzie indziej. > Warunek - słońce za chmurami. Podobnie jest zresztą w Sandomierzu, który > również gorąco polecam. Sandomierz jest piękny, ale niedoceniony, tłumy walą > do Kazimierza deptać się nawzajem, kiedy całkiem niedaleko jest takie miejsce. > Z drugiej strony to też miało swój urok - siedziałem w knajpce na rynku, przez > który w tym czasie przewinęło się może z 10 osób, chociaż było dopiero > popołudnie. Zazdroszczę. Zawsze kiedy jestem w Sandomierzu nigdzie nie ma wolnych miejsc. :- / Jedyny minus - ja do takich urokliwych miejsc jeżdżę cholera do > pracy i nie zawsze mogę cokolwiek obejrzeć ;( > Na pocieszenie mogę sobie powiedzieć, że jutro będę w "urokliwym" Zabrzu heh. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś