zewsi 19.10.07, 10:23 Właśnie przeczytałem na www.browar.biz, że latem Żubr był produkowany także w Niemczech we Frankfurcie (nie wiem tylko dokładnie w którym). Jaka tam występuje w pobliżu puszcza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Jestem we wstrząsie 19.10.07, 10:45 zewsi napisał: > Właśnie przeczytałem na www.browar.biz, że latem Żubr był > produkowany także w Niemczech we Frankfurcie (nie wiem tylko > dokładnie w którym). Jaka tam występuje w pobliżu puszcza? no jak to jaka? frankfurdzka:D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Ja w kwestii formalnej 19.10.07, 12:28 Frankfurt - Puszcza Frankfurcka. Gdyby był to Frankfurd - to byłaby frankfurdzka. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ja w kwestii formalnej 19.10.07, 12:30 skoropis napisał: > Frankfurt - Puszcza Frankfurcka. Gdyby był to Frankfurd - to byłaby frankfurdzk > a. no właśnie patrzyłam że coś mi nie pasowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Jestem we wstrząsie 20.10.07, 14:21 we Frankfurcie nad Odrą z tego co wiem, ale browar ten zaopatruje tylko zachodnią Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Jestem we wstrząsie 20.10.07, 14:24 puszczy tam nie ma tylko łąki i jeziora Odpowiedz Link Zgłoś