Dodaj do ulubionych

Fryzury intymne

26.07.03, 20:58
Cczy fryzury intymne kręcą naszych facetów, czy lubią odkryte nagie
miejsca.Jako kobieta nie mogłabym bez depilacji w miejscach intymnych dobrze
się czuć.
Obserwuj wątek
    • coox Re: Fryzury intymne 27.07.03, 14:54
      lubimy!
      • iwona_ar Re: Fryzury intymne 28.07.03, 10:52
        Włosy łonowe precz!!!!! :)
    • zuzia36 Re: Fryzury intymne 01.08.03, 21:53
      Jejku, jak wy sie tam depilujecie. To musi
      chyba boleć. Mojemu mężowi chyba bym sie
      nie podobala wydepilowana. Lubi mnie taką
      jaką mnie natura stworzyła.
      • iwona_ar Re: Fryzury intymne 02.08.03, 18:12
        No przecież nie depilatorem, choć są takie co hard core lubią:)
        • roman_giertych zuzia ty chyba masz prawdziwą dżunglę??? 03.08.03, 15:00
          iwona_ar napisała:

> No przecież nie depilatorem, choć są takie co hard core lubią:)
        • bum4 Re: Fryzury intymne 29.08.03, 13:28
          iwona_ar napisała:

> No przecież nie depilatorem, choć są takie co hard core lubią:)

Ee tam..zaden hard core, po ktoryms razie wloski sa juz tak delikatne i nie sa
          gleboko w skorze ze prawie nic nie boli. Zapewniam ;) A ja za bolem jakos nie
          przepadam:)

A tak w ogole to wlosy lonowe PRECZ!!! Jak ktos powiedzial:)

Ola
    • roman_giertych zuzia ty chyba masz prawdziwą dżunglę??? 03.08.03, 15:03
      to chyba niezbyt higieniczne taplac sie w lesie włosów??????
      eeeeeeeeeeeeeeeee
      chyba zwymiotuję!!!
      • iwona_ar Re: zuzia ty chyba masz prawdziwą dżunglę??? 04.08.03, 09:20
        roman_giertych napisał:

> to chyba niezbyt higieniczne taplac sie w lesie włosów??????
        > eeeeeeeeeeeeeeeee
        > chyba zwymiotuję!!!

taplać się w lesie? Hmm, co przez to rozumiesz?
    • pluzz Re: Fryzury intymne 04.08.03, 01:46
      A mnie przez całą szkołę średnią prześladował napis na murze, który mijałem
      jadąc do szkoły. Jakiś człowiek z fantazją napisał sprayem na całej ścianie,
      wielkimi literami:

"Gładko ogolone cipki nie są seksi!"

Nie ważne jak zły miałem rano humor ten napis zawsze mnie rozbawiał do łez.
      A czy się z tym zgadzam? Ani gładko ogolone ani mocno owłosione. Coś po
      środku, takie lubię! :))))))
    • robertrobert1 Re: Fryzury intymne 05.08.03, 21:31
      laska32 napisała:

> Cczy fryzury intymne kręcą naszych facetów, czy lubią odkryte nagie
      > miejsca.

Robert: Ja osobiscie czesto zabawiam sie w intymnego fryzjera. Nienawidze jak
      kudly paletaja sie miedzy zebami. Ponadto jezyk wymaga gladkosci a nie buszu.
    • sweetcharlie Re: Fryzury intymne 07.08.03, 12:22
      A ja dostaję takiego kopa emocjonalnego, jak widzę taką ślicznie wygoloną
      ciapciuleczkę, że o rany... Jak pierwszy raz moja partnerka mi się objawiła
      w "nowym uczesaniu" (lub jego braku), po prostu zmieniłem się w smoka -
      pożeracza, a tyle czasu musiałem czekać, aż ona wpadnie na ten światły
      pomysł...

Wniosek - golić, dbać, fantazjować !!!
      • kajazz Re: Fryzury intymne 07.08.03, 18:58
        poza tym taka kłafiura :)) jest niesamowicie przyjemna i higieniczna!!
        Milo mnie samej nawet czasem dotknac tej gladziutkiej zwierzyny ;) ALe ale, mam
        delikatny paseczek z przodu( wersja letnia brazylijska).Cala
        reszta ....niesamowicie wrazliwa,jak nigdy dotad....
        • sweet_charlie Re: Fryzury intymne 29.08.03, 04:17
          mhm, mniam, mniam...
    • jolaa23 Re: Fryzury intymne 08.08.03, 12:32
      super !!! ja uwielbiam mieć tylko malutki paseczek, a mój chłopak jest
      wniebowzięty a ja jeszcze bardziej. On uwielbia zabawiac się w fryzjera,
      ostatnio nawet próbowaliśmy zafarbować włoski.(zresztą on również lubi tam
      nosić fryzurke na Kojaka)
      Pewnie, że nie każdy tego potrzebuje bo chyba jest to uzależnione on bliskości
      partnerów i jakie sposoby pieszczot ich zadawalają.
      A może znacie jakieś dobre sposoby na jak najdelikatniejszą depilację no i
      długotrwałą?
      • kurczak1976 Re: Fryzury intymne 08.08.03, 13:15
        No walsnie a czym sobie tam wogole golicie?
    • pl_acebo cieniutki paseczek-to jest to 29.08.03, 17:24
      :)
    • cur_black Re: Fryzury intymne 09.09.03, 14:54
      Jestem totalnie "pokręcony" (na plus rzecz jasna) jeśli chodzi o wygolone
      futerka. Tylko moja jedyna twierdzi, że jak włoski odrastają to ją to kłuje jak
      cholera i aż tak poświęcać się nie będzie. Jakieś rady z "drugiego" punktu
      widzenia ? Czy sprawa jest beznadziejna ?
      C.
      • kathleen2 Re: Fryzury intymne 09.09.03, 15:01
        Może to zalezy od kobiety. Mnie tam nic nie kłuje.
        • yoric Re: Fryzury intymne 09.09.03, 19:07
          Dawniej mnie to kręciło,

teraz zdecydowanie wolę włoski takie 'w sam raz' - pół długości naturalnej.
          pzdrv
          • cur_black Namówiłem ! 13.09.03, 16:55
            Argumenty moje + większość opinii "z tutaj" przeważyły !. Moja osobista się
            przekonała - wygląda ślicznie i gładziutko. Całkiem wyżej zostawiła jedynie
            prostokącik o symbolicznych rozmiarach. Twierdzi, że czuje wszystko do
            kwadratu. Tylko oczekuje ode mnie rewanżu i wzajemności - hmmm...
            Pozdr
            • maga102 Re: Namówiłem ! 15.09.03, 12:19
              no to gratuluję siły perswazji:)))) i mam pytanie: czym to zrobiła Twoja
              jedyna??
              • cur_black Re: Namówiłem ! 15.09.03, 14:17
                maga102 napisała:

> no to gratuluję siły perswazji:)))) i mam pytanie: czym to zrobiła Twoja
                > jedyna??
                Po pierwsze i tak miała tam w zasadzie krótko, po drugie dużo, duużo pianki no
                i na końcu pożyczyłem swojego Macha3. Jak sądzimy pierwszy raz jest
                najtrudniej - potem już "z górki".
                Pozdr
                • maga102 Re: Namówiłem ! 15.09.03, 14:47
                  nie chce Was zmartwić, ale wg. mnie pierwszy raz jest najprościej......potem po
                  goleniu zaczynają się schody w postaci szybkiego odrastania, kłucia i krostek.
                  Ale może u Was tego nie będzie.........
                  • agas71 Zgadza się, Panowie niestety muszę Was zmartwić 16.09.03, 10:32
                    Pierwszy raz jest najprostszy, potem zaczynają sie schody... Skóra w tym
                    miejscu jest b. delikatna i odrastajace włoski kłują a co gorsza wrastają i
                    robią się stany zapalne mieszków włosowych. Przy goleniu codziennym zaczyna być
                    jak u panów na brodzie: wieczorkiem szorstka mini - szczecinka. Próbowałam
                    kiedyś deplatorem wyrywać włoski, ale są tak silne, że porobiły sie ranki (ale
                    miałam samozaparcie), mój luby jak zobaczył jak się dla niego skatowałam,
                    zabronił powtórki. Pozostaje krem depilujacy (efekt podpbny jak po maszynce,
                    może troche wolniej odrastają) albo ... nie wiem co. Laser?? Ale to droga
                    impreza!
                    • maga102 Re: Zgadza się, Panowie niestety muszę Was zmartw 17.09.03, 08:59

Tego się właśnie obawiam, ze pozostaje jedynie krem depilujący.
                      W moim przypadku o goleniu "tam" nie ma mowy. Dwa razy próbowałam i
                      podziękowałam.

Nie próbowałam jeszcze kremem, ale sądząc po depilacji nóg kremem to efetkt
                      jest prawie tak krótkotrwały jak po goleniu.
                      Poza tym czy mi tam nie wypali czegoś??????

Depilatorem elektrycznym też próbowałam , ale na pewnym etapie wymiękłam, bo po
                      prostu zbyt bolało.

Laser??? nie jestem pewna czy robi się "tam" laserem.

Pozostaje jeszcze osławione w tym roku cukrowanie czy brazylijska depilacja
                      (jak zwał tak zwał)ale to nie sposobem domowym a, jak na razie przynajmniej, w
                      jakimś super profesjonalnym gabinecie kosmetycznym w zdecydowanie większym
                      mieście niż moje.

Zastanawiam się jeszcze nad woskiem.........
                      Tyle, ze sama na pewno sobie z woskiem nie poradzę.
                      A gabinet kosmetyczny?
                      Raz, ze nie wiem czy robi się depilację woskiem w miejscach intymnych, a dwa,
                      ze nawet jeśli się robi to to samo co powyżej.

Jedym słowem pozostaje krem..........lub olać to wszystko.

maga

• chica33 Re: Zgadza się, Panowie niestety muszę Was zmartw 17.09.03, 10:24
                        maga102 napisała:

> Pozostaje jeszcze osławione w tym roku cukrowanie czy brazylijska depilacja
                        > (jak zwał tak zwał)ale to nie sposobem domowym a, jak na razie przynajmniej,
                        w
                        > jakimś super profesjonalnym gabinecie kosmetycznym w zdecydowanie większym
                        > mieście niż moje.

Maga102, cukrowania Ci nie polecam jesli chodzi o bikini, boli bardziej niz
                        zwykly wosk, a to dlatego, ze to jest zabieg "na zimno" wiec wloski nie
                        wychodza do konca, a czesto sie urywaja.

Polecam Ci natomiast wosk na cieplo, robia to w gabinetach kosmetycznych bez
                        problemu, kosztuje (u kosmetyczki do ktorej chodze-Warszawa) 25 pln, zostawiam
                        tylko symboliczny prostokacik. Sama nie eksperymentuj, bedzie bardziej bolalo -
                        zabieg oczywiscie boli, ale da sie przezyc, nie trwa dlugo, najgorszy pierwszy
                        raz, potem wloski odrastaja ciensze i jest ich mniej, mam sklonnosc do wrastana
                        wloskow, ale po wosku nie boli przy odrastaniu, ja chodze co 3 - 4 tygodnie.

pozdrowienia,
                        • maga102 Re: Zgadza się, Panowie niestety muszę Was zmartw 19.09.03, 12:19
                          Chica mam pytanie: czy depilacja, którą robisz woskiem u kosmetyczki to
                          depilacja, że się tak wyrażę, głęboka????? tzn. chodzi mi cze kosmetyczka
                          depilauje ci wszytskie włoski z miejsc intymnych czy tylko linię bikini???
                          maga
                          • eminka Re: Wosk 19.09.03, 15:01
                            Wszystko fajnie, też chodzę do kosmetyczki na zabieg "na ciepło", ale jest
                            jedno "ale". Przed każdym kolejnym zabiegiem trzeba poczekać, aż włoski
                            odrosną na tyle, żeby wosk "załapał" - i w tym czasie wygląda się
                            idiotycznie :-(((
                            --
                            • chica33 Re: Wosk 22.09.03, 10:53
                              Maga - tak, gleboka...

Co do postu Eminki - no wlasnie, to jest chyba jedyny minus, ale na pocieszenie
                              dodam, ze po dluzszym czasie (czytaj ok. rok) wloski odrastaja w tak
                              niewielkiej ilosci, ze jest ich naprawde kilka (przynajmniej u mnie). Mozna sie
                              wspomoc preparatem przeciw odrastaniu - ja uzywam Kalo i to jest jedyny jak dla
                              mnie skuteczny, tylko troche drogi. Ale dziala.

pozdrowionka,
    • laska32 Re: Fryzury intymne 21.09.03, 20:25
      Do dezynfekcji po zabiegu golenia skuteczny przynajmniej u mnie jest tonik OXY
      oraz CLEAN&CLEAR.Mninimalizuje ,a nawet likwiduje stany zapalne skóry.
      Przemywać min. 2 razy dziennie i oczywiście bielizna która nie podrażnia skóry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka