fstrentny_chlopak 29.07.03, 08:48 Ja ropie fszystko dla Tfojego topra! I nie porufnuj mnie do babci sztojacej nat Topom s czapkom f reku!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Niedobfa dziewucho!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 08:50 A to co znowu? Narzeczeńska sprzeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
niedobfa_dziewucha Re: Niedobfa dziewucho!!!! 29.07.03, 09:13 Jeszteś gołszy nisz bapcia z czapkom f reku!!! Menczysz mnie z uszmechem na usztach! :( Odpowiedz Link Zgłoś
fstrentny_chlopak Re: Niedobfa dziewucho!!!! 29.07.03, 09:25 niedobfa_dziewucha napisała: > Jeszteś gołszy nisz bapcia z czapkom f reku!!! Menczysz mnie z uszmechem na > usztach! > :( z uszmiechem, po fiem sze tak pencie tla Ciepie lepiej!!! Pfeciesz nie wpychalem Czi kaszki s mlekiem na sile!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Niedobfa dziewucho!!!! 29.07.03, 09:50 niedobra dziewucho w tym przypadku zgadzam się z twoim streczycielem....o ile dobrze zgadłam.......;) Odpowiedz Link Zgłoś