masiwa 07.11.07, 08:55 www.poboczem.pl/news/ginac-trzeba-jak-mezczyzna,1005793 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggie85 Re: ależ to tendencyjne :/ 07.11.07, 09:17 Kurcze ostatnio miałam taką sytuacje,jechałam sobie moim cudem techniki zwanym potocznie fiatem Bravo,nie szczędzę mu benzynki i cisnę ile fabryka dała,jadę sobie lewym pasem wyprzedzam,chce zjeżdżać na prawy a tuuu fruuuuu miedzy mną a prawym pojawia się motocykl :/ myślałam,że zejdę na zawał,no sekundę później bym zareagowała i po chłopaku... Czemu ma służyć ta opowieść?Czasem faktycznie nie jest to wina kierowcy auta,jak taki kretyn robi sobie trzeci pas:/ Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: ależ to tendencyjne :/ 07.11.07, 10:30 jak najbardziej sie zgadzam, niestety pseudo motonitow jest masa, i to oni wyrabiaja nam marke- fakt niezaprzeczalny, motocykl potrafi szybko i sama jadac autem nierzadko widzialam dopiero w ostatniej chwili pedzacego na zlamanie karku motocykliste, a powinnam raczej powiedziec- kierowce dwukolowca- brawura i predkosc i brak rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
cbol37 Re: ależ to tendencyjne :/ 07.11.07, 18:05 ; )) przestrzeń na drodze 2jezdniowej pomiędzy jadącymi katamaranami to właśnie pas dla motocykli. Używam tego przejazdu z powodzeniem od 20 lat : ) zjazd z pasa lewego na prawy łatwo wykalkulować, nie zjedziesz przecież na zdeżak furki obok ? gorzej jak przy 250 km/h katamaran postanawia wyprzedzać przed nosem..., pozdrawiam miłe koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: ależ to tendencyjne :/ 07.11.07, 13:30 ... "ginąć trzeba jak mężczyzna" ... ja pierdzielę :D szkoda życia na czytanie takich wypocin ! P.S. czasami fajnie być kobietą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: ależ to tendencyjne :/ 08.11.07, 13:24 ooo ... proszę c.d. do linki podrzuconej przez Masiwę ... motoryzacja.interia.pl/motocykle/news/po-to-sa-scigacze-aby-zapieprzac,1006804,415#skipAdnews Odpowiedz Link Zgłoś